Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Tohle nechceš číst u žádného hráče....

Ten idiot co se tomu tlemí by zasloužil pořádnou přes tlamu

Nepřeklikl se jenom? Mně se to tedy u těch smajlíků stává dost často. Tak blbej snad nikdo nemůže bejt??
anebo si jen přečetl, "komplikace pro hradec". Já taky zareaguju někdy na něco, co třeba nepřečtu úplně pořádně.
(a pak si zpětně - když to čtu pořádně- říkám, že tu reakci snad nikdo neviděl :D )

Každopádně kolega má šanci to "napravit" :D

Diskuze k dresům a reklamám, viz i Nakladaluv pohled v bombách, který by byl sice správný, ale jaksi se tady zapomíná na jednu. Mas XY sponzoru směrem na dres, nevím u nás cca deset, asi ani ne. Se změnou vizuální identity musí souhlasit všichni, respektive ještě hůře, aby byl dres čistý, tak by ti tam museli zůstat třeba jen dva.

Zadaní je jasně, máš deset sponzorů, kteří ti lejí miliony, a ty musíš vybrat dva, kteří zůstanou na dresu a budou mít BoW logo, který mnohdy nemají ani ve vizuální identitě.

Budeme rádi, když se podaří přesvědčit deset na BoW verzi, a stejně počítejte s tím, že všichni budou prskat, že jich máme deset. Za mne to ma řešení jiné, a sice nova hala, která ti umožní nabídnout jiný marketingový potenciál.

Neni to nepřekonatelný oříšek, je to těžká marketingová práce a jde to, ale někdy mne trochu přijde ze se to zjednodušuje a těm dotyčným bych přál sedět někdy v boardu společnosti s miliardovými obraty a rozhodovat kam pošleš X milionů na marketing a co za to dostaneš.

Argument ze to jinde jde? Sparta = úplně jiné marketingové zázemí (hala, město, fotbal). Třinec? Specifické, největší a skoro jediný sponzor který je schopný dávat prachy je majitel. Ostatní ? Jaksi je rozdíl jednat s firmami které to dávají v lepším případě nízké miliony než s firmami kde po nich chceš také nízké, ale desítky milionů.

Diskuze k dresům a reklamám, viz i Nakladaluv pohled v bombách, který by byl sice správný, ale jaksi se tady zapomíná na jednu. Mas XY sponzoru směrem na dres, nevím u nás cca deset, asi ani ne. Se změnou vizuální identity musí souhlasit všichni, respektive ještě hůře, aby byl dres čistý, tak by ti tam museli zůstat třeba jen dva.

Zadaní je jasně, máš deset sponzorů, kteří ti lejí miliony, a ty musíš vybrat dva, kteří zůstanou na dresu a budou mít BoW logo, který mnohdy nemají ani ve vizuální identitě.

Budeme rádi, když se podaří přesvědčit deset na BoW verzi, a stejně počítejte s tím, že všichni budou prskat, že jich máme deset. Za mne to ma řešení jiné, a sice nova hala, která ti umožní nabídnout jiný marketingový potenciál.

Neni to nepřekonatelný oříšek, je to těžká marketingová práce a jde to, ale někdy mne trochu přijde ze se to zjednodušuje a těm dotyčným bych přál sedět někdy v boardu společnosti s miliardovými obraty a rozhodovat kam pošleš X milionů na marketing a co za to dostaneš.

Argument ze to jinde jde? Sparta = úplně jiné marketingové zázemí (hala, město, fotbal). Třinec? Specifické, největší a skoro jediný sponzor který je schopný dávat prachy je majitel. Ostatní ? Jaksi je rozdíl jednat s firmami které to dávají v lepším případě nízké miliony než s firmami kde po nich chceš také nízké, ale desítky milionů.
Tak ten Třinec má jedno zásadní specifikum.

Tam se vše točí kolem Werku, a není to o tom, že by jiného sponzora neměli. Ale chceš zakázky, které jsou vesměs nějak spojený s ocelárnama nebo jinými aktivitami Chrenka a Módera, tak koukej nasypat do hokeje. Reklama na dresu nebo ledě je fakt to poslední, o co tam partnerům jde.

No, familie, taková jihoitalská.

😇

godfather GIF

Tak ten Třinec má jedno zásadní specifikum.

Tam se vše točí kolem Werku, a není to o tom, že by jiného sponzora neměli. Ale chceš zakázky, které jsou vesměs nějak spojený s ocelárnama nebo jinými aktivitami Chrenka a Módera, tak koukej nasypat do hokeje. Reklama na dresu nebo ledě je fakt to poslední, o co tam partnerům jde.

Jinde to není jinak. Kupříkladu v Liberci - chceš subdodávky a včas zaplatit? Není problém, sponzoruj nám hokej. Teď staví SYNER v Pardubicích Pernerku za pět miliard, tak tam hokej začne opět vzkvétat.

Jinde to není jinak. Kupříkladu v Liberci - chceš subdodávky a včas zaplatit? Není problém, sponzoruj nám hokej. Teď staví SYNER v Pardubicích Pernerku za pět miliard, tak tam hokej začne opět vzkvétat.
Rozumím.

Ale Liberec pořád není město o jedné firmě, byť samozřejmě významné, která to město řídí.

Oproti tomu v Třinci se všechno zásadní rozhoduje od jednoho komína. A to všechno není jen byznys, ale opravdu všechno, místní samospráva má spíš takový symbolický význam.

Tak já jsem v klidu moc toho nečekám co taky pár posil nevyšlo a plán B nikde jak už to zde nějakej pátek k nelibosti píšu. Proto Sobotka , Košťálek a proto osloveven Forman - zase jak jsem psal neumíme vyskautovat jen jména, čísla apod. jak by řekl klasik.

Tak já jsem v klidu moc toho nečekám co taky pár posil nevyšlo a plán B nikde jak už to zde nějakej pátek k nelibosti píšu. Proto Sobotka , Košťálek a proto osloveven Forman - zase jak jsem psal neumíme vyskautovat jen jména, čísla apod. jak by řekl klasik.
Nová sezóna - nové perličky od našeho šoumena❤️ Chyběl jsi mi!😍

Koukám na diskuzi klid - tipy na novou sezonu jsou buď první místo nebo poslední místo, nic mezi tím... podle toho kdo tipuje 😂 Tak to jsem klidný, to je malý rozptyl.... :)

a jak se tu někdo včera ptal jestli máme plán B : ano máme, když by to první místo nedopadlo (plán A) po ZČ, tak plán B je jít do ligy mistrů z druhého místa :) (jo a ještě máme i další B ........ = "béčko"..., v Chrudimi)

Z úplně jiného hokejového soudku. Opravdu nechápu některé české hokejové novináře. Proč kurva od začátku týdne je už druhá informace na Seznamu ohledně KHL? Jako chápu, že by Jaškin rád reprezentoval Českou republiku, u samovaru o tom žije svůj vlhký sen, ale proč to musí být hlavní zpráva ze sportu, to mi fakt hlava nebere. Všímám si toho už delší dobu.Z nejlepších evropských lig se během sezóny Dozvíme minimum informací, ale to zkurvený Rusko furt bude někdo komentovat. Nevím jak vám, Ale mně přijde ruský hokej stejně zajímavej jako druhá egyptská liga ve fotbale. To mají novináři nějaký Stockholmský syndrom, že ty sráče pořád vytahujou?

Naposledy upraveno:
Z úplně jiného hokejového fotku. Opravdu nechápu některé české hokejové novináře. Proč kurva od začátku týdne je už druhá informace na Seznamu ohledně KHL? Jako chápu, že by Jaškin rád reprezentoval Českou republiku, u samovaru o tom žije svůj vlhký sen, ale proč to musí být hlavní zpráva ze sportu, to mi fakt hlava nebere. Všímám si toho už delší dobu.Z nejlepších evropských lig se během sezóny Dozvíme minimum informací, ale to zkurvený Rusko furt bude někdo komentovat. Nevím jak vám, Ale mně přijde ruský hokej stejně zajímavej jako druhá egyptská liga ve fotbale. To mají novináři nějaký Stockholmský syndrom, že ty sráče pořád vytahujou?
Protože to má vysokou čtenost...

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno