Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Tohle je Radilova verze. Verze klubu bude jiná. A pravda bude někde uprostřed. Každopádně až výkony Radila v sezóně ukážou kdo udělal dobře a kdo ne....🤷
10.září 1.kolo s mechem doma, může nám to ukázat

Z rozhovoru se Zradilem na stránkách MHK mám dojem, že tu máme dalšího zahořklého bývalého hráče. Místo sebereflexe a hledání chyby u sebe volí brečení, že měl smlouvu ještě na rok a nechybí ani mnohokrát opakovaná trapná narážka na Dědka "život jde dál". Myslel jsem, že má vyšší úroveň a nečekal bych, že zrovna on bude mít tohle zapotřebí, ale uražené ego je holt někdy asi silnější...
Sebereflexe? V čem? On se za Dynamo vždycky rval a podával tu velmi kvalitní výkony. To už se ale nějak zapomnělo, co? Že mu poslední sezóna kvůli velmi nepříjemným zraněním nevyšla, za to on nemůže. Klub se mu za to "odvděčil" nabídkou naprosto neadekvátní pozice a upřednostnil žoldáky + trenéra velmi pochybného charakteru. OK, beru, nekoukáme doprava ani doleva, chceme ten "kýbl". Ale označovat ho tady za Zradila, to jako fakt?

Chápu, že koupě dresu není dlouhodobou investicí a jde spíše o to udělat si radost, ale posledních pár let mám teda téměř 100% úspěšnost v tom, že když si nějaký pořídím tak do roka je ten hráč pryč. 🤣

Dejte si rozhovor s Radilem na stránkách mechu, to je lahoda :)

„A manažer mi předával informace, že se mnou hodlají smlouvu dodržet, a to mi bylo ještě dvakrát zopakováno. Situace se ale změnila v květnu, kdy jsem dostal informaci od manažera, že se nevejdu ani do pěti pětek.“

Předpokládám, že Pešán stál i za odchodem Jonese, u kterého tady ti co mají dobré informace, několikrát psali, že je s ním spokojenost a pak mu najednou novou smlouvu nenabídli.

Na rozhovoru s Radilem nevidím nic špatného. Zarážející je spíš to jednání klubu, zvlášť vzhledem k tomu jak ten útok momentálně vypadá. Jestli když vidí, jak tady tihle hráči co tady toho spoustu odehráli končí, tak už se ani nedivím, že to vypadá, že se Nosek zpátky moc nehrne.
Tomáš Nosek se za rok vrátí....chce aby jeho syn nastoupil do školy doma.

Chápu, že koupě dresu není dlouhodobou investicí a jde spíše o to udělat si radost, ale posledních pár let mám teda téměř 100% úspěšnost v tom, že když si nějaký pořídím tak do roka je ten hráč pryč. 🤣

Muf a hráč je poof!

Peace Out Goodbye GIF by Karsten Torebjer

Kolegové, zbytečně necháte cloumat svým majestátem. Ráďa jen řekl svou verzi konce u nás. Po mém soudu je to podáno střízlivě, mohl nás vymáchat víc. To zranění na ostrovech nelze vůbec klasifikovat jako lehké. Je těžké a navíc komplikované. Že se do toho posléze už nedostal se není moc čemu divit. Jednání klubu komentovat nebudu a ani nebudu spekulovat o nějakých animozitách, zejména ze strany našeho hodně sebestředného tréni. Je to pryč, koukejme se dopředu.
Jo, a ta vedra by už mohla skončit! Zdravotní procházky v tom praktikovat opravdu nejdou a vyšší spotřeba piva mě za čas určitě dožene. Abych náhodou taky neprochodil celý podzim.

Jen doplním, že podepsal na farmu za velmi solidních 350.000 USD. Nahoře by bral to stejné co Nosy. Já mu přeju, ať se mu ta NHL povede, protože si za tím svým snem opravdu jde. No a my se dozajista poohlédneme jinde.

Radila jsem mel rad vždycky po pravdě jsem říkal uz minulou sezonu ze jeho výkonnost je šílená … podle me uz hokej ani tolik hrát nechce ma dost jiných zájmů jeho neustále točení v rohu na miste to bylo uz jen důkaz ze je celkem zoufaly … to ze sel do Mechova beru v pohode ten rozhovor trochu zamrzel ale ať si to tam užije … a oni jeho taky …. Na 40 bodu + co si mysli oni na to uz nemá …. Jsem zvědavý jak bude hrát Martincuv systém , kde se převážně jen bruslí a bruslí no hodně štěstí Ráďo 👍 Pesana rád nemám ale být na jeho místě první dvě lajny určitě ne

To ze v květnu se nový realizační tým rozhodl jinak je relevantní, to je právo a co si budeme, to ze Radil bude spíše konec, jsme tady tak nějak viděli skoro všichni. Ty řeči nechávám být, samozřejmě žádný odchod není ideální, ale tady v tom jsem tým klub.
Jestli Radil v Mechu vyjede z rohu, tak budu nasranej maximálně na nej, proč z toho rohu nevylezl u nás. Stejně tak jestli na něm neuvidím znuděnost.

Co se týče sire kádru, to je problém, asi každý by chtěl dva obránce a dva útočníky navíc. Ale co s nimi když nebudou hrát?

Dovede si někdo představit Jonese, Lichtaga, Radila ze by nehráli a lítali občas za béčko? Maximálně Paulo, ale ten taky chce hrát.

Sire kádru je chiméra, hráči musí hrát a když budou zraněni, musí se to řešit. K tomu máme Béčko a nemám problém s tím ze dostane šanci někdo z B a nebude hvězda, pze to hráč za Béčko. Jenda a Rákoska tohle plní perfektně. V základní části mohou mladí.

Regenda evidentně o Pardubice až tak nestojí, tak dlouho si bude namlouvat, že má na NHL, až přebere. Tak jedno jisté jméno z fiktivní soupisky si můžeme škrtnout. Nyní asi nezbyde než, aby se nám vyhýbala zranění, nebo to budeme lepit jako v loni a možná to půjde ještě o něco hůř.

Radil je podle všeho chytrej kluk, ale talentu na rozhovory moc nepobral.....někdy je fakt lepší držet hubu.

Jakej rozdíl třeba Houdek, nemusí mít VŠ, aby měl úroveň a grácii. To je tak, když se považuješ za hvězdu i tak nějak ze setrvačnosti, ale zaměstnavatel na tebe kouká podle výkonnosti. Pak je to takový zahořklý mrzení.

Tak děkuju, že mě zbavil i těch posledních zbytků sentimentu.

Probůh, jen to ne! Dostane nejnižší plat a bude hrát ve čtvrté lajně to svoje, co hraje za mořem.🙂
Když jsem se tu ale ptal, kde byste ho rádi viděli, tak mi chodily odpovědi, že má hrát to, v čem je dobrý- jeden z nej v NHL... A ne měnit styl na to, v čem byl dobrý když hrával za nás..

Regenda podepsal za 350 tisíc dolarů v AHL,. To je velice slušná cifra. To je 7,35 milionu korun hrubého. U nás by asi dostal podobný peníze. Samozřejmě nižší životní náklady a nižší daně, takže by mu z platu v Česku asi zůstalo o něco málo víc... Ale zase hrát v Kalifornii a dále žít sen o NHL. Vůbec se mu nedivím, že takovou smlouvu podepsal...

k Radilovi, myslím si, že na to ještě má a že nám ještě ukáže, poslední sezonu hodně ovlivnilo zranění... Pokud mu bylo řečený, že se s ním počítá a pak přijde Pešán a řekne, že ani v základu hrát nebude, tak samozřejmě, že to tak nenechá.. Taky by mě to nasr...

Jak tu někdo píše i o Jonesovi, jestli za tím nestojí Pešán...
A jestli třeba i za Houdkem.

A za Paulovičem?

Všichni měli mít platnou smlouvu (Jones teda dle info zde podepsat další..)

Aby nám to tu nakonec nerozložil Pešán.

Já bych chtěl taky hrozně vidět mladý kluky v Áčku…jsem rád, že se podržel ten Herča, který už chtěl pryč, protože chce hrát (pochopitelně)…no a právě jeho podržel Pešán, že ho chce a hrát bude…myslím, že insideři jako Propulse potvrdí.

Ale k těm mladým…reálně bych čekal, že když chtějí dostat šanci v A, tak že v Begu budou vyčnívat…ale o kolika se to dá říct?

Ja se přiznám, že třeba u Formánka jsem po návratu čekal, že během sezony se vyhoupne do Áčka…nestalo se…v Begu nijak extra nevyčníval…to je pak těžký.

Klukům tu šanci ale hrozne přeju a snad se dočkají!
Fárat fárat fárat a ono to přijde :)

Normálně jsem se zeptal,tak děkuju za odpověď. Skvělá diskuze…
Já tu Tvoji otázku taky pochopil jako takový rejpnutí....

Sweník je ten poslední, kdo by si Tě chtěl vodit, jen odpověděl ve stejném duchu. Fakt to vyznělo jinak, než jsi možná myslel.

To byla samozřejmě ironie, kolego 😉 Každopádně to neznamená, že s Nosym se tady automaticky počítá do první lajny. Ví to on, víme to my, vědí to všichni 🙂
Ok. Já bych se jen bál aby od něj někdo nečekal něco jinýho. Za rok mu bude jako Radiloj…

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno