Hokej

Trochu s nadhledem připojím poznámku o tom, že desetitisíce chlapů v Čechách tuhle trenérskou řeholi vykonává až po práci. Mimo stadiony v hospodách.. Zdarma. Bez uznání. Ve svém volném čase. Tak jako my všichni tady :))))
A vlastně k naroďáku šel chlap vyhozený z Třince, první asistent vyhozený ze Sparty a druhý vyhozený z Boleslavi 😅

Rychlovský do Liberce. Myslel jsem že měl jít do Sparty.. 🤷‍♂️

Moc to nesleduju ale jsem rád. Ať se nám ta extraliga hezky kvalitně rozrůstá mezi všechny týmy :)
Ještě by mohli Spartě "vyfouknout" Matěje a pokud tu Poula fakt nemá jistý místo (za mě má), mohli by se tam sejít a udělat s Adamem zase docela zajimavej útok jako kdysi tady u nás ...
Prostě jsem rád, že se kluci do extraligy vrací a nejen do 2-3 týmů. Bude to zase hezký ročník!

U nás mi nevadí, že nejsou vždy odchovanci, ale mohli by chodit i mladí kluci ...viz teď Třinec. Ale to je takový povzdych do okurkovky :)

Moc to nesleduju ale jsem rád. Ať se nám ta extraliga hezky kvalitně rozrůstá mezi všechny týmy :)
Ještě by mohli Spartě "vyfouknout" Matěje a pokud tu Poula fakt nemá jistý místo (za mě má), mohli by se tam sejít a udělat s Adamem zase docela zajimavej útok jako kdysi tady u nás ...
Prostě jsem rád, že se kluci do extraligy vrací a nejen do 2-3 týmů. Bude to zase hezký ročník!

U nás mi nevadí, že nejsou vždy odchovanci, ale mohli by chodit i mladí kluci ...viz teď Třinec. Ale to je takový povzdych do okurkovky :)
Sparta asi svůj balík peněz vsadila na Blümu.

Ale souhlas, jsem rád, že posilují i ostatní týmy.

A teď schválně. Vytasí se zase nějaký chytrák s tím, jak Dědek chtěl Rychlovského přeplatit? 😀

Mladý k nám budou chodit, až budou mít výkonnost odpovídající představám PD a sportovního úseku. Poslední sezóny zatím tak nějak ukazujou, že mladý navrátilci z Kanady či USA, kde působili v nižších soutěžích nepředstavují v ELH žádné velké terno.....🤷

Tak anomotospd parta opět zvolila gumového Jirku do rady ČT. Toho Jirku, kvůli jehož blbosti televize přišla o pěkných pár milionů...Mediální odborník s osmi třídami základní školy...
Mimochodem stejného Jirku nějaký vykuk z řad poslanců navrhl na státní vyznamenání. To sněmovnou naštěstí neprošlo...
Když mohl Šebek dělat šéfa sportu....nebo Janoušek, soud ho propustil ze zdravotních důvodů ( v podstatě umíral) a on pod falešným jménem řádí v Chorvatsku....vítej v banánové republice jménem Česká republika

Když mohl Šebek dělat šéfa sportu....nebo Janoušek, soud ho propustil ze zdravotních důvodů ( v podstatě umíral) a on pod falešným jménem řádí v Chorvatsku....vítej v banánové republice jménem Česká republika
Kdyby Romoš řádil jen v Chorvatsku.... závodí na kole a dokonce i na běžkách. Celkem mě pobavil ten jeho závodní pseudonym Zilvar. Asi má smysl pro humor 🤔🤷😁

A vlastně k naroďáku šel chlap vyhozený z Třince, první asistent vyhozený ze Sparty a druhý vyhozený z Boleslavi 😅
Jánko Moder říkal, že Zdena jeho famiglii opustil dobrovolně. Naprosto dobrovolně. Pistoli mu nějekaj místní beskydskej Luca Brasi u hlavy nedržel.

Jinak chudák Václav V. dostal padáka moc pozdě. U repre jsou teď trenéři, kteří všichni skončíli do konce roku 2025. Takže nesplnil kritérium.

Když se daří, tak se daří...

Tohle je naprosto v pořádku, protože to nejsou peníze Jardy (Dědka). Daňový poplatník to vždy sám rád musí zaplatit. Proti tomu nechutná snaha p. Dědka platit si to ze svého a to včetně nemalých daní.

Srdce fanouškovo - k nezaplacení. Na všechno ostatní jsou tu #daně :love:
#zdaňovéhopoplatníkakrevneteče

Tak Vládce do Dynama kdyžtak až po příští pětiletce a v důchodovém věku 🤷😁

Tak Vládce do Dynama kdyžtak až po příští pětiletce a v důchodovém věku 🤷😁

To bylo od některých takyfanoušků keců, že za rok se o něj bude v Evropě ucházet náš pan majitel. Já mu to moc přeju. Má na to.

A ještě pozor. Naše dominance brankařů může za louží pokračovat. Evidentně jsme na vlně.

"Radní v Pardubicích se rozhodli podpořit miliardáře Dědka."

A v diskuzi by blitky létaly ze všech koutů republiky, možná i Slovenska, když jsem u nich četl diskuzi u článku o našem titulu. 😂
Promiň, ale to je slabej titulek..
Tohle zní myslí lépe:
" Pardubičtí radní přihodili miliardáři Dědkovi další miliony"

Ve fotbale to už začalo, neplníš podmínky pro licenci? Tak pápá

Ve fotbale to už začalo, neplníš podmínky pro licenci? Tak pápá

Aby jsi nebyl zklamaný. Ono těch podmínek v extralize už moc není a plní je všichni. Od technických - pružné mantinely, zázemí pro hosty a rozhodčí. Jediným problémem, kde to opravdu vázne, ba dokonce vcelku hodně drhne, jsou kamerové systémy pro posuzování hry. A jak nám tu osvětlili místní odborníci, není to zrovna levná záležitost. Mají na to kluby ještě rok. Tak se zase připravme na neprůkazné záběry, tedy možná, jelikož na tom opravdu všichni pracují. Další podmínku - komfort pro diváky a fanoušky, tedy limitující kapacitu arén a stadionů APK zrušila, jelikož vůbec není v jejich silách s tím něco udělat. Rekonstruovalo Kladno, nově staví Brno, ale tam se jde z vyhovujícího do lepšího, rekonstrukci a výstavbu chystají v Ostravě. O nás nemluvím. V šuplíku mají svazek plánů a dokumentů ke stavebnímu povolení na rekonstrukci v Litvajzu, v Olomouci se diskutuje o nové hale, leč místní již po druhé volební období oznámkovali zastupitelstvo jako antisportovní. Liberec a Vary hrají v novém a Plzeň s Budějkami asi nic. O Plzni ani slovo, Budvar Arena rozšířit nejde, tedy jde, ale ekonomicky to smysl nedává.

„Víme první! Dědek nemá nikdy dost! Miliony namísto potřebným míří miliardáři!“
A hned v tučném odstavci pod titulkem..

"Přesto se snažil konkurenci přeplatit hvězdy Tramalkse a Rychlovského, kterým nabízel mnohem vyšší plat než, na který by si mohli sáhnout v zámoří a dokonce i v extralize."

"Hotovo. Budějovice a Chrudim mizí ze druhé ligy. Svaz potvrdil, kdo týmy bez licence nahradí"

To je teda taky slabej titulek...

Budějky jsou Dynamo a naše béčko hraje v Chrudimi... Toho přece titulkář měl využít...

"Dynamo a chrudimský klub nedostaly licenci"

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno