Hokej

Já nechci hodnotit trenérské kvality, jen musím říct, že mě volba Ríši potencionálním asistentem u reprezentace hodně překvapila. Vůbec netuším, jaké a zda vůbec má Ríša , Moták a Gross vazby. Na kompletní realizační tým jsem zvědav. Stejně jako na první nominaci a herní projev.

Podobnost čistě náhodná - aneb úvaha o výstavbě fotbalového stadionu v Brně : teď už jen "koňáci = O2", zastupitelstvo Brna (mají Sedláka ?), paní co neuvidí na Špilberk, územní plán, doprava v Brně, potřebná razítka atd... však to známe ..... :unsure: :unsure:

Majitel fotbalové Zbrojovky Vojtěch Kačena uvažuje o výstavbě stadionu v Brně za tři miliardy korun. Přemýšlí o kapacitě 30 až 35 tisíc diváků,
Pokud jde o kapacitu, menší varianty mu nedávají smysl. „Šlo by postavit stadion pro 20 tisíc, ale už teď ho mají Sparta i Slavia a potřebují a připravují větší. Asi nebude pořád plný, ale je šance, že bude často zaplněný. A já takhle uvažuji i o Brnu. Nechci být omezený tím, že postavíme stadion třeba pro 15 tisíc lidí a za tři roky bude beznadějně plný, a co dál? Přemýšlím nad kapacitou 30 až 35 tisíc, to mi vychází jako ideální číslo,“ řekl majitel Zbrojovky.

Peníze na výstavbu má připravené. „Jasně. Něco by šlo z mého financování, k tomu nějaké úvěrové financování. Uvidíme,“ řekl. Zatím nemůže slíbit, kdy bude stadion stát. „Já bych chtěl začít stavět hned, ale to v Česku nejde. Fakt nevím, ale chtěl bych se toho dožít,“ poznamenal.

Novou arénu by nejraději viděl na tradičním místě. „Chápu, že to je komplexní otázka, ale nejlépe mi z toho vycházejí Lužánky, kde už legendární stadion Zbrojovky stával a kam chodily ty velké návštěvy,“ uvedl Kačena. Ještě dříve by chtěl vybudovat klubovou mládežnickou akademii.

52 zápasů základní části + 13 zápasů ligy mistrů + 15 zápasů play-off = 80 zápasů :party:
Já myslím že si všichni kluci hódně zahrajou ! :dance::dance:
Play-off se dá v poho zvládnout na čtyři a Liga mistrů na šest..🤷🤣
#kometamode #letadlojedrahe
1780404844178.gif

Furt ten přímej sestup/postup...

Jako koknou se na fotbal... Tam sice přímej postup/sestup je... Ale pak celou sezonu marná Ostrava, která možný sestup zachránila v posledním kole, a půl sezony podobně marný Slovácko rozdílem několika tříd v baráži vyklepli údajně našlapanej Artis Brno a Vlašim...

V hokeji to nebylo jiný. Celou sezonu marnej Litvínov nedal v baráži Jihlavě čuchnout....

Já v extralize prvoligovej tým, kterej nepřehraje marnýho z extraligy, nechci... Ať prvoligový tým v baráži dokáže, že do extraligy patří...

Furt ten přímej sestup/postup...

Jako koknou se na fotbal... Tam sice přímej postup/sestup je... Ale pak celou sezonu marná Ostrava, která možný sestup zachránila v posledním kole, a půl sezony podobně marný Slovácko rozdílem několika tříd v baráži vyklepli údajně našlapanej Artis Brno a Vlašim...

V hokeji to nebylo jiný. Celou sezonu marnej Litvínov nedal v baráži Jihlavě čuchnout....

Já v extralize prvoligovej tým, kterej nepřehraje marnýho z extraligy, nechci... Ať prvoligový tým v baráži dokáže, že do extraligy patří...
V hokeji jsou zkrátka ty nůžky mnohem otevřenější.

Ve fotbale klidně postupující tým může hrát v 1. lize nakonec slušnou roli, viz FK v první sezóně po postupu, i když museli hrát na Bohemce, ovšem to už zase byla ostuda z jiného soudku.

Už je spuštěnej novej internetovej fanshop.

Naposledy upraveno:
Já nechci hodnotit trenérské kvality, jen musím říct, že mě volba Ríši potencionálním asistentem u reprezentace hodně překvapila. Vůbec netuším, jaké a zda vůbec má Ríša , Moták a Gross vazby. Na kompletní realizační tým jsem zvědav. Stejně jako na první nominaci a herní projev.
Panu majiteli to angažmá vadit nebude, ostatně není prvním trenérem v pozici asistenta u repre. Jakub Venc má s U18 bronz a pokračuje s Tomajkem ještě rok u U20. A při jeho jmenování se pan Dědek vyjadřoval jen pozitivně, že to zvyšuje prestiž klubu. U asistenta dospělé repre evidentně nastavil Lojza nějaké kritéria - dle toho jeho rozhovoru - nesměl to být evidentně trenér, který trénuje v extralize. Což dosti zužovalo možnosti výběru.

Tak ono asi neni na svete moc volu co by do tohoto chomoutu strcilo hlavu
Za mě se ledy pohnou, až vypadne Had. Postupně si dělá nepřátele ze všech, kteří by mohli k nároďáku jít.

Ad přímý sestup postup má hlavní problém s tím, že pralesák nemůže v pralese nakoupit lepší hráče. Po postupu může teprv nakupovat. Vím, je to celkem pozdě, trh je prý rozebraný. Bludný kruh. Ale proč to nezkusit?

D+D real má politickou stranu? Ale ne, ted vazne, ja to nemuzu najit; kdyz byly v televizi reklamy behem hokeje- komercni prestavky na DD real, nebylo tam nejaky takovy logo v jinych barvach? Ja to nemuzu najit, ale mam za to, ze tam byl rebranding a nove logo, neco takoveho ve dvou barvach. ale asi se pletu, nemuzu to najit?

1780422715401.webp

D+D real má politickou stranu? Ale ne, ted vazne, ja to nemuzu najit; kdyz byly v televizi reklamy behem hokeje- komercni prestavky na DD real, nebylo tam nejaky takovy logo v jinych barvach? Ja to nemuzu najit, ale mam za to, ze tam byl rebranding a nove logo, neco takoveho ve dvou barvach. ale asi se pletu, nemuzu to najit?

Náhled přílohy 8496
Nepleteš. Pan majitel sjednotil svoje firmy pod jeden holding
. 354_dd-group-blue-landscape-rgb-.webp

Náhled přílohy 8496
Však tady proběhlo,že půjde do politiky,ne? A propojeni politiky s byznysem se osvědčilo,stačí šoupnout DDreal do svěřenského fondu..🤣

Však tady proběhlo,že půjde do politiky,ne? A propojeni politiky s byznysem se osvědčilo,stačí šoupnout DDreal do svěřenského fondu..🤣
akorát ta strana je tedy na slovensku

Paradoxně se předtím jmenovali SPOLU. Nejen logo, ale i název někdo "vykradl", nevím, kdo. :D

Snad nevadí tahle "politická vsuvka", mě zaujalo to logo. O té straně nevím vůbec nic.

A není to pěkné, to se neomrzí

Klíčovej zápas celé série....když si vzpomenu jak naši hráči v prodloužení lezli po čtyřech a s virózou tento zápas i tak vybojovali....tak opravdu klíčový zápas série.
A takto zpětně mi příjde legrační ta Sparťanská radost z toho jediného gólu z nájezdu😁

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno