Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Dělat z něj netáhlo je nemístný a možná až ostudný, ale bohužel nějakej podíl lidí to takhle vidět chce.

Ale pak tady taky máme poslední sezonu a tam to bylo místy hodně utrápený a někdy až smutný sledovat. V playoff zraněnej, pak i posazenej. A určitě to nebylo tím, že by na to kašlal. Takže ta otázka zní. Byla to jen nepovedená sezona nebo už to byl zlom a kariérní decline, kterej na každýho jednou čeká? Pokud nebude bruslařsky stačit, tak pak může mít motivaci, jakou chce. Jinak čistě řečí statistik, nejlepší dvě sezony po návratu měl na centru právě se Zohornou. V poslední sezoně Zohyho ztratil. Třeba to tím bylo, třeba úplně ne. Třeba doplatil na to částečný přestavování týmu za pochodu. Do toho zranění, ale nedobrý to bylo i před ním. Třeba ho práce na životě po životě hokejisty dost zaměstnává, do toho čekání rodiny. Pro přemýšlivýho kluka dost silná kombinace. Třeba je to od všeho kousek. Třeba na něj v Mechu a kapradí budou spoluhráči dělat a on se za to odvděčí 20 kusy. Ale nemyslím, že to je Martincova filozofie. Letos tam měl Dmowskiho, kterej prostě nestíhal. Mně, a možná se pletu, trochu přijde, že Lukáše dělají, protože prostě potřebují velký jméno. Čekali, co odpadne od nás a ze Sparty a co bude k mání se slevou. Zkusili Sobotku, Formana a vyšlo to s Radilem.

Jestli se nepletu, jsi tady dlouhodobě tvrdým a nekompromisním kritikem rychlosti týmu a řekněme, že není úplně od věci říct, že tři dost možná bruslařsky nejpomalejší hráči mančaftu letos odešli. David Musil, Matej Paulovič a Lukáš Radil. Pokud zrovna na jejich pozice přijdou rychlejší typy, tak to přes pozitivní sentiment vůči téhle trojici, která tady odvedla dobrou práci, nakonec bude dobře.
To je pravda. I kdyz Sobotka tu rychlost neprinese spis naopak. Ale taky jsem kritikem nedostatku kreativity v týmu. Té bylo i s Radilem málo, teď ještě méně. Budeme oproti loňsku víc kreativní v obraně smerem dopredu, ale v útoku bych chtěl trochu víc kreativity a myšlenky než máme..

To je pravda. I kdyz Sobotka tu rychlost neprinese spis naopak. Ale taky jsem kritikem nedostatku kreativity v týmu. Té bylo i s Radilem málo, teď ještě méně. Budeme oproti loňsku víc kreativní v obraně smerem dopredu, ale v útoku bych chtěl trochu víc kreativity a myšlenky než máme..
kolik máme pomalých útočníků ? a nekreativních ? o nejvíc puků pod kontrolou jsme přišli díky hráčúm kteří odešli...

Naposledy upraveno:
Tak je to jasný. Dělá se to tady všechno špatně, ale naštěstí existuje někdo, kdo ví jak to dělat dobře. Štěstí, že jde zrovna kolem. Stačí se jen zeptat 😁

Každopádně jestli článek četl i PD, tak od příští sezony bude kapacita hlediště nižší o 40 míst, protože naše střídačka zabere i spodní tři řady na tribuně. Někam se těch dalších dvanáct trenérů a 28 lidí s počítačema vejít musej. Když to pomohlo k SC Panterům, tak nám to musí pomoct taky. To je jasný ✌️😁
Vzpomenete si někdo na to léto, když přišel VV, tak někdo vyfotil po hale nějaké snímače a klub mlžil, že to tam zbylo po kempu americké U18. Ale já si myslím, že to používal i VV k tréninku i v domácích zápasech. On je takový pedant a puntičkář, že mi to k němu sedí.

Vzpomenete si někdo na to léto, když přišel VV, tak někdo vyfotil po hale nějaké snímače a klub mlžil, že to tam zbylo po kempu americké U18. Ale já si myslím, že to používal i VV k tréninku i v domácích zápasech. On je takový pedant a puntičkář, že mi to k němu sedí.
až se z něj stal cholerik pří sledování záznamů z desítek snímačů.... 😂😂😂

To teda. jestli neměl i hlídky, který kontrolovaly, v kolik se se zhasne na pokojích hráčů tehdy na Spengleru.

Tak budeme doufat, že i nové hale to nějaká repre zapomene. :D

Naposledy upraveno:
A neměl naopak ve vytýkacím dopisu č. 1, že to nepoužívá?

K čemu je dobrý, že dva a půl měsíce před začátkem sezóny konci prodej permic?

Můžeš se mrknout. Máme Švece, draftem neprojde.
Tak beků tam máme dost, je ovšem otázka, kolik znich reálně nyní může naskočit případně do ELH na víc, než jen jeden zápas. Teď mám na mysli situaci, že budeme mít ze hry na delší dobu řeknu 2-3 beky (zranění/distanc/cokoliv). Béčko zas tak dokonale nesleduju, tudíž nevím, jestli mimo Količe a Švece je tam ještě někdo smysluplně použitelnej 🤔

Slus
Takže Zbořil asi?
Abychom ještě ale nevolali Houdkovi zpátky.

Čerešňák, Dvořák
Gazda Hájek
Košťálek Mikliš
Touringy

Hrádek.

Když si vzpomenu na trable, když se nám minulý rok někdo zranil.. máme někoho v Bčku?
Dve obrany jsi trefil. Prvni ale bude jinak.

Takže Zbořil asi?
Abychom ještě ale nevolali Houdkovi zpátky.

Čerešňák, Dvořák
Gazda Hájek
Košťálek Mikliš
Touringy

Hrádek.

Když si vzpomenu na trable, když se nám minulý rok někdo zranil.. máme někoho v Bčku?
Kde máš Ludviga

Pokud skončí Zbořil a přijde Ludvig , tak můžeme hrát na osm obránců a dvanáct útočníků a Tourigny nikam na hostování nemusí, navíc určitě přijdou zranění. U Hrádka bohužel nevidím za poslední roky žádný pokrok, tady se do sestavy těžko dostane. Pokud by o něj byl zájem v nějakém klubu, kde není taková konkurence, tak by hostování dávalo smysl.

Kde máš Ludviga
ajo, ještě ludvig, na toho jsem zapomněl.. Tak to jo, to pak už vypadá líp
Slus

Dve obrany jsi trefil. Prvni ale bude jinak.
Ad můj příspěvek k obranám- já to tam zapomněl dopsat.. Já to jen opsal abecedně ze soupisky, aby bylo vidět, jak to tak vypadá na počet.. (+teda Hrádek náhradník) to neměl být tip soupisky.. :D Ale tak proč ne :)

No, sice byl Zbořil pořádnej trojskej kůň od Komety, ale pořád bych radši viděl na soupisce jeho, než Hrádka.

No, sice byl Zbořil pořádnej trojskej kůň od Komety, ale pořád bych radši viděl na soupisce jeho, než Hrádka.
Sami jsme si ho k nám zavlekli. Zábrana v tom nemá ani prstíček. Ale co už, kdyby je kdyby. Pokud se povede jeho transfer do Švédska, tak mu popřeju hodně štěstí, a ať na sobě začne pořádně makat a hlavně si to srovná v hlavě. Že sice byl #13 v draftu, ale ...

Tak pokud Ludvig opravdu dorazí, motivují ho na první/druhou obranu. Měl by si ji být schopen vybojovat!

Předpokládal jsem, že se tím pádem obnoví spolupráce Koště-Dvořka, ale na Dvořku teď vychází 7.bek ...to i pro něj to teď není ideální situace. Přitom v play-off začal předvádět hokej, který potřebujeme.
Základní část měl slabší, ale to asi každej ...

Zbořka Skandinávie ok ...mě to smysl dává, ale pořád bych si přál, aby se tenhle kluk vrátil a ukázal proč mu NHL (a vlastně i my) uvěřila. Byla by to krása!

Pořád si nejsem jist ohledně zdraví Čera.
Stále si nejsem ale jist, kdy naskočí Kautík - takže jsme u útočníků na 11. Nad Regendou bych nos neohrnoval, ale klidně bych s dalšími příchody nespěchal, do února času dost ...těch změn bylo dost.

....a ukázal proč mu NHL (a vlastně i my) uvěřila.

Tak on většinou hrál na farmě. Jednu sezonu hrál za Boston relativně pravidelně (42 zápasů), ale poté už to šlo víc a víc dolů.. 10 a 22, až z farmy Bostonu šel do farmy asi Columbusu, ale odtam zpátky na stavbu do Brna a k nám... Takže ona mu NHL právě moc neuvěřila... Šel do zahraničí jako mladý a pak se motal spíš po AHL, až na tu jednu sezonu v Bostonu o 42 zápasech (ale ani nevím, jaký byl tehdy důvod, možná marodka, nevím..)

To je to, na co by se měl někdo ptát, ne jestli hrál v NHL, ale proč tam přestal hrát...

Tak on většinou hrál na farmě. Jednu sezonu hrál za Boston relativně pravidelně (42 zápasů), ale poté už to šlo víc a víc dolů.. 10 a 22, až z farmy Bostonu šel do farmy asi Columbusu, ale odtam zpátky na stavbu do Brna a k nám... Takže ona mu NHL právě moc neuvěřila... Šel do zahraničí jako mladý a pak se motal spíš po AHL, až na tu jednu sezonu v Bostonu o 42 zápasech (ale ani nevím, jaký byl tehdy důvod, možná marodka, nevím..)

To je to, na co by se měl někdo ptát, ne jestli hrál v NHL, ale proč tam přestal hrát...
A víš proč hrál tak málo? Protože měl těžké zranění kolena. Je lepší prvně použít Google.

Takže ten Ludvig je jako tutově prověřenej, že bude platná posila? Hned do první lajny? Nebo další doufalismus? 🙂

Radil do Mechova, z toho nadšený nejsem. Chápu ho, ale zašpiní se mechovým smradem. Kaňka v kariéře. Já tedy doufám, že se mu tam dařit nebude a že to bude Kmoníčkův propadák.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno