Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Pokud nebude Regenda, tak snad nebudou vybírat jenom z českých a slovenských hráčů a pokusí se přivést hráče, kteří nám typologicky chybí.

To by měl být tenhle borec?
ano to je on, myslím propulse tu loni psal, že by k nám hodil, nebo někdo nechci kecat, já ho hrát neviděl, tak nevím...ale mladý klučina se vždy hodí

Důležité je, že ty pochybnosti o naší kvalitě nemají zbývající extraligové týmy... 😎😂 Ne vážně, ten tým je teď skvěle namixován, co mu třeba chybělo tak doplněno, nahrazeno.. buď v poho a věř mi 👍🏻👍🏻 ... a klukům taky
V obraně souhlasím, je to dobře poskládáno. Útok je po těch všech odchodech a zatím jediném příchodu slabší než v minulé sezóně.

Určitě ještě musíme útok posílit. Vždyť i kdybychom byli kompletní, tak při zranění Kauta nedáme ani dohromady čtyři lajny. A cíl v základní části kvůli lize mistrů budou pravděpodobně první dvě místa.

Určitě ještě musíme útok posílit. Vždyť i kdybychom byli kompletní, tak při zranění Kauta nedáme ani dohromady čtyři lajny. A cíl v základní části kvůli lize mistrů budou pravděpodobně první dvě místa.
Otázkou je, jestli Ligu mistrů chceme hrát.. Postoupit do ni jako mistr extraligy samozřejmě ano... Ale hrát naplno celou základní část jen proto abych se kvalifikoval do LM? Stojí to za to? Není lepší si dát kvalitní turnaj v srpnu a pak se soustředit je na extraligu?

Otázkou je, jestli Ligu mistrů chceme hrát.. Postoupit do ni jako mistr extraligy samozřejmě ano... Ale hrát naplno celou základní část jen proto abych se kvalifikoval do LM? Stojí to za to? Není lepší si dát kvalitní turnaj v srpnu a pak se soustředit je na extraligu?
Já jsem fanda LM a kvalitní turnaj v srpnu pro mě náhrada rozhodně není. A myslím, že Dědek LM vnímá podobně a bude určitě chtít, abychom se tam co nejdříve vrátili a konečně uspěli i tam.

Já jsem fanda LM a kvalitní turnaj v srpnu pro mě náhrada rozhodně není. A myslím, že Dědek LM vnímá podobně a bude určitě chtít, abychom se tam co nejdříve vrátili a konečně uspěli i tam.
Já proti LM nic nemám. Ale hráli jsme ji dva roky a nic kromě zápasů s kvalitními soupeři z toho nebylo. A každou sezonu je hlavní cíl titul z extralize, nikoliv vítězství v LM... Tak uvidíme jak v extralize dopadneme tuhle "bezligomistrovou" sezonu...

Tak mně to určitě nevadí, že ji letos hrát nebudeme, ale vzhledem k tomu jak se majitel dřív vyjadřoval, tak to určitě cíl bude.

Ono taky otázkou je, jestli se bude příští rok LM ještě hrát? Asi bude, ale bez Švédů a Finu určitě a taky je dost možné, že se ještě někdo přidá. Nebo se v průběhu letošní sezóny budou muset dramaticky navýšit odměny. A za sebe konkrétně se letos bez LM obejdu, když jsem viděl to kvapíkové rozlosování do olympiády, protože se hraje takřka furt, tak jsem rád, že se budeme soustředit jen a pouze na extraligu. Pro představu - září 10 hracích dnů, říjen - 10, listopad - 8, prosinec - 8, leden - 11. Pak měsíc pauza a po ní zbytek. Končíme 06/03 doma se Spartou.

Ono taky otázkou je, jestli se bude příští rok LM ještě hrát? Asi bude, ale bez Švédů a Finu určitě a taky je dost možné, že se ještě někdo přidá. Nebo se v průběhu letošní sezóny budou muset dramaticky navýšit odměny. A za sebe konkrétně se letos bez LM obejdu, když jsem viděl to kvapíkové rozlosování do olympiády, protože se hraje takřka furt, tak jsem rád, že se budeme soustředit jen a pouze na extraligu. Pro představu - září 10 hracích dnů, říjen - 10, listopad - 8, prosinec - 8, leden - 11. Pak měsíc pauza a po ní zbytek. Končíme 06/03 doma se Spartou.
To vyhrožování ze strany Finska/Švédska se týkalo až sezóny 27/28

Koukám že jsem s tím odhadem, že velkou roli hrál Pesan nebyl daleko od pravdy. Tak nějak nepřímo to lze od samotného Radila vyčíst :) Hlavně že zde měli všichni odborníci jasno...

Z rozhovoru se Zradilem na stránkách MHK mám dojem, že tu máme dalšího zahořklého bývalého hráče. Místo sebereflexe a hledání chyby u sebe volí brečení, že měl smlouvu ještě na rok a nechybí ani mnohokrát opakovaná trapná narážka na Dědka "život jde dál". Myslel jsem, že má vyšší úroveň a nečekal bych, že zrovna on bude mít tohle zapotřebí, ale uražené ego je holt někdy asi silnější...

Naposledy upraveno:
Koukám že jsem s tím odhadem, že velkou roli hrál Pesan nebyl daleko od pravdy. Tak nějak nepřímo to lze od samotného Radila vyčíst :) Hlavně že zde měli všichni odborníci jasno...
Spíš z toho jde vyčíst, že někomu tak trochu chybí sebereflexe.

Btw.
Radil seděl už za Hořáka, protože byl prostě špatnej…nevyšlo mu to.
To je fakt.

Z rozhovoru se Zradilem na stránkách MHK mám dojem, že tu máme dalšího zahořklého bývalého hráče. Místo sebereflexe a hledání chyby u sebe volí brečení, že měl smlouvu ještě na rok a nechybí ani mnohokrát opakovaná trapná narážka na Dědka "život jde dál". Myslel jsem, že má vyšší úroveň a nečekal bych, že zrovna on bude mít tohle zapotřebí, ale uražené ego je holt někdy asi silnější...
Já teda v tom rozhovoru nic špatného nevidím....a uplně zbytečné a hloupé mi přijde o něm psát jako o Zradilovi🤦🤦

Na rozhovoru s Radilem nevidím nic špatného. Zarážející je spíš to jednání klubu, zvlášť vzhledem k tomu jak ten útok momentálně vypadá. Jestli když vidí, jak tady tihle hráči co tady toho spoustu odehráli končí, tak už se ani nedivím, že to vypadá, že se Nosek zpátky moc nehrne.

Mladý z béčka budeme ohrávat.
Ano do konce ledna času dost a mladý trochu zapracovat. Ale do ročníku 2004 který jsem poslední podrobně sledoval, nikdo kromě Herči není. I když pak přivedli dost talentovaný kluky z celé republiky. Pak musí aspoň 2 hotový útočníci přijít(zranění přijde a mladý kluci playoff neutáhnou), ale ta liga mistrů být opět nemusí. Když se teda nepovede zvednout ten kýbl .

Na rozhovoru s Radilem nevidím nic špatného. Zarážející je spíš to jednání klubu, zvlášť vzhledem k tomu jak ten útok momentálně vypadá. Jestli když vidí, jak tady tihle hráči co tady toho spoustu odehráli končí, tak už se ani nedivím, že to vypadá, že se Nosek zpátky moc nehrne.
Tohle je Radilova verze. Verze klubu bude jiná. A pravda bude někde uprostřed. Každopádně až výkony Radila v sezóně ukážou kdo udělal dobře a kdo ne....🤷

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno