Hokej

Švycarsko nám ukázalo jak těžké je vše ustát v hlavě a udělat ten poslední krok, ke všemu, když ho opakujes po třetí za sebou a je to těžší a těžší. O to větší váhu má náš titul, ke kterému jsme šli tou možná nejtěžší cestou, která byla (Brno, Sparta a Třinec) a za těžkých okolností, které mohly nastat (střevní viróza spojená s angínou a hra s velkými zraněními). Jako bonus jsme k tomu přidali i pohár za základní část.

Švýcarska je mne líto a titul jsem jim přál, mají hráče co si ho prostě zaslouží. Můžeš válcovat soupeře jak chceš, tím myslím hlavně základní část o umístění, pokud to ovšem nedáš hlavou, ten nejdůležitější zápas, je vše ostatní nepodstatné.

Pokud neberu NHL, jejíž finále se obvykle hraje až na přelomu května a června, tak každý rok s koncem mistrovství světa považuju hokejovou sezonu za ukončenou...
Letos ji teda pro sebe ještě ukončit nemohu. Ještě bych potřeboval, aby Žabka dodal ten ofsajdovej záběr pořízenej z tribuny soukromým telefonem... Poté bude sezona 25/26 definitivně minulostí...
On to pak omylem přemazal,když natáčel,jak k nim na střídačku létají láhve..a pak mu ještě naši fanoušci ten telefon ukradli,když tam vtrhli..🤣🤷

Jaká okurková??
Australská a Novozélnadská liga je v plném proudu....mimochodem...v týmu "Melbourne Mustangs" ještě v minulé sezóně hrál náš Ty Wishart a v 17zápasech tam měl 12+26 a teď jsem se dočetl, že v týmu dělá asistenta trenéra a dokonce dělá i asistenta trenéra v Australské reprezentaci.🙂
Hrajícího? 😀 Jak se u nás pěkně připravil na exotickou destinaci. Akorát s tím rozdílem, že tady byli vačnatci jen ve vedení klubu.

Naposledy upraveno:
Píšete o okurkovce. A dnes ráno na nákupu potkám chlapíka, tričko San Piego, čepici Mistři, dali jsme se spolu do řeči, já hned dostal chuť na hokej, normálně se již těším na další sezónu. A to máme prosím 1. června. Po mistrovské sezóně, to je ten život hnedle krásnější:dance:

V letošní sestavě už není ale nikde není informace o tom, že by ukončil kariéru.
Tak si třeba nechává otevřená vrátka, kdyby mu na tréninku z některých svěřenců rupala cévka, aby mohl naskočit a rozjezdit to. :)

Zpětné je mi trochu líto, že Matej 67 neměl smlouvu o rok delší. Při té marodce by si určitě zahrál a mohl mít náš titul. Za to, co tu odvedl, by si ho zasloužil. Titul doma si mohl dát až letos. :)

Naposledy upraveno:
Takže sestava A - týmu je zatím tahle

Will, Malcolm

Čerešňák Hájek
Košťálek Dvořák
Mig Ludvig
Gazda Mikliš

Stránský Sedlák Červenka
Kaut Tomášek Lauko
Kelemen Kondelík Smejkal
Mandát Sobotka Vondráček
Poulíček , Fejes kdyby tihle dva vypomohli B , bylo by to taky super :)

Spíš bych to viděl, že některý ze dvou zbývajících útočníků bude do konce ledna hostovat v jiným extraligovým klubu... Poula na extraligu stopro má a nejsem si jistý, že by chtěl hrát půl sezony v béčku, nebo být 14/15 útočníkem v áčku. Jasně, v áčku mohou přijít absence. Ale to případně pokryjeme mladými kluky z béčka, nemusíme kvůli tomu dlouhodobě držet mimo sestavu Poulu...

Tak si třeba nechává otevřená vrátka, kdyby mu na tréninku z některých svěřenců rupala cévka, aby mohl naskočit a rozjezdit to. :)

Zpětné je mi trochu líto, že Matej 67 neměl smlouvu o rok delší. Při té marodce by si určitě zahrál a mohl mít náš titul. Za to, co tu odvedl, by si ho zasloužil. Titul doma si mohl dát až letos. :)
Asi to tak mělo být,dá se říct,že díky loňským přesunům MP67 a FP mají tři týmy o dva tituly a tři účasti v LM víc 🤣
(Když započítáme i přesun LR69,tak díky němu získal jeden titul i Hradec 😇)

Kdy vlastne beznym smrtenikum A teamu zacina sezona? Takove to posilovani a nabirani fyzicky. Dekuji

(Když započítáme i přesun LR69,tak díky němu získal jeden titul i Hradec 😇)

raise it paul pierce GIF by NBA

On smlouvu ještě na 25/26 měl, ale šel i tak pryč..

Takže sestava A - týmu je zatím tahle

Will, Malcolm

Čerešňák Hájek
Košťálek Dvořák
Mig Ludvig
Gazda Mikliš

Stránský Sedlák Červenka
Kaut Tomášek Lauko
Kelemen Kondelík Smejkal
Mandát Sobotka Vondráček
Poulíček , Fejes kdyby tihle dva vypomohli B , bylo by to taky super :)
Vždy když vidím tyhle sestavy, tak přemýšlím nad tím, na základě čeho má mít Smejkal nebo Lauko lepší místo v sestavě než reprezentant Mandát?
Řekne mi někdo nějaký relevantní důvod?

Naposledy upraveno:
Vždy když vidím tyhle sestavy, tak přemýšlím nad tím, na základě čeho má mít Smejkal nebo Lauko lepší místo v sestavě než reprezentant Mandát?
Řekne mi někdo nějaký relevantní důvod?
Protože jsou také reprezentanti s mnoha starty a Lauko se zkušeností z NHL. Nic proti Mandymu, stejně jsou tyto sestavy nevinná naivní tvořivost, ale co jiného v létě na fóru?

Spíš bych to viděl, že některý ze dvou zbývajících útočníků bude do konce ledna hostovat v jiným extraligovým klubu... Poula na extraligu stopro má a nejsem si jistý, že by chtěl hrát půl sezony v béčku, nebo být 14/15 útočníkem v áčku. Jasně, v áčku mohou přijít absence. Ale to případně pokryjeme mladými kluky z béčka, nemusíme kvůli tomu dlouhodobě držet mimo sestavu Poulu...
Já se přiznám, že nevidím problém... Poula ke každýmu zápasu jako 13. útočník, a ať i hraje a točí se, a Fejes může mezitím hrát za béčko. Program bude hustší díky lize mistrů. Bude potřeba rozložit zátěž a tak nějak fakt nečekám, že vydržíme v plném stavu dlouho. Kdo ví jak to bude na začátku sezony, tedy v prvních zápasů ligy mistrů, už na konci srpna může být marodka, jeden hráč vypadne a Poula je ve 4. lajně. Však ty konce srpna už známe. Máme pár starších hráčů a nechci nic přivolávat, ale víme jak to s některými jejich chronický problémy je. Ano, máme i mladé, které budeme chtít zkoušet v kádru, zrovna třeba v těch prvních zápasech ligy mistrů. No uvidíme, jak to vedení vymyslí.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno