selma11
Zkušený bek
- 987
- 0
Rahmed řekl:Ano... ano... ano... ne... ano... anoPěkný souhrn
le:
Hlavně poslední třetině vůbec nehrajeme jen s ebráníme...Musíme začít zas hrát...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Rahmed řekl:Ano... ano... ano... ne... ano... anoPěkný souhrn
le:
selma11 řekl:Ten Nahodil tam prostě hrát nemůže....Kurva ten nedá ani fotbalovou bránu :vlna:
Sejk by potřeboval Pivka..Sweník řekl:Potřebovali bychom křídlo - střelce. Tybor s Radilem na to sami nestačí. A Sýkora už je po návratu marný. Ztratil svou rychlost, prostě je ten věk znát.. :-(
Vypadalo to, že se naši kluci strašně diví, že jsou u nich v útočném pásmu třinečtí tak rychle... plus nepřesné krátké přihrávky... Nahodila nekomentuju... trpělivě "pár" kol počkám, než ho vyhoděj... škoda spálenek... Sweník řekl:Mě tak štve, když pak vidím, jak Ďaloga září ve Spartě. Prostě už jsme podprůměrný tým. Můžeme se měřit s týmy na úrovni Liberce, Vítkovic, Bolky nebo Slavie..
No blbne vam to tu pekneGrimley řekl:Už to zase jede, tak uvidíme... každopádně mě to trochu vyvádí z míry :/
tracerek řekl:No blbne vam to tu pekneStaram se o hcofans.cz , po pokusech s levnym hostingem, clovek stejne zjisti, ze je lepsi si torsku priplatit. Nakonec sem zkoncil u active24.cz a zda se ze to funguje. Ono hostovat joomla web a k tomu jeste phpbb jako ve vasem pripade uz chce nejaky vykon.. at se vam v rozjizdeni vlastniho webu dari.
Grimley řekl:Díky za tip a prosímtě na jakým jedete webhostingu? ... případně server? ... jsem u hukot.cz a přemejšlel jsem nad wedosem. Je průser, že v době zápasu se sem navalí strašnejch lidí :/
Myslím, že ta čtvrtá lajna je takhle sestavená, aby i přes to pravidlo s mladými, byla konkurenceschopná. Jinak to jak může prohlásit, že je s ním spokojený, taky nechápu. Jedno kvalitní levé křídlo do té první lajny nám prostě chybí.Sweník řekl:Aspoň že ti junci zatím šlapou. Já A týmu nějak přestávám věřit. Tím nemyslím jen dnešní zápas, vždyť my to v tom útoku takhle šmrdláme už celou přípravu. A když pak Venera zahlásí, jak je s Nahodilem spokojený, tak si člověk říká, jestli není padlý na hlavu. Proč tam nezkusí dát Semoráda? Ten kluk maká, v play-off byl náš nejlepší hráč, předloni v předkole proti Kladnu taky a má za odměnu čtvrtou lajnu s Moučkou..
To jsem taky říkala,že by Semorád klidně i ten gol dal...a byl by tm lepší...Sweník řekl:Aspoň že ti junci zatím šlapou. Já A týmu nějak přestávám věřit. Tím nemyslím jen dnešní zápas, vždyť my to v tom útoku takhle šmrdláme už celou přípravu. A když pak Venera zahlásí, jak je s Nahodilem spokojený, tak si člověk říká, jestli není padlý na hlavu. Proč tam nezkusí dát Semoráda? Ten kluk maká, v play-off byl náš nejlepší hráč, předloni v předkole proti Kladnu taky a má za odměnu čtvrtou lajnu s Moučkou..