Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Byl tady cítit od netrpělivých fans kolegů strach (napětí že by se mohlo krájet), že někteří naši obránci začnou v září jeden u Bogase ve stánku se zmrzlinou, druhý u Bajera v kavárně a třetí u Holečka v Tyršákách a hle, obránců je přesně tolik kolik potřebujeme... Jupí, všichni naši beci mohou hrát od září hokej !!! To je ale krásný den Alberte 😎😂 A pohádku dnes bude vyprávět Pepaaa !!

kolega Dani : když jsou v týmu dva čeští golmani, je veliká šance že kanadský či švédský golman nenastoupí do zápasu.. Statistika nuda je, má však cenné údaje...

Naposledy upraveno:
Nezaznamenal někdo možné datum Nosála se Stanley Cupem v Pardubicích prosím?

Poslední dny samé nehezké zprávy pro Teslu :( Hájek.... Regenda....

Byl tady cítit od netrpělivých fans kolegů strach (napětí že by se mohlo krájet), že někteří naši obránci začnou v září jeden u Bogase ve stánku se zmrzlinou, druhý u Bajera v kavárně a třetí u Holečka v Tyršákách a hle, obránců je přesně tolik kolik potřebujeme... Jupí, všichni naši beci mohou hrát od září hokej !!! To je ale krásný den Alberte 😎😂 A pohádku dnes bude vyprávět Pepaaa !!

kolega Dani : když jsou v týmu dva čeští golmani, je veliká šance že kanadský či švédský golman nenastoupí do zápasu.. Statistika nuda je, má však cenné údaje...
Jsem to myslel tak, že bych radši viděl, že náš gólman vytlačí cizince, než aby se přetahoval s jiným Čechem. Nemám to rád a vždy mi to přišlo jako škoda. Ale uznávám, že to je hlavně můj vnitřní problém.

Orosená desítka
Ty snad i z hovna uděláš guláš. To je hezký být tak velkým optimistou. Já jsem teda taky optimista, ale na Tebe fakt nemám.
Já si myslím, že letos jsme zatím oslabeni. Myšleno proti sezónám minulým. PO je zatím hodně daleko, ale lehce zdvižený prst tam je. Teď se musí dotáhnout ten Ludwig a doufat (já tomu věřím), že se prosadí.

Orosená desítka
Ty snad i z hovna uděláš guláš. To je hezký být tak velkým optimistou. Já jsem teda taky optimista, ale na Tebe fakt nemám.
řekni mi jediný důvod proč nebýt co se týče Pce hokeje optimista ? Ambice, skvělý tým, finančně zabezpečeno, největší hala na světě... to mám být pesimista ?? 😂😂

Jestli odejde Hájek, tak bych zkusil toho Jeřábka, jestli už se teda někde neupsal.
Pořád mě straší to, že by byl Hrádek v základu.....

řekni mi jediný důvod proč nebýt co se týče Pce hokeje optimista ? Ambice, skvělý tým, finančně zabezpečeno, největší hala na světě... to mám být pesimista ?? 😂😂
Já jsem s předešlými sezónami spokojený, ale velká spokojenost ve sportu je cesta do pekel. Myslím si, že stávající tým nemá na titul. To jsem si předešlé sezóny nemyslel. Když přijde Ludwig a jeden velmi dobrý útočník, tak můžu názor změnit. Kaut do cca listopadu mimo, Sobotka taky nedá celou sezónu (pravděpodobnost ze sezón minulých), takže tam malé pochybnosti mám.

Já jsem s předešlými sezónami spokojený, ale velká spokojenost ve sportu je cesta do pekel. Myslím si, že stávající tým nemá na titul. To jsem si předešlé sezóny nemyslel. Když přijde Ludwig a jeden velmi dobrý útočník, tak můžu názor změnit. Kaut do cca listopadu mimo, Sobotka taky nedá celou sezónu (pravděpodobnost ze sezón minulých), takže tam malé pochybnosti mám.
Důležité je, že ty pochybnosti o naší kvalitě nemají zbývající extraligové týmy... 😎😂 Ne vážně, ten tým je teď skvěle namixován, co mu třeba chybělo tak doplněno, nahrazeno.. buď v poho a věř mi 👍🏻👍🏻 ... a klukům taky

Důležité je, že ty pochybnosti o naší kvalitě nemají zbývající extraligové týmy... 😎😂 Ne vážně, ten tým je teď skvěle namixován, co mu třeba chybělo tak doplněno, nahrazeno.. buď v poho a věř mi 👍🏻👍🏻
To já v pohodě jsem. Je to pořád jenom druh zábavy v mém životě, ale rád o něm diskutují. Jak v rovině optimistické, tak pesimistické. Nervy si nyní nechávám na Tour de France.

Jeřábek teď už ne, tak 5-6 let zpět a před zraněním to by byl top. Jestli zůstane Hájek a dotáhnou toho Ludviga tak obranu nemá cenu dál řešit a to počítám už i s odchodem Zbořila..

Ja jsem letos taky v klidu, poslední 3 sezóny mě to "už tradiční" opouštění zimáku po prohraném 7 zápase docela zocelilo.
Takže vlastně i kdyby Dědek podepsal Brouka Pytlíka nebo Čaka Norise tak mě to moc nerozhodí :)

Orosená desítka
Já si myslím, že letos jsme zatím oslabeni. Myšleno proti sezónám minulým. PO je zatím hodně daleko, ale lehce zdvižený prst tam je. Teď se musí dotáhnout ten Ludwig a doufat (já tomu věřím), že se prosadí.
Taky je zde jediný orosený. Vše ostatní teplý ležák. 😀

Podle mého je to nezbrklé doplňování týmu celkem fajn.
Jednak jsme dobrá adresa, s dobrými vyhlídkami na slušné smlouvy.
Dvak něco už je určitě upečeno, jen to vyleze později.
Trak ... práce kvapná málo platná. Dobří hráči mají ve smlouvách doložky s výhradami. Takže podepíšeš v červnu a hráč ti pak, s jistotou v zádech, stejně vyjednává angažmá jinde.
Zatím není důvod ke stresu. Musíme se prezentovat sebevědomě.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno