Kauly až v únoru jo?K nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Kauly až v únoru jo?K nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.
takhle vazne zraneni si bohuzel zada dlouhou rekonvalescenci.Kauly až v únoru jo?![]()
Navíc tomu přinášela takovou tu lidskost. Ona mohla přilákat další fanoušky k hokeji narozdíl od takových Kmoníčků.Oneplay banda kokotu, co ví dodat. Tohle byla snad jediná baba, která hokeji rozuměla a z rozhovorů ses něco dozvěděl, narozdil třeba od Jeníčka HrabalaTakže za mě škoda, že už u hokeje nebude.
Oneplay není produkt o2 ale Novy. Oneplay nemá s o2 nic společného.Absolutní dno tenhle paklub. Takových průšvihů za sebou a ještě žalují jak malí uličníci. Z nich už nejde ani zvracet. Stále ještě nenašli své dno..
To samé ti kašpaři z O2..
Kubíčková by si zasloužila nějak podpořit.
To by mohl rozhovor probíhat tak nějak po cimrmanovsku: “Bohužel jsem hráče nezastihl, tak vidíte pouze jeho podobiznu. Ale pokusím vám nastínit, jak by asi zněla jeho odpověď na mou otázku.” Nemuseli by tam ty chudáky tahat před kameru.Myslíš tu grotesku, kde si na vlastní otázku vzápětí i odpoví?
Si kolikrát říkám, že by tam mohli dávat jen plakát toho zpovídaného hráče....kluci by pošetřili síly.
Chce se mi zvracetVypadá to, že v Mechově přešli z Mesomorphu na nějaký lepší matroš...Chudák Radil. Je tam chvíli a uz mu otekl obličej. Ale co je vůbec nejhorší, už mu narostly i šestý prsty
Náhled přílohy 4227
Co s tím kolenem vlastně měl vazy?takhle vazne zraneni si bohuzel zada dlouhou rekonvalescenci.
Minulej tejden ve starbucksu pořád celkem solidně kulhal..Kauly až v únoru jo?![]()
mě Kmoníček přijde jako takový hokejový Berbr , sakra dlouhý prsty máKmoníček je zmrd zralej na flusanec do ksichtu,stejně jako ten jejich bolševickej spolumajitel
Máš několik hledisek - redakce, infrastruktura, platforma, provozovatel. Tím, že došlo ke sloučení O2TV a Voyo došlo k tomu, že veškerá sportovní redakce, infrastruktura a práva přešli na nového provozovatele Tv Nova. Někteří lidi ve vedení zůstaly, jiní ne. Platforma Oneplay je na xTv což je uplně jiná oproti tomu co mělo o2 (i kdyz to jako produkt pro Novu vyrobilo). A redakce přešla celá s tím, že se bude měnit v čase - Nova logicky nedisponovala týmem, který by to přebral. Takže ano, Oneplay nemá s o2 nic společného.To nemůžeš myslet vážně. Jak nemá? Jsou tam ti samí lidé, jako když to běželo pod O2, úplně stejná banda.. I když pravda, já už je zrušil. Tak třeba jim nasadili ještě blbějšího šéfa, než měli. Mě už moc nezajímají..
Edit: Psáno samozřejmě pro kolegu Ubuntu..
Takže 02 už neexistuje?Máš několik hledisek - redakce, infrastruktura, platforma, provozovatel. Tím, že došlo ke sloučení O2TV a Voyo došlo k tomu, že veškerá sportovní redakce, infrastruktura a práva přešli na nového provozovatele Tv Nova. Někteří lidi ve vedení zůstaly, jiní ne. Platforma Oneplay je na xTv což je uplně jiná oproti tomu co mělo o2 (i kdyz to jako produkt pro Novu vyrobilo). A redakce přešla celá s tím, že se bude měnit v čase - Nova logicky nedisponovala týmem, který by to přebral. Takže ano, Oneplay nemá s o2 nic společného.
O2TV neexistujeTakže 02 už neexistuje?
Tak pán náměstek si hlavně na položenou otázku téměř odpoví sámKubíčková byla o několik tříd nejlepší z reportérů O2. Takhle dostaneme větší porci "rozhovorů" od pana náměstka![]()
Ještě rád říká: Nedá mi to se nezeptatTak pán náměstek si hlavně na položenou otázku téměř odpoví sám![]()
Promiň, ale tady se asi neshodnem. Ta stížnost MHK musela přijít pravděpodobně ještě během O2 televize, tipuji kvůli argumentům pro Ujčíka a spol.Máš několik hledisek - redakce, infrastruktura, platforma, provozovatel. Tím, že došlo ke sloučení O2TV a Voyo došlo k tomu, že veškerá sportovní redakce, infrastruktura a práva přešli na nového provozovatele Tv Nova. Někteří lidi ve vedení zůstaly, jiní ne. Platforma Oneplay je na xTv což je uplně jiná oproti tomu co mělo o2 (i kdyz to jako produkt pro Novu vyrobilo). A redakce přešla celá s tím, že se bude měnit v čase - Nova logicky nedisponovala týmem, který by to přebral. Takže ano, Oneplay nemá s o2 nic společného.
Ona byla vyhozena? Tak to se mně chce blít. Já myslel, že odešla sama.Promiň, ale tady se asi neshodnem. Ta stížnost MHK musela přijít pravděpodobně ještě během O2 televize, tipuji kvůli argumentům pro Ujčíka a spol.
A mimochodem nic to nemění na tom, jací jsou Kmoníčkovci s prominutím zmrdi. I kdyby buleli až později u Vanblejt, nic se na situaci nemění. Žalovali, a ti slizcí chcípáci z televize jim vyšli vstříc a vykopli z hokeje jedinou schopnou a vtipnou redaktorku kvůli příspěvku proti zákeřnému h(s)ráči MHK.
Tobě tento postup fakt přijde normální? Vždyť ta holka neudělala nic špatného, jen napsala, že je v hokeji něco špatně. Ve srovnání s těmi frajery u mikrofonů, kteří o všem vždy měli hned jasno.. Tam by museli za chyby vyrazit půlku redaktorů a expertů..
Nebyla vyhozena, byla přeřazena ke kopanéOna byla vyhozena? Tak to se mně chce blít. Já myslel, že odešla sama.
Až na to že majitelem o2 a Novy potažmo oneplay je PPF...Oneplay není produkt o2 ale Novy. Oneplay nemá s o2 nic společného.
Prý pouze povinně odsunuta z hokeje, aniž by chtěla..Ona byla vyhozena? Tak to se mně chce blít. Já myslel, že odešla sama.
Tak si tady tak žijeme. V NHL by ten hráč dostal pořádný kartáč, tady je to vlastně oběť. Myslím si, že se na Pláňka v ZČ hráči těší.Prý pouze povinně odsunuta z hokeje, aniž by chtěla..
Já reagoval pouze na spojení Oneplay a o2. Od 10 brezen došlo ke spuštění služby a převedení všech práv na Novu.Promiň, ale tady se asi neshodnem. Ta stížnost MHK musela přijít pravděpodobně ještě během O2 televize, tipuji kvůli argumentům pro Ujčíka a spol.
A mimochodem nic to nemění na tom, jací jsou Kmoníčkovci s prominutím zmrdi. I kdyby buleli až později u Vanblejt, nic se na situaci nemění. Žalovali, a ti slizcí chcípáci z televize jim vyšli vstříc a vykopli z hokeje jedinou schopnou a vtipnou redaktorku kvůli příspěvku proti zákeřnému h(s)ráči MHK.
Tobě tento postup fakt přijde normální? Vždyť ta holka neudělala nic špatného, jen napsala, že je v hokeji něco špatně. Ve srovnání s těmi frajery u mikrofonů, kteří o všem vždy měli hned jasno.. Tam by museli za chyby vyrazit půlku redaktorů a expertů..
Jasně jsou v jednom Holdingu, ale to na věci nic nemění. PPFka toho vlastní mrdu.Až na to že majitelem o2 a Novy potažmo oneplay je PPF...
Tento příspěvek by se mohl líbit (pokud teda u nás skutečně bude) uživateli Johnny Ludvig jr.Myslím si, že se na Pláňka v ZČ hráči těší.
Tak každopádně pokud u nás bude, tak by takový Pláněk nemusel odejít úplně normálně do šatny po takovým zákroku.Tento příspěvek by se mohl líbit (pokud teda u nás skutečně bude) uživateli Johnny Ludvig jr.![]()