Máš pravdu, myslím, že většina dobrých hráčům pod tímto trenérským složením nebude chtít hrátToto se líbí uživateli zdeněk
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Máš pravdu, myslím, že většina dobrých hráčům pod tímto trenérským složením nebude chtít hrátToto se líbí uživateli zdeněk
Tak ono asi neni na svete moc volu co by do tohoto chomoutu strcilo hlavuTo už je opravdu nouze...
mluvíme tady ale oba o našem Dynamu ???Play-off se dá v poho zvládnout na čtyři a Liga mistrů na šest..
#kometamode #letadlojedrahe
Náhled přílohy 8495

Mluvíme o jednom hrdém klubu..mluvíme tady ale oba o našem Dynamu ???![]()
![]()
A není to málo, Antone Pavloviči?Pardubky a Brno jsou pro přímý sestup
V hokeji jsou zkrátka ty nůžky mnohem otevřenější.Furt ten přímej sestup/postup...
Jako koknou se na fotbal... Tam sice přímej postup/sestup je... Ale pak celou sezonu marná Ostrava, která možný sestup zachránila v posledním kole, a půl sezony podobně marný Slovácko rozdílem několika tříd v baráži vyklepli údajně našlapanej Artis Brno a Vlašim...
V hokeji to nebylo jiný. Celou sezonu marnej Litvínov nedal v baráži Jihlavě čuchnout....
Já v extralize prvoligovej tým, kterej nepřehraje marnýho z extraligy, nechci... Ať prvoligový tým v baráži dokáže, že do extraligy patří...
To už je zpět opět Střída? Unity fuč.Už je spuštěnej novej internetovej fanshop.
![]()
Spouštíme nový e-shop - Oficiální fanshop HC Dynamo Pardubice
Originální kolekce hokejového merche a široký výběr pro všechny fanoušky Dynama. Nakupujte dresy, oblečení a doplňky a další suvenýry. E-shop s kamennými prodejnami v enteria areně a Dynamo GrandStore v Obchodním domě Grand.fanshop.hcdynamo.cz
Panu majiteli to angažmá vadit nebude, ostatně není prvním trenérem v pozici asistenta u repre. Jakub Venc má s U18 bronz a pokračuje s Tomajkem ještě rok u U20. A při jeho jmenování se pan Dědek vyjadřoval jen pozitivně, že to zvyšuje prestiž klubu. U asistenta dospělé repre evidentně nastavil Lojza nějaké kritéria - dle toho jeho rozhovoru - nesměl to být evidentně trenér, který trénuje v extralize. Což dosti zužovalo možnosti výběru.Já nechci hodnotit trenérské kvality, jen musím říct, že mě volba Ríši potencionálním asistentem u reprezentace hodně překvapila. Vůbec netuším, jaké a zda vůbec má Ríša , Moták a Gross vazby. Na kompletní realizační tým jsem zvědav. Stejně jako na první nominaci a herní projev.
Jo nově to má střída sport zase zpátky.To už je zpět opět Střída? Unity fuč.
Za mě se ledy pohnou, až vypadne Had. Postupně si dělá nepřátele ze všech, kteří by mohli k nároďáku jít.Tak ono asi neni na svete moc volu co by do tohoto chomoutu strcilo hlavu
Ale to neasi nezvládnu zadržet slzy... štěstí
Daníka Pražáků s sebou nebere?
To mám stejně.Já tedy pujdu asi proti proudu,ale jsou rozhodčí co mě serou daleko víc než Hribik![]()

Nepleteš. Pan majitel sjednotil svoje firmy pod jeden holdingD+D real má politickou stranu? Ale ne, ted vazne, ja to nemuzu najit; kdyz byly v televizi reklamy behem hokeje- komercni prestavky na DD real, nebylo tam nejaky takovy logo v jinych barvach? Ja to nemuzu najit, ale mam za to, ze tam byl rebranding a nove logo, neco takoveho ve dvou barvach. ale asi se pletu, nemuzu to najit?
Náhled přílohy 8496

Však tady proběhlo,že půjde do politiky,ne? A propojeni politiky s byznysem se osvědčilo,stačí šoupnout DDreal do svěřenského fondu..D+D real má politickou stranu? Ale ne, ted vazne, ja to nemuzu najit; kdyz byly v televizi reklamy behem hokeje- komercni prestavky na DD real, nebylo tam nejaky takovy logo v jinych barvach? Ja to nemuzu najit, ale mam za to, ze tam byl rebranding a nove logo, neco takoveho ve dvou barvach. ale asi se pletu, nemuzu to najit?
Náhled přílohy 8496
děkuju, aha, D+D group, nikoli D+D real.Nepleteš. Pan majitel sjednotil svoje firmy pod jeden holding
. Náhled přílohy 8497
akorát ta strana je tedy na slovenskuVšak tady proběhlo,že půjde do politiky,ne? A propojeni politiky s byznysem se osvědčilo,stačí šoupnout DDreal do svěřenského fondu..![]()
A není to pěkné, to se neomrzí
Hribik mi nevadí už z důvodu, že je to PardubákJá tedy pujdu asi proti proudu,ale jsou rozhodčí co mě serou daleko víc než Hribik![]()