Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Tak jediný soused mu slíbil pp, a první 2 lajny....., mě je to nějak jedno i kdyby šel do Sparty, Ráďovi za vše dík, a tím to pro mě končí

Mě je úplně jedno, jestli půjde Radil do Mechova, Sparty nebo Bostonu.
Mě zajímá jestli naši paní konšelé přivedou posilu do brány.

Naposledy upraveno:
Počkám si až to taky bude ofiko. Je to vůbec 100%, že to je Mechov? Třeba ho ukecal Zohy do Brna?

Tak jsem si konečně pročetl vše o kauze Litvínov/ORLEN, názor si teprve vytvářím, zatím netuším, kdo je padouch a kdo hrdina, ale ono ještě něco vypluje a bude jasněji. Co mě ovšem zarazilo hned je, že oni vůbec netuší, ale opravdu vůbec, jak se financuje hokej z městského rozpočtu přes městské obchodní společnosti, aby klub měl peníze a EU zůstala celá Že to šlo u leta nás a probíhá to ve Zlíně a Jihlavě, tak to je vůbec nenapadá. Nad tím mi opravdu zůstává rozum stát.
No nic. Vzhůru na draft, a sám pro sebe si kladu otázku, jestli přijde dříve na řadu další Čech nebo první Slovák?

Jestli Radilovi na Kladně řekli, že bude jako právě křídlo v sestavě až za Jagrem, tak se nedivím, že se na ně vysral :))

Ten Radil, ono je to už oficiální?? Mě osobně, že jde do Mechova tolik nevadí. Oni ho tam teď sice oslavujou jako superstar, ale to už není ten Radil co byl tři roky zpátky. Myslím, že v Mechově bude ještě horší než byl tady a při tom jejich bruslařskym stylu.... No to že ho nezvali v Kladně taky o lecčems vypovídá, že jo. Ale třeba to bude úplně jinak

Ten Radil, ono je to už oficiální?? Mě osobně, že jde do Mechova tolik nevadí. Oni ho tam teď sice oslavujou jako superstar, ale to už není ten Radil co byl tři roky zpátky. Myslím, že v Mechově bude ještě horší než byl tady a při tom jejich bruslařskym stylu.... No to že ho nezvali v Kladně taky o lecčems vypovídá, že jo. Ale třeba to bude úplně jinak
A ty víš důvod....proč nebude hráčem Kladna??

Muselo by najít. Hokej je to jediný, co tam mají. Když se řekne Litvínov, každýmu hned v hlavě naskočí chemička a hokej. A pochybuju, že tam radní dají od hokeje ruce pryč. Nikdo z nich by nechtěl být, i když nepřímo, podepsanej pod koncem extraligy ve městě...
Mají rok na to, aby sehnali vyrovnaný nové sponzory. Určitě to dají. Litvínov do ligy patří.

Chci vidět Radila jak bude forčekovat v systému Martince. To úplně nebude v jeho silách..

A ty víš důvod....proč nebude hráčem Kladna??
Přece Kmonda zatřásl měšcem. Chtěl českého rozdílového hráče..

Možná Ráďu začne zase hokej naplňovat a udělá přes čtyřicet bodů, pokud bude zdravý. Ovšem není to jeho tým, aby neměli mrzeníčko.. Ráďa už si fakt nohy ze zadku vyndat nemusí. Martinec tohle musí využít, hlavně v přesilovkách.

Boston a jeho slavné picky z minulosti se dost možná vracejí. Hráč zcela mimo výseč všech draftových předpovědí.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno