Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Mladý obránce Ruml odchází do kanadský juniorky.
Hodně produktivní bek, útočník na modré čáře. Asi učinil dobře, u nás by střídal juniorku z Béčkem, přeji mu, ať se v Kanadě ukáže, třeba nám jednou bude dirigovat přesilovku.

Už Lukáše nechme být ...i jeho příjmení prostě předurčuje jeho osobnost k určitý přemýšlivosti, až zádumčivosti :)
Ze všech těch Nahodilých, Nakládajících, Koukajících, Poskočilujících, Pospíchajících, (Z)bořících, Látajících aj., nám tu zůstali Smejkající a Kousající (a doufám že už řádně hladoví!). Ta čeština je někdy krásná, u nás se toho objevilo nějak víc!
Každý řez bolí, proto je dobré jej udělat rychle, zavázat a nemyslet na to :)

Mladý obránce Ruml odchází do kanadský juniorky.
Hm, na něj jsem se těšil hodně. Po Švecovi další hodně dobrej bek ...navíc vyšší a to bude mít v zámoří výhodu.
Ty odchody mladých mohou mrzet, ale pro ně, jako pro lidi, je pobyt v cizí zemi do života taková deviza, která se v těch diskuzích málokdy objeví. A za mě je to jeden z důvodů, proč ti kluci odchází. Aspoň v to doufám! Zvlášť když se to podaří spojit se studiem na tamní univerzitě.

Není tady mezi námi nějaký Jan Vorlíček?

Přílohy

• Screenshot 2025-07-17 at 15-07-03 Facebook.webp
    Screenshot 2025-07-17 at 15-07-03 Facebook.webp
    57.5 KB · Zobrazení: 101

Mj. hned v první sezoně týmu Vegas v NHL coby trenér postup do finále Stanley Cupu 2018.
Získal ocenění Jack Adams Award pro nejlepšího trenéra NHL (2018)

Naposledy upraveno:
Ví vlastně někdo víc k lístkům do Třebový a případně mě vzal, kdybych měl zájem? Nehlaste se všichni 😁

Ví vlastně někdo víc k lístkům do Třebový a případně mě vzal, kdybych měl zájem? Nehlaste se všichni 😁
Pardubice-Bratislava-300x300.jpeg

Pořadatelem této akce je TJ Lokomotiva Česká Třebová.

Na stránkách klubu je rozpis ledu na každý týden. Led v malý hale bude od neděle. V pondělí ráno to tam bude na příští týden. S dovolením zdejšího fóra opět párkrát zajdu.
První trénink na ledě má Áčko v pondělí 21.7. 12:00-13:00

Tak nějak si myslím, že Ducks Dostála přeplatili. Doposud v NHL dlouhodobě průměrná devadesátiprocentní úspěšnost zásahů a 3.3 branky na zápas. To není nic oslnivýho. Asi Ducks věří, že půjde nahoru. Je stále mladej, tak proč ne. Taky mu hrálo do karet, že v zámoří je po gólmanech obecně poptávka...

Nevíte, zda stále platí 10 % sleva na nákup ve fanshopu pro držitele permanentek? Díky moc.

Tak nějak si myslím, že Ducks Dostála přeplatili. Doposud v NHL dlouhodobě průměrná devadesátiprocentní úspěšnost zásahů a 3.3 branky na zápas. To není nic oslnivýho. Asi Ducks věří, že půjde nahoru. Je stále mladej, tak proč ne. Taky mu hrálo do karet, že v zámoří je po gólmanech obecně poptávka...
Ono je taky potřeba si říct, za čím - kým chytal. A ruku na srdce, žádná sláva to nebyla. Letos už by to mohlo být lepší. U něj, stejně jako u Vejmise jsou nejlepším ukazatelem chycené góly nad očekávání. Myslím si, že doroste do pozice jednoho z nejlepších brankařů NHL. Dispozice, talent i povahu na to rozhodně má. Štěstí přeje připraveným a to on rozhodně je.

Ono je taky potřeba si říct, za čím - kým chytal. A ruku na srdce, žádná sláva to nebyla. Letos už by to mohlo být lepší. U něj, stejně jako u Vejmise jsou nejlepším ukazatelem chycené góly nad očekávání. Myslím si, že doroste do pozice jednoho z nejlepších brankařů NHL. Dispozice, talent i povahu na to rozhodně má. Štěstí přeje připraveným a to on rozhodně je.
Nevím co je "chycený gól nad očekávání"... Já jsem stará škola s jednoduchým pravidlem "brankář buďto puk chytí, nebo ne..."

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno