Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
A můj tip:

1. Třinec
2. Sparta
3. Vítkovice
4. Zlín
5. Plzeň
6. Litvínov
7. Pardubice
8. Kometa
9. Mladá Boleslav
10. Kradec
11. Olomouc
12. Liberec
13. Karlovy Vary
14. Slavia

kafka řekl:
Mezi mladíky se započítávaj pouze domácí hráčí. Žádnej cizinec, i kdyby tu hrál od narození, se nepočítá. Jo a taky se nepočítají brankáři...

Však to jsem si celou dobu myslel, ale dnešní článek před zápasem mě trochu nahlodal. Koríma tam uvádějí normálně mezi našimi juniory. No byl by to nesmysl, tak hloupí snad na svazu nejsou.

Pokud by mezi ty mladší hráče nepatřil, tak by ho v tom článku nezmiňovali. Pokud není vysloveně v těch pravidlech napsáno, že to musí být Čech, ale jenom, že to nesmí být cizinec, tak on už se mezi cizince nepočítá. Sice to třeba nedomysleli, když to pravidlo zavedli, ale určitě si to v klubu ověřili, jak to v tomhle případě je.

tau řekl:
Korím se samozřejmě do kvóty mladých nepočítá, protože je cizinec. Stejně jako se vloni nepočítali Pjanov a Mozer..... Zároveň se ale Korím nepočítá mezi cizince, protože už v soutěžích ČSLH působí delší dobu.... Takže je cizincem z pohledu kvóty mladých a zároveň není cizincem z pohledu kvóty cizinců.... :-)

Já tomu rozumím. Mimochodem Rusové tady tři sezony neodehráli.. Jen mi ten článek vyzněl, jako by s Korímem Venera počítal na post jednoho z mladých do kvóty..

Jen tak aby řeč nestála http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/pripad-kotoucek-resi-policie-je-tu-podezreni-z-vytrznictvi-20140815.html
Po článkem zajímavá diskuse

JirkaPCE řekl:
Pokud by mezi ty mladší hráče nepatřil, tak by ho v tom článku nezmiňovali. Pokud není vysloveně v těch pravidlech napsáno, že to musí být Čech, ale jenom, že to nesmí být cizinec, tak on už se mezi cizince nepočítá. Sice to třeba nedomysleli, když to pravidlo zavedli, ale určitě si to v klubu ověřili, jak to v tomhle případě je.

Tuto pravidlo se dělalo proto, aby mladí Češi neodcházeli tak houfně do zámoří. Proto se každému klubu započítávají do kvóty jen Češi. Logické a snadno pochopitelné - jinak by tuto pravidlo ztratilo smysl... Mimochodem, před minulou sezonou měl náš klub možnost získat mladého Kanaďana, kterej tu něco chtěl studovat. Na přímý dotaz na ČSLH, zda nám ho započítají mezi povinné mladíky, bylo odpovězeno jasně a stroze: " Ne, pravidlo se týká jen Čechů! " Jiná věc je ta, že ten kluk nakonec do Evropy stejně nešel, ale to už uvádím jen pro doplnění informace.

kafka řekl:
Tuto pravidlo se dělalo proto, aby mladí Češi neodcházeli tak houfně do zámoří. Proto se každému klubu započítávají do kvóty jen Češi. Logické a snadno pochopitelné - jinak by tuto pravidlo ztratilo smysl... Mimochodem, před minulou sezonou měl náš klub možnost získat mladého Kanaďana, kterej tu něco chtěl studovat. Na přímý dotaz na ČSLH, zda nám ho započítají mezi povinné mladíky, bylo odpovězeno jasně a stroze: " Ne, pravidlo se týká jen Čechů! " Jiná věc je ta, že ten kluk nakonec do Evropy stejně nešel, ale to už uvádím jen pro doplnění informace.
Tak v tom případě nechápu, proč ho v tom článku u nás na webu zmiňují, spolu s dalšími, jako hráče, který do té kvóty mladých zapadá. Já jsem si taky myslel, že tam zapadá, ale podle toho co píšeš, to tak opravdu není.

http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/601654-vincour-bleskove-opousti-kometu-vraci-se-do-nhl-kyvl-na-necekanou-nabidku-colorada.html#section-artcl

Měním tabulku po základní části :thumbup:

Sice nerad tipuji, ale přidám sem i svůj tip (zbožné přání). Zároveň jsem udělal malou statistiku vašich tipů, kterou dám na Kafkou založené vlákno tipovačka.

1. Sparta
2. Třinec
3. Pardubice
4. Zlín
5. Kometa
6. Mountfield
7. Plzeň
8. Slavia
9. Litvínov
10. Vítkovice
11. Liberec
12. Ml. Boleslav
13. K. Vary
14. Olomouc

Libuše u vytržení, jako by manžela, družiny nebylo, vztáhla ruce k modravým stráním za řekou, a hledíc na les táhlého vrchu, mluvila prorockým duchem:
Ve čtvrtfinále si dáme "derby" a užijeme si plný dům, v semifinále narazíme na Kometu, která v sedmizáposové bitvě oplatí finálovou porážku Zlínu, ale proti rozjetým Pardubicím nebude mít v divácky atraktivním semifinále před vyprodanými tribunami žádnou šanci. A ve finále vrátíme Spartě porážku z roku 2007 a dojdeme si pro sedmý titul. Všechny domácí zápasy play-off budou vyprodané, čímž klub zalepí veškeré díry v rozpočtu.

Dnes ve Zlatem uzkani z Jihlavy krome Hasana a Salfy i Milan Hejduk :toot:

to zlaté utkání neuvidim :hit: :bang: a dost mě to štve mno hold vesnický mače jsou vesnický mače taky to mohli dát třeba na 15:00 :player2: :player:

Včera solidní mač,Spartani hráli v e druhé třetině jako dobytci,nevim oč jim šlo.
Potěšil Starda,škoda že dal tyčku... Golman o.k. Sejk by měl zpřesnit mušku ale ono to přijde. :player:

Koukáte někdo na nagáno???Je hezké vidět ikony našeho hokeje znova na ledě...a hlavně Milana Hejduka :pardubice: :pardubice:

/ dovolil jsem si přesunout tvůj příspěvek do patřičnějšího tématu :) / Grimley

Me se libi Hasan :) a tesim se na Salfu :)) taky se mi libej trumpetisti :nanana: to bysme mohli taky zavist :D

No chvílema to je docela holomajzna :/ :D se taky kluci mohli dohodnout, že si občas nějakou tu akci pustěj a nebudou tak zarputile bránit, tohle mě chvílema skoro až nebaví.... Nakonec to skončí 2:1 a bude po prdeli :D

A hašan aspoň předvedl svoje typický zákroky :)

Grimley řekl:
No chvílema to je docela holomajzna :/ :D se taky kluci mohli dohodnout, že si občas nějakou tu akci pustěj a nebudou tak zarputile bránit, tohle mě chvílema skoro až nebaví.... Nakonec to skončí 2:1 a bude po prdeli :D

A hašan aspoň předvedl svoje typický zákroky :)
Hašan je stejně borec...ale 68 by nám mohla něco ukátaz jako aktivní hráč :vlna:

Salfa je taky borec....

Grimley řekl:

to je největší borec :pisa: :pisa: :pisa: :pisa: :pisa:

děkuji...budu to v sezoně potřebovat až bude dávat goly ruským blafákem:-)

Já oceňuji kameru na hlavě rozhodčího. Od okamžiku, kdy jim dali ty mikrofony, jsem si říkal, že by bylo bezva dát jim i kamery. Ovšem pochybuji, že by to prošlo i v soutěžních utkáních. Rozhodčí asi nebudou chtít, abychom viděli, co všechno viděli, když "nic neviděli". Ale jestli to bude i v extralize, tak to bude pro televizní zápasy pecka.

Hokej dobrej:)

Kdo pamatuje tento pořad.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123292385-vyzva/207522160260003/

Sweník řekl:
Ale on hrál i vloni prales a žádná sláva to nebyla. Ale jasné, příprava je ještě minimálně o level níž.

Beru to tak, že přes léto makal, protože věděl, že je takřka neprodejný a potřebuje smlouvu. Tady se vrací do známého prostředí, kabina ho snad bere, mohl by dostat v Kolářovi aspoň jednoho parťáka, se kterým si to umí dát, takže ta šance na návrat není nejmenší. Problémy Somíka s Pivkem mu navíc hrají do karet, takže svou šanci dostane a nemusí hrát pod takovým tlakem. Já mu věřím, že do toho dá všechno. Navíc on byl týmu platný i v bránění, skvělý do oslabení, nebylo to jen o gólech. Asi nebyla náhoda, že ho K+K doporučovali jako nového kapitána. I proto je mi dosud záhadou, co se s ním v posledních dvou letech stalo. No nic, smažme to, on nás snad ještě potěší a dostane tady dokonce i vlastního smajlíka. To bude pocta nejvyšší (když tedy nebude zelený). :thumbup:

No tak Starda, to je kapku kapitola hodná k popisu.Když hrál s K+K, tak mu sezóna vyšla, bó kluci mu nahrávali do takových tutovek, že by byl dle mého nazoru uspěšný skoro kdokoli a to ještě jen o kapku šikovnější hrač(starda šikovný "občas" není), by těch gólu dal mnohem víc.On je imho dobrý ve hře dozadu, jinak špatný, celkově.Tvořit neumí, ale je pravda pokud se mu dají úkoly na které má, mohl by tu 3-4 lajnu hrát, ale imho na to opravdu moc nemá a za normálních okolností se neprosadí.

Pokud by došlo k výpadku na foru, opět se hrabu v kodu :) (zkouším udělat tu tipovačku - tipování na výsledek + tipování na výhru/plichtu/prohru :nanana:

DZARDINO řekl:
No tak Starda, to je kapku kapitola hodná k popisu.Když hrál s K+K, tak mu sezóna vyšla, bó kluci mu nahrávali do takových tutovek, že by byl dle mého nazoru uspěšný skoro kdokoli a to ještě jen o kapku šikovnější hrač(starda šikovný "občas" není), by těch gólu dal mnohem víc.On je imho dobrý ve hře dozadu, jinak špatný, celkově.Tvořit neumí, ale je pravda pokud se mu dají úkoly na které má, mohl by tu 3-4 lajnu hrát, ale imho na to opravdu moc nemá a za normálních okolností se neprosadí.

Souhlasím, že to není tvořivý hráč. Většina přesilovkových kombinací končila vždy u něj, přes něj akce nemohly chodit. Ale dokázal zakončovat a to neumí každý. Takový hráč musí chodit i před branku, zkrátka v sobě jistý instinkt měl.

Ono co si budeme povídat, třeba Sýkora taky není žádný technik a neumí tvořit. Sice je lepší střelec, ale zase nulová hra dozadu. Starda už sice není klasický střelec, ale může mít přidanou hodnotu jinde. A zase když si ho porovnáš třeba s Honzou Semorádem (taky dříč do třetí lajny), věřím, že Starda ve formě těch šancí promění podstatně víc.

Tak jasně že bude možné ho zabudovat a dát mu ukoly, které zvládne a na které má.To spiše úkol pro trenera, aby po něm nechtěl něco, co nezvládne a pak se na to nebude moci člověk koukat.On k sobě potřebuje hrače, kteří ho doplní.....na druhou stranu, když se daří, tak se spousty věcí schová.Ale už ho nechme, určitě se bude snažit....

Přesně tak, Starda do toho dá nepochybně všechno, protože, když to nevyjde ani letos, tak už svou kariéru dohraje v pralesech, A to se mu určo nechce :thumbup:

S Pivkem a jeho nasazením do zápasového procesu to nevypadá vůbec dobře.

Tak má Nahec to levaso v první lajně asi natrvalo..

Caesar řekl:
S Pivkem a jeho nasazením do zápasového procesu to nevypadá vůbec dobře.
Hmm...tak to vypadá, že pořizování celosezonních marodů je u nás stále trendy :thumbdown: Jsem zvědav jak se poučili z Páji Brendla....... :smoke:

Ten Pivko mě pěkně štve,brand děla dokola ty samý chyby....

Tak Brand v tom může bejt i nevinně........asi bych si dokázal představit i situaci, kdy hráč nějakej ten problémek zatají, minimálně do doby, než je podepsáno. A záležitosti tohohle typu asi žádná prohlídka před smlouvou neodhalí. Liborovi samozřejmě přeji co nejrychlejší návrat na led, ale v případě, že to nepůjde bych nerad opět viděl, že někomu platěj koruny až do konce kontraktu bez toho, aby se sklouznul a zároveň vypráví jak je potřeba všude šetřit.......

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno