Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Takže ten Ludvig je jako tutově prověřenej, že bude platná posila? Hned do první lajny? Nebo další doufalismus? 🙂

Radil do Mechova, z toho nadšený nejsem. Chápu ho, ale zašpiní se mechovým smradem. Kaňka v kariéře. Já tedy doufám, že se mu tam dařit nebude a že to bude Kmoníčkův propadák.
Ad 1 : prověřeno, top kvalita

Ad 2 : hráči tohoto týmu mne nezajímají a úspěch jim vůbec nepřeju.. Lukášovi přeji ať se mu daří v soukromém životě..

Takže ten Ludvig je jako tutově prověřenej, že bude platná posila? Hned do první lajny? Nebo další doufalismus? 🙂

Radil do Mechova, z toho nadšený nejsem. Chápu ho, ale zašpiní se mechovým smradem. Kaňka v kariéře. Já tedy doufám, že se mu tam dařit nebude a že to bude Kmoníčkův propadák.
Nemám obavu o to, že by Ludvig nebyl přínosem. Koneckonců je to hráč, který se do nejlepší ligy světa dokázal dostat a to zkrátka něco znamená a jeho hlavní přednosti jsou přesně v těch parametrech, které nám poslední dvě sezóny chyběli.

V jeho případě je pro mne větší otazník, jak jeho očekávanou důraznou hru ohodnotí naši sudí a hokejová veřejnost, protože to co si může na ledě dovolit třeba Jank, to je u jakéhokoliv hráče Pardubic "nepřijatelné"....

Radil a MHK....budou ho tam mít rádi. Pár pěkných gólů tam určitě dá, pokud pro něj bude pracovat celá pětka. Může to však také hodně drhnout a přijít velké prozření. Já mám ohledně výkonnosti Lukáše jasno a vlastně mu přeji, abych se mýlil. Jeho konec v našem dresu a následný podpis u sousedů ve mne nevzbuzuje žádné emoce.

Ad 2 : hráči tohoto týmu mne nezajímají a úspěch jim vůbec nepřeju.. Lukášovi přeji ať se mu daří v soukromém životě..
Já to mám úplně stejně.
V osobním životě Ráďovi přeju to nejlepší! At se mu podaří na co sáhne.
V dresu Mechova mu ale fakt tleskat nebudu.
Az tam skončí, rad mu budu tleskat ve stoje za to, co pro Dynamo udělal.

U mladého Ludwiga se nechám vyloženě překvapit, jak to dopadne, protože podle toho, co víme teď, musíme doufat, že si to klub velice dobře všechno promyslel. Zatím tu ani není, tak uvidíme. Ale v NHL neodehrál ani tolik zápasů, co Zbořil, brousit nějakým způsobem hru, když na sobě bude mít dres Dynama, to bude také oříšek. Takže jestli přijde, tak se na něj těším, ale o výsledku si nejsem schopen udělat jakoukoliv představu. Takže se nechám překvapit.

Prověřeno jako jak?🙂 V NHL toho nenahrál víc, jak třeba ten dehonestovaný Zbořil. Něco víc tam nemáš?
Za mě jde, logicky, o pokus a také mmj o akci tatínek
Ten, kdyby tu nebyl, tak bych rád četl, jak se tu jeho angažování nekriticky obhajuje. Si počkám, jestli to to není další Kluk z plakátu. Za mě není nic jistého.

Ad osobní Ráďův život, čirý populismus. To je snad zcela jasné, že v osobním životě mu každý fanoušek přeje jen to nejlepší.

Prověřeno jako jak?🙂 V NHL toho nenahrál víc, jak třeba ten dehonestovaný Zbořil. Něco víc tam nemáš?
Za mě jde, logicky, o pokus a také mmj o akci tatínek
Ten, kdyby tu nebyl, tak bych rád četl, jak se tu jeho angažování nekriticky obhajuje. Si počkám, jestli to to není další Kluk z plakátu. Za mě není nic jistého.

Ad osobní Ráďův život, čirý populismus. To je snad zcela jasné, že v osobním životě mu každý fanoušek přeje jen to nejlepší.
Už předloni Johhnyho chtěli do repre ale nejde to protože od svých 10 let neodehrál ani zápas v žádné české soutěži...ikdyž se narodil v Liberci no a když o něj byl zájem z repre tak tam kvalita asi být musí. :)

Už předloni Johhnyho chtěli do repre ale nejde to protože od svých 10 let neodehrál ani zápas v žádné české soutěži...ikdyž se narodil v Liberci no a když o něj byl zájem z repre tak tam kvalita asi být musí. :)
Předloni hrál v repre i Zbořil ... :) :ROFLMAO: Né, sorry, já jsem musel. Prostě bych v klidu vyčkal. Tady se slaví slavobrány, očekávání jsou obrovská, cožž mimochodem nepomůže na začátku ani tomu hráči, ale prostě se bojím, aby potom nenastalo tak trochu zklamání....

Předloni hrál v repre i Zbořil ... :) :ROFLMAO: Né, sorry, já jsem musel. Prostě bych v klidu vyčkal. Tady se slaví slavobrány, očekávání jsou obrovská, cožž mimochodem nepomůže na začátku ani tomu hráči, ale prostě se bojím, aby potom nenastalo tak trochu zklamání....
Dobrý no....tak budem každého měřit přirovnáním ke Zbořilovi......

Dobrý no....tak budem každého měřit přirovnáním ke Zbořilovi......
Tak pocity a argumenty jsou dvě rozdílné věci.

Zbořil tu dostává, vcelku logicky, v návaznosti na zkušenost z uplynulé sezóny, pěkně naloženo.

A Johnymu se tu postavila slavobrána. Od tohoto fóra vždy očekávám pragmatismus, jistou míru odbornosti.

Johny rozhodně nemá lepší CV, než třeba ten Zbořil.

Zatím se tu, v celkem hojné míře, objevuje doufalismus. Nikdo nechceme být zklamán. Uvidíme, jak mu to tady sedne. Houdkování není u sudích v oblibě. Určitě se bude chtít prezentovat zámořáckou hrou.

Luka Radivojevič si uvedomuje, že doplatil na nový trend, ktorý vládne v NHL. Do popredia sa dostávajú obrovskí, fyzicky urastení obrancovia. Napokon, v tohtoročnom drafte si tímy NHL nevybrali ani jediného beka pod 182 centimetrov. Radivojevič má 177 centimetrov.
Proto draftem neprošel Galvas (179), náš Švec (179) a určitě mnozí další. Je to k vzteku, když hráče limitují fyzické dispozice ještě dříve než se začne rozhodovat, jestli na to má nebo ne a vyřadí ho víceméně automaticky z draftové loterie.

Proto draftem neprošel Galvas (179), náš Švec (179) a určitě mnozí další. Je to k vzteku, když hráče limitují fyzické dispozice ještě dříve než se začne rozhodovat, jestli na to má nebo ne a vyřadí ho víceméně automaticky z draftové loterie.
No, ale pokud jsem dobře četl, tak Boston si na centra vytáhl z draftu klučinu, který je také pod 180 cm. Ale je pravda, že u obránců na ten vzrůst a váhu koukají asi víc.

Ludvig jr. ... podle mě to úplnej zajíc v pytli není. (Zajíce, oba, jsme v Pardubicích vlastně měli mi teď dochází!). Mě prostě přišlo, že ho budou na 1., 2. lajnu lákat, ikdyž je pro něj asi hlavní odehrát 2 sezóny kvůli repre. Otázka spíš tedy je, jestli tohle má být pro nás výhoda nebo ne :)

Pokud to bude Čero-Ludvig, Gazda-Hájek, Koště-Mikliš, tak máme ještě Dvořku, Hrádka, stále ještě Zbořila a pak je tam mladý Švec. Z "B" by se měli mít motivaci uchytit na nějaký zápasy i Chabada (pokud už se dostal přes těch 80kg) a Vápeník (který na to aspoň ty kila dle EP má).

Oproti současným trendům NHL a našim minulým sezónám budeme mít v tý základní šestce jedinýho nad 190 Čera (u Hájka si těma 190+ nejsem jistej) ...třeba se brzo dočkáme, že Chabada nebo Švec budou i se svou výškou bavit (nejen) při PP!

No, ale pokud jsem dobře četl, tak Boston si na centra vytáhl z draftu klučinu, který je také pod 180 cm. Ale je pravda, že u obránců na ten vzrůst a váhu koukají asi víc.
Výjimky se najdou, ale jsou hodně řídké. Třeba u brankařů vloni byl limit 186 cm, jen Nabokov - patrně kvůli jménu - je o centimetr menší. Letos se limit o centimetr zvýšil. Výjimky jsou dvě Jack Ivankovic (183) odchytal MS U18 za Kanadu s průměrem 0,961 !!! a Petteri Rimpinen (182), který má ale v devatenácti letech odchytanou sezónu v Liize.

Viděl někdo toho Ludviga hrát živě? nebo zase vysněná výkonnost.

Já myslím že Ludvig má Ludviga nakoukaného dost 👍🏻👍🏻
Jasný. Určitě by o svém synovi řekl, že je to dřevák a proto hraje za vodou vokres. 🙈

Starej Ludva byl taky nakoukanej a jak mu to pane na střídačce šlo, že? Až tak, že mu museli v klubu vymyslet jiný flek, aby klub nebyl za trapáky.

Johny dostane šanci a přijde jako velká neznámá. Takže tu slavobránu bych fakt ještě chvíli nechal u ledu.
Doufáme všichni a aby nebyla zas nějaká mýlka, v osobním životě mu samozřejmě přeji to nejlepší 🍀

a zbytek z něj dělá předem nemehlo... 😂😂
Já myslím, že nemehlo z něho nikdo nedělá, ale spíš se krotí veliká očekávání, aby pak nebylo zklamání. On to tu opravdu nebude mít jednoduché, bude si muset zvyknout na jiné hřiště, jinou hru, jiný metr rozhodčích na Viktora, na naše novináře a odborníky. A pokud budeme mít očekávání obrovská i mi fanoušci a ono to třeba ze začátku půjde pomaleji, také mu to nepomůže.

tak já na něj ten tlak vytvořím - protože on určitě není ten typ že se z toho sesype... jo mohl bych vyjmenovat psychicky neodolné křehotinky hráče, náladové.. ale nebudu jmenovat... ty já rád nemám

Jasný. Určitě by o svém synovi řekl, že je to dřevák a proto hraje za vodou vokres. 🙈

Starej Ludva byl taky nakoukanej a jak mu to pane na střídačce šlo, že? Až tak, že mu museli v klubu vymyslet jiný flek, aby klub nebyl za trapáky.

Johny dostane šanci a přijde jako velká neznámá. Takže tu slavobránu bych fakt ještě chvíli nechal u ledu.
Doufáme všichni a aby nebyla zas nějaká mýlka, v osobním životě mu samozřejmě přeji to nejlepší 🍀
Říkalo se, že starej Ludvig má hodně dobrý oko na hráče. Pokud by věděl, že že jeho syn není tak dobrý a přesto ho sem zlanařil, tak si udělá velkou ostudu. Myslím, že za to by mu to nestálo, sám sebe by tímto zdiskreditoval a znehodnotil svoji reputaci.

Já myslím, že nemehlo z něho nikdo nedělá, ale spíš se krotí veliká očekávání, aby pak nebylo zklamání. On to tu opravdu nebude mít jednoduché, bude si muset zvyknout na jiné hřiště, jinou hru, jiný metr rozhodčích na Viktora, na naše novináře a odborníky. A pokud budeme mít očekávání obrovská i mi fanoušci a ono to třeba ze začátku půjde pomaleji, také mu to nepomůže.
Já mám s nadcházející sezonou už jasno. Trpělivost a netlačit hned od začátku na pilu. Když to po základní části bude do čtvrtýho místa, budu spokojenej.
Noví trenéři, minulou sezonu započatá a přes léto pokračující obměna kádru...Změny veliký a může nějakou dobu trvaz, než si to sedne...

Ve finále s Kometou to chvílema vejškově vypadalo,že hrajeme proti dorostencům,a moc to k ničemu nebylo..🤷🤣

Tak teď jsem potkal Ráďu v HK na nábřeží....v tričku Zmrdů. Evidentně tam probíhalo nějaký focení. A nebylo mi z toho úplně dobře....

Tak já tak nějak nevím... Richard Kovařík... Jako hráč v podstatě nic nedokázal... Jako "skill coach" působil za posledních 5 sezon rok v nějakým noname juniorským zámořským klubu, rok u vysokoškoláků v Olomouci a rok u repre šestnáctky...
V článku ho Horák prezentuje a i on sám se tváří jako kdovíjaký hogofogo... Přitom zkušenosti minimální a nějaký hmatatelný výsledky jeho skills trenérský práce jsem teda taky nedohledal...
Přijde mně, že tihle mladí "odborníci" se snaží prodat hlavně sami sebe... Absolvují nějakej seminář a hned přesně vědí co se tady dělá špatně a jak se to má dělat správně.
Mimochodem, na ten seminář v Torontu se mohl zaregistrovat kdokoliv. Přístup osobně byl za 425 usd, virtuálně za 375 usd...
Taky jsme tady měli údajnou hvězdu mezi tuzemskými trenéry gólmanů.. A za čtyři roky naše gólmany nikam neposunul...
Kdyby je neposunul bylo by to ještě dobré ale pod Frankem byli naši gólmani spíš horší než lepší nebo stejní

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno