Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Re: Grimley
Tak nějaké statistiky mám, co by se mohli hodit. Kde můžu, pomůžu :-)
Jen se tam nějak nemůžu dostat. Když kliknu nahoru, že chci domů, tak pořád zůstávám na fóru.

SWENÍK - hele je to možný, oba jsou reprezentační gólmani takže kvalita vysoká, Kristan dotáhl Slovince na olympiádu, do elitní skupiny, hele a nevíš proč liga nezačíná už na začátku měsíce a všichni i hráči, kterým to vadí musí čekat ?

Sweník řekl:
Podle mě to není tak jisté. Určitě v bráně začne, ale něco mi říká, že Hally mu bude více než vyrovnaným konkurentem. Na konci sezony bude jednička on, tím jsem si skoro jistý..

Skýýý, to je tedy výzva .... no, na tomto postu máme opravdu zatím vystaráno, tam je to nádhera, snad se nám oba kucí nepoperou někde v kabině ... oba na tu jedničku určitě mají ... Dušan na hrad.

Přesně, gólmani supr, to je náhrada za Hašana jak má být. Růža byl bohužel labilní, nebyl na něj spoleh a kluci to vnímaly, hodně negativně je to ovlivňovalo, a výsledky hrůza, Salfa byl lepší ale taky už po nejlepších výkonech i přes zkušenosti,

teď k obraně - z té jsem nervózní Ščotka- nováček, dobré je, že je odchovanec a má vztah ke klubu, v juniorce byl výborný ale mezi chlapama je to otazník, Korím, nová jména, z toho mám obavy, v přípravě nic moc. Jo, ale velkou posilou je PAN kapitán Čáslava, ale jeden hráč tým nedělá.

a útok, tam je to lepší, ten se ještě dá držet na zkušených hráčích, řekněme na těch co už by měly být sehraní, Sejček - od toho čekám, že by konečně měl být více aktivní a dávat góly na rozdíl od minulé sezóny - četl jsem, prý bere měsíčně 500 000 , - Kč, to je síla a góly nikde, doufám Starý, Pivko ten ale nenastoupí, Somík, atd. Semorád se vynořil z nic moc výkonů, Nahodil jsem hodně věřil, ale zatím v porovnání s jeho vrstevníky Kousalem nebo Zohornou, Radilem, bída.

A gólů jsme v přípravě taky moc nedaly, že trénujeme přesilovky, to jsme trénovaly i minulou sezónu a ke gólům to nevedlo, ale hlavně fandit musí se to podat.

A doporučuji koupit si noviny SPORT JE TAM SUPER příloha.

nj, Ščotka - odchovanec vsetínského hokeje, tak je prima, že už si zde vybudoval ten vztah ... Sejk půl mega? fíha, to jsem ještě nezaslechl ... kolovalo v kuloárech 300-400 tisíc ... ten Sport zkusím koupit, i v Deníku mělo něco být ..

woe řekl:
nj, Ščotka - odchovanec vsetínského hokeje, tak je prima, že už si zde vybudoval ten vztah ... Sejk půl mega? fíha, to jsem ještě nezaslechl ... kolovalo v kuloárech 300-400 tisíc ... ten Sport zkusím koupit, i v Deníku mělo něco být ..
Sýkora měl okolo 400 tisíc.Vloni cena x výkon velký nepoměr.
Letos chce do první 4 :Sparta,Třinec,Hradec a My.Nikdo jiný se neodvážil.Můj hodně optimistický odhad je pokud uděláme 6 místo tak to bude něco.Jsem zvědav co bude říkat náš GM až budem zase hrát předkolo.
Jinak si náš GM asi taky neuvědomuje ,že pokud se bude dařit první 4 tak kolem vánoc už tady nebude nejspíše Tybor a ani Marcinko.

Když už tipujete, tak já to zkusím taky:

TRI : PCE 5 : 2 Marcinko, Radil

woe řekl:

Lepší je ten deník. Tam je příloha o pardubickým hokeji jako celku. Rozhovor s panem majitelem, GMOšem, Venerou, Sejkem, Marcinkem představení týmu, článek o našich brankářích, o mladých obráncích (Korím, Havlík) o mládeži a třeba rozpis zápasů našeho týmu...

Šmidberský tam hovoří o Kasičově stížnosti, která Kasičovi nevyšla a ÚOHS neshledal žádný problém v dohodě mezi městem a klubem. Pak Šmidberák hovoří o fanoušcích, kteří na něho pískali během Hašanovy rozlučky. Dál o jeho očekáváních od nový sezóny. Chce postup do semifinále, to bere jako úspěch.

Deathwing2 řekl:
Šmidberský tam hovoří o Kasičově stížnosti, která Kasičovi nevyšla a ÚOHS neshledal žádný problém v dohodě mezi městem a klubem. Pak Šmidberák hovoří o fanoušcích, kteří na něho pískali během Hašanovy rozlučky. Dál o jeho očekáváních od nový sezóny. Chce postup do semifinále, to bere jako úspěch.

no pěkný, díky ... takže Kasič neuspěl, zaplaťpánbůzatydary .... takže finance cajk, teď ten sportovní úspěch tedy ... no, čekatelů na úspěch je velký stádo, tak na prahu sezony si budu hlavně přát, aby kluci bojovali, jako bojovali loni - páč pak půjdem ze zimáku spokojení, jak si přeje pan Kratochvíl ... a tak to má být - když jsou spokojeni všici ....

Pročetl jsem si dvě přílohy k novinám ke startu ligy. V Puku (Pardubický deník) jsem se mimo jiné dočetl, že Nahodil přes léto výborně trénoval a hodně zapracoval na své slabině v osobních soubojích (to řekl trenér) a že hru první lajny rozhodně nebrzdí (to napsal redaktor)... Viděl jsem jen dva zápasy a tam jsem viděl Nahece, jakej vždy byl... Ale celkově mi regionální příloha přišla povedená.

Zato bombastický, pestrobarevný a navoněný nic (které má 64 stran), které vydal Deník Sport je dobrý tak k přehledu soupisek... Týmy (a jejich jednotlivý složky) tam místní odborníci oceňují procenty. Brankáře máme prý 11. nejlepší v lize, obranu 5., útok 10. a trenéra taky 10. nejlepšího v lize. Rozpočtem na A tým patříme na 8. místo (to je dle všeho jediná ověřená informace a nikoliv tip, ale kdo ví...) Pro srovnání... Horší brankáře mají jen Liberec, Bolka a Olomouc. Nejlepšími gólmany jsou Furch, Staňa a Francouz. Obranu má naopak lepší jen Třinec, Brno, Sparta a Zlín. S Mountfieldem jsem nastejno. Útok mají horší Liberec, Slavia, Olomouc a Vary. Tady je třeba odborníkům ze Sportu zatleskat, správně vytušili, že útok nevypadá moc produktivně. A lepšími trenéry než Venera (ten má 70%) jsou např. Kýhos (81%) nebo Výborný (79%). Nejlepším trenérem se s 90% stal Josef Jandač... Celkově nás BleskSport tipuje na 7. místo, i když ve 3 ze 4 sportovních měřítek patříme na 10./11. místo...

tomaso25 řekl:
Pročetl jsem si dvě přílohy k novinám ke startu ligy. V Puku (Pardubický deník) jsem se mimo jiné dočetl, že Nahodil přes léto výborně trénoval a hodně zapracoval na své slabině v osobních soubojích (to řekl trenér) a že hru první lajny rozhodně nebrzdí (to napsal redaktor)... Viděl jsem jen dva zápasy a tam jsem viděl Nahece, jakej vždy byl... Ale celkově mi regionální příloha přišla povedená.

Zato bombastický, pestrobarevný a navoněný nic (které má 64 stran), které vydal Deník Sport je dobrý tak k přehledu soupisek... Týmy (a jejich jednotlivý složky) tam místní odborníci oceňují procenty. Brankáře máme prý 11. nejlepší v lize, obranu 5., útok 10. a trenéra taky 10. nejlepšího v lize. Rozpočtem na A tým patříme na 8. místo (to je dle všeho jediná ověřená informace a nikoliv tip, ale kdo ví...) Pro srovnání... Horší brankáře mají jen Liberec, Bolka a Olomouc. Nejlepšími gólmany jsou Furch, Staňa a Francouz. Obranu má naopak lepší jen Třinec, Brno, Sparta a Zlín. S Mountfieldem jsem nastejno. Útok mají horší Liberec, Slavia, Olomouc a Vary. Tady je třeba odborníkům ze Sportu zatleskat, správně vytušili, že útok nevypadá moc produktivně. A lepšími trenéry než Venera (ten má 70%) jsou např. Kýhos (81%) nebo Výborný (79%). Nejlepším trenérem se s 90% stal Josef Jandač... Celkově nás BleskSport tipuje na 7. místo, i když ve 3 ze 4 sportovních měřítek patříme na 10./11. místo...

dík za kvalitní report, takže Nahec se zatím jen držel zpátky, abychom neodkryli trumfy - paráda :)

tento plátek si tedy nepořídím, v redakci se asi dost popíjelo :)

tau řekl:
Jó Pepik, to je pan kouč..... Akorát marně hledám v paměti, kdy tým pod jeho vedením vyhrál poslední zápas sezony.... a jóóó, vlastně nikdy.....
Ještě pro upřesnění. Lepší hodnocení než trenér Sparty má jen třinecký útok a obrana (95% a 91%). Takže Jandač je vlastně jednou z největších hvězd ligy... :)

A stejně jsem rád, že ho Sparta má..:-)

Jinak Veneru bych tak nízko neviděl. I když pravda, když si vzpomenu na naše přesilovky, tak by snad ani neměl trénovat v extralize. :-)

Jinak už máte tým pro Fantasy?

Letos jsem konečně přestal dávat naše borce, jen Benyho s Korímem, takže cítím sukces..:-)

JO JO, přesně, ale ta příloha ve sportu vychází každý rok, je supr, popisky všech týmů, odhady, tabulky.
Nám vypadla elektrika, ale už to nahodily, hrůza, a ty nervy z výkonu našich, to bude.

DO NICH, musíme makat, olééééééééé.

Nevíte jak se zvětší pomocí klávesnice obraz u tipsportu, vim, že nějaké ctrl-něco ale nevim, prosím, víte to ?

Tusim ze ctrl a kolecko na mysi si to posunes. Zaregistruj se a mas to fullscreen. A dneska stejne jdeme v tv. V davis cupu se prej prodluzovat nebude :-):-):-)

Díky moc za radu, supr, zkusim to, já vim, ale teď si pouštim než budem hrát ostatní zápasy na tom tipsportu. Jo davis cup, smůla, Berdych nic moc, ale ještě jednou moc děkuju.

Panak nalitej. Ja muzu zacit. Snad nebudeme na uvod moc byti :toot: :vlna: :beer:

Koukam ze Bolka nedojela do Zlina. To by se nam stat nemohlo. :nanana:

Tak už by to mělo na hlavní stránce bejt průhledný a doplnil jsem loga klubů :) teď jdu dodělat zpátky ty "moduly" tady na foru :)

Zdenal v kvadru i venku? Tak to je snad poprve..:-)

Jedééém....

:nahec: to prostě nedávám :nanana:

Jak se pocita nejlepsi kouc? Je to Jandac co mel nekolikrat top team a uhral hovno? Nebo jsou lepsi ti prumerni co s prumernymi teamy to finale uhrajou taky? Facepalm

Skoda sance pana inzenyra ted

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno