Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Ten Radil, ono je to už oficiální?? Mě osobně, že jde do Mechova tolik nevadí. Oni ho tam teď sice oslavujou jako superstar, ale to už není ten Radil co byl tři roky zpátky. Myslím, že v Mechově bude ještě horší než byl tady a při tom jejich bruslařskym stylu.... No to že ho nezvali v Kladně taky o lecčems vypovídá, že jo. Ale třeba to bude úplně jinak
A nebo mu bude vyhovovat, že bude mít brusliveho centra co mu pohybem udělá prostor. To Zohorna ani Kondel fakt nejsou. Myslím že motivaci ukázat, že na to furt má bude mít obrovskou. Klidně může být v desítce bodování. A nebo taky ne to se uvidí. Někteří tu z něj po loňské sezóně dělají netahlo a posílají ho někam do Chocně. Jen aby nebylo mrzeni...

A nebo mu bude vyhovovat, že bude mít brusliveho centra co mu pohybem udělá prostor. To Zohorna ani Kondel fakt nejsou. Myslím že motivaci ukázat, že na to furt má bude mít obrovskou. Klidně může být v desítce bodování. A nebo taky ne to se uvidí. Někteří tu z něj po loňské sezóně dělají netahlo a posílají ho někam do Chocně. Jen aby nebylo mrzeni...
Dělat z něj netáhlo je nemístný a možná až ostudný, ale bohužel nějakej podíl lidí to takhle vidět chce.

Ale pak tady taky máme poslední sezonu a tam to bylo místy hodně utrápený a někdy až smutný sledovat. V playoff zraněnej, pak i posazenej. A určitě to nebylo tím, že by na to kašlal. Takže ta otázka zní. Byla to jen nepovedená sezona nebo už to byl zlom a kariérní decline, kterej na každýho jednou čeká? Pokud nebude bruslařsky stačit, tak pak může mít motivaci, jakou chce. Jinak čistě řečí statistik, nejlepší dvě sezony po návratu měl na centru právě se Zohornou. V poslední sezoně Zohyho ztratil. Třeba to tím bylo, třeba úplně ne. Třeba doplatil na to částečný přestavování týmu za pochodu. Do toho zranění, ale nedobrý to bylo i před ním. Třeba ho práce na životě po životě hokejisty dost zaměstnává, do toho čekání rodiny. Pro přemýšlivýho kluka dost silná kombinace. Třeba je to od všeho kousek. Třeba na něj v Mechu a kapradí budou spoluhráči dělat a on se za to odvděčí 20 kusy. Ale nemyslím, že to je Martincova filozofie. Letos tam měl Dmowskiho, kterej prostě nestíhal. Mně, a možná se pletu, trochu přijde, že Lukáše dělají, protože prostě potřebují velký jméno. Čekali, co odpadne od nás a ze Sparty a co bude k mání se slevou. Zkusili Sobotku, Formana a vyšlo to s Radilem.

Jestli se nepletu, jsi tady dlouhodobě tvrdým a nekompromisním kritikem rychlosti týmu a řekněme, že není úplně od věci říct, že tři dost možná bruslařsky nejpomalejší hráči mančaftu letos odešli. David Musil, Matej Paulovič a Lukáš Radil. Pokud zrovna na jejich pozice přijdou rychlejší typy, tak to přes pozitivní sentiment vůči téhle trojici, která tady odvedla dobrou práci, nakonec bude dobře.

Mě, a možná se pletu, trochu přijde, že Lukáše dělají, protože prostě potřebují velký jméno. Čekali, co odpadne od nás a ze Sparty a co bude k mání se slevou. Zkusili Sobotku, Formana a vyšlo to s Radilem.
Přesně. Tipuju, že tohle případně je Kmondova sólo akce, aby zalepil huby brblajicim fans, a teď se bude modlit, stejně jako se modlil (neúspěšně) v případě Dmowskiho. Mmch, už se na sockách objevují blbci, kteří mají pocit, že Radil je ten poslední chybějící článek k jejich titulu 🙈🤷

Z odchodů samozřejmě asi z "lásky" k týmu lituju všech. Např. Paulo, si splnil svý, atd. atd. Pro všechny tu už asi místo není.

Jestli Radila vzal mechoff, OK, tak to je. A za zlý mu to určitě nemám. Chce hrát, někde se dohodl, v pohodě.

To je prostě život.

Jsem spíš hlavně zvědavý na celkový herní projev týmu v budoucnu. Nemusíme každého přejet 15:0, ale důležité bude zvládnout rozhodující zápasy.

vtom případě se ukáže,že byl idiot někdo tady.Já mu přeji jen to nejlepší.Určitě to není mrdka jako Koukal

vtom případě se ukáže,že byl idiot někdo tady.Já mu přeji jen to nejlepší.Určitě to není mrdka jako Koukal
Za zlé mu to taky mít nebudu, ale pohledem na jeho parádní kariéru se divím, že by si chtěl špinit hokejový životopis takovou žumpou.

Jestli, opravdu jestli tam skončí, tak mu fandím ať má klidně šňůru 40 zápasů s bodem, když v nich po 60 minutách o gól vytečou a v baráži udělá nejlepšího střelce. Moc bych si přál vidět jeho rozhovor po šestým duelu s Jihlavou, jak se říká, do třetice....

Dva v prvním kole jsou velmi dobré. Jen chudák Mrtka s Buffalem. Ale to je spíš můj osobní problém Sabres. I když asi nejsem jediný. I někteří hráči odtam mizí okamžitě, co se jim naskytne nějaká příležitost. Naposledy tento týden JJ Peterka.

*Jakub Zbořil na stolech SHL*
Většina týmů SHL již má své soupisky kompletní, ale stále existují některé mezery, které je třeba zaplnit. Rögle, Djurgården, Brynäs a HV71 hledají posily. Obráncem, o kterém nyní diskutují sportovní ředitelé SHL, je bývalý český talent Jakub Zbořil.

28letý hráč, který byl v roce 2015 vybrán jako číslo 13 v draftu NHL, odehrál 76 zápasů v NHL, ale měl potíže se prosadit v nejlepší lize světa. Na podzim se proto rozhodl vrátit se domů do České republiky a do velkého klubu Dynamo Pardubice.

Zbořil má s Pardubicemi smlouvu do roku 2029, ale jedna z jejích klauzulí mu umožňuje hrát v SHL – což ho nyní činí aktuálním kandidátem na přestup do Švédska.

*Jakub Zbořil na stolech SHL*
Většina týmů SHL již má své soupisky kompletní, ale stále existují některé mezery, které je třeba zaplnit. Rögle, Djurgården, Brynäs a HV71 hledají posily. Obráncem, o kterém nyní diskutují sportovní ředitelé SHL, je bývalý český talent Jakub Zbořil.

28letý hráč, který byl v roce 2015 vybrán jako číslo 13 v draftu NHL, odehrál 76 zápasů v NHL, ale měl potíže se prosadit v nejlepší lize světa. Na podzim se proto rozhodl vrátit se domů do České republiky a do velkého klubu Dynamo Pardubice.

Zbořil má s Pardubicemi smlouvu do roku 2029, ale jedna z jejích klauzulí mu umožňuje hrát v SHL – což ho nyní činí aktuálním kandidátem na přestup do Švédska.
Ani nevíš, jak moc mu to přeju!

Vloženo...

Vloženo...
Super a dík. Tady se plní přání ještě dříve než se vyřknou. :)

Jinak, to o tom Zbořilovi je odkud? Já jen, jestli se jedná opravdu o relevantní zdroj?

Super a dík. Tady se plní přání ještě dříve než se vyřknou. :)

Jinak, to o tom Zbořilovi je odkud? Já jen, jestli se jedná opravdu o relevantní zdroj?
Není zač. 😀 Tohle byla jistota, že o to bude mezi místními odborníky zájem.... Skoro povinná četba.

Tipnul bych švédský noviny....

edit: A taky jsem si tím přihřál polívčičku, když tvrdím, že nás další tři ofenzivní beci nespasí, když nám v první řadě chybí tvrdost, souboje a hlavně to, že z nich vyjíždíme s pukem. Jestli tohle ten tým nezmění, pohár nebude a jak tím kormidlem otočit, když to tým doteď nedělal, to je na Pešánovi. Lehký to mít nebude, ale o svou pomyslnou sochu u nás snad zabojuje...

Naposledy upraveno:
Tak já tak nějak nevím... Richard Kovařík... Jako hráč v podstatě nic nedokázal... Jako "skill coach" působil za posledních 5 sezon rok v nějakým noname juniorským zámořským klubu, rok u vysokoškoláků v Olomouci a rok u repre šestnáctky...
V článku ho Horák prezentuje a i on sám se tváří jako kdovíjaký hogofogo... Přitom zkušenosti minimální a nějaký hmatatelný výsledky jeho skills trenérský práce jsem teda taky nedohledal...
Přijde mně, že tihle mladí "odborníci" se snaží prodat hlavně sami sebe... Absolvují nějakej seminář a hned přesně vědí co se tady dělá špatně a jak se to má dělat správně.
Mimochodem, na ten seminář v Torontu se mohl zaregistrovat kdokoliv. Přístup osobně byl za 425 usd, virtuálně za 375 usd...
Taky jsme tady měli údajnou hvězdu mezi tuzemskými trenéry gólmanů.. A za čtyři roky naše gólmany nikam neposunul...

Naposledy upraveno:
Tak já tak nějak nevím... Richard Kovařík... Jako hráč v podstatě nic nedokázal... Jako "skill coach" působil rok v nějakým noname juniorským zámořským klubu, rok u vysokoškoláků v Olomouci a rok u repre šestnáctky...
V článku ho Horák prezentuje a i on sám se tváří jako kdovíjaký hogofogo... Přitom zkušenosti minimální a nějaký hmatatelný výsledky jeho skills trenérský práce jsem teda taky nedohledal...
Přijde mně, že tihle mladí "odborníci" se snaží prodat hlavně sami sebe... Absolvují nějakej seminář a hbned přesně vědí co se tady dělá špatně a jak se to má dělat správně.
Taky jsme tady měli údajnou hvězdu mezi tuzemskými trenéry gólmanů.. A za čtyři roky naše gólmany nikam neposunul...
Nemyslím, že v tom článku je podstatná jeho osoba, ale spíš pohled, co mají na hokej v zámoří.....

Tak já tak nějak nevím... Richard Kovařík... Jako hráč v podstatě nic nedokázal... Jako "skill coach" působil rok v nějakým noname juniorským zámořským klubu, rok u vysokoškoláků v Olomouci a rok u repre šestnáctky...
Přijde mně, že tihle mladí "odborníci" se snaží prodat hlavně sami sebe... Absolvují nějakej seminář a hbned přesně vědí co se tady dělá špatně a jak se to má dělat správně.
Tak je to jasný. Dělá se to tady všechno špatně, ale naštěstí existuje někdo, kdo ví jak to dělat dobře. Štěstí, že jde zrovna kolem. Stačí se jen zeptat 😁

Každopádně jestli článek četl i PD, tak od příští sezony bude kapacita hlediště nižší o 40 míst, protože naše střídačka zabere i spodní tři řady na tribuně. Někam se těch dalších dvanáct trenérů a 28 lidí s počítačema vejít musej. Když to pomohlo k SC Panterům, tak nám to musí pomoct taky. To je jasný ✌️😁

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno