Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Sweník řekl:Podle mě to není tak jisté. Určitě v bráně začne, ale něco mi říká, že Hally mu bude více než vyrovnaným konkurentem. Na konci sezony bude jednička on, tím jsem si skoro jistý..
Sýkora měl okolo 400 tisíc.Vloni cena x výkon velký nepoměr.woe řekl:nj, Ščotka - odchovanec vsetínského hokeje, tak je prima, že už si zde vybudoval ten vztah ... Sejk půl mega? fíha, to jsem ještě nezaslechl ... kolovalo v kuloárech 300-400 tisíc ... ten Sport zkusím koupit, i v Deníku mělo něco být ..
woe řekl:nj, Ščotka - odchovanec vsetínského hokeje, tak je prima, že už si zde vybudoval ten vztah ... Sejk půl mega? fíha, to jsem ještě nezaslechl ... kolovalo v kuloárech 300-400 tisíc ... ten Sport zkusím koupit, i v Deníku mělo něco být ..
Deathwing2 řekl:Šmidberský tam hovoří o Kasičově stížnosti, která Kasičovi nevyšla a ÚOHS neshledal žádný problém v dohodě mezi městem a klubem. Pak Šmidberák hovoří o fanoušcích, kteří na něho pískali během Hašanovy rozlučky. Dál o jeho očekáváních od nový sezóny. Chce postup do semifinále, to bere jako úspěch.
tomaso25 řekl:Pročetl jsem si dvě přílohy k novinám ke startu ligy. V Puku (Pardubický deník) jsem se mimo jiné dočetl, že Nahodil přes léto výborně trénoval a hodně zapracoval na své slabině v osobních soubojích (to řekl trenér) a že hru první lajny rozhodně nebrzdí (to napsal redaktor)... Viděl jsem jen dva zápasy a tam jsem viděl Nahece, jakej vždy byl... Ale celkově mi regionální příloha přišla povedená.
Zato bombastický, pestrobarevný a navoněný nic (které má 64 stran), které vydal Deník Sport je dobrý tak k přehledu soupisek... Týmy (a jejich jednotlivý složky) tam místní odborníci oceňují procenty. Brankáře máme prý 11. nejlepší v lize, obranu 5., útok 10. a trenéra taky 10. nejlepšího v lize. Rozpočtem na A tým patříme na 8. místo (to je dle všeho jediná ověřená informace a nikoliv tip, ale kdo ví...) Pro srovnání... Horší brankáře mají jen Liberec, Bolka a Olomouc. Nejlepšími gólmany jsou Furch, Staňa a Francouz. Obranu má naopak lepší jen Třinec, Brno, Sparta a Zlín. S Mountfieldem jsem nastejno. Útok mají horší Liberec, Slavia, Olomouc a Vary. Tady je třeba odborníkům ze Sportu zatleskat, správně vytušili, že útok nevypadá moc produktivně. A lepšími trenéry než Venera (ten má 70%) jsou např. Kýhos (81%) nebo Výborný (79%). Nejlepším trenérem se s 90% stal Josef Jandač... Celkově nás BleskSport tipuje na 7. místo, i když ve 3 ze 4 sportovních měřítek patříme na 10./11. místo...
Já jsem si definitivně slíbil, že už nikdy...woe řekl:tento plátek si tedy nepořídím, v redakci se asi dost popíjelo![]()
Ještě pro upřesnění. Lepší hodnocení než trenér Sparty má jen třinecký útok a obrana (95% a 91%). Takže Jandač je vlastně jednou z největších hvězd ligy...tau řekl:Jó Pepik, to je pan kouč..... Akorát marně hledám v paměti, kdy tým pod jeho vedením vyhrál poslední zápas sezony.... a jóóó, vlastně nikdy.....
:vlna: :beer:
Udělal to dobře..chybělo kousek.. :radil:WalkingDude řekl:Skoda sance pana inzenyra ted