Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Samozřejmě je to věc Radila, že jde ke Zmrdům. Ale při představě, že po derby slaví s těma vylízancema výhru a ještě jim zatleská za ty jejich jejich anti pardubický chorály... no je mi z toho blivno...

Já nevěřím, že Radil v sobě ještě znovu najde tu skvělou formu, která ho zdobila před pár lety a věštím, že na severu budou z tohohle obchodu nakonec dost rozpačití. Co si budeme, tak u nás hrál nejlépe hned po návratu a pak jeho přínos postupně klesal. Loni měl samozřejmě to smolné zranění, ale i před ním to byl už jen stín toho Radila z dřívějška. Navíc dost pochybuju o jeho motivaci i vzhledem k tomu, že už si spíš řeší své mimohokejové investice, ten jim v Hradci po hlavě do střel rozhodně skákat nebude. V kombinaci s rychlým bruslivým hradeckým hokejem tady předvídám jedno velké mrzení a Hradci to samozřejmě přeju.

Naposledy upraveno:
Jako nostalgie je "svině", ale nechápu tu skepsi zde ohledně Radilova nového angažmá. Vždyť už jen fakt, že MHK posiluje tímto způsobem je pro nás vynikající zpráva ;)

Ráďovi přeji ať si v novém působišti dobře zahraje a zarobí pár drobných do blížícího se hokejového důchodu.

Jestli mi něco bude chybět, tak jeho rozhovory, na které se vždy vyloženě těšil :), a že nás popíchne? Vždyť to k tomu přeci patří.

Zkuste to brát tak, že Ráďa trochu pumpne Álu z Polabin, do podnikání se těch cca 350 měsíčně šikne. A pro Álu z Polabin je to krvavá oběť, šrajtofle je rok od roku tenčí. Ale protože míří v návštěvnosti na dno a každej rok slibuje hvězdu, tak musel nějak jednat. A tak to tam Ráďa profi odehraje a zabalí to pravděpodobně příští rok.

Zkuste to brát tak, že Ráďa trochu pumpne Álu z Polabin, do podnikání se těch cca 350 měsíčně šikne. A pro Álu z Polabin je to krvavá oběť, šrajtofle je rok od roku tenčí. Ale protože míří v návštěvnosti na dno a každej rok slibuje hvězdu, tak musel nějak jednat. A tak to tam Ráďa profi odehraje a zabalí to pravděpodobně příští rok.
Lépe to napsat nejde, proto nechápu ten smutek z toho přestupu tady, pro nás je to naopak skvělá zpráva o bídných přestupových ambicích MHK.

Spíš jsem tipoval, že bude chtít být někde okolo Prahy, nu což. Samozřejmě mu přeju jenom to dobré, třeba všem tady vytře zrak a ještě překvapí, ani bych se tomu nedivil. Do toho jejich stylu sice nepasuje, ale taková hračička jako on je taky potřeba, uvidíme.

Tak jsem si dal panáka, protože jsem prodloužil permice na příští sezónu a vyšlo to dráž, než než první týden dovolené, co nás čeká od středy na Moravě. :) Teď, když jsem viděl Radila v hradeckým triku, jsem si dal panáka druhého. A Asi dnes u dvou nezůstane.. :)

Tak jsem si dal panáka, protože jsem prodloužil permice na příští sezónu a vyšlo to dráž, než než první týden dovolené, co nás čeká od středy na Moravě. :) Teď, když jsem viděl Radila v hradeckým triku, jsem si dal panáka druhého. A Asi dnes u dvou nezůstane.. :)
dovolená uteče jako voda - ale permice jest investice dlouhodobá a zdraví prospěšná !!! 😀👍🏻

samozřejmě že na dovče i na hokeji může být atmosféra podobně bouřlivá - tedy na hokeji vždy, na dovče záleží s kým tam jsí a jak se osoba blízká probudí naladěná 😂😂😂

Lépe to napsat nejde, proto nechápu ten smutek z toho přestupu tady, pro nás je to naopak skvělá zpráva o bídných přestupových ambicích MHK.
To vysvětli jejich fans, oni už příchodem Rádi slávi pomalu titul...nic proti Rádovi, ať Kmoníčka vypumpuje, když mu ty prachy dají....o Vánocích už ho budou vyhazovat, a doufám, že budou hrát 10 flek a níže....tam kam patří

Radilovi budu přát jen to nejlepší. A ty poslední dva roky MTF v HK? Už ten titul neudělají a my pak budeme zase jezdit do 02 na Slavii.

Já nevěřím, že Radil v sobě ještě skvělou formu, která ho zdobila před pár lety a věštím, že na severu budou z tohohle obchodu nakonec dost rozpačití. Co si budeme, tak u nás hrál nejlépe hned po návratu a pak jeho přínos postupně klesal. Loni měl samozřejmě to smolné zranění, ale i před ním to byl už jen stín toho Radila z dřívějška. Navíc dost pochybuju o jeho motivaci i vzhledem k tomu, že už si spíš řeší své mimohokejové investice, ten jim v Hradci po hlavě do střel rozhodně skákat nebude. V kombinaci s rychlým bruslivým hradeckým hokejem tady předvídám jedno velké mrzení a Hradci to samozřejmě přeju.
Velká škoda, že se té sezóny 22/23 více nevyužilo. Radil byl absolutně dominantní na puku a zkoušel věci, které si moc hráčů na ledě ani netrouflo. Pamatuju si tu akci, kdy obešel jednoho hráče u mantinelu a mezi hráčem a golmanem si žabkou prohodil puk a z voleje střílel ... chybělo málo a byla to nejlepší akce měsíce. Bohužel máš pravdu, že každou sezónu šel už výkonnostně dolů. Bohužel je obrovskou zátěží pro spoluhráče, když se brání.

Tak beků tam máme dost, je ovšem otázka, kolik znich reálně nyní může naskočit případně do ELH na víc, než jen jeden zápas. Teď mám na mysli situaci, že budeme mít ze hry na delší dobu řeknu 2-3 beky (zranění/distanc/cokoliv). Béčko zas tak dokonale nesleduju, tudíž nevím, jestli mimo Količe a Švece je tam ještě někdo smysluplně použitelnej 🤔
Chabada by nemusel být vůbec špatný mladý a celkem zajímavý obránce a samozřejmě kdyby dostal Švec víc prostoru v A tak by jsme si mohli vychovat zajímavého obránce do budoucna

Radil bude v Hradci s největší pravděpodobností nejproduktivnější útočník, letošní sezónu měl špatnou kvůli několik zraněním. V minulé sezóně patřil pořád k našim nejlepším hráčům. Když už musí končit starší hráči, se kterými nebylo vedení spokojeno, tak co hrál letos třeba hlavně v playoff Vondráček.

Radil bude v Hradci s největší pravděpodobností nejproduktivnější útočník, letošní sezónu měl špatnou kvůli několik zraněním. V minulé sezóně patřil pořád k našim nejlepším hráčům. Když už musí končit starší hráči, se kterými nebylo vedení spokojeno, tak co hrál letos třeba hlavně v playoff Vondráček.
Ano, v playoff bodově Vondrc moc nepřispěl, černou práci odváděl dál. Bruslařsky furt dobrej. Asi ho tady čeká poslední rok, kdo ví. Jo a v základní části nás i přes menší IT gólově docela držel nad vodou.

Tak já to beru tak,že byl Radil vlastně odejít a v tu chvíli si vlastně může jít i do Humpolce 😉 asi by to bylo něco jiného kdyby tu měl podepsat prodloužení a podepsal by tam kde podepsal.. Teď mě tak napadlo,když Biegl,Jancarik, Malinsky, Král a Zadina odcházeli do Trince jestli bylo taky takové halo,spíš jen po hospodách a na tribunach, byla jiná doba pravda..

Radil je hráč do první, druhý max třetí lajny. Do těch by se tady nedostal. A aby dělal černou práci ve čtvrtý, to by nebylo dobrý pro něj ani pro tým. Nejsem nadšenej že jde do mecháče, ale holt asi jedinej seriozní zájemce o jeho služby. A když ještě končit nechce, logicky tu nabídku vzal. Rok dva si tam odehraje, nějakou kačku ještě vydělá. Proč by ne, udělal by to každej...

Tenhle člověk sice není moje krevní skupina, ale v případě Radila se s ním ztotožňuji. Radil už nikdy nemůže být legenda 🤷 ⬇️

Nevybral si Radil i tak trochu na truc?
Ne…údajně chtěl nejvíc na Spartu ale Divoch mu nechtěl dát peníze ani roli, jakou si Ráďa představoval.
Velkou roli mu prý nemohl slíbit ani Plekanec.

Kmonicek mu tohle všechno splnil, takže pak asi nebylo o čem z Ráďova pohledu.

Klub se k Ráďovi zachoval hnusně, měl mu umožnit tu dohrát smlouvu!
V klidu tu mohl hrát třetí lajnu se Sobotkou a Kousim.

Když si to tak poskládám všechno dohromady, jeho rozhovory, herní projev a nakonec i tenhle přestup, tak mi z toho vychází, že on už to má tak nějak na salámu a až jednou skončí, po hokeji a bývalé sportovní slávě ani neštěkne.

A nebo je fakt CHL neodolatelný lákadlo. Být Alešem, prodal bych to s tím, jak se jim tam jako velkoklubu hrajícímu evropský poháry hráči sami hlásí...

Vůbec bych se tomu nedivil.
Tenhle člověk sice není moje krevní skupina, ale v případě Radila se s ním ztotožňuji. Radil už nikdy nemůže být legenda 🤷 ⬇️

Já se tady zase ztotožňuji spíše s pohledem Vápna. A ten jeho odchod pořád těžce koušu, stejně jako Zohyho, nerozhodno, kde nakonec jeden či druhý skončí. Raději bych je tu viděl ještě nějaký ten rok hrát (neříkám, že až do "důchodu"), stejně, jako bych mnohem víc zapojoval naše mladé, ne si je nechal odlákávat konkurencí (zdravíme do MB), ale Opa prostě ten "kýbl" na konci sezóny asi chce stůj co stůj🤷‍

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno