Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Oneplay banda kokotu, co ví dodat. Tohle byla snad jediná baba, která hokeji rozuměla a z rozhovorů ses něco dozvěděl, narozdil třeba od Jeníčka Hrabala 🫤 Takže za mě škoda, že už u hokeje nebude.
Navíc tomu přinášela takovou tu lidskost. Ona mohla přilákat další fanoušky k hokeji narozdíl od takových Kmoníčků.

Absolutní dno tenhle paklub. Takových průšvihů za sebou a ještě žalují jak malí uličníci. Z nich už nejde ani zvracet. Stále ještě nenašli své dno..

To samé ti kašpaři z O2..

Kubíčková by si zasloužila nějak podpořit.
Oneplay není produkt o2 ale Novy. Oneplay nemá s o2 nic společného.

Myslíš tu grotesku, kde si na vlastní otázku vzápětí i odpoví? 😅

Si kolikrát říkám, že by tam mohli dávat jen plakát toho zpovídaného hráče....kluci by pošetřili síly.
To by mohl rozhovor probíhat tak nějak po cimrmanovsku: “Bohužel jsem hráče nezastihl, tak vidíte pouze jeho podobiznu. Ale pokusím vám nastínit, jak by asi zněla jeho odpověď na mou otázku.” Nemuseli by tam ty chudáky tahat před kameru.

Lauko by se mi tu líbil , jde do všeho po hlavně, nebojí se poprat a hokejista je to taky dobrý, záleží zda podepíše v NHL, jinak je to hodně reálné, jsem taky zvědavej co Kuba Zbořil, minulou sezonu měl hodně špatnou, ale viděl jsem ho běhat na kuňce🙂, tak třeba bude makat, pokud zůstane.

To nemůžeš myslet vážně. Jak nemá? Jsou tam ti samí lidé, jako když to běželo pod O2, úplně stejná banda.. I když pravda, já už je zrušil. Tak třeba jim nasadili ještě blbějšího šéfa, než měli. Mě už moc nezajímají..

Edit: Psáno samozřejmě pro kolegu Ubuntu..

Naposledy upraveno:
To nemůžeš myslet vážně. Jak nemá? Jsou tam ti samí lidé, jako když to běželo pod O2, úplně stejná banda.. I když pravda, já už je zrušil. Tak třeba jim nasadili ještě blbějšího šéfa, než měli. Mě už moc nezajímají..

Edit: Psáno samozřejmě pro kolegu Ubuntu..
Máš několik hledisek - redakce, infrastruktura, platforma, provozovatel. Tím, že došlo ke sloučení O2TV a Voyo došlo k tomu, že veškerá sportovní redakce, infrastruktura a práva přešli na nového provozovatele Tv Nova. Někteří lidi ve vedení zůstaly, jiní ne. Platforma Oneplay je na xTv což je uplně jiná oproti tomu co mělo o2 (i kdyz to jako produkt pro Novu vyrobilo). A redakce přešla celá s tím, že se bude měnit v čase - Nova logicky nedisponovala týmem, který by to přebral. Takže ano, Oneplay nemá s o2 nic společného.

Máš několik hledisek - redakce, infrastruktura, platforma, provozovatel. Tím, že došlo ke sloučení O2TV a Voyo došlo k tomu, že veškerá sportovní redakce, infrastruktura a práva přešli na nového provozovatele Tv Nova. Někteří lidi ve vedení zůstaly, jiní ne. Platforma Oneplay je na xTv což je uplně jiná oproti tomu co mělo o2 (i kdyz to jako produkt pro Novu vyrobilo). A redakce přešla celá s tím, že se bude měnit v čase - Nova logicky nedisponovala týmem, který by to přebral. Takže ano, Oneplay nemá s o2 nic společného.
Takže 02 už neexistuje?

Pokud mně něco zásadního uniklo, tak mě okamžitě opravte, ale když přendám hovno z levé kapsy do pravé, tak budu smrdět víc. Protože nějaká tahle restrukturalizace či inovace je úplně jedno, koncový vlastník je stále stejný.

Věřím, že momentálně jsou nejvíce spokojeni hráči pod smlouvou.
Lauko, který je podepsán s podmínkou, že si když ho vezme někdo z NHL, tak nebude...a to je zatím šlus.
Nikde žádný tlak v boji o sestavu, nikde žádná obava, že bude pár hráčů na marodce a že někteří budou pokračovat s formou, jakou (ne)měli na konci minulé sezóny.
Chápu, že střelci se shání těžko, ale nemyslím si úplně, že by se nějaký nehodil. Lauko? Spíš indián. Kdo bude dávat góly?
Teoretik Pešán může určitě vymyslet na přesilovku na levý kruh praváka - beka, není to od věci.
Střízlivý přístup je fajn, pokud to bude šlapat.
Pokud ne, čekám dost brzy nespokojenost fans. A tady tedy určitě bude pěkné tóčo 🙂
Snad kuchtíci opravdu uvařili něco reálného.
Tým bez zraněných hráčů neexistuje. Zvládnou to zalepit borci z B?
Je to změna strategie. Snad to vyjde.

Promiň, ale tady se asi neshodnem. Ta stížnost MHK musela přijít pravděpodobně ještě během O2 televize, tipuji kvůli argumentům pro Ujčíka a spol.

A mimochodem nic to nemění na tom, jací jsou Kmoníčkovci s prominutím zmrdi. I kdyby buleli až později u Vanblejt, nic se na situaci nemění. Žalovali, a ti slizcí chcípáci z televize jim vyšli vstříc a vykopli z hokeje jedinou schopnou a vtipnou redaktorku kvůli příspěvku proti zákeřnému h(s)ráči MHK.

Tobě tento postup fakt přijde normální? Vždyť ta holka neudělala nic špatného, jen napsala, že je v hokeji něco špatně. Ve srovnání s těmi frajery u mikrofonů, kteří o všem vždy měli hned jasno.. Tam by museli za chyby vyrazit půlku redaktorů a expertů..

Promiň, ale tady se asi neshodnem. Ta stížnost MHK musela přijít pravděpodobně ještě během O2 televize, tipuji kvůli argumentům pro Ujčíka a spol.

A mimochodem nic to nemění na tom, jací jsou Kmoníčkovci s prominutím zmrdi. I kdyby buleli až později u Vanblejt, nic se na situaci nemění. Žalovali, a ti slizcí chcípáci z televize jim vyšli vstříc a vykopli z hokeje jedinou schopnou a vtipnou redaktorku kvůli příspěvku proti zákeřnému h(s)ráči MHK.

Tobě tento postup fakt přijde normální? Vždyť ta holka neudělala nic špatného, jen napsala, že je v hokeji něco špatně. Ve srovnání s těmi frajery u mikrofonů, kteří o všem vždy měli hned jasno.. Tam by museli za chyby vyrazit půlku redaktorů a expertů..
Ona byla vyhozena? Tak to se mně chce blít. Já myslel, že odešla sama.

Já reagoval pouze na spojení Oneplay a o2. Od 10 brezen došlo ke spuštění služby a převedení všech práv na Novu.

O Kubíčkové jsem se nijak nevyjadřoval, o Kmoníčkovi taky ne. Její vyhazov se mě nelíbí a Kmonda je zmrd.

Já vás chápu, že ta redakce každého sere je pochopitelné, když tam jsou kokoti jako Nedorost, Tlustej, nebo další telebrity. Ale jen jsem uváděl na pravou míru, že Oneplay není o2.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno