Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Užse docela těším. Snad bude solidní návštěva. Je sice začátek září, ale my nejsem Sparta.
Na ten první ročník European Trophy se taky docela chodilo. Lidi bbyli zvědaví na mezinárodní srovnání. To ET mělo ale nekolik podstatnách vad: a) ve skupině se nehrálo každý s každým doma-venku, což ze sporotovního hlediska nebylo úplně korektní; b) hostitelský tým finálového turnaje postupoval automaticky, což už nějakou férovost totálně pohřbívalo.
Tohle LM nemá. Ta je ze sportovního hlediska mnohem čistší, i když ten postupový klíč ze druhých míst je také podivné míchání jablek s hruškami, ale budiž, tenhle kočkopsí systém zavedli i na ZOH.

Je možné,že mě tady chybějí příspěvky??

Co to znamena ze chybej prispevky?:D

Lucyk řekl:
Tak něco málo o Somíkovi ZDE
.... fakt nechápu, proč informace tohoto typu musíme hledat a číst z nějakejch maďarskejch webů.....nechápu proč Brand nevydá zavčas nějaký oficiální článek. E-pohunek si Zlínskýmu stěžuje, že diskutující ze zrušeného DF jsou zlí a zákeřní lidé pomlouvající hráče i vedení, ale tak nějak zapomíná, že za 98% spekulací si může Brand sám tím svým trapným a povětšinou i ubohým tajnůstkařením..... :brand: (a pokud v záležitosti "Somík" bylo nějaké ofiko info co a jak je a bude, tak se e-pohunkovi i Brandu samozřejmě omlouvám :shifty: )

selma11 řekl:
Je možné,že mě tady chybějí příspěvky??
Tak určitě.........jistě je ti známo, že příspěvky, které poškozují dobré jméno vlastníka webu, designéra webu jakožto i moderátorů fóra budou vymazány :D :D

Pick řekl:
Tak určitě.........jistě je ti známo, že příspěvky, které poškozují dobré jméno vlastníka webu, designéra webu jakožto i moderátorů fóra budou vymazány :D :D
http://koura-sat.blogspot.cz/p/ch7.html

Tady se dá sledovat zápas kdo by nevěděl:-)

Proc mam pocit ze tahle sezona bude zase o nervech, nasranosti a klepani na barazovou branu?

WalkingDude řekl:
Proc mam pocit ze tahle sezona buze zase o nervech, nasranosti a klepani na barazovou branu?

Dnes uz nas ani golmani nezachranili od pohromy. Obrana hori a utok je neproduktivni, vyhled do sezony trochu desi.

No tak se ukázalo přesně to co nechtě předvídám, útok věřím že si trochu sedne, ale ta obrana.. noo lidičky čekají nás opět pěkný nervy.. Nechat se doma vyprášit šestkou a už vlastně hrát v tom nej v čem chceme jít do ligy?? Trochu jsem se pousmál když jsem viděl naši 8 jak marně dojíždí útočníka a sápe se po něm jako nemohoucí.. loni toho hráč s timle číslem hodně hasil.. bohužel, nějak si na tu jinou osmičku nemůžu zvyknout. Čáslava je posila jako hrom, ale když si vezmu minulou sezonu jak hrozné zápasy někdy hráli Píša, Kočí pak i Benák, na konci Blaž... jde mi z toho trochu mráz po zádech.. hoši jsou zase o rok starší a jejich jen "5" Korím je příslib do budoucna kdo ví jestli ji bude trávit u nás.. Havlík průser.. parametry beka výborné , ale to je asi tak vše, bruslařsky , technika a hlavně pozičně bída.. mám hrůzu z toho že to kouč myslí vážně a bude chodit v klidu i na oslabení s Bennym. Ten jeden bek, za Vášu nebo Rudocha nám bude hodně chybět.

Já bych to tak černě neviděl.Jak by asi řekl náš GM :sebek: Asi trochu podcenění,máme hodně reprezentantů a i takové zápasy musí hrat na 100%.

Adze řekl:
No tak se ukázalo přesně to co nechtě předvídám, útok věřím že si trochu sedne, ale ta obrana.. noo lidičky čekají nás opět pěkný nervy.. Nechat se doma vyprášit šestkou a už vlastně hrát v tom nej v čem chceme jít do ligy?? Trochu jsem se pousmál když jsem viděl naši 8 jak marně dojíždí útočníka a sápe se po něm jako nemohoucí.. loni toho hráč s timle číslem hodně hasil.. bohužel, nějak si na tu jinou osmičku nemůžu zvyknout. Čáslava je posila jako hrom, ale když si vezmu minulou sezonu jak hrozné zápasy někdy hráli Píša, Kočí pak i Benák, na konci Blaž... jde mi z toho trochu mráz po zádech.. hoši jsou zase o rok starší a jejich jen "5" Korím je příslib do budoucna kdo ví jestli ji bude trávit u nás.. Havlík průser.. parametry beka výborné , ale to je asi tak vše, bruslařsky , technika a hlavně pozičně bída.. mám hrůzu z toho že to kouč myslí vážně a bude chodit v klidu i na oslabení s Bennym. Ten jeden bek, za Vášu nebo Rudocha nám bude hodně chybět.

Co si v útoku sedne? Nahodil v první lajně místo Pivka, který ani letos možná nebude hrát? Nebo Špaček se zázračně chytne a udělá aspoň čtyřicet bodů, čímž částečně nahradí Noska? Sedne si maximálně jedna lajna, až se vrátí Tybor. Zbytek prostě gól nedá, leda by zázračně ožil Starda..

Když jsem dnes viděl Kočího, úplně jsem si vzpomněl na většinu loňské sezony. Zatím je to příšerné, takhle slabý tým do nové sezony už dlouho nešel..

:((( :(((
Sweník řekl:
Co si v útoku sedne? Nahodil v první lajně místo Pivka, který ani letos možná nebude hrát? Nebo Špaček se zázračně chytne a udělá aspoň čtyřicet bodů, čímž částečně nahradí Noska? Sedne si maximálně jedna lajna, až se vrátí Tybor. Zbytek prostě gól nedá, leda by zázračně ožil Starda..

Když jsem dnes viděl Kočího, úplně jsem si vzpomněl na většinu loňské sezony. Zatím je to příšerné, takhle slabý tým do nové sezony už dlouho nešel..
100% souhlas!!! Taky mám strach jak to letos dopadne :wtf: Trošku se obávam, že nás čeká to nejhorší.....Kladno???

Hráli jsme výborně (to nemohu říct :D ). Třeba dneska někdo v šatně kopne do koše. Kéž by

Loki řekl:
100% souhlas!!! Taky mám strach jak to letos dopadne :wtf: Trošku se obávam, že nás čeká to nejhorší.....Kladno???

Přitom máme pár kvalitních borců, bohužel někteří už jsou asi za zenitem a jiným uškodilo zranění, jinak nevím. Jako Radil reprezentant, Tybor s Marcinkem taky. Zdravý Zohy by byl reprezentant. Brankáře nemáme špatné. Čáslava reprezentant, Gergorc reprezentant. Kurňa kdo to má?

Na post bijce máme Cecka, Semorád taky poctivý hráč. Sýkora býval skvělý snajpr, šikovný Kolář.. Beny je taky kvalitní bek. Píša hrál každé play-off v reprezentační formě. Tak sakra kde to vázne? Přece nám to nemůže zkazit jen těch pár kluků, co na to nemají nebo si zrovna netykají s formou?

Tak lidi nepřišli a to pan gmoš na rozlučce tolik sliboval, jak se můžem tĕšit. Dneškem tedy dotĕšeno, za peníze, které nemusely vyletĕt komínem, žebrák se cpe mezi boháče, kdopa tuto zaplatí? Zase mĕsto? A co Kasič? A co obecní volby? V nedĕli to snad stihnu na zimáček, kouknout, jak brand doufá, že hráči, kteří by mĕli zvolna dozrát, budou letos ligu v Pardubicích zachraňovat. Brandování - konec srandování! Budiček!

Láďa 66 řekl:
Ode mne to tu prostě musí zaznět ! Ode mne se to čeká. Já věřím, já jsem optimista. Kluci to zvládnou. Už zítra to bude lepší a v extralize absolutně doladěný. Mladý budou jezdit jako fretky a doženou tak případnou nekvalitu, vedení týmu a složení kádru navzdory !!!! :kristan: :hally:

Orosená_desítka řekl:
Já věřím, já jsem optimista. Kluci to zvládnou. Už zítra to bude lepší a v extralize absolutně doladěný. Mladý budou jezdit jako fretky a doženou tak případnou nekvalitu, vedení týmu a složení kádru navzdory !!!!
pěkný sci-fi příběh :thumbup: :D :D

Tak včera návštěva moc pěkná.....Hlavně že HoH před sezonou psal že je veliký zájem o permice včetně LM :crazy: :crazy:
Švédi začátek mače prospali a tak jsme měli šance a dali i branku. Pak zapnuli 1:4....
Druhou třetinu si zase dali oraz,lépe řečeno,dali nám čuchnout a závěrečnou třetinu nás opět vyučovali.
Klukum nic nezazlívám,jen by mě zajímalo zda je :brand: spokojen.
Pořád mele jak je LM prestižní a já jel jak je mým zvykem hodinku před zápasem a koukám u ziomáku mrtvo,ani jeden stánek natož nějaké poutače či hostesky rozdávající propagační materiály právě k té prestižní LM. To si zase :brand: nasral do huby...
Rozhodčí to bylo taky něco.Oba by potřebovali pověsit za koule do průvanu. Pokřiky že Šindler šuká Jeřábka a že je buzerant byly na místě a z balkonu sem si je s kolegama rád zařval.
Pozitivní pro mě bylo jak :cecek: zametl s tim vořezprutem a že Bačr udělal třetí třetinu ve fandění trochu pořádek. Páč aby jako ve 2.třetině Jim a spol.fandili logicky při našem útoku :Vyrovnat,vyrovnat a do toho pár klučinů skákalo jak opice a furt dokola že si přišli pro vítězství ,to fakt nechápu.

Na hokeji jsem nebyl a ani se v nejblizsi dobe nechystam. Ale tech kecu jak je to prestizni apod. bylo vic nez dost. Zatim me tedy prijde ze tam delame nejvetsi ostudu ze vsech cr klubu. At uz se jedna o predvedou hru nebo zpackane cestovani. Kecat by HoHovi slo ale uz by to chtelo prestat kecat a hrat hokej. Mohlo by se totiz stat ze jim na tu komedii nebude za chvili chodit ani 4 tisice lidi. Jsem rad ze jsem si letos nekoupil permici a nemusim dotovat tyhlety tluchuby

Pilsner Urquell řekl:
Tak včera návštěva moc pěkná.....Hlavně že HoH před sezonou psal že je veliký zájem o permice včetně LM :crazy: :crazy:
Švédi začátek mače prospali a tak jsme měli šance a dali i branku. Pak zapnuli 1:4....
Druhou třetinu si zase dali oraz,lépe řečeno,dali nám čuchnout a závěrečnou třetinu nás opět vyučovali.
Klukum nic nezazlívám,jen by mě zajímalo zda je :brand: spokojen.
Pořád mele jak je LM prestižní a já jel jak je mým zvykem hodinku před zápasem a koukám u ziomáku mrtvo,ani jeden stánek natož nějaké poutače či hostesky rozdávající propagační materiály právě k té prestižní LM. To si zase :brand: nasral do huby...
Rozhodčí to bylo taky něco.Oba by potřebovali pověsit za koule do průvanu. Pokřiky že Šindler šuká Jeřábka a že je buzerant byly na místě a z balkonu sem si je s kolegama rád zařval.
Pozitivní pro mě bylo jak :cecek: zametl s tim vořezprutem a že Bačr udělal třetí třetinu ve fandění trochu pořádek. Páč aby jako ve 2.třetině Jim a spol.fandili logicky při našem útoku :Vyrovnat,vyrovnat a do toho pár klučinů skákalo jak opice a furt dokola že si přišli pro vítězství ,to fakt nechápu.
Já se tam včera nedostala...ale koukala jsem na stream...a moc dobrý pocit z toho nemám.....Nahodila na křídle nemůžu bohužel vystát...O vím,že ten kluk hraje kam ho trenér dá...a to čekám,že se brzo na to vysere i Venera...s kádrem co má zázrak neudělá..
prostě všechno špatně...jediný ŠEBEK A spol to stále nechtějí vidět...

Za ty dvě sezony co :sebek: buduje nový :brand: se z TOP klubu stal klub provinční.Dřív byla pro hráče čest hrát za Pardubice a soupeři se klepali už 50 km před našim zimákem. Dneska? Začínáme být k smíchu minimálně půlce E-ligy. Takový Brno,to bylo řečí že když skončí Kajot že bude finančně na mizině. Vida jak se obejdou bez Kajotu!!! Asi tam má Libor Zábranský pravé lidi na pravých místech.
Já když viděl :brand: po zápase v Chrudimi,jak jde po schodech mezi fanoušky,výraz obličeje jako: Já jsem někdo tak uhněte vy holoto,ani se na nikoho neusmál.... Na druhou stranu jsem koukal že ho ani nikdo z lidí nepozdravil, natož aby mu podal ruku....To Bogas a Salfa měli ruce umačkaný a ramena omlácený :thumbup: :thumbup:
Hrozně dlouho jsem přemýšlel o koupi permic,dneska jsem rád že je nemáme,protože dokud klub povedou nýmandi typu :brand: a ve vedení bude vyhozený navrátilec Heřman,lepších časů se rozhodně nedočkáme.
To že HoH píše kolikrát píčoviny mu nezazlívám,koho chleba jíš,toho píseň zpívej. Zazlívám mu však to zavření DF.
Že prý je pro klub důležité mít zpětnou vazbu na fanoušky.No a tu zpětnou vazbu nezpřetrhali fanoušci ale vedení.
Ještě by mě zajímalo kam se tak najednou poděl REMOEX. Že by další úspěch :brand: ....... :bang: :bang:

Bacr poslal 101ku do pryc nebo jak to bylo?..ja fandil s jimem...teda stojim o par rad vejs.... to nesmyslny fandeni 101ky uz me malem privedlo k infarktu.... Bacr to teda nakonec vyresil jo?:) ja prave ze tam od druhy tretiny nebyli a fandilo se konecne jako na hokeji.

My tecem...svedi nas tlacej a dementi si tam tancej a zpivaj jak jsme si prisli pro tri body... zacinam cim dal vic nechapat co se na tom hokeji deje

Romeoex..to někdo psal na F.B že to vlastní pan Pitner a ten je ted ve slávce..Takže jsme prý o něho řišli..

Pitter.......Vláďa Pitter :shifty: A jinak celkem nic překvapujícího.....dává prachy do pardubickýho fotbalu, teď musí i do Slávie, takže celkem logický ... :sadd:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno