raMunitr
Hattrickový hrdina
- 3,846
- 4,303
my umíme dělat hvězdu do NHL jen z oponentů98 -> 89![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
my umíme dělat hvězdu do NHL jen z oponentů98 -> 89![]()
NesouhlasA musím říci, byť mu fakt fandím, že Malcolm je špatnej. Klub jako Pardubice prostě 2jku této kvality mít prostě nemůže. Kolik zápasu měl šanci předvést super kvalitu a myslim, že pod 90% je prostě špatný. Navíc proti týmům ze spodních pater.

Tak Ráďa to tam ccelý zachránil ze čtvrtý lajny .No nebylo, ale koho zajímá Hradec???![]()
Vtipná vsuvka z Vítek. Muselo bolet..
Celkově má přes 90A musím říci, byť mu fakt fandím, že Malcolm je špatnej. Klub jako Pardubice prostě 2jku této kvality mít prostě nemůže. Kolik zápasu měl šanci předvést super kvalitu a myslim, že pod 90% je prostě špatný. Navíc proti týmům ze spodních pater.
Naprosto souhlasím, nedej bože kdyby se zranil Wilda a ještě třeba v POA musím říci, byť mu fakt fandím, že Malcolm je špatnej. Klub jako Pardubice prostě 2jku této kvality mít prostě nemůže. Kolik zápasu měl šanci předvést super kvalitu a myslim, že pod 90% je prostě špatný. Navíc proti týmům ze spodních pater.
A proč má teda díra v bráně už 4 výhry ze 4 startů?Naprosto souhlasím, nedej bože kdyby se zranil Wilda a ještě třeba v PO![]()
Husty, moje Posazavi je proti tomuhle slabej cajicek. Soused na parmici dojizdi ze Slavkova u Brna, to je taky uletAle jinak večer pěknej s humornou vložkou na závěr. Dal jsem teď večeři v Besedě a číšníkovi říkám, že budu platit, že už musím běžet, ať jsem v jednu doma.
A ten jouda mi říká, jestli jsem jako z Plzně. Tak říkám, že od Ostravy, ale mám permanentku, tak si tak cestuju. Odcházím, už se za mnou zavírají dveře a slyším jak to tam hlásí ostatním, jak kdybych byl nějaký exot z kabinetu kuriozit "On má permanentku a je z Ostravy..."
Jsem snad debil nebo co?![]()
![]()
A přitom by úplně stačilo kdyby řekl jen, že jsi z Ostravy, že?Ale jinak večer pěknej s humornou vložkou na závěr. Dal jsem teď večeři v Besedě a číšníkovi říkám, že budu platit, že už musím běžet, ať jsem v jednu doma.
A ten jouda mi říká, jestli jsem jako z Plzně. Tak říkám, že od Ostravy, ale mám permanentku, tak si tak cestuju. Odcházím, už se za mnou zavírají dveře a slyším jak to tam hlásí ostatním, jak kdybych byl nějaký exot z kabinetu kuriozit "On má permanentku a je z Ostravy..."
Jsem snad debil nebo co?![]()
![]()