To je jednoduchý, ty co sedí u sředové čáry to je pravicový kapitalistický sport a ty co stojí na jihu ....Záleží podle toho kdo hraje, někdy je to dokonce pokriteckej-krypto-fašistickej-buržoázní škvár.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To je jednoduchý, ty co sedí u sředové čáry to je pravicový kapitalistický sport a ty co stojí na jihu ....Záleží podle toho kdo hraje, někdy je to dokonce pokriteckej-krypto-fašistickej-buržoázní škvár.
Uznávám, že jsem se vyjádřil kostrbatě s tím Klausem. On neměl s hokejem nic, ale měl s popotahováním obočí. Často to říkal a nemněl jsem ho sem tahat.Myslím, že především tvrdě prověříme, o jaké hráče půjde, než že bychom řešili jestli přijdou dva, tři nebo čtyři. Já jsem skromný, mně by stačil jeden Pastrňák.
(Jinak ale nevím, co s našimi příchody má společného pan prezident Klaus, který je sice vášnivý tenista, ale nevím o tom, že by sledoval i takhle detailně hokej.)
To jsou ale zlé větičky. Velmi, velmi zlé větičky!Uznávám, že jsem se vyjádřil kostrbatě s tím Klausem. On neměl s hokejem nic, ale měl s popotahováním obočí. Často to říkal a nemněl jsem ho sem tahat.
Já tam spíše cítím lehce falešné karty a proto dávám pero (psací) do kapsy a odcházím.To jsou ale zlé větičky. Velmi, velmi zlé větičky!
Budeme opět největší favorit. Já se na sezónu těším, i když jsem nedávno mluvil jinak.Pan Dědek patrně dospěl do stadia, kdy přestane rozdávat, jak smyslů zbavený, dlouholeté smlouvy za tašky plné peněz. Nikdo nechce být za hlupáka.
Mohlo by to z nás sejmout roli jasných favoritů, konkurence letos nespala.
My jsme ti to říkali ....Budeme opět největší favorit. Já se na sezónu těším, i když jsem nedávno mluvil jinak.

Když dva skloňují…
No taky bych si ho dokázal u nás představit škoda, no třeba dorazí, nějaký jiný útočník, který k nám zapadne .....Nevím, jak velký byl zájem z naší strany, ale Ojamäki by býval skvěle zapadl do sestavy i nám.
DoraziNo taky bych si ho dokázal u nás představit škoda, no třeba dorazí, nějaký jiný útočník, který k nám zapadne .....
K nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.Nevím, jak velký byl zájem z naší strany, ale Ojamäki by býval skvěle zapadl do sestavy i nám.
jj takto si to rikam kazdou sezonu, ze je hracu dost a kor kdyz mame becko, ale letos s ohledem na minulou sezonu kdy jsme byly 90% casu minus 3-5hracu je lehce znervoznujici, kor kdyz aktualni sestava je minus 1 utocnik zatim (kaulyho tam momentalne nepocitam a dovy zda vubec letos zasahne, fyzicka po tomto zraneni bude vselijaka)K nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.
No já osobně jsem docela skeptický v tom v jaké formě se Kauly vrátí jako přece si nemůžeme myslet nebo doufat že po roční pauze se vrátí a hned to tam začne sypat.. jako snad jo ale v jeho větší přínos věřím spíš v tu další sezónu.K nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.
Tak potom nevím, co tam ti 2 šašci uvařili. Minimálně 1 útočník je třeba od začátkuK nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.
Proč hned šašci?Tak potom nevím, co tam ti 2 šašci uvařili. Minimálně 1 útočník je třeba od začátku
Záleží podle toho kdo hraje, někdy je to dokonce pokriteckej-krypto-fašistickej-buržoázní škvár.
A taky ze prijde. Ale aby prisli 2? To mi prijde nesmysl.Tak potom nevím, co tam ti 2 šašci uvařili. Minimálně 1 útočník je třeba od začátku
Nepotřebovali jsme přivést spoustu útočníků, ale produktivní pravák podle mě měla být jako posílení na příští sezónu priorita. Stejně pokud nepřijde teď, tak zase nějakého budou shánět jako minulou sezónu v lednu a výběr bude o dost užší.K nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.
s tim souhlas, jeden utocnik se hodi a necekam ze nejake bebicka behem sezony nebudou aby mlady dostali sanciA taky ze prijde. Ale aby prisli 2? To mi prijde nesmysl.
Cervenka - Sedlak - Posila
Kousal - Sobotka - Mandat
Kelemen - Kondelik - Smejkal
Vondracek - Poulicek - Hercik
+ se vrati Kaut. Toho vidim ve druhem utoku a Mandy bohuzel zpatky do 4. Kdyby prisel dalsi nejaky borec, tak kdo by to odnesl?! ZC je hlavni byt do 4. A navic - do ledna casu dost. On treba Regenda v prosinci muze byt u nas bez jedineho zapasu v NHL, takze asi tak![]()
....a to nemusíš..... můžeš jezdit na CHL do Mechova a fandit jejich soupeřům(ta LM mne štve, ale letos ji tedy oželím..)![]()