Hokej

Samozřejmě prohra rudochů potěší, ale o ničem to nevypovídá.

Jestli my se trápíme, jak to složit po odchodu jednoho obránce a příchodu tří špičkových hráčů, tak Sparta ladí úplně novou koncepci. A soupeři jim tam jezdí s tím stejným, co hrají na nás.

Budou silní a budeme si muset hrábnout až na dno, o tom nepochybuju. Už v neděli můžeme mít mrzení, náš bezstarostný hokej s kupou minel, to pro ně bude ideální scénář.

Samozřejmě prohra rudochů potěší, ale o ničem to nevypovídá.

Jestli my se trápíme, jak to složit po odchodu jednoho obránce a příchodu tří špičkových hráčů, tak Sparta ladí úplně novou koncepci. A soupeři jim tam jezdí s tím stejným, co hrají na nás.

Budou silní a budeme si muset hrábnout až na dno, o tom nepochybuju. Už v neděli můžeme mít mrzení, náš bezstarostný hokej s kupou minel, to pro ně bude ideální scénář.
Myslím, že ten zápas bude nahoru dolů a rozhodnou brankáři, resp kdo z nich bude mít větší kliku. Tam padne hodně gólů a bude to zábava. Výsledek, zatím, vem čert, ale v PO budou rudoši zase dost kousat.

Zajímalo by mě jaký trest by dostal za tu Chlapíkovu prasárnu jiný hráč....
Nastaví nohu couvajícímu hráči a nic....
Horák z Blesku taktně mlčí. Ale na Sportu to rozmázli. Takže to asi nepůjde úplně vysedět a disciplinárka se bude muset vyjádřit...

Já nechápu, jak může být ta parta Srdcem pro Pardubice tak hloupě amatérská... Nejprve v žádosti o povolení předvolební akce uvedou Dynamo jako investora... Teď se zase přišlo na to, že Novohradský pozvánky na tu předvolební akci rozesílal svým pacientům na maily, které mu pacienti dali pro lékařskou komunikaci... V pozvánkách zval na setkání s "našimi hokejovymi mistry"
Jako provázanost s klubem je jasná a evidentní a o to větší by si všichni měli dát pozor, aby alespoň navenek "oficiálně" provázamost neprezentovali... A oni dělají takový blbiny...
Ta parta je mně víceméně u prdele, volit je nebudu... Vadí mně, že do toho tahají klub....

Naposledy upraveno:
Odhadl bych, že Patera dá podnět a Bičánek bude mít práci. Teda měl by mít...

Naposledy upraveno:
Dopoledne se to asi dozvíme, ale byla to těžká a zákeřná prasárna. Divím se, že mu to za to stálo.

Pan Chlapík se takto chová pořád....zákeřný prase, stačí ho pozorovat na ledě, hlavně na otázku proč by lidé měli fandit Spartě odpoví....nikoho nepřeplácíme....

Horák z Blesku taktně mlčí. Ale na Sportu to rozmázli. Takže to asi nepůjde úplně vysedět a disciplinárka se bude muset vyjádřit...

Pan Horák je strašný plácal, když mluví ( píše ) tak řeší jenom penize....to už je nemoc

Včera jsem viděl cca 50 minut našeho béčka a bavilo mě na to koukat, kluci hrají opravdu v pohodě, jsou obratní, šikovní, zastupují se, až mi přijde škoda, že vlastně nemají šanci se více ukázat v áčku, notabene v i v béčku. Pekař první dvě třetiny doslova létal po ledě, Pavlatu oproti loňsku nepoznávám, výborně hraje Kalužík, Macek, Formánek, mladý Rolas je obětavý, nepříjemný u mantinelu (potřebuje zlepšit bruslení, nemá takovou stabilitu). Hauser včera znamenitý, na zápase dle reportérů byl Filip Pešán, kluci se chtěli nejspíš předvést.
Až si říkám, jestli třeba někoho neposlat na hostovačku, jako třeba Švece, třeba Hrníčko je pohybově hráč skvělý na Maxa ligu, ale na centru mi u nás úplně nesedí. Macek měl včera necelých 12 minut, též Hauser, Kalužík, přál bych jim trochu více prostoru.

Začíná to vypadat moc pěkně, áčko druhé, béčko první, juniorka první, st. dorost šestý (to má o zápas méně).
Třeba za juniory včera hrál Yevtiekkhov (20 let), Bórik (19 l), Sekanina (18), Ryšavý (18), Kovář (17), všichni mají bod na zápas, i ti by mohli si občas dát zápas za béčko.

Třeba pokud není místo pro Frantu Formánka, tak bych ho nabídl do extraligy. Co Litvínov? Vítky? Jasně, vím o tom prd, ale momentálně se mi zdá, že ty kádry jsou dosti nacpané, a to prosím máme marodku. Jakmile se vrátí Lauko, Kautík, to bude hrát v Bengu Vondrc? Nebo Nosino? Ale jděte 😁

Tak lepší je 6:4, 5:3 atd. než 1:0 na nájezdy, ne?

Že ty chceš poškodit dobré jméno českého hokeje?

Shame Finger Wag GIF by Harlem

Koukám žurnalistickej odpad Janouš zase píše na objednávku…

Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.

Pořád věřím, že se tam rozjede, ale teď dostává slušně naloženo, s tím však musel počítat.

Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.

Pořád věřím, že se tam rozjede, ale teď dostává slušně naloženo, s tím však musel počítat.
Ještě bude prosit o třetí lajnu u nás.

My jim platíme hyku, oni by nám platili Blumela

Problém je, že snem obou bylo hrát za Spartu

No, podle toho sestřihu na sport.cz měl spoustu šancí, jen mu to tam nespadlo. Tak nevím, proč ho tepou. Až mu to začne padat, bude vše v pohodě.

Tak když si řekneš o top prachy, tak se očekávají i top výkony. Zatím mu to tam nepadá, ale třeba začne. Nebo taky ne a dopadne jako Hyka.

Já nechápu, jak může být ta parta Srdcem pro Pardubice tak hloupě amatérská... Nejprve v žádosti o povolení předvolební akce uvedou Dynamo jako investora... Teď se zase přišlo na to, že Novohradský pozvánky na tu předvolební akci rozesílal svým pacientům na maily, které mu pacienti dali pro lékařskou komunikaci... V pozvánkách zval na setkání s "našimi hokejovymi mistry"
Jako provázanost s klubem je jasná a evidentní a o to větší by si všichni měli dát pozor, aby alespoň navenek "oficiálně" provázamost neprezentovali... A oni dělají takový blbiny...
Ta parta je mně víceméně u prdele, volit je nebudu... Vadí mně, že do toho tahají klub....
Stejně jako Dynamo na to v základní části jebou, zaberou až v play-off 🤣

Okénko do mládeže je tu. Po prodlouženém víkendu se již aktualizovaly tabulky jednotlivých kategorií. S hodnocením bych ještě počkal, je odehráno stále málo zápasů.
Junci – jsou první o bod před Spartou,
Starší dorost – jsou šestí, ale mají o zápas méně, na první Spartu ztrácí čtyři body,
Mladší dorost – jsou ve své skupině pátí, na první Jihlavu ztrácí pět bodů,
Deváťáci – jsou ve své skupině šestí, na první Spartu ztrácí už patnáct bodů.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno