Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Na odchovance se hrát samozřejmě dá a všechno špatně rozhodně není...Nevím jaké máš povědomí o sportu, ale jestli si myslíš, že když člověk celý život někomu fandí, že pak kvůli tomu, že se mu pár věcí nelíbí začne fandit někomu jinému, tak takhle to fakt nefungujeNo ... Herčík .. byl jsem se podívat na béčku , že by tam hokejově vyčníval, tak to ani náhodou. A to jak se hraje PO tak to by vůbec nedal, protože to bolí... Radil.... přínos asi jako letos Kousal po zranění ( a to ho jako hokejistu mám rád) takže nula. Gazda v PO úplně jinde než Košťálek....tomu vyšla zákl. část ale v PO úplně mimo...nestíhá nedá nahrávku (viz dnes) ....když je na ledě Gazda jsem klidnější (i když né o moc)..... a na odchovance už se hokej pár let nehraje, taky bych tu rád viděl kluky co tu hokejově vyrostli, ale doba je holt jiná. Aby tu vyrostla lajna jako Kolář-Koukal-Průcha... tak toho, už se asi nedočkáme. A když čtu tvoje příspěvky tak nevím proč nefandíš někomu jinému, když je v Dynamu podle tebe všechno špatně.
Tak hlavně že sis čuchnulasi vyjímka.. Ale jedna ženská, okolo 50 let co seděla kousek ode mně, tak si stěžovala, že se na ní lilo pivo, a ať tam nahoře(z balkonu) pořadatelé někoho vyhodí. A bylo to asi tak jako s tou třineckou 1,5l flaškou. Nikdo nic neviděl a neslyšel, schválně když pak šla okolo mě do schodů o třetině, tak jsem si k ní zezadu čuchnul a žádný pivo jsem absolutně necítil.. takže tak..
S tímto souhlasím. Ale asi to chvilku potrvá.Ono je vcelku blbý, když chce klub něco a pak trenér něco. Klub chtěl hrát Herčíka, Pešán ne. Mohl tu teda zůstat Jones. Klub chtěl Radila, Pešán ne. Mohl se teda sehnat typologicky podobný hráč, což nám chybí. Klub nechtěl Koštálka, podepsal Gazdu. Pešán chtěl Kostálka a Gazda tu je za randál k ničemu, protože nemá roli, pro kterou se podepsal. Chápu některé věci nejdou ovlivnit, protože Pešán přišel po sezoně, a ty věci už byly v běhu, ale bylo by fajn, kdyby se tyhle pohledy sportovního vedení a trenéra pro příští sezonu sjednotili. Odchovance v týmu chci také. Kohokoliv je mi jedno jestli to bude Herčík, Lichtag, Pavel nebo Petr. Ale tak nějak mi není jedno, kdo tu hraje. Chtěl bych to jak za Kusého, kdy tu byli jak rozdíloví hráči odjinud, tak vedle nich rostli odchovanci. Chci chodit na Padrubice, ne na nějaké béčko nároďáku. Věřím že Sýkora nebo Čáslava chtějí to samé a zase se toho brzy dočkáme...
Gratulujeme Pardubicím k zaslouženému vítězství. Strašně dlouho nám trvalo, než jsme se dostali do hry, to rozhodlo. Vyrovnali jsme, vytvořili si šance, ale neproměnili je. Bohužel tři minuty do konce tam byl jasný faul na nás, měli jsme hrát přesilovku, ale nehráli ji. To jsou věci, které neovlivníme. Že se jim nedaří, anebo jsou slabí, to ať si vyhodnotí sami, my se budeme dívat jen na sebe,“ pronesl třinecký kouč.
Pokuta bude?Brečí, tohle by si měli dát kluci na nástěnku..![]()
Dostane symbolicky 1 Kč, na kterou se mu složí fanoušci :-DPokuta bude?
Jo pockat, to je vlastne Trinec, tomu se pokuty nedavaj…
Je fakt, že včera rozhodčí nepískali vubec nicBrečí, tohle by si měli dát kluci na nástěnku..![]()
Hlavně ten zápas už ani neměl být a dnes se měli po Pardubicích válet nalitý fanoušci.....Tenhle zápas, navíc u nich, bude ten absolutně nejtěžší. Nesmime se nikým a ničím nechat rozhodit, hrát svoje. Neposrat se jako v minulosti.