Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Rahmed řekl:
Ano... ano... ano... ne... ano... ano :toot: Pěkný souhrn :ole:

Hlavně poslední třetině vůbec nehrajeme jen s ebráníme...Musíme začít zas hrát...

Jo to je pravda. V poslední třetině jsme si toho moc vpředu nevytvořili. Byla to otázka času, kdy nám ho tam šoupnou.

Tohle muselo přijít... motali nás v pásmu o 106... nejdříve bídná rozehrávka a pak povýšení na neschopnost aspon vyhodit.. no nic, nic... :toot: :toot: Jedeme :dynamo:

No nic, tak další. Pět na tři se nechat vyloučit proti Třince, to je jistota golu v naší síti.

Benaka chapu. Za co sel Marcinko? To snad naopak, ne? No jinak za tuhle tretinu to ani jinak do-anou nemohlo. Muj tip stale zije :-)

Tenhle tým prostě víc než jeden až dva góly dávat nebude. Obzvláště proti lepším týmům. Pospíšil měl pravdu, že máme slabý útok. Brand to každý rok něčím podělal, stále jen oslabujeme.. Zbytečné sledovat..:-(

Ten Nahodil tam prostě hrát nemůže....Kurva ten nedá ani fotbalovou bránu :vlna:

selma11 řekl:
Ten Nahodil tam prostě hrát nemůže....Kurva ten nedá ani fotbalovou bránu :vlna:

Potřebovali bychom křídlo - střelce. Tybor s Radilem na to sami nestačí. A Sýkora už je po návratu marný. Ztratil svou rychlost, prostě je ten věk znát.. :-(

Sweník řekl:
Potřebovali bychom křídlo - střelce. Tybor s Radilem na to sami nestačí. A Sýkora už je po návratu marný. Ztratil svou rychlost, prostě je ten věk znát.. :-(
Sejk by potřeboval Pivka..

Škoda dneška..Bod mohl bejt...aspon neni ostuda,tak jak jsem se obávala... :pardubice:

Jeden gól je slabota. Ostatně v přípravě, když proti nám nastoupil nějaký normální tým, tak jsme taky víc než dva góly nedali. Letos to asi bude pěkný průser, jestli Dušan nesežene aspoň jedno křídlo. Ale obávám se, že mu do toho až příliš kecá Šebek. Na tiskovce taky říkal, že kádr staví s Dušanem on.. :brand:

:lix: pro mě dobrej výkon! byla otázka času kdy nás přejedou...

Asi tak. Za tu pasivitu ve treti asi zaslouzene, kor kdyz mame takove spalovace

:Marcinko: to bylo kouzelný :nanana: Vypadalo to, že se naši kluci strašně diví, že jsou u nich v útočném pásmu třinečtí tak rychle... plus nepřesné krátké přihrávky... Nahodila nekomentuju... trpělivě "pár" kol počkám, než ho vyhoděj... škoda spálenek...
Ovšem :lix: gratulace :beer:

No puvodne by byl bod uspech. Takze 2:1 v Trinci ostuda neni. Bohuzel to vypada ze jestli neco neudelame s utokem, tak takhle bez otudy budeme prohravat hodne casto. I doma. No nic, prvni mesic jde o hovno. Jini dopadli i hur. Golman parada. Skoda tech sanci Gregorce a hlavne Nahodila. Za stavu 0:3 by hra asi vypadala jinak. Kazdopadne od druhy pulky 2. tretiny bylo vide ze na ne nemame. :-(

Mě tak štve, když pak vidím, jak Ďaloga září ve Spartě. Prostě už jsme podprůměrný tým. Můžeme se měřit s týmy na úrovni Liberce, Vítkovic, Bolky nebo Slavie..

Škoda mohlo se vyhrát, ale pořád nechápu to jestli nám má přinést úspěch to,že budeme celou třetí třetinu bránit jednogolovy náskok. Kdyby jsme dali druhy nebo se o to alespoň snažili mohlo to dopadnout jinak. Výbornej :kristan:

Pokud nikoho neseženou, ať dají do té první lajny nějakého juniora, který to hlavně odehraje poctivě dozadu. Horší to nebude a ušetříme jedno místo pro starší hráče. Celou přípravu hraje v první lajně nepředvedl nic, ale cpou ho tam pořád. Ta zvolená ustrašená taktika na třetí třetinu, že to snad ubráníme, taky nebyla zrovna nejšťastnější. Je to škoda, že nakonec nemáme ani bod.

Od poloviny Třinec utahoval šrouby... Přesto byly body hratelný. I s tím defenzivním výkonem bylo několik opravdu pěkných šancí, ale produktivita je zoufalá... Hlavním kladem je jistej Kristan a fungující defenziva.

Obě Nahodilovy šance byly tutovky, kdy měl na zakončení klid. V obou případech zvolil hrozný řešení... Kritiku Sejka bych mírnil, protože on vždy byl a vždy bude závislej na spoluhráčích z pětky. Zohymu to dnes moc nešlo a Nahodil je Nahodil. Zakončení Honzy Koláře jsem taky moc nepochopil. Jinak Špaček má úžasný hokejový myšlení, jen kdyby byl trochu zralejší.
..

Sweník řekl:
Mě tak štve, když pak vidím, jak Ďaloga září ve Spartě. Prostě už jsme podprůměrný tým. Můžeme se měřit s týmy na úrovni Liberce, Vítkovic, Bolky nebo Slavie..

No zari... trefil 2 rany. Ok, pockejme par zapasu, z jednoho bych nedelal dogma. Jinak u nas nikdy dva nedal, to me sere taky :-)

Grimley řekl:
Už to zase jede, tak uvidíme... každopádně mě to trochu vyvádí z míry :/
No blbne vam to tu pekne :-) Staram se o http://hcofans.cz , po pokusech s levnym hostingem, clovek stejne zjisti, ze je lepsi si torsku priplatit. Nakonec sem zkoncil u active24.cz a zda se ze to funguje. Ono hostovat joomla web a k tomu jeste phpbb jako ve vasem pripade uz chce nejaky vykon.. at se vam v rozjizdeni vlastniho webu dari.

tracerek řekl:
No blbne vam to tu pekne :-) Staram se o hcofans.cz , po pokusech s levnym hostingem, clovek stejne zjisti, ze je lepsi si torsku priplatit. Nakonec sem zkoncil u active24.cz a zda se ze to funguje. Ono hostovat joomla web a k tomu jeste phpbb jako ve vasem pripade uz chce nejaky vykon.. at se vam v rozjizdeni vlastniho webu dari.

Díky za tip a prosímtě na jakým jedete webhostingu? ... případně server? ... jsem u hukot.cz a přemejšlel jsem nad wedosem. Je průser, že v době zápasu se sem navalí strašnejch lidí :/

Aspoň že ti junci zatím šlapou. Já A týmu nějak přestávám věřit. Tím nemyslím jen dnešní zápas, vždyť my to v tom útoku takhle šmrdláme už celou přípravu. A když pak Venera zahlásí, jak je s Nahodilem spokojený, tak si člověk říká, jestli není padlý na hlavu. Proč tam nezkusí dát Semoráda? Ten kluk maká, v play-off byl náš nejlepší hráč, předloni v předkole proti Kladnu taky a má za odměnu čtvrtou lajnu s Moučkou..

Ale abych jen nekritizoval, vedení se krom brankářů povedl tah se Ščotkou. Hodí se do kvóty a nehraje vůbec špatně. Toho kluka je potřeba využít. Dnes dostal přednost před juniorkou, to je velmi pozitivní.

Grimley řekl:
Díky za tip a prosímtě na jakým jedete webhostingu? ... případně server? ... jsem u hukot.cz a přemejšlel jsem nad wedosem. Je průser, že v době zápasu se sem navalí strašnejch lidí :/

No prave active24.cz .. :-) To je nas aktualni hosting. konkretne http://www.active24.cz/produkty-a-sluzby/webhosting/multihosting-home/
myslim ale ze je to takovy hybrid mezi hostingem home a business, protoze mi tam po nejake dobe zvedli nejake limity pro pamet. Zakaznicka sluzba je hrozne vstricna. Kdyz se web zpomalil a napsal sem jim, tak ho presunuli na min vytizeny server atd.

Wedos jsem zkousel jako prvni. V dobe, kdy mi tam bezelo jenom forum, ktere sem si napsal sam, a nevyzadovalo moc vykonu, tak to bylo v pohode. Po prechodu na joomlu to ale zacalo byt neunosne a web se nahraval strasne dlouho. Na hostingu se nevyplati setrit. Vsechny ty levne hostingy, s divnymi nazvy atd se hodi leda tak na nejaky jednoduchy webovy prezentace firem, kde chodi tak 10 lidi dene a na tech strankach nic neni. Na vsechno ostatni uz clovek potrebuje trosku jiny sluzby. Idealni by bylo spojit vsechny fanouskovsky weby a slozit se na poradnej virtualni, nebo pronajem serveru ;-)

Sweník řekl:
Aspoň že ti junci zatím šlapou. Já A týmu nějak přestávám věřit. Tím nemyslím jen dnešní zápas, vždyť my to v tom útoku takhle šmrdláme už celou přípravu. A když pak Venera zahlásí, jak je s Nahodilem spokojený, tak si člověk říká, jestli není padlý na hlavu. Proč tam nezkusí dát Semoráda? Ten kluk maká, v play-off byl náš nejlepší hráč, předloni v předkole proti Kladnu taky a má za odměnu čtvrtou lajnu s Moučkou..
Myslím, že ta čtvrtá lajna je takhle sestavená, aby i přes to pravidlo s mladými, byla konkurenceschopná. Jinak to jak může prohlásit, že je s ním spokojený, taky nechápu. Jedno kvalitní levé křídlo do té první lajny nám prostě chybí.

Sweník řekl:
To jsem taky říkala,že by Semorád klidně i ten gol dal...a byl by tm lepší...

Špaček super,ale tak nějak se o něho obávám..aby se mu prostě něco nestalo.(

a bacha na neděli..nepodcenit Bolku..Tam to taky bude hodně těžké.-(

Diky za info :) napis mi pls kdyztak mail na info@hcpcefans.cz ... ja ti pak odepisu a pobavime se jeste o tom serveru. Dikec a zdar :beer:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno