Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
On to pak omylem přemazal,když natáčel,jak k nim na střídačku létají láhve..a pak mu ještě naši fanoušci ten telefon ukradli,když tam vtrhli..Pokud neberu NHL, jejíž finále se obvykle hraje až na přelomu května a června, tak každý rok s koncem mistrovství světa považuju hokejovou sezonu za ukončenou...
Letos ji teda pro sebe ještě ukončit nemohu. Ještě bych potřeboval, aby Žabka dodal ten ofsajdovej záběr pořízenej z tribuny soukromým telefonem... Poté bude sezona 25/26 definitivně minulostí...
Hrajícího?Jaká okurková??
Australská a Novozélnadská liga je v plném proudu....mimochodem...v týmu "Melbourne Mustangs" ještě v minulé sezóně hrál náš Ty Wishart a v 17zápasech tam měl 12+26 a teď jsem se dočetl, že v týmu dělá asistenta trenéra a dokonce dělá i asistenta trenéra v Australské reprezentaci.![]()
Fotbal? Tak tomu pro mě skončila sezóna tak v roce 2003.Jasná okurkovka.
A teď jdeme zaplevelit vlákno Fotbal....

V letošní sestavě už není ale nikde není informace o tom, že by ukončil kariéru.Hrajícího?Jak se u nás pěkně připravil na exotickou destinací. Akorát j tím rozdílem, že tady byli vačnatci jen ve vedení klubu.
Tak si třeba nechává otevřená vrátka, kdyby mu na tréninku z některých svěřenců rupala cévka, aby mohl naskočit a rozjezdit to.V letošní sestavě už není ale nikde není informace o tom, že by ukončil kariéru.
Asi to tak mělo být,dá se říct,že díky loňským přesunům MP67 a FP mají tři týmy o dva tituly a tři účasti v LM vícTak si třeba nechává otevřená vrátka, kdyby mu na tréninku z některých svěřenců rupala cévka, aby mohl naskočit a rozjezdit to.
Zpětné je mi trochu líto, že Matej 67 neměl smlouvu o rok delší. Při té marodce by si určitě zahrál a mohl mít náš titul. Za to, co tu odvedl, by si ho zasloužil. Titul doma si mohl dát až letos.![]()
(Když započítáme i přesun LR69,tak díky němu získal jeden titul i Hradec)
On smlouvu ještě na 25/26 měl, ale šel i tak pryč..Tak si třeba nechává otevřená vrátka, kdyby mu na tréninku z některých svěřenců rupala cévka, aby mohl naskočit a rozjezdit to.
Zpětné je mi trochu líto, že Matej 67 neměl smlouvu o rok delší. Při té marodce by si určitě zahrál a mohl mít náš titul. Za to, co tu odvedl, by si ho zasloužil. Titul doma si mohl dát až letos.![]()
Vždy když vidím tyhle sestavy, tak přemýšlím nad tím, na základě čeho má mít Smejkal nebo Lauko lepší místo v sestavě než reprezentant Mandát?Takže sestava A - týmu je zatím tahle
Will, Malcolm
Čerešňák Hájek
Košťálek Dvořák
Mig Ludvig
Gazda Mikliš
Stránský Sedlák Červenka
Kaut Tomášek Lauko
Kelemen Kondelík Smejkal
Mandát Sobotka Vondráček
Poulíček , Fejes kdyby tihle dva vypomohli B , bylo by to taky super![]()
Tak to ani nevis, jak dopadl nas nejkoukatelnejsi repre turnaj za poslednich 49 let...Fotbal? Tak tomu pro mě skončila sezóna tak v roce 2003.
Vím, blbě, jako většina od roku 1996.Tak to ani nevis, jak dopadl nas nejkoukatelnejsi repre turnaj za poslednich 49 let...
Líbí se mi tenhle férovej přístup organizace. Btw, zmínil i Kondel v Hockey inside, že to co mu tady bylo slíbeno stran pozice v týmu, icetimu a všeho ostatního bylo beze zbytku dodrženo
Tak se nám na elite aktualizovala soupiska bega. Količ s Bambusem přidávají další sezónu.
Hraďas si oslavy užil naplno, jeden z největších pařmenů![]()
Titul a zlato jsem mu moc přál a jsem rád, že to tady dokázal....a to, jakým způsobem se jeho jméno dostalo na pohár je superHraďas si oslavy užil naplno, jeden z největších pařmenů![]()
Protože jsou také reprezentanti s mnoha starty a Lauko se zkušeností z NHL. Nic proti Mandymu, stejně jsou tyto sestavy nevinná naivní tvořivost, ale co jiného v létě na fóru?Vždy když vidím tyhle sestavy, tak přemýšlím nad tím, na základě čeho má mít Smejkal nebo Lauko lepší místo v sestavě než reprezentant Mandát?
Řekne mi někdo nějaký relevantní důvod?
V noci se má spátČtvrtý vrchol sezóny, finále NHL, je před námi. Těším se a užiju si to.
Já se přiznám, že nevidím problém... Poula ke každýmu zápasu jako 13. útočník, a ať i hraje a točí se, a Fejes může mezitím hrát za béčko. Program bude hustší díky lize mistrů. Bude potřeba rozložit zátěž a tak nějak fakt nečekám, že vydržíme v plném stavu dlouho. Kdo ví jak to bude na začátku sezony, tedy v prvních zápasů ligy mistrů, už na konci srpna může být marodka, jeden hráč vypadne a Poula je ve 4. lajně. Však ty konce srpna už známe. Máme pár starších hráčů a nechci nic přivolávat, ale víme jak to s některými jejich chronický problémy je. Ano, máme i mladé, které budeme chtít zkoušet v kádru, zrovna třeba v těch prvních zápasech ligy mistrů. No uvidíme, jak to vedení vymyslí.Spíš bych to viděl, že některý ze dvou zbývajících útočníků bude do konce ledna hostovat v jiným extraligovým klubu... Poula na extraligu stopro má a nejsem si jistý, že by chtěl hrát půl sezony v béčku, nebo být 14/15 útočníkem v áčku. Jasně, v áčku mohou přijít absence. Ale to případně pokryjeme mladými kluky z béčka, nemusíme kvůli tomu dlouhodobě držet mimo sestavu Poulu...