Hokej

„Kdo mě zná, ví, že nechceme nic jiného než titul. Ale skromně a s pokorou.“
„Nevidím nic zdravého na tom, kdybych dával hráčům milionové měsíční platy.“

:love: 🦄🧚‍♀️🌈

Přílohy

• zabransky0391829561298498156165.webp
    zabransky0391829561298498156165.webp
    87.7 KB · Zobrazení: 20

hlavně zdravě Libore, hlavně zdravě.. vždyť víš takové Zagorové a spol, miliony berou. Atmosferu v Brně si kazit nenecháme 💰 ...... Hezky 🍺 a 🌭

K tomu by se ještě plačtivým hlasem hodilo dodat: "A taky férovost, respekt a poctivost patří k hodnotám, které mě provázejí celý můj život – na ledě i mimo něj" 😁

Okénko do mládeže je tu. Dneska rozehrál náš starší dorost turnaj O pohár primátora města Pardubic (hrávali ho dříve junci) a na úvod poratzili jednoznačně HMK Zvolen 7 :0. Naše góly: 3. Tvrdík (Řehořek, Novosad), 15. Hladík, 19. Novák (Joska), 20. Hladík (Křečan, Joska), 22. Tvrdík (Sekanina, Křečan), 26. Novák, 44. Dubovči (Řehoř, Jindřichovský). Účastní se dále Slavie a Kometa.
Sestava: Fajmon (Pernica) – Cífka, Hynek, Dubovči, Křečan, Řehořek, Novosad, Piskač, Jindřichovský, Sekanina, Bórik, Ryšavý, Korec, Čapek, Tvrdík, Novák, Joska, Andrejko, Řehoř, Hladík. Trenér: Jakub Venc
Nejsou to spis ti junci?

Je zajímavé, když Kotletu netrénuje on, tak škrtí peněžní toky jak to jde, ale jakmile si tam stoupne, tak ty kohouty povolí. Ten je křivý, že i paragraf stojí v rovině. Na druhou stranu víme, že hráči jsou penězi placeny pouze v Pardubicích, u nich se hraje za Starobrno a párek v rohlíku. Mě strašně baví jak tihle majitelé brečí a naopak jsem rád, že náš majitel je nutí tahat ze svých kapes více a více peněz, jinak by neměli šanci cokoliv uhrát a to se dá říct o každém klubu.

ještě Libore prosím hlavně ne žádné VIP prostory v nové hale, chlebíčky, proseco, šampaňské, kožené sedačky.. to je moc kapitalistické a "nezdravé" 😂😂. Tedy jen dřevěnou lavici a umakartový stolek... nezkažte si to v Brně nějakými zbohatlickými výdobytky 🙏🏻.

Je zajímavé, když Kotletu netrénuje on, tak škrtí peněžní toky jak to jde, ale jakmile si tam stoupne, tak ty kohouty povolí. Ten je křivý, že i paragraf stojí v rovině. Na druhou stranu víme, že hráči jsou penězi placeny pouze v Pardubicích, u nich se hraje za Starobrno a párek v rohlíku. Mě strašně baví jak tihle majitelé brečí a naopak jsem rád, že náš majitel je nutí tahat ze svých kapes více a více peněz, jinak by neměli šanci cokoliv uhrát a to se dá říct o každém klubu.
Málo se to ví, ale za párek v rohlíku se už v Brně nehraje. Od sezóny 26/27 hráči dostávají od Libora cikánský bitcoiny 🤫
Screenshot_20260808-120144~2.webp

Tak jsem koukal jak pan Nedvěd skvěle připravil mladý kluky,to je hroznej kokot a plácal,za chvilku ho budou muset vyrazit,ten je schopnej tu 18 poslat o patro níž.Namachrovanej blb,kterej hovno umí,ještě by si tam mohl vzít brášku a je to komplet.

Tak jsem koukal jak pan Nedvěd skvěle připravil mladý kluky,to je hroznej kokot a plácal,za chvilku ho budou muset vyrazit,ten je schopnej tu 18 poslat o patro níž.Namachrovanej blb,kterej hovno umí,ještě by si tam mohl vzít brášku a je to komplet.
Měl jsem za to, že ten tým měl teoreticky na víc.
Pravdou je to, že brankáře by se hodilo mít v lepší formě.

ještě Libore prosím hlavně ne žádné VIP prostory v nové hale, chlebíčky, proseco, šampaňské, kožené sedačky.. to je moc kapitalistické a "nezdravé" 😂😂. Tedy jen dřevěnou lavici a umakartový stolek... nezkažte si to v Brně nějakými zbohatlickými výdobytky 🙏🏻.
A hlavně opatrně při pronájmu haly.....

Nejsou to spis ti junci?

Myslím, že si stejnou otázku položila EliteProspects:

Zatím jsou tam 4 19-letí, takže si spíš myslím, že to bude spíš starší dorost a bude naplno využita některá z výjimek pro starší kluky.
Ale objevuje se tam i Macek (dle hokej.cz nabral 10 kilo; má teď 186/83, loni 184/72) ...ten - pokud pojede tímhle tempem a výkonem dál - se možná ani za junky už nesklouzne :)

Tak proc nabizel Blumelovi pres milion?
Když Libor nabídne milion, je to ten zdravej milion samozřejmě.

Na druhou stranu respekt k němu, že jeho životní pomník, komplet cáluje erár. A když teď chce majitel Zbrojovky stavět fotbalovej stadion za svoje, tak radnice, na kterou se před čtyřmi roky nechal Libor chytře zvolit, hází jeden klacek za druhým, což Liborovi jistě strašně moc vadí... :D

Když Libor nabídne milion, je to ten zdravej milion samozřejmě.

Na druhou stranu respekt k němu, že jeho životní pomník, komplet cáluje erár. A když teď chce majitel Zbrojovky stavět fotbalovej stadion za svoje, tak radnice, na kterou se před čtyřmi roky nechal Libor chytře zvolit, hází jeden klacek za druhým, což Liborovi jistě strašně moc vadí... :D

Libor the Scout.
„Tak čí to teda byly peníze?“
#zDaňovéhoPoplatníkaKrevNeteče 😇

Je to juniorský turnaj, i za nás hrají junioři. Jen dostal šanci nejmladší ročník, prvoročáci doplnění o pár starších dorostenců...

Ke Starobrnu nemá ani smysl ten párek dávat,stejně bude hned venku (jedním nebo druhým koncem) 🤣🤷

Asi je to stále juniorrský turnaj. Mě to trklo až dneska při zápase s Kometou.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno