Holly833
Hokejová legenda
- 11,192
- 11,083
Hezky lehce a „nenápadně“ vystrčená/ponechaná nožka stylem „já nic, já muzicunt“. Zkrátka Chlapík jak má být.![]()
Náhled přílohy 9172
I Vápno!
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Hezky lehce a „nenápadně“ vystrčená/ponechaná nožka stylem „já nic, já muzicunt“. Zkrátka Chlapík jak má být.![]()
Náhled přílohy 9172
Jak nemají? mají pana co má maturitu....Dlouho nemají, koho jiného tam dát.
V zápase jste byl dvakrát vyloučen, zákrok na Jana Bambulu v polovině utkání potrestaný nebyl. Jak jste vnímal tuhle situaci?
„Všiml jsem si, jak jede zády ke mně, a já nikomu uhýbat nebudu. Takže do mě prostě najel. Viděl jsem ho na poslední chvíli, zakopl.“
To je stejně strašnej chudák ten Chlapík
Tohle je vždy vtipný, když si hráč co neumí hrát tvrdě hraje na tvrďáka. ZakoplV zápase jste byl dvakrát vyloučen, zákrok na Jana Bambulu v polovině utkání potrestaný nebyl. Jak jste vnímal tuhle situaci?
„Všiml jsem si, jak jede zády ke mně, a já nikomu uhýbat nebudu. Takže do mě prostě najel. Viděl jsem ho na poslední chvíli, zakopl.“
To je stejně strašnej chudák ten Chlapík
Btw Havířov dostal o gól míň než Bego, a přesto je poslední a Benfica první. Z toho plyne, že útok, střílení gólů je víc než betonování a neinkasování.![]()
Náhled přílohy 9175

Tak ono to naše áčko jede stejnou taktiku, když aktuálně neumíme bránit.Btw Havířov dostal o gól míň než Bego, a přesto je poslední a Benfica první. Z toho plyne, že útok, střílení gólů je víc než betonování a neinkasování.![]()
Náhled přílohy 9175
Jako že aby se už nikdo nesmál sparťanskému hokeji? Ale jo, napotřetí by to Hrouzek do konce dotáhnout mohl, odčinil by ten nedodělek na severu kde se ho stihli zbavit za 5minut dvanáct.Zbejvá už jen jeden trenér a ten by do Sparty nikdy nešel
![]()
Nebo taky za tři týdny...Vrátí tam J. Nedvěda, který by tam normálně zůstal kdyby neměl Augusta dávno dopředu podepsáno. Jen se neví jestli se to stane za tři roky nebo za tři měsíce![]()
To zase ne. Na to ho až moc chtěli..Nebo taky za tři týdny...
Mor nebo cholera?Zítra to pro nás bude Bobuláři se Spa něco jako volba prostřelit si levé nebo pravé koleno.![]()
Já jsem si všimnul takové zajímavé věci. No ne, nesmějte se, to je statistika. Protože čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme!Btw Havířov dostal o gól míň než Bego, a přesto je poslední a Benfica první. Z toho plyne, že útok, střílení gólů je víc než betonování a neinkasování.![]()
Náhled přílohy 9175
Mechov - Sparta 0:6, Blümel hattrick, Hyka hattrick, nemá kam uhnoutZítra to pro nás bude Bobuláři se Spa něco jako volba prostřelit si levé nebo pravé koleno.![]()
Kolik na to vypsal Tipsport?Mechov - Sparta 0:6, Blümel hattrick, Hyka hattrick, nemá kam uhnout![]()
Počkej, počkej, jo ahá
Však Hykovi v dubnu skončí smlouva na Spartě a pak má ještě na rok smlouvu u nás ne?Jsem v klidu , zítra Sparta vyhraje a to vcelku v pohodě . Ten mančaft už musí zabrat . Jenom mi je záhadou Hyka , ten borec by měl problém se dostat u nás do B týmu .
Jen nevim proč by měl zitra hrát Bambus , strašná kravina .Centru máme porad habaděj![]()
6:6, inženýr hetrik, Bobby hetrik.Mechov - Sparta 0:6, Blümel hattrick, Hyka hattrick, nemá kam uhnout![]()