6:6, inženýr hetrik, Bobby hetrik
Ještě počkám až Augusta, nebo Augustovi? nastaví zrcadlo.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
6:6, inženýr hetrik, Bobby hetrik
Ještě počkám až Augusta, nebo Augustovi? nastaví zrcadlo.
Myslím, že ten zápas bude nahoru dolů a rozhodnou brankáři, resp kdo z nich bude mít větší kliku. Tam padne hodně gólů a bude to zábava. Výsledek, zatím, vem čert, ale v PO budou rudoši zase dost kousat.Samozřejmě prohra rudochů potěší, ale o ničem to nevypovídá.
Jestli my se trápíme, jak to složit po odchodu jednoho obránce a příchodu tří špičkových hráčů, tak Sparta ladí úplně novou koncepci. A soupeři jim tam jezdí s tím stejným, co hrají na nás.
Budou silní a budeme si muset hrábnout až na dno, o tom nepochybuju. Už v neděli můžeme mít mrzení, náš bezstarostný hokej s kupou minel, to pro ně bude ideální scénář.
už nechodíme,bylo nás prostě máloA kam zmizel kotel z Chrudimi ?? Víte někdo ??
Horák z Blesku taktně mlčí. Ale na Sportu to rozmázli. Takže to asi nepůjde úplně vysedět a disciplinárka se bude muset vyjádřit...Zajímalo by mě jaký trest by dostal za tu Chlapíkovu prasárnu jiný hráč....
Nastaví nohu couvajícímu hráči a nic....
A není to škoda lepší málo než nikdo škoda škodauž nechodíme,bylo nás prostě málo![]()
A nemělo by se to rozseknout už dnes? Jestli Chlapík trest dostane nebo ne. Hrají opět dneska s Mechovem.Odhadl bych, že Patera da podnět a Biičánek bude mít práci. Teda měl by mít...
Pan Horák je strašný plácal, když mluví ( píše ) tak řeší jenom penize....to už je nemocHorák z Blesku taktně mlčí. Ale na Sportu to rozmázli. Takže to asi nepůjde úplně vysedět a disciplinárka se bude muset vyjádřit...
Sparťanskému kapitánovi prošel zákeřný zákrok. Tohle je vyčůranost, zlobil se Patera - Sport.cz
Na trestné lavici seděl dvakrát, a to Filipu Chlapíkovi ještě sudí odpustili jasný faul. Kapitán hokejové Sparty nedokázal zlomit pondělní trápení Pražanů, kteří padli s Karlovými Vary 0:1. Největší domácí hvězda navíc ani nemusela duel dohrát. Chlapík totiž ve druhé třetině zezadu vědomě...www.sport.cz
No, koukám, že až na Vsetín a Tábor se s tím bráněním v maxa lize nikdo moc nesere....Btw Havířov dostal o gól míň než Bego, a přesto je poslední a Benfica první. Z toho plyne, že útok, střílení gólů je víc než betonování a neinkasování.![]()
Náhled přílohy 9175
Tak lepší je 6:4, 5:3 atd. než 1:0 na nájezdy, ne?No, koukám, že až na Vsetín a Tábor se s tím bráněním v maxa lize nikdo moc nesere....![]()
Tak lepší je 6:4, 5:3 atd. než 1:0 na nájezdy, ne?
Ještě bude prosit o třetí lajnu u nás.Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.
Pořád věřím, že se tam rozjede, ale teď dostává slušně naloženo, s tím však musel počítat.
No, podle toho sestřihu na sport.cz měl spoustu šancí, jen mu to tam nespadlo. Tak nevím, proč ho tepou. Až mu to začne padat, bude vše v pohodě.Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.
Pořád věřím, že se tam rozjede, ale teď dostává slušně naloženo, s tím však musel počítat.
Myslíš Fanklub defenzivního hokeje?Že ty chceš poškodit dobré jméno českého hokeje?
![]()
...platíme Hyku ? Já myslel, že Rudoši kompletně přebrali jeho smlouvu do roku 2028.Ještě bude prosit o třetí lajnu u nás.
My jim platíme hyku, oni by nám platili Blumela
Problém je, že snem obou bylo hrát za Spartu
...platíme Hyku ? Já myslel, že Rudoši kompletně přebrali jeho smlouvu do roku 2028.
Tak když si řekneš o top prachy, tak se očekávají i top výkony. Zatím mu to tam nepadá, ale třeba začne. Nebo taky ne a dopadne jako Hyka.Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.
Jak by řekl klasik: život jde dál...Ještě bude prosit o třetí lajnu u nás.
My jim platíme hyku, oni by nám platili Blumela
Problém je, že snem obou bylo hrát za Spartu
Stejně jako Dynamo na to v základní části jebou, zaberou až v play-offJá nechápu, jak může být ta parta Srdcem pro Pardubice tak hloupě amatérská... Nejprve v žádosti o povolení předvolební akce uvedou Dynamo jako investora... Teď se zase přišlo na to, že Novohradský pozvánky na tu předvolební akci rozesílal svým pacientům na maily, které mu pacienti dali pro lékařskou komunikaci... V pozvánkách zval na setkání s "našimi hokejovymi mistry"
Jako provázanost s klubem je jasná a evidentní a o to větší by si všichni měli dát pozor, aby alespoň navenek "oficiálně" provázamost neprezentovali... A oni dělají takový blbiny...
Ta parta je mně víceméně u prdele, volit je nebudu... Vadí mně, že do toho tahají klub....