petan12314
Nahrávač
- 354
- 228
no tleskat mu určitě nebudu,to si opravdu nezaslouží.Radil je pro mě velký zklamání.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
no tleskat mu určitě nebudu,to si opravdu nezaslouží.Radil je pro mě velký zklamání.
Z toho se Ráďa určitě zhroutíno tleskat mu určitě nebudu,to si opravdu nezaslouží.
NepřivedouMě je úplně jedno, jestli půjde Radil do Mechova, Sparty nebo Bostonu.
Mě zajímá jestli naší paní konšelé přivedou posilu do brány.
Podle mě to kolo psychicky nedalo barvy a nápis Mechova a dobrovolně si skočilo ze skály.
Třeba si jen samo zajelo do lékárny pro nějaký doplňky stravyPodle mě to kolo psychicky nedalo barvy a nápis Mechova a dobrovolně si skočilo ze skály.
A ty víš důvod....proč nebude hráčem Kladna??Ten Radil, ono je to už oficiální?? Mě osobně, že jde do Mechova tolik nevadí. Oni ho tam teď sice oslavujou jako superstar, ale to už není ten Radil co byl tři roky zpátky. Myslím, že v Mechově bude ještě horší než byl tady a při tom jejich bruslařskym stylu.... No to že ho nezvali v Kladně taky o lecčems vypovídá, že jo. Ale třeba to bude úplně jinak
Mají rok na to, aby sehnali vyrovnaný nové sponzory. Určitě to dají. Litvínov do ligy patří.Muselo by najít. Hokej je to jediný, co tam mají. Když se řekne Litvínov, každýmu hned v hlavě naskočí chemička a hokej. A pochybuju, že tam radní dají od hokeje ruce pryč. Nikdo z nich by nechtěl být, i když nepřímo, podepsanej pod koncem extraligy ve městě...
Podle všeho mu ani oni nenabídli první dvě lajnyA ty víš důvod....proč nebude hráčem Kladna??
Jj, Orlen chtěl vloni převést licenci od spolku na sebe.Licence patří tomu spolku, co dělá v Litvínově mládež.
A nebo to taky mohlo být trochu jinakPodle všeho mu ani oni nenabídli první dvě lajny
Přece Kmonda zatřásl měšcem. Chtěl českého rozdílového hráče..A ty víš důvod....proč nebude hráčem Kladna??