Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
kafka řekl:Mezi mladíky se započítávaj pouze domácí hráčí. Žádnej cizinec, i kdyby tu hrál od narození, se nepočítá. Jo a taky se nepočítají brankáři...
tau řekl:Korím se samozřejmě do kvóty mladých nepočítá, protože je cizinec. Stejně jako se vloni nepočítali Pjanov a Mozer..... Zároveň se ale Korím nepočítá mezi cizince, protože už v soutěžích ČSLH působí delší dobu.... Takže je cizincem z pohledu kvóty mladých a zároveň není cizincem z pohledu kvóty cizinců....![]()
JirkaPCE řekl:Pokud by mezi ty mladší hráče nepatřil, tak by ho v tom článku nezmiňovali. Pokud není vysloveně v těch pravidlech napsáno, že to musí být Čech, ale jenom, že to nesmí být cizinec, tak on už se mezi cizince nepočítá. Sice to třeba nedomysleli, když to pravidlo zavedli, ale určitě si to v klubu ověřili, jak to v tomhle případě je.
Tak v tom případě nechápu, proč ho v tom článku u nás na webu zmiňují, spolu s dalšími, jako hráče, který do té kvóty mladých zapadá. Já jsem si taky myslel, že tam zapadá, ale podle toho co píšeš, to tak opravdu není.kafka řekl:Tuto pravidlo se dělalo proto, aby mladí Češi neodcházeli tak houfně do zámoří. Proto se každému klubu započítávají do kvóty jen Češi. Logické a snadno pochopitelné - jinak by tuto pravidlo ztratilo smysl... Mimochodem, před minulou sezonou měl náš klub možnost získat mladého Kanaďana, kterej tu něco chtěl studovat. Na přímý dotaz na ČSLH, zda nám ho započítají mezi povinné mladíky, bylo odpovězeno jasně a stroze: " Ne, pravidlo se týká jen Čechů! " Jiná věc je ta, že ten kluk nakonec do Evropy stejně nešel, ale to už uvádím jen pro doplnění informace.

Hašan je stejně borec...ale 68 by nám mohla něco ukátaz jako aktivní hráč :vlna:Grimley řekl:No chvílema to je docela holomajzna :/se taky kluci mohli dohodnout, že si občas nějakou tu akci pustěj a nebudou tak zarputile bránit, tohle mě chvílema skoro až nebaví.... Nakonec to skončí 2:1 a bude po prdeli
![]()
A hašan aspoň předvedl svoje typický zákroky![]()
Grimley řekl:
Sweník řekl:Ale on hrál i vloni prales a žádná sláva to nebyla. Ale jasné, příprava je ještě minimálně o level níž.
Beru to tak, že přes léto makal, protože věděl, že je takřka neprodejný a potřebuje smlouvu. Tady se vrací do známého prostředí, kabina ho snad bere, mohl by dostat v Kolářovi aspoň jednoho parťáka, se kterým si to umí dát, takže ta šance na návrat není nejmenší. Problémy Somíka s Pivkem mu navíc hrají do karet, takže svou šanci dostane a nemusí hrát pod takovým tlakem. Já mu věřím, že do toho dá všechno. Navíc on byl týmu platný i v bránění, skvělý do oslabení, nebylo to jen o gólech. Asi nebyla náhoda, že ho K+K doporučovali jako nového kapitána. I proto je mi dosud záhadou, co se s ním v posledních dvou letech stalo. No nic, smažme to, on nás snad ještě potěší a dostane tady dokonce i vlastního smajlíka. To bude pocta nejvyšší (když tedy nebude zelený).![]()
DZARDINO řekl:No tak Starda, to je kapku kapitola hodná k popisu.Když hrál s K+K, tak mu sezóna vyšla, bó kluci mu nahrávali do takových tutovek, že by byl dle mého nazoru uspěšný skoro kdokoli a to ještě jen o kapku šikovnější hrač(starda šikovný "občas" není), by těch gólu dal mnohem víc.On je imho dobrý ve hře dozadu, jinak špatný, celkově.Tvořit neumí, ale je pravda pokud se mu dají úkoly na které má, mohl by tu 3-4 lajnu hrát, ale imho na to opravdu moc nemá a za normálních okolností se neprosadí.
Hmm...tak to vypadá, že pořizování celosezonních marodů je u nás stále trendyCaesar řekl:S Pivkem a jeho nasazením do zápasového procesu to nevypadá vůbec dobře.