Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Souhlasím se vším. Útok na papíře vypadal v pohodě, ale při této marodce a potížích Zohorny se Špačkem to bude asi velká mizérie. V podstatě budeme mít zase jen jednu funkční lajnu (Radil, Marcinko, Tybor) s tím, že Marcinko pravděpodobně nebude tak produktivní jako Nosek, takže tolik gólů co vloni asi nedají.

Můžeme být rádi za Veneru, s betonem snad nějaké body ušmrdláme a bude předkolo.

tau řekl:
Podle mě žádná "reakce" na tyto dvě ztráty nepřijde - klub o tom, že tito dva hráči budou nadlouho mimo, ví už delší dobu. A až na koketování se Stardou žádný další náznaky nějakých náhrad za zraněné nejsou.....

Je to ale špatný. Zohorna půjde do sezony bez pořádný přípravy, mladej Špaček toho taky moc neodtrénoval. Somík mimo na celou sezonu, Pivko kdovíkdy (jestli vůbec) začne trénovat..... Takže to potáhneme na nějakých šest kvalitnějších útočníků - Tybor, Radil, Sýkora, Kolář, Marcinko, Zohorna.....
Po minulý sezoně chtěl trenér vytvořit údernej první útok - ten měl být ve složení Sýkora, Zohorna, Pivko - takže ani to se nekoná.....

Přípravný záapsy jasně ukázaly, že nejvíc nás bude tlačit bota v ofnezivě. A nezdá se, že by se tenhle problém nějak řešil.... Naštěstí alespoň vypadají dobře oba gólmani, takže když budou hráči v poli hrát poctivou defenzivu, mohli bysme ty zápasy na dva, tři vstřelený góly nějak ušmrdlat......

Každopádně nějaký ofenzivní smrště od nás letos nečekám.....
A pokud ještě ke všemu vezmu fakt ,že Tybor,Zohorna a Marcinko jsou podepsaný tak nějak na půl, to bude zase sezóna.Vedení se prostě nepoučí z vlastních chyb.

To Kely - přesnĕ tak. Navic Sejk a Jenda jsou take se zdravickem na hranĕ...

Jsem zvĕdav, jak Brand zareaguje, třetí rok a když se podívám nazad - před sezonou čím dál horší vstupy.

Sweník řekl:
Souhlasím se vším. Útok na papíře vypadal v pohodě, ale při této marodce a potížích Zohorny se Špačkem to bude asi velká mizérie. V podstatě budeme mít zase jen jednu funkční lajnu (Radil, Marcinko, Tybor) s tím, že Marcinko pravděpodobně nebude tak produktivní jako Nosek, takže tolik gólů co vloni asi nedají.

Můžeme být rádi za Veneru, s betonem snad nějaké body ušmrdláme a bude předkolo.
Předkolo uděláme díky golmanům.Pokud nemají také ve smlouvě
.( :lix: ) to co mají Tybor a spol.

Se Somíkem jste mě teda zaskočili, kde je to psáno?? Smlouvu podepisoval před loni na 2 roky, Já doufám že ten Starda aspon bude a na druhou stranu ona ani obrana nevypadá kdo ví jak.. vypadnout dva beci tak je problém , ale doufám že se nám někdo vyhraje. Je volný Mojžíš, to by byla posila.. obávám se ale že místo v rozpočtu už asi nebude a mimořádné navýšení nelze očekávat.

woe řekl:
To Kely - přesnĕ tak. Navic Sejk a Jenda jsou take se zdravickem na hranĕ...

Jsem zvĕdav, jak Brand zareaguje, třetí rok a když se podívám nazad - před sezonou čím dál horší vstupy.
Ono se pořád píše marodka ,ale máme pouze 2 hráče ve stavu ,,nemoce"Ten kádr je tak úzký ,že člověk nevěří ,že toto myslí chlapci ve vedení vážně.LM a extraliga s tímto počtem odehrát to bude něco.
Sýkora-Zohorna-Nahodil 79 asi letos neodejde (zranění a jeho forma)
Tybor-Marcinko-Radil 12 a 65 tam bych si nebyl tak jistý ,že sezónu tady dohrají O.O
Kolář- Špaček-Starý 23 taky je zázrak pokud odehraje sezónu bez zranění a k tomu ještě
ani nepodepsal.
Cecek-Semorád-Pouliček?? 94 nepamatuji sezónu,aby nemarodil

Kely řekl:
Ono se pořád píše marodka ,ale máme pouze 2 hráče ve stavu ,,nemoce"Ten kádr je tak úzký ,že člověk nevěří ,že toto myslí chlapci ve vedení vážně.LM a extraliga s tímto počtem odehrát to bude něco.
Sýkora-Zohorna-Nahodil 79 asi letos neodejde (zranění a jeho forma)
Tybor-Marcinko-Radil 12 a 65 tam bych si nebyl tak jistý ,že sezónu tady dohrají O.O
Kolář- Špaček-Starý 23 taky je zázrak pokud odehraje sezónu bez zranění a k tomu ještě
ani nepodepsal.
Cecek-Semorád-Pouliček?? 94 nepamatuji sezónu,aby nemarodil

Hezky shrnuto. Navíc Nahec v první lajně, to bude nejslabší elitní útok v extralize..

Jinak máš tam deset útočníků nad kvótu, takže by nemohl hrát jeden bek..

Zrovna u Rada Somíka mě to mrzí hodně moc. Byť tohle bych nepřál nikomu. V 37 letech je nejspíš roční pauza asi definitivní konečná. Bude mnohem důležitější, aby se dal do kupy pro běžnej život.

Ohledně těch případných odchodů v průběhu sezony... Neříkám, že se to nemůže stát, Ale myslím, že letos to podle mě tak horký být nemusí a ani nebude. Rusáci teď rozehráli úplně jinou hru. Dalo by se říct skoro va banque. A v moment, kdy jim půjde dolů ekonomika, tak ty polostátní molochy jako první začnou přiškrcovat zbytný výdaje...

tomaso25 řekl:
Zrovna u Rada Somíka mě to mrzí hodně moc. Byť tohle bych nepřál nikomu. V 37 letech je nejspíš roční pauza asi definitivní konečná. Bude mnohem důležitější, aby se dal do kupy pro běžnej život.

Ohledně těch případných odchodů v průběhu sezony... Neříkám, že se to nemůže stát, Ale myslím, že letos to podle mě tak horký být nemusí a ani nebude. Rusáci teď rozehráli úplně jinou hru. Dalo by se říct skoro va banque. A v moment, kdy jim půjde dolů ekonomika, tak ty polostátní molochy jako první začnou přiškrcovat zbytný výdaje...

Taky jsem psal, že se odchodů nebojím. Ale něco mi říká, že až Tybor bude mít kolem Vánoc nasázeno přes deset branek, bude to kolem něho poletovat a klub jako obvykle na peníze uslyší. Jestli tedy nebudeme tou dobou někde pod desátým flekem, což se taky může stát.

Sweník řekl:
Taky jsem psal, že se odchodů nebojím. Ale něco mi říká, že až Tybor bude mít kolem Vánoc nasázeno přes deset branek, bude to kolem něho poletovat a klub jako obvykle na peníze uslyší. Jestli tedy nebudeme tou dobou někde pod desátým flekem, což se taky může stát.

Nemalujte čerty na zed, po letech nebudeme mít v bráně potapěče, venku můžem začít hrát klidně nějaký hnus a doma body uděláme.. doufám teda :-) Počítám teda se Stardou, Pivko snad odepsaný na 100% není.. a krom Nahece v elitní lajně mě nepřijde naše sestava špatná a já bych osobně naopak radši viděl posilu do obrany.. Do 4. lajny je hráčů dost.. a v první lajně při absenci Pivka nemusí dostat šanci jen Nahodil , ale už by si ji zasloužil třeba i Semorád. Když nám to bude klapat vzádu myslím že na tom nemusíme být zase tak zle jak tu někteří předpovídají. Ale základ bude fungující obrana v čele s dobrým brankářem.

ČEZ Motor České Budějovice
7:1
(6:0, 1:1, x:x)
HC Dukla Jihkava

Utkání bylo ukončeno, protože Dukla odmítla pokračovat. Domácí tak slaví výhru. A hosté si mohou užít pivní sprchu z kelímků, kterými je zasypávají budějovičtí fanoušci.

Zjistili jsme, že rozhodčí údajně urazil jihlavského gólmana a Prokš ho měl jen bránit. Následně Dukla odmítla dodržovat pokyny arbitra, který podle ní nebyl dostatečně kompetentní a rozhodčí proto zápas skrečovali. Tato informace však není stoprocentně podložená.

Oba soupeři se znovu střetnou už toto pondělí (8.8.). Znovu to bude v Budvar aréně a dá se tak očekávat účast velkého množství fanoušků z obou táborů. Dnešní koncovka jistě pondělní zápas obohatí.
Důležitým faktem navíc je, že díky dnešnímu vítězství, ČEZ Motor České Budějovice vítězí v regionálním poháru. :fight: docela mě to pobavilo :D

S tim Somikem sem jako dost nasranosmutnej. Vubec ta leva strana nam tezce hori. Tyve to zas budou letos nervy :bang:

ivanmik řekl:
:somik:
...zrovna jsem to četl a chtěl sem hodit odkaz... Předběhl jsi mne... :yes:

prosímtě, zaregistruj se znovu do tipovačky :) byl jsi mezi prvníma a potom jsem musel předělat tipovačku :) díky :)

Koukám na zápas LM Zlín - Fribourg a stadionem zní odpovídaný pokřik: "Žlutá - modrá." To jsem ještě ve Zlíně nezaregistroval. Nějaká novinka? Ostatně u nás se to s jinými barvičkami zavedlo loni.

což o to, že se to řve i ve Zlíně, ale teď zas v Mechově bude povyk, že to vymysleli v jejich hokejový valhale a používaj to i ševci :D to je prostě nevídané a neslýchané :bang:

Grimley řekl:
prosímtě, zaregistruj se znovu do tipovačky :) byl jsi mezi prvníma a potom jsem musel předělat tipovačku :) díky :)

...rozkaz šéfe... :dynamo:

ivanmik řekl:
...rozkaz šéfe... :dynamo:

:beer: :nanana: Jen nechci, aby ti utekly první bodíky zejtra :) ... je možný získat až 9 bodů (v přpadě uhodnutí přesnýho skore a správný odpovědi na speciální tip) :)

Grimley řekl:
což o to, že se to řve i ve Zlíně, ale teď zas v Mechově bude povyk, že to vymysleli v jejich hokejový valhale a používaj to i ševci :D to je prostě nevídané a neslýchané :bang:
Tak já mám ten odpovídaný pokřik spojený hlavně se Spartou. Ovšem rozhodně bych netvrdil, že to někdo "vymyslel", protože takhle na sebe tribuny pokřikovaly už někdy na Štvanici v dřevních dobách hokeje.
Jistě ale chápu, že má spousta lidí dojem, že to vzniklo loni ve vedení společnosti prodávající zahradní techniku, když jim majitel oznamoval, že se stěhují. "A kam?" "Do Hradce." "Jakýho?" "Králové." A nový pokřik byl na světě.

Fíma řekl:
Tak já mám ten odpovídaný pokřik spojený hlavně se Spartou. Ovšem rozhodně bych netvrdil, že to někdo "vymyslel", protože takhle na sebe tribuny pokřikovaly už někdy na Štvanici v dřevních dobách hokeje.
Jistě ale chápu, že má spousta lidí dojem, že to vzniklo loni ve vedení společnosti prodávající zahradní techniku, když jim majitel oznamoval, že se stěhují. "A kam?" "Do Hradce." "Jakýho?" "Králové." A nový pokřik byl na světě.

No tak nějak to muselo bejt :) oni v tý valhale 20km severně od nás maj vůbec patent na fandění a vlastně i na rozum :) Ale dost o mechovu, tady jsme v PARDUBICÍCH :nanana: :ole:

Však já neříkám že jo :D ... já se vždycky neudržím a začnu o mechovu a pak si uvědomím, že vlastně můžeme bejt rádi, že těm v hokejový valhale tohle forum přijde moc složitý, a proto sem nechoděj a je tu klid :silent: :nanana:

Fíma řekl:
Koukám na zápas LM Zlín - Fribourg a stadionem zní odpovídaný pokřik: "Žlutá - modrá." To jsem ještě ve Zlíně nezaregistroval. Nějaká novinka? Ostatně u nás se to s jinými barvičkami zavedlo loni.

to možná ne oni protestují maj 3dresy bílé ale muže to byt součást fandění ale myslim,že dávaj nevoli bílím dresům

Výva řekl:
to možná ne oni protestují maj 3dresy bílé ale muže to byt součást fandění ale myslim,že dávaj nevoli bílím dresům

Taky jsem to zaregistroval, ale asi to bude součást fandění :nanana:
Ale loni, když hráli v těch retrodresech, tak ty byly bílo-modré, takže ta bílá asi není úplně mimo. Já bych to jako třetí variantu bral, ale třeba jen proti Litvínovu, aby se nepletli :D

Fíma řekl:
Ale loni, když hráli v těch retrodresech, tak ty byly bílo-modré, takže ta bílá asi není úplně mimo. Já bych to jako třetí variantu bral, ale třeba jen proti Litvínovu, aby se nepletli :D

mě se ty jejich třetí dresy nelíbí :nanana: taky bych protestoval kdyby Tesla vyjela na led třeba v žlutém :hit: :bang: :bang: :bang: :pardubice: :pardubice:

Výva řekl:
mě se ty jejich třetí dresy nelíbí :nanana: taky bych protestoval kdyby Tesla vyjela na led třeba v žlutém :hit: :bang: :bang: :bang: :pardubice: :pardubice:
To jo, ale žlutá tu snad nikdy nebyla, to by asi nijak obhájit nešlo. Ale nějaký ten zápas v retrodresech by mi vůbec nevadil. Každopádně ty zlínské dresy nejsou žádné retro, protože je to počmárané reklamama.
http://hokej.zlin.cz/foto/2014_40_LIT/tesil.JPG
Jinak ty jejich retrodresy moc žluté opravdu nejsou :-) Ale ty jsou pěkné, bez reklam.

Fíma řekl:

Součást používaných pokřiků to není, byla to reakce na ty bílé dresy, fanklub i v jednu chvíli vyklidil sektor ''kotle'' (a odešli úplně všichni, ne jako loni tady) a nechali tam jen choreo se vzkazem, že pokud budou hrát v bílém, tak bez fanoušků :)

Odpovídačku mají Zlínští - Ševci.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno