Hokej

aha, to jsi nám toho řekl hodně. Pana Novohradského neznám. Nevím, proč do toho pletete nějakou politíku.

Jen se zeptám, kdy budete chtít vyhodit Červenku za obědy s kadeřníkem? A to je víc jak být na kandidátce Srdcem pro Pardubice...

Klobouk dolů Romanovi, že na takový lidi prdí a že si dělá co chce... a že si ještě dneska může chodit na oběd s kým chce.
Tak ja mam kredit pro Romana pro to co umi nalede, ovsem mimo led, to ze se paktuje s takovym numerem jako je Turek, tak to ani nahodou..

Ja s tim komerčním fašistou z SPD a vůbec s tou partou, co je ted u vesla, velkej problem. Jsem na sebe nazlobenej, protože dění okolo sebe sleduju a tak trochu se tim devastuju. Male střípky kontinuální nasranosti. U čeho od toho uteču, jsou hory, sbírání hub a hokej. Na velké hory si zase musim vydělat, na houby je sucho a hokej mi zacne za mesic. A nenechám si politikou penetrovat poslední koníčky. Svět je takovej, budu se dál nasirat kvůli zásadním věcem, ale snad tohle okolo Novohradskyho jsou jen epizodní výkyvy v zatim normalne fungující lehce rozežrané společnosti, kterým nebudu věnovat pozornost.

jeden člověk na kandidátce, který má být problém celkem prázdným argumentem "je za Okamuru, to je jasné". Společnost nebyla snad nikdy víc rozdělená. Ta nevraživost a ostrakizace jsou u některých lidí fakt na palici.
A neni to celkem o tom jak to vse je usite a s kym? Jako Buresovci nevysli, Samohul ma sve imity, tak ted to posunujem dal? Ja se k tomu asi vic vyjadrovat nechci, je me jasne, ze tady asi nepochodim..

A presne pro tohle co pises to tady v republice takto vypada
Jen jsem se zeptal ale uz mam nalepku
Nevim kolik ti je ale tohle presne delali komunisti
Hele, to jsi asi špatně pochopil...
Kolega Valien nenálepkuje tebe, nepíše o tvém morálním kreditu, nýbrž o Novohradského morálním kreditu...
Pakliže ovšem nejsi ty sám Novohradský, či někam nekandiduješ za okamurovce...

Ono komunální volby mají tu výhodu, že hlavní roli hraje kroužkování nikoli celé kandidátky, ale jen jmen, a tak se dá mnohem lépe selektovat, kdo dostane a nedostane kroužek. Když už jsme u toho.

Ono komunální volby mají tu výhodu, že hlavní roli hraje kroužkování nikoli celé kandidátky, ale jen jmen, a tak se dá mnohem lépe selektovat, kdo dostane a nedostane kroužek. Když už jsme u toho.
Rozumim, takze az se Dedek priste domluvi treba s Raichlem, tak dle Tebe, je to ok, protoze ho muzem vykrouzkovat? Jedno v jakych volbach? Hele u me to takhle nefunguje, dobre ze si happy s krouzkovanim..

Jo ja to chapu, ale ono to nejde asi vytesnovat donekonecna...nebo to uz lidem nebude zalezet na nicem?
Tak mi řekni, co s tím? Na Tesle jsem m byl poprvé, ještě když se chodilo na prvního máje, byl tady husák, co se cucal s Brežněvem.. Je to něco, co mám rád 45 roků. Mám si to teď v sobě nějak kádrovat, ze skvělý plejer, který se velkou měrou zasloužil o moji radost z titulu, se v soukromí potkává s lidmi, o který bych si neopřel ani kolo. Za dva roky tady nebude a pro mě to není důvod, abych si ausgerechnet tímhle kontaminoval jakýkoliv můj vztah k našemu hokeji. Našim hokejkám jsem vnitřně se silným skřípáním zubu v mých očích toleroval daleko větší prohřešky….

Rozumim, takze az se Dedek priste domluvi treba s Raichlem, tak dle Tebe, je to ok, protoze ho muzem vykrouzkovat? Jedno v jakych volbach? Hele u me to takhle nefunguje, dobre ze si happy s krouzkovanim..
Dědek dle wikipedie kandidoval za STAN v roce 2010, předtím 10 let člen ODS a zastupitel Vrchlabí (dle Wikipedie zduraznuji, ja o tom nevím nic). Asi bychom našli skandály na ty strany, kdybychom chtěli; už to hodilo ten stín na organizaci? Ale v komunálu je asi teda problém nějaký chlap na kandidátce.... Já ho neznám, zduraznuju.

Dědek dle wikipedie kandidoval za STAN v roce 2010, předtím 10 let člen ODS a zastupitel Vrchlabí (dle Wikipedie zduraznuji, ja o tom nevím nic). Asi bychom našli skandály na ty strany, kdybychom chtěli; už to hodilo ten stín na organizaci? Ale v komunálu je asi teda problém nějaký chlap na kandidátce.... Já ho neznám, zduraznuju.
Hele to Fiala treba taky, nijak se s tebou prit nechci, kdyz vstoupil do Pce hokeje tak byl podporovatel stebaka burese, oni tyhle borci vynikaji flexibilitou, pokud ses happy but i nadale..

Dvanáct ze čtrnácti je opravdu hodně. Uvidíme, co ještě vyleze a vypluje na povrch.

Tak mi řekni, co s tím? Na Tesle jsem m byl poprvé, ještě když se chodilo na prvního máje, byl tady husák, co se cucal s Brežněvem.. Je to něco, co mám rád 45 roků. Mám si to teď v sobě nějak kádrovat, ze skvělý plejer, který se velkou měrou zasloužil o moji radost z titulu, se v soukromí potkává s lidmi, o který bych si neopřel ani kolo. Za dva roky tady nebude a pro mě to není důvod, abych si ausgerechnet tímhle kontaminoval jakýkoliv můj vztah k našemu hokeji. Našim hokejkám jsem vnitřně se silným skřípáním zubu v mých očích toleroval daleko větší prohřešky….
Hele nevim, to ja neresim, ja zacal 40+ let dozadu taky, neodradilo me znechuceni samohulem a jeho partou a tohle taky ne, protoze tyhle borci pce hokej jako takovej nejsou, jen si proste myslim zeje dobre kdyz se o tehle vecech mluvi a vsem to proste neni jedno, pro me asi finalni zlom byl player z ruSSky khl, ty idioty z spd preziju, vizitka to je soucatneho majitele..

No vidíš. A já byl na obědě s lidma, se kterýma se ale absolutně na politice neshodnu a máme kompletně opačné názory.
Hele asi zalezi na tom v cem se neshodnete, ja se s nackama ktery se k tomu hlasi ( kandiduji) na obede u stolu dobrovolne nesednu, tot vse, dik za diskuzi dal nepokracuji😉

Ja s tim komerčním fašistou z SPD a vůbec s tou partou, co je ted u vesla, velkej problem. Jsem na sebe nazlobenej, protože dění okolo sebe sleduju a tak trochu se tim devastuju. Male střípky kontinuální nasranosti. U čeho od toho uteču, jsou hory, sbírání hub a hokej. Na velké hory si zase musim vydělat, na houby je sucho a hokej mi zacne za mesic. A nenechám si politikou penetrovat poslední koníčky. Svět je takovej, budu se dál nasirat kvůli zásadním věcem, ale snad tohle okolo Novohradskyho jsou jen epizodní výkyvy v zatim normalne fungující lehce rozežrané společnosti, kterým nebudu věnovat pozornost.
Naprosto ti rozumím, mám to stejně s komerčním komunistou na hradě a s těma co byli u vesla před těmi současnými. Ale zároveň vím, že ty ses ten lepší z nás a máš určitě ten jediný správný názor. Útěk na hory nebo houby to řeší!

Naprosto ti rozumím, mám to stejně s komerčním komunistou na hradě a s těma co byli u vesla před těmi současnými. Ale zároveň vím, že ty ses ten lepší z nás a máš určitě ten jediný správný názor. Útěk na hory nebo houby to řeší!
Mas zapotřebí být osobni a podsouvat, co nikde nepíšu? I když je horko a lidem může z něho trochu hrabat, něžný vzkaz: “vyliž si prdel…”. A tímto se Rokytnice v zenu vrací ke svým úvahám, co s Fejesem v novém ročníku.

Naposledy upraveno:
Kucí, jde rezervovat lupeny na LM přes App Dynamo? Zkoušel jsem to hledat, ale nenašel. Poradíte prosím dědovi nad hrobem?

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno