Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
@Sweník: Jj, Ščotka byl dobrej, líbil se mi. O to víc nechápu trenéra Zdenála - má koule postavit mladýho nezkušenýho beka i do přesilovky a Nahodila nevymění - rozum zůstává stát... a jestli neví koho tam pošoupnout, tak si dělá zbytečný starosti - každej bude lepší než on ...btw asi mu bude třeba upravit cool smajlíka - třeba jak se tluče hokejkou do hlavy :nahec:

S tím co píšete se dá souhlasit, minimálně jsme byly stejně dobrý, absolutně vyrovnaný výkony obou mužstev, třinec nebyl lepší, měl víc štěstí, ty dvě gólovky do prázdný se měly dát Gregorc to tam pěkně motal asi měl dřív vystřelit.

Dnešní zápas vyhrály třinci rozhodčí, když nesmyslně vyloučily v nepotyčce pasivního Marcinka, který naopak v době kdy nic nedělal dostal podle pěstí od třineckého hráče, poté nepochopitelné, že se hrálo 5 na 3 a při nových pravidlech deset minut do konce, to byla od rozhodčích podlost, to rozhodlo, třinec na nás neměl.

Zápas ustály bez ostudy.

selma11" To jsem taky říkala řekl:
Moc podléháš vlivu woeho.:-) Co by se Špačkovi furt mělo stát? To má kvůli tomu hrát za děti? Hráli i jiní v mladém věku, například Hejduk, Hudler, Olesz, ve Vítkovicích Nathan Walker.. Já na tom nic zvláštního nevidím. Kdyby měl ten kluk takhle uvažovat, tak se nemůže hokeji věnovat. Mimochodem spíš se něco stane starším hráčům, jsou víc opotřebovaní. Podívej na Somíka..

Sweník řekl:
Aspoň že ti junci zatím šlapou. Já A týmu nějak přestávám věřit. Tím nemyslím jen dnešní zápas, vždyť my to v tom útoku takhle šmrdláme už celou přípravu. A když pak Venera zahlásí, jak je s Nahodilem spokojený, tak si člověk říká, jestli není padlý na hlavu. Proč tam nezkusí dát Semoráda? Ten kluk maká, v play-off byl náš nejlepší hráč, předloni v předkole proti Kladnu taky a má za odměnu čtvrtou lajnu s Moučkou..
Když už mluvíš o Semorádovi. Ten by měl být stabilním článkem našeho týmu a ne se plácat někde ve 4 lajně. On sice není moc vidět ale svoje si uhraje a když mu to lepí umí i dávat goly. navíc se nebojí soubojů. Jen mu dát pořádnou šanci. Místo něj hraje Nahodil, který se bojí hry do těla.

Jo ty mladý kluci makaj a jde jim to, bál sem se toho, ale supr, sehranost a projev ve hře o 90 procent lepší než v přípravě, ale Boleslav to bude průse.r, dnes rozjely Zlín u nich a doma budou makat ještě víc.

Sudí nám to rozhodně prohrál poslat nás nesmyslně 10 minut do konce třetí třetiny do 3 bylo svinstvo, Marcinko byl pasivní a neměl být vyloučen.

michalrysina řekl:
Když už mluvíš o Semorádovi. Ten by měl být stabilním článkem našeho týmu a ne se plácat někde ve 4 lajně. On sice není moc vidět ale svoje si uhraje a když mu to lepí umí i dávat goly. navíc se nebojí soubojů. Jen mu dát pořádnou šanci. Místo něj hraje Nahodil, který se bojí hry do těla.

Přesně, Semorád se nebojí jít před bránu a umí dát i gól. Ve čtvrté lajně je úplně zabitý.

SENS řekl:
...absolutně vyrovnaný výkony obou mužstev, třinec nebyl lepší, měl víc štěstí...
To asi nee... co ten kolotoč, na kterým nás přes půlhodinku povozili??

Sweník řekl:
Přesně, Semorád se nebojí jít před bránu a umí dát i gól. Ve čtvrté lajně je úplně zabitý.
Věřím, že se dočkáme :beer: ...nic jiného nám taky nezbývá...

SENS řekl:
Sudí nám to rozhodně prohrál poslat nás nesmyslně 10 minut do konce třetí třetiny do 3 bylo svinstvo, Marcinko byl pasivní a neměl být vyloučen.

Já tvoje příspěvky moc nesleduju ale když už tak vždycky všechno házíš na rozhodčí. Dneska nám to rozhodně neprohráli oni

Sweník řekl:
Aspoň že ti junci zatím šlapou. Já A týmu nějak přestávám věřit. Tím nemyslím jen dnešní zápas, vždyť my to v tom útoku takhle šmrdláme už celou přípravu. A když pak Venera zahlásí, jak je s Nahodilem spokojený, tak si člověk říká, jestli není padlý na hlavu. Proč tam nezkusí dát Semoráda? Ten kluk maká, v play-off byl náš nejlepší hráč, předloni v předkole proti Kladnu taky a má za odměnu čtvrtou lajnu s Moučkou..
Dneska na jedničku :kristan: .Třinec byl o třídu lepší to si musíme přiznat.
Jinak v plné nahotě se ukazuje proč nemohl Starý najít práci někde jinde.
Hráče Nahodila nebudu hodnotit.Špaček na svůj věk výborný ,ale až přijede silový mančaft tak bude po něm.
Zohorna je zatím bez formy.Suma sumárum pokud budeme mít 3 tutovky za zápas tak je musíme dát jinak budem těžko vyhrávat.

Venerovi do hlavy člověk samozřejmě nevidí, Ale podle mě jako zkušenej a taky dobrej trenér prostě musí vidět realitu. Při zápasech, ale i při trénincích. Věc má ale i další stránky. On za prvé ví, že momentálně nemá kam hrábnout a levý křídlo prostě nemá. Salfa na tiskovce naznačil, že se o něco s levými křídly ještě na trhu pokouší, To by nedělal jen tak, v tom má trenér jistě prsty (podobně se Venera navenek vyjadřoval i o příchodu centra a přitom vyloženě chtěl Marcinka). A pochvala (nebo spíš nepřímá obrana) Nahodila je od Venery snad jistej psychologickej pokus. Moc dobře ví, že se na něj kritika valí ze všech stran, tak se snaží z něj aspoň trochu ten tlak sejmout, aby aspoň něco málo předváděl, i když jistě dobře ví, že to první lajnu táhne ke dnu. A byť bych místo něj v útoku viděl Semoráda, tak musím souhlasit s názorem, že čtvrtá lajny musí být aspoň schopná neinkasovat (nebo pokud možno co nejmíň). A nedokážu odhadnout, jak by se dokázala zvednout první lajna se Semorádem, ale téměř s jistotou můžu říct, že 4. lajna (Moučka-Cecek-Nahodil) by nejspíš kasírovala mnohem častěji. Abych pravdu řekl, Venerovi to prostě nezávidím. Volí tu variantu, že v lajně má dva zkušené a k nim buď mladíka a nebo Nahece. Nahece a mladíka spolu do lajny dát z odůvodněný obavy prostě nechce...

tomaso25 řekl:
A byť bych místo něj v útoku viděl Semoráda, tak musím souhlasit s názorem, že čtvrtá lajny musí být aspoň schopná neinkasovat (nebo pokud možno co nejmíň). A nedokážu odhadnout, jak by se dokázala zvednout první lajna se Semorádem, ale téměř s jistotou můžu říct, že 4. lajna (Moučka-Cecek-Nahodil) by nejspíš kasírovala mnohem častěji. Abych pravdu řekl, Venerovi to prostě nezávidím. Volí tu variantu, že v lajně má dva zkušené a k nim buď mladíka a nebo Nahece. Nahece a mladíka spolu do lajny dát z odůvodněný obavy prostě nechce...

A co mu brání povolat zpátky třeba Endála? Ten by taky čtvrtou lajnu odehrál v pohodě. Plus máme tam ještě další hráče na střídavé starty. Třeba Karel Plášek by se u nás ještě rád jednou sklouznul, docela by mě zajímalo, jak mu to jde. A Nahec může zářit v Třebíči, 1. liga mu sedí, to zase jo.

Sweník řekl:
A co mu brání povolat zpátky třeba Endála? Ten by taky čtvrtou lajnu odehrál v pohodě. Plus máme tam ještě další hráče na střídavé starty. Třeba Karel Plášek by se u nás ještě rád jednou sklouznul, docela by mě zajímalo, jak mu to jde. A Nahec může zářit v Třebíči, 1. liga mu sedí, to zase jo.
Jen spekuluju, jak taky může Venera uvažovat. Proč nepovolá hráče na střídavej start nebo tam nepostaví Kauta opravdu netuším...

Spekulace sice dává smysl, ale přesto by to mohl zkusit a 4. zalepit jinak, třeba někým jiným... anebo si počkáme na Pivka, páč moc nevěřím na nějaký příchod levého křídla do 1. lajny...ole!

tomaso25 řekl:
Venerovi do hlavy člověk samozřejmě nevidí, Ale podle mě jako zkušenej a taky dobrej trenér prostě musí vidět realitu. Při zápasech, ale i při trénincích. Věc má ale i další stránky. On za prvé ví, že momentálně nemá kam hrábnout a levý křídlo prostě nemá. Salfa na tiskovce naznačil, že se o něco s levými křídly ještě na trhu pokouší, To by nedělal jen tak, v tom má trenér jistě prsty (podobně se Venera navenek vyjadřoval i o příchodu centra a přitom vyloženě chtěl Marcinka). A pochvala (nebo spíš nepřímá obrana) Nahodila je od Venery snad jistej psychologickej pokus. Moc dobře ví, že se na něj kritika valí ze všech stran, tak se snaží z něj aspoň trochu ten tlak sejmout, aby aspoň něco málo předváděl, i když jistě dobře ví, že to první lajnu táhne ke dnu. A byť bych místo něj v útoku viděl Semoráda, tak musím souhlasit s názorem, že čtvrtá lajny musí být aspoň schopná neinkasovat (nebo pokud možno co nejmíň). A nedokážu odhadnout, jak by se dokázala zvednout první lajna se Semorádem, ale téměř s jistotou můžu říct, že 4. lajna (Moučka-Cecek-Nahodil) by nejspíš kasírovala mnohem častěji. Abych pravdu řekl, Venerovi to prostě nezávidím. Volí tu variantu, že v lajně má dva zkušené a k nim buď mladíka a nebo Nahece. Nahece a mladíka spolu do lajny dát z odůvodněný obavy prostě nechce...
Souhlas.Myslím,že je poučen z loňska,kdy 4 lajna dost inkasovala.Jenže pořád se točíme v bludném kruhu. Kádr je tak úzký ,že minimálně 3 hráči na hraně mezi extr. a 1 ligou mají jisté místo v základu.A náhradnici jsou na úrovni průměrného hráče z 1 ligy.A do toho si přičti povinné junky.A je jasné ,že moc gólu střílet nebudem a pokud golman nezachytá nadstandartně,tak bodovat budeme po málu.

zdravím všechny, dnes jsem s našim výkonem spokojen a kluci mě potěšili jak makali. Pro info, dnes mi kámoš kupoval lístky na Boleslav a říkal, že měl na výběr asi z patnácti posledních lístků, prý mají prodáno hodně pernamentek, už se na hokej moc těším a doufám,že Bolku potrápíme :dynamo:

Rahmed řekl:
Spekulace sice dává smysl, ale přesto by to mohl zkusit a 4. zalepit jinak, třeba někým jiným... anebo si počkáme na Pivka, páč moc nevěřím na nějaký příchod levého křídla do 1. lajny...ole!

Ten Pivko je čára přes rozpočet. Strašná ztráta. A já se na něj tak těšil, když jsem viděl, jak vloni v play-off řádil. Hrál perfektně.. Docela by mě zajímalo, jestli s ním letos vůbec počítají.

ad čtvrtá lajna: Podle mě je tam hlavně Semoráda škoda. A že bychom neměli průměrného, zkušeného borce k Ceckovi a juniorovi, to je přece hloupost. Kdokoliv z 1. ligy ochotný podstoupit souboj by tu "údržbu" hrát zvládl. Endál vloni hrál dokonce i výš, tak proč by nemohl hrát letos?

Co zkusit do čtvrtýho útoku dát Kauta, který za nás odehrál celou přípravu a naposledy hrál proti Turku na křídle vedle Količe a Špačka. Rozhodně by to možná bylo lepší než preferovat jenom Nahodila. Místo něho bych tam teda dal toho Semoráda a Kauta zkusil ve 4 útoku. Kaut by zvládnul obranou práci a zahraje do těla víc než Nahodil.

Lix super!

Obrana na hranici možností.

Útok? Včera nejlepší třetí lajna. O Špačka mám Sweníku obavu, viděl's Orsavu včera? Jak do něj vletěl? Kluci s dráty to budou mít těžké. Špaček hrál výborně. Mně se líbí i hra Moukyho. Jde do toho.

Nahec na to nemá, ale! Kdopa včera z prvních dvou lajn něco předvedl? No. Nikdo. Nejen Nahec. Urputná obrana a na víc již nezbylo. Na jeden gól se hrát nedá. A na koukání to taky není žádná hitparáda.
Třinec je favorit ligy. Uvidíme, co bude, až budem hrát s týmem, který je něco, jako my. Takže zítra s MB...

Jeste k tem dresům. To je fakt veledílo, ten pruh a ty hnusné číslice. Fakt se ptám, proč, proboha proč?

Tak web i forum uz zase jedou jak vino. Zkusil jsem to resit s poskytovatelem webhostingu, tak uvidime co se da delat :) vcera se sem navalilo moc lidi najednou po tom zapase s Trincem :nanana:

Chtel jsem se zeptat, zkousel jste si nekdo "smejdit" v tom "Prehledu ELH" na hlavni strance? Ja jen jestli to ma vubec smysl delat ... abych to nevyplnoval a nevylepsoval zbytecne :bang: :nanana:

Hollweg včera natáhnul jednu Hlinkovi a opět si posedí na tribuně delší dobu. Ukazuje svoji pravou tvář hned zezačátku. Otázka je, jestli se Plzni vůbec vyplatí ho tam dávat. Na oslabení jim prý pomáhá ale jinak se tam spíš pere s ostatníma. http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/214237/pest-hlinkovi-masakr-pro-mstitele-raubire-hollwega-ceka-trest.html

Grimley řekl:
Tak web i forum uz zase jedou jak vino. Zkusil jsem to resit s poskytovatelem webhostingu, tak uvidime co se da delat :) vcera se sem navalilo moc lidi najednou po tom zapase s Trincem :nanana:

Chtel jsem se zeptat, zkousel jste si nekdo "smejdit" v tom "Prehledu ELH" na hlavni strance? Ja jen jestli to ma vubec smysl delat ... abych to nevyplnoval a nevylepsoval zbytecne :bang: :nanana:
Jo ted jsem si to prosmejdil a me osobne se to moc libi az to bude dodelany bude to super, ostatne jako vse
co jsi zatim vytvoril
:ole:

Hossa je borec
https://www.google.cz/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=3P8TVNjuIKW57Abx3oCIAQ&url=http://www.cas.sk/clanok/293312/marian-hossa-strelil-najkurioznejsi-gol-kariery-na-slovensku-potom-prislo-nadherne-gesto.html&cd=1&ved=0CCcQqQIwAA&usg=AFQjCNFoDTSs-FswGArhGIYq4Rirp0AW-Q

Všimnul jste si někdo,že :lix: měl v zápase 2 vyrážečky?

Výva řekl:
Všimnul jste si někdo,že :lix: měl v zápase 2 vyrážečky?
Neměl :-) Tam šlo o reklamu Tatra mléko, která nám trochu haprovala. Je potřeba to vyladit.

Loki řekl:
Jo ted jsem si to prosmejdil a me osobne se to moc libi az to bude dodelany bude to super, ostatne jako vse
co jsi zatim vytvoril
:ole:
Tak to jsem rad ze se to nekomu libi :) tak to budu pokracovat v tom prehledu ELH... :) dneska musim skladat novy skrine at me zena nezabije ze nic nedelam, ale vwcer mam v planu dodelat tu tipovacku konecne a taky soupisku Pardubic pro zacatek :)

HoH řekl:
Neměl :-) Tam šlo o reklamu Tatra mléko, která nám trochu haprovala. Je potřeba to vyladit.

aha já si řikal,že je to divný....ale jinak :lix: parada :vlna:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno