Hokej

A musím říci, byť mu fakt fandím, že Malcolm je špatnej. Klub jako Pardubice prostě 2jku této kvality mít prostě nemůže. Kolik zápasu měl šanci předvést super kvalitu a myslim, že pod 90% je prostě špatný. Navíc proti týmům ze spodních pater.
Celkově má přes 90

Zavedl bych pravidlo, že vstřelení gólu nemá vliv na změnu skóre, pouze autorovi propůjčuje možnost zatočit si na ruletě kuličkou. Sudá = platí, lichá = neplatí, 0 = gól je přiznán soupeři.

Fraška toto. Po gólu na sebe s partou koukáme jak idioti, jestli se jako teď budeme radovat nebo na to serem. 🫣

Jo a kde si můžu objednat měsíční předplatné extraligy premium bez reklam. Z těch píčovin, co se mi pravidelně strhávají z účtu, by tohle mělo možná největší smysl..

Ale jinak večer pěknej s humornou vložkou na závěr. Dal jsem teď večeři v Besedě a číšníkovi říkám, že budu platit, že už musím běžet, ať jsem v jednu doma.

A ten jouda mi říká, jestli jsem jako z Plzně. Tak říkám, že od Ostravy, ale mám permanentku, tak si tak cestuju. Odcházím, už se za mnou zavírají dveře a slyším jak to tam hlásí ostatním, jak kdybych byl nějaký exot z kabinetu kuriozit "On má permanentku a je z Ostravy..."

Jsem snad debil nebo co? 😅 🫣

A musím říci, byť mu fakt fandím, že Malcolm je špatnej. Klub jako Pardubice prostě 2jku této kvality mít prostě nemůže. Kolik zápasu měl šanci předvést super kvalitu a myslim, že pod 90% je prostě špatný. Navíc proti týmům ze spodních pater.
Naprosto souhlasím, nedej bože kdyby se zranil Wilda a ještě třeba v PO 🤦🏻

Hlasim navrat do Posazavi.

Dneska hodne dobry. Vzal jsem omladinu a i cerstvej petiletak vydrzel az do konce, i kdyz pri videohernim intermezzu se mu uz trochu klizil zrak. I kdyz jen trochu, predtim se segrou objevili v batohu trubky a pekne me (a okolnim sousedum, kterym se timto omlouvam 😅) protahli usni bubinky.

Bavil me dneska pan profesor Cervus (ostatne jako vzdy), Kelimek (pro nej mam slabost dlouhodobe, jak se ve druhy tretine nasral a golfakem z mezikruzi malem protrhnul sit) a dneska byl vsude Mig, i kdyz mel i dost smulu, ale ten kluk proste hrozne chce a to se mi libi.

Nekdo tu hejtoval Mirecka v brane, ja bych to nevidel tak zle, ale je fakt, ze jistota z nej minimalne v prvni tretine uplne nestrikala na vsechny svetovy. Musim se podivat na zaznam, ale myslim ze oba goly tezko chytatelny.

Z negativniho soudku…
Zebry uz tu cocku urcite dostaly, ja bych na videohry nastavil casovej limit. Co jsem volal domu, tak se pry resil centimetrovej dotyk prstem puku, tyhle verdikty fakt pomuzou atraktivite hokeje…🙄

A jeste me strasne serou ty tri komercni prestavky. Ve druhy tretine je motame jak na Matejsky, v hledisti rachot jak pri play off, Malik prikryje puk, hvizd… na led nabehne banda ruzovek a na kostce vidime pani, ktery je uplne jedno, ze ma hovno na cele, protoze si nese nejakou kabelu. Po dvou minutach opadne jak tlak, tak i atmosfera, uplne zbytecne 🙄

A furt mi vadi ta nova diskotéka po golech, ale s tim se asi nic nenadela…

Kazdopadne jsem se vratil nabitej a tesim se na nedeli :)

Ale jinak večer pěknej s humornou vložkou na závěr. Dal jsem teď večeři v Besedě a číšníkovi říkám, že budu platit, že už musím běžet, ať jsem v jednu doma.

A ten jouda mi říká, jestli jsem jako z Plzně. Tak říkám, že od Ostravy, ale mám permanentku, tak si tak cestuju. Odcházím, už se za mnou zavírají dveře a slyším jak to tam hlásí ostatním, jak kdybych byl nějaký exot z kabinetu kuriozit "On má permanentku a je z Ostravy..."

Husty, moje Posazavi je proti tomuhle slabej cajicek. Soused na parmici dojizdi ze Slavkova u Brna, to je taky ulet😅

Asi jsem v pohodě, ze se neuzna gol Vondrce, protoze predtim škrtnul malíčkem o puk. Píská se to běžně, jako přihrávka rukou, stačí, že se dotkne

S čím, ale nesouhlasím je ta benevolence při posuzování.
Karlovy Var nám dají gól při zjevném kopnutí. Hrajeme snad fotbal? Tam se taky řeší, ze jestli si zahrál rukou míč byt neúmyslně a dal si pak gol, klidne i nohou, tak to neplatí.

Liberec nám dal gol, kdy je nové pravidlo, že musíš přejít modrou s pukem na hokejce, jinak i sám sebe vystavíš do ofsidu. K překvapení všech, gól platí.

Sedlákův gól ramenem, byť neúmyslně, gól neplatí.

Tohle mě sere. Ta benevolence, co je úmyslný a neúmyslný, co je zjevné a nejzjevne, co je kontrolovaný vstup a co není kontrolovaný vstup

My chceme, aby padalo víc gólů, tak ty pravidla změkčíme, ale pak vlastně nevíme, jak to posuzovat, nějak podle pocitu..

Má poměr výher a proher 4:0, lepší je v extralize jen..
1790976208834.gif

A přitom by úplně stačilo kdyby řekl jen, že jsi z Ostravy, že? 😊:unsure:

Co se týče muziky při zápasech jsem si tu napsal svý už pár let zpět. Někdo říká že se musí jít s dobou a dávat to, co letí mezi mladejma...OK, tohle pochopím. Tak trochu.. ale ty vole DJ na zápasech, ty sračky co většinou pouští...ano, z hokeje se stává spíš "show", ale tyhle věci k tý show opravdu nepomáhají, naopak.
Ačkoliv třeba hlavně poslouchám jiné žánry, k hokeji patří rocková muzika. A pokud chce někdo použít i jiný žánr, tak ale kvalitní výběr - existuje. Ale to by to musel někdo začít vnímat i jinak než jen komerčně.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno