Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
A taky ze prijde. Ale aby prisli 2? To mi prijde nesmysl.

Cervenka - Sedlak - Posila
Kousal - Sobotka - Mandat
Kelemen - Kondelik - Smejkal
Vondracek - Poulicek - Hercik

+ se vrati Kaut. Toho vidim ve druhem utoku a Mandy bohuzel zpatky do 4. Kdyby prisel dalsi nejaky borec, tak kdo by to odnesl?! ZC je hlavni byt do 4. A navic - do ledna casu dost. On treba Regenda v prosinci muze byt u nas bez jedineho zapasu v NHL, takze asi tak :)
Tak já tam vidím 2 posty na posílení a to místo Poulíčka a Herčíka.

+ se vrati Kaut. Toho vidim ve druhem utoku a Mandy bohuzel zpatky do 4. Kdyby prisel dalsi nejaky borec, tak kdo by to odnesl?! ZC je hlavni byt do 4. A navic - do ledna casu dost. On treba Regenda v prosinci muze byt u nas bez jedineho zapasu v NHL, takze asi tak :)
S tím souhlasím. 1 kvalitní posila je nezbytná od začátku

Viděli jsme to loni, vypadli nám 3 útočníci a hráli jsme to na 3 lajny. Široký kádr je potřeba. A vůbec nevíme jak bude Kaut po zranění vypadat. Sám vím jak to vypadá po přervání křížového vazu, radši jsem se na fotbal vysral protože to prostě není jako dřív. Bojíš se jakéhokoliv souboje.

Reportérka Tereza Kubíčková už nebude u hokeje (jen fotbal)... přispěl k tomu i faul jednoho nejmenovaného hráče na našeho Lukáše a to co se dělo při odchodu do kabiny po vyloučení, což Terka okomentovala přímo z útrob Enteria areny... hustý... 🤪

Vypadá to, že v Mechově přešli z Mesomorphu na nějaký lepší matroš...🤔 Chudák Radil. Je tam chvíli a uz mu otekl obličej. Ale co je vůbec nejhorší, už mu narostly i šestý prsty 🙈
20250722_152038.webp

a pravák teda tam někde nechybí? Celou sezonu si stěžujeme na to, jak je to hrozný, jak si nemůžou vůbec nahrát... a pak další sezonu to je ještě horší. Pokud Kaut mimo, tak máme jen Herčíka..

a pravák teda tam někde nechybí? Celou sezonu si stěžujeme na to, jak je to hrozný, jak si nemůžou vůbec nahrát... a pak další sezonu to je ještě horší. Pokud Kaut mimo, tak máme jen Herčíka..
Snad ta posila bude pravého držení hole.

Řada Kousy, Sob, Mandy by herně měla fungovat, trochu bych se obával, že nebudou dávat branky...

Na druhou stranu máme dost praváků ofenzivně laděných v obraně Čerešňák, Gazda , Košťálek a Tourigni a vlastně i Hrádek

Reportérka Tereza Kubíčková už nebude u hokeje (jen fotbal)... přispěl k tomu i faul jednoho nejmenovaného hráče na našeho Lukáše a to co se dělo při odchodu do kabiny po vyloučení, což Terka okomentovala přímo z útrob Enteria areny... hustý... 🤪
Mechov si rozvracet nedáme.

Takhle dopadneš, když nedržíš basu se zbytkem týmu a nepíčuješ vždy a za všechno na Pardubice.

Perlička je to, že jseš nejzbytečnější klub fetek, ale máš manažera nasranýho u koryta, který si všechno hlídá. Co je potřeba, se zamete, o čem se nemá psát, se nepíše.

Takhle dopadneš, když nedržíš basu se zbytkem týmu a nepíčuješ vždy a za všechno na Pardubice.

Perlička je to, že jseš nejzbytečnější klub fetek, ale máš manažera nasranýho u koryta, který si všechno hlídá. Co je potřeba, se zamete, o čem se nemá psát, se nepíše.
Jako že jeden jediný tweet ji tak "znemožnil"?
1753192954464.webp1753192954464.webp

Oneplay banda kokotu, co ví dodat. Tohle byla snad jediná baba, která hokeji rozuměla a z rozhovorů ses něco dozvěděl, narozdil třeba od Jeníčka Hrabala 🫤 Takže za mě škoda, že už u hokeje nebude.

Kmoníček je zmrd zralej na flusanec do ksichtu,stejně jako ten jejich bolševickej spolumajitel
Absolutní dno tenhle paklub. Takových průšvihů za sebou a ještě žalují jak malí uličníci. Z nich už nejde ani zvracet. Stále ještě nenašli své dno..

To samé ti kašpaři z O2..

Kubíčková by si zasloužila nějak podpořit.

Mohl by Kubíčkovou vzít Zenit na ČT.

Tak Oneplay řídí Marek Kindernay...což je Mechovák. Takže asi není těžké si spojit 1 + 1...

Dneska v Bombách Lauko a Pardubice, bohužel hned přepli na placenou část. Neslyšel někdo?

Obvykle s tebou souhlasím, ale mně Herča do čtvrté lajny nesedí. Ale rád se nechám překvapit.

Oneplay banda kokotu, co ví dodat. Tohle byla snad jediná baba, která hokeji rozuměla a z rozhovorů ses něco dozvěděl, narozdil třeba od Jeníčka Hrabala 🫤 Takže za mě škoda, že už u hokeje nebude.
Hlavně tohle je naprostá povinnost reportéra. V NHL by každej takovej incident měl daleko větší medializaci a naopak by kredit toho reportéra vzrostl.

Tady se ale nedělá byznysová liga, teda je tu jeden, co to zkouší, ale výsledkem jsou urážky a dehonestace, zbytek jede politiku....

Kubíčková byla o několik tříd nejlepší z reportérů O2. Takhle dostaneme větší porci "rozhovorů" od pana náměstka 🤮
Myslíš tu grotesku, kde si na vlastní otázku vzápětí i odpoví? 😅

Si kolikrát říkám, že by tam mohli dávat jen plakát toho zpovídaného hráče....kluci by pošetřili síly.

No nic, v rámci zachování duševního zdraví odbočím k něčemu pozitivnímu. Není to hokej, ale jsou to Pardubice.....a za mě je tohle geniální koncept.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno