Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Je to tak, podepisujem samé 30 tníky...ono i VondrcŠkoda. O Blumela bychom měli mít zájem my. Na úkor Stranskeho treba. Je to nás odchovanec, věk ideální.
Odmítnout odchovance jeho kalibru a brát sem místo něj Stránského? Nesmysl...Škoda. O Blumela bychom měli mít zájem my. Na úkor Stranskeho treba. Je to nás odchovanec, věk ideální.
On ho nikdo neodmítlOdmítnout odchovance jeho kalibru a brát sem místo něj Stránského? Nesmysl...
Přesně tak, on má bohužel takový svůj plán a je to buď zámoří a pokud ne tak Evropa, ale víc ho zajímá Praha než my, taky jsem to nějak tak zaslechlOn ho nikdo neodmítl
Nebo spise mi neprijde uplne vhodny to tady behem playoff psat. Chodi sem novinari a uz by z toho byly clanky. Po serii se Spartou uz to budu moct napsat.Co se klubu za ty roky nejvíc povedlo je inormační embargo vždy se něco provalilo a teď skoro nic.
Myslím že to není atomová věda.Nebo spise mi neprijde uplne vhodny to tady behem playoff psat. Chodi sem novinari a uz by z toho byly clanky. Po serii se Spartou uz to budu moct napsat.
On neumí jednat proto ho vyhodili z Liberce, je to problemovy člověkTakže Sparta dala na radu Dudy a nasypala Blumelovi ranec. Pořad se divím, ze už někde nedělá minimálně sportovního ředitele, na podcasty je ho škoda.
Hovno je špatně.Prostě první lajna u nás není volná.A to ho mám rádTak pujde do sparty no.Furt lepsí než podepsat tu špínu z HK
Ja to myslím ironicky.On neumí jednat proto ho vyhodili z Liberce, je to problemovy člověk
Já jsem to pochopil, já ti jen doplnil informací z velmi dobrého zdroje liberecké organizaceJa to myslím ironicky.
No ale čurák to jeJa to myslím ironicky.
Sobotka je dobrý, vhazování, udrží puk, vrací se a nemůže za slabší formu některých spoluhráčůPořád mi nedává smysl podepsání Soba....příští rok nebude lepší, teď je to takové už nijaké....Blumel Sparta ani bych se nedivil
To se, ale nevylučuje.No ale čurák to je![]()
Tak bylo by to za Tomaska 1:1. Plus k tomu přičti přechody Kostalka, Dvořáka a Miklise a návrat Smejkala.Pokud podepíše Spartu a nechce k nám, je něco špatně. Neumím si ho v jiném dresu představit, to bude jako pěst na oko. Náš odchovanec v nejlepších letech a necháme ho jít ke konkurenci, pokud se tohle stane, bude to za mě selhání ze strany vedení
Aneb - nevím o tom nic, ale názor na to mámPokud podepíše Spartu a nechce k nám, je něco špatně. Neumím si ho v jiném dresu představit, to bude jako pěst na oko. Náš odchovanec v nejlepších letech a necháme ho jít ke konkurenci, pokud se tohle stane, bude to za mě selhání ze strany vedení
Nezapomínejme, že pro brankáře je ale cesta do NHL z extraligy snazší, ve Švýcarsku ti nikdo z brankáře hvězdu neudělá...Jestli to Matějovi dává smysl tak ať tam podepíše žádná tragédie zamrzí to ale že bych dělal uraženou paničku jako Sparťani na Tomáška to ne. A není všem dnům konec. Budu rád když se na něj budu moct podívat v extralize ale cesta Zadiny mě dává větší smysl protože ze Švýcarska je do NHL blíž.
ať je to víc na očích..Blumel má podepsáno v Chrudimi. Sdílejte než mě to smažou !