raMunitr
Hattrickový hrdina
- 3,793
- 4,243
"nadávat mu nebudu..." a pak to přišlo...za ty prachy.nadavat mu nebudu.možná si ho i vážím,ale ted už je to mechovská kurva
Jasně, hrál tu tak dlouho a najednou tohle...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
"nadávat mu nebudu..." a pak to přišlo...za ty prachy.nadavat mu nebudu.možná si ho i vážím,ale ted už je to mechovská kurva
Hodně produktivní bek, útočník na modré čáře. Asi učinil dobře, u nás by střídal juniorku z Béčkem, přeji mu, ať se v Kanadě ukáže, třeba nám jednou bude dirigovat přesilovku.Mladý obránce Ruml odchází do kanadský juniorky.
Hm, na něj jsem se těšil hodně. Po Švecovi další hodně dobrej bek ...navíc vyšší a to bude mít v zámoří výhodu.Mladý obránce Ruml odchází do kanadský juniorky.
Stačí, když tu kartu otočí, bude tam číslo na banku. Oni tu kartu automaticky zablokují a dají vědět majiteli.Není tady mezi námi nějaký Jan Vorlíček?
Ví vlastně někdo víc k lístkům do Třebový a případně mě vzal, kdybych měl zájem? Nehlaste se všichni![]()
Prodavaji se jen na miste, bydlim cca 15 km od Trebovy tak muzu vzit kdo bude potřebovat.Ví vlastně někdo víc k lístkům do Třebový a případně mě vzal, kdybych měl zájem? Nehlaste se všichni![]()
Super, díky. Akorát tedy musím splašit někoho kdo by mě vzal, kdo pojede z/přes ChrudimProdavaji se jen na miste, bydlim cca 15 km od Trebovy tak muzu vzit kdo bude potřebovat.
Když dojedeš do Ústí tak tě klidně vezmuVí vlastně někdo víc k lístkům do Třebový a případně mě vzal, kdybych měl zájem? Nehlaste se všichni![]()
Já cca 6km od Třebové...Prodavaji se jen na miste, bydlim cca 15 km od Trebovy tak muzu vzit kdo bude potřebovat.
Na stránkách klubu je rozpis ledu na každý týden. Led v malý hale bude od neděle. V pondělí ráno to tam bude na příští týden. S dovolením zdejšího fóra opět párkrát zajdu.Kdy jdou hráči společně prvně na led?
První trénink na ledě má Áčko v pondělí 21.7. 12:00-13:00Na stránkách klubu je rozpis ledu na každý týden. Led v malý hale bude od neděle. V pondělí ráno to tam bude na příští týden. S dovolením zdejšího fóra opět párkrát zajdu.
Jen cast. Komplet cely tym se ma sejit o tyden pozdeji.První trénink na ledě má Áčko v pondělí 21.7. 12:00-13:00
Doteď to byl Will?Aktuálně nejlépe placený český góloš současnosti.![]()
Ono je taky potřeba si říct, za čím - kým chytal. A ruku na srdce, žádná sláva to nebyla. Letos už by to mohlo být lepší. U něj, stejně jako u Vejmise jsou nejlepším ukazatelem chycené góly nad očekávání. Myslím si, že doroste do pozice jednoho z nejlepších brankařů NHL. Dispozice, talent i povahu na to rozhodně má. Štěstí přeje připraveným a to on rozhodně je.Tak nějak si myslím, že Ducks Dostála přeplatili. Doposud v NHL dlouhodobě průměrná devadesátiprocentní úspěšnost zásahů a 3.3 branky na zápas. To není nic oslnivýho. Asi Ducks věří, že půjde nahoru. Je stále mladej, tak proč ne. Taky mu hrálo do karet, že v zámoří je po gólmanech obecně poptávka...
Nevím co je "chycený gól nad očekávání"... Já jsem stará škola s jednoduchým pravidlem "brankář buďto puk chytí, nebo ne..."Ono je taky potřeba si říct, za čím - kým chytal. A ruku na srdce, žádná sláva to nebyla. Letos už by to mohlo být lepší. U něj, stejně jako u Vejmise jsou nejlepším ukazatelem chycené góly nad očekávání. Myslím si, že doroste do pozice jednoho z nejlepších brankařů NHL. Dispozice, talent i povahu na to rozhodně má. Štěstí přeje připraveným a to on rozhodně je.