raMunitr
Hattrickový hrdina
- 3,865
- 4,326
Já se tě teda zastnu, na podobnou věc jsem se tu ptal nedávno, a tvoje otázka jako rýpnutí mi nepřišla.Ok. Já bych se jen bál aby od něj někdo nečekal něco jinýho. Za rok mu bude jako Radiloj…
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Já se tě teda zastnu, na podobnou věc jsem se tu ptal nedávno, a tvoje otázka jako rýpnutí mi nepřišla.Ok. Já bych se jen bál aby od něj někdo nečekal něco jinýho. Za rok mu bude jako Radiloj…
Vůbec nerejpu. To nemám zapotřebí. Spíš by mě bylo líto když by se tady na něj nadávalo.Já tu Tvoji otázku taky pochopil jako takový rejpnutí....
Sweník je ten poslední, kdo by si Tě chtěl vodit, jen odpověděl ve stejném duchu. Fakt to vyznělo jinak, než jsi možná myslel.
a hlavně aby někdo nečekal vítězství v KB.. Navíc pokud by měl hrát defensivního útočníka... Já bych teda byl rád, kdyby se vrátil k tomu, co hrával dřív a tu druhou řadu třeba hrával. Nebo i prvníVůbec nerejpu. To nemám zapotřebí. Spíš by mě bylo líto když by se tady na něj nadávalo.
Ale ono to tak bude. Jen si nedokážu představit blázna, který by mu za tu roli platil stejně jako Červusovi, Sedlákovi nebo Čerovi..Když jsem se tu ale ptal, kde byste ho rádi viděli, tak mi chodily odpovědi, že má hrát to, v čem je dobrý- jeden z nej v NHL... A ne měnit styl na to, v čem byl dobrý když hrával za nás..
První sezona v seniorským hokeji, 21 bodů. To mě v lehce podprůmerným prvoligovým týmu nepřijde špatný. Myslím že by v áčku letos mohl šanci dostat a pak už to je jen na něm...Ja se přiznám, že třeba u Formánka jsem po návratu čekal, že během sezony se vyhoupne do Áčka…nestalo se…v Begu nijak extra nevyčníval…to je pak těžký.
![]()
To jsem samozřejmě nemyslel úplně vážně, ani zle, nechtěl jsem nikoho urazit. Jen naznačit, že pokud jde o diskusi na téma Tomáš Nosek, absolutně nevím, co se může stát.Normálně jsem se zeptal,tak děkuju za odpověď. Skvělá diskuze…
Vidím to úplně stejně.To jsem samozřejmě nemyslel úplně vážně, ani zle, nechtěl jsem nikoho urazit. Jen naznačit, že pokud jde o diskusi na téma Tomáš Nosek, absolutně nevím, co se může stát.
Abych odpověděl ale přesně, na první dvě lajny ho taky nevidím. Když takovou dobu hraje bojovníka, tvůrce hry z něj už nikdy nebude. Například Sedlo je úplně jiný případ. V AHL měl hodně minut, v KHL taky. A nakonec když ho ve Philadelphii kvůli zraněním posunuli sestavou výše, dělal solidní body i tam.
Tomáše bych v našem dresu ještě hrozně rád viděl. Ovšem před případným podpisem očekávám velmi rozvážnou diskusi z obou stran, aby se právě předešlo různým pochybám a nedorozuměním. Pak by ta spolupráce mohla mít význam pro všechny.
Za mě jedině dobře, že si to staví podle svého.....Pešánová arogance mě srala už ze začátku v Liberci v nároďáku jsem ho jen těžko kousal, ale teď jestliže je za koncem Rádi a Jonese doufám že se tu dlouho neohřeje i kdyby jsme měli být zase všem pro smích![]()
Naprosto souhlasím. Co je arogantního na tom, že nechce v týmu slabé hráče?Za mě jedině dobře, že si to staví podle svého.....
Souhlasím, ale sehnali lepší? Beků nakoupili mraky a teď je pouští i když zvláštním způsobem. Ale ten útok? No nechám se překvapit...Naprosto souhlasím. Co je arogantního na tom, že nechce v týmu slabé hráče?
Vondráček??? si děláš prdel ne?Jakože Janes a Ráďa byli slabí??? No to si fakt nemyslím, co pak byli Pouliček a Vondráček???
Při hře 5 na 5 neviditelný.....Jones byl jedinej, kdo uměl v přesilovce kvalitně vystřelit z první.
Formes je ještě čistě Pce produkt a víme, jak Hemský vede mládež. V době, kdy se mělo s ním nejvíce pracovat, tak ty tréninky byli na blití. Sám jsem jich mnoho sledoval. Rozvoj vůbec žádný. Co se kluci nenaučili sami, tak smůla. Teď ho to dohání. Mizerný bruslení(nikdo ho nenutil) a do bránění se moc nikdy neměl. Byl bych moc rád, kdyby udělal takový progres jako Kuba Lichtag. Ale to byl jiný případ. Ten si musel vše tvrdě vydřít. Fanda byl od malička střelec od pána bohaPrvní sezona v seniorským hokeji, 21 bodů. To mě v lehce podprůmerným prvoligovým týmu nepřijde špatný. Myslím že by v áčku letos mohl šanci dostat a pak už to je jen na něm...
Jsem pro, ať zpočátku sezony do čtvrtýho útoku pravidelně jeden mlaďák z béčka naskakuje. Mohou se tam střídat, tři zápasy Formánek, tři zápasy Pavlata... Fiala, Krčál, Rolinek... Prostě se oťukají.. Osm minut za zápas v klídku odehrají. Ostatní kluby taky nebudou mít kompletní čtvrtej útok našlapanej zkušenými hráči...
já to neporovnával, ale ten problém vidíš kde? V platu? V pozici v týmu?Vondráček, Poulíček versus Radil. Toto porovnávat bych čekal na e-miminu, ne na hokejovém fóru.
Jeste dodam, ze nasi odchovanci po navratu z venku si mysleli, ze se kolem nich bude chodit po spickach a maji jine pravidla. Oni jsou preci ti pardubaci, co prisli domu. Jo, takhle to bylo v dobach pred Dedkem. Dedek je zvyklej z businessu. Nedelas to co mas, je mi lito.Radil jenom potvrdil, že tihle odchovanci jsou náš hrob. Nesnáším tyhle ukřivděný kecy, ať už je to u hráče co k nám přichází nebo odchází.
Nechápu, proč by mu měl klub nějak vycházet vstříc za výkony, které tady loni podával. Celou sezónu byly stručně řečeno - otřesný. Jestli nebyl náš nejslabší hráč, tak byl rozhodně mezi třemi nejslabšími. Omílali jsme to tady celý rok.
Je to profesionální sportovec, tak ať se kouká vzpamatovat. Nepodáváš výkony? Tak čau - sorry jako.
A že si myslel, že to tady za sakra nadstandardní plat doklouže? No takový je život. Opravdu nevím, který sportovec si kde může diktovat, kde chce dohrát kariéru a znovu podotýkám, že za ty prachy, co tady měl. A fakt mě pobavily slinty o tom, že peníze nerozhodovaly. Vzal nejvyšší nabídku a dělá ze sebe kašpara.
Jsem na jeho výkony v Mechově opravdu moc zvědavý.
Martas sorry, ale pises strasny blbosti.Pešánová arogance mě srala už ze začátku v Liberci v nároďáku jsem ho jen těžko kousal, ale teď jestliže je za koncem Rádi a Jonese doufám že se tu dlouho neohřeje i kdyby jsme měli být zase všem pro smích![]()
Ne ne u nás by mu zbylo jednou tolikRegenda podepsal za 350 tisíc dolarů v AHL,. To je velice slušná cifra. To je 7,35 milionu korun hrubého. U nás by asi dostal podobný peníze. Samozřejmě nižší životní náklady a nižší daně, takže by mu z platu v Česku asi zůstalo o něco málo víc... Ale zase hrát v Kalifornii a dále žít sen o NHL. Vůbec se mu nedivím, že takovou smlouvu podepsal...
Tak to prave , ze neumel a na to dojel .Jones byl jedinej, kdo uměl v přesilovce kvalitně vystřelit z první.
Já jsem na Tebe nereagoval. Ale když se ptáš, tak v pozici. Peníze s tím taky souvisí.já to neporovnával, ale ten problém vidíš kde? V platu? V pozici v týmu?
Tak Vondráčka sem nejspíš brali proto, aby i ve třetím nebo čtvrtém útoku v playoff přispěl nějakými body. To splnil ze tři sezón jednou. Třeba letos zazdil, co se dalo Zrovna on určitě nebude mít smlouvu na úrovni hráče čtvrté lajny.Vondráček??? si děláš prdel ne?![]()
Tak Vondráčka sem nejspíš ...

A my víme na jaký styl hry to Pešan s Mlejnkem staví?Jakože Janes a Ráďa byli slabí??? No to si fakt nemyslím, co pak byli Pouliček a Vondráček???