Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
tau řekl:Věřím tomu, že když by Šebek nahodil Adamovi laso, ten by s hokejem neskončil a jsem přesvědčenej, že by si tady svý s přehledem odehrál....
Naprosta parada. Roztocena sala je nejvic :beer:Grimley řekl:Tak jsem zamakal a přidal nové smajlíky s trochou té naší tématiky:
![]()
![]()
:dynamo:ardubice: :tesla:
![]()
:vlna:
![]()
tau řekl:Dobrý... Mimochodem, Kristan má přezdívku "Lix"
Tak nastup do zápasu byl z naší strany dobrý byli jsme dost aktivní měli jsme víc jak dost přesilovek ale prostě to tam nepadlo,přesilovky se musí ještě sakra natrénovat...my máme přesilovku a za brankou hodime 10 přihrávek pak dopředu zpátky dopředu zpátky a pak teda někdy vystřelíme... měl by někdo borcům řict aby prostě vše rvaly do brány a ne jeden roh,druhy roh a dopředu a zpět...Sejk a jeho trestný střílení nic nevymyslel napral to do hrudi golmanovi a pak bylo vidět jak ho to nas.ralo když zahučel na střídačku Jsi si jistý? Já už viděl tolik hrozných nájezdů v podání našich hokejistů. Tenhle rozstřel je snad za trest.Výva řekl:Nájezdy? nic horšího v podání našich najezdníku jsem newiděl

dobrá připominkaFíma řekl:Re: Výva
Asi máš ten obrázek moc velký. Musí být maximálně 100x100.
Tak mi to nedalo a hodil jsem na papír co jsem utratil v našem fanshopu a vykulil jsem oči - je to cca 20 000.....Nutno dodati že poslední má návštěva byla předminulou sezonu,páč na unuděnýho a neochotnýho Barka,pro kterýho je nadlidské úsilí se hnout z fleku,fakt nejsem zvědavej. Teď na přáteláku s Bolkou jsem tam nakouknul páč jsem Barka za pultem neviděl,jen paničku. Myslel jsem že tam není a ejhle,vynořil se ze skladu.Jen jsem ho stačil zjebat proč prodává mezi našemi puky i puk Zmrdfýldu a šel jsem pryč. Pro nový puk jsem pak poslal kluka,abych tu lemru nemusel vidět.Grimley řekl:už je to trapný, co jsem si naposled koupil bylo tričko k příležitosti posledního titulu .... jo a vlastně teď v zimě takovej šedivej kulich, ostatní věci jsou prostě nenositelnej předraženej brak... nemám problém si připlatit, ale platit 2 litry za mikinu, která už v obchodě vypadá jak po starším bráchoj je vážně hnus....
Vzpomínám když jsem byl v zimě na služebce v Liberci a bydlel jsem na Dukle (hned nad tipsport arenou) ... ten jejich fanshop - i když taky střída sport, to bylo něco... to samý kometa... zimní bundy....tepláky....batohy... jak rád bych si koupil normálně nositelnou zimní bundu s decentíma insigniema klubu.... ale ty pouťový trika a věci co prodávaj v našem fanshopu, to je výsměch . (vzpomínám na MS juniorů v pce, když mi kanaďani dali hrací karty s logem Calgary flames
) ... ale fanshopy v NHL, to je úplně jiná liga... přitom si myslím, že v pardubicích je spousta lidí, co by ve fanshopu nechala balík, kdyby bylo za co)
Pilsner Urquell řekl:na unuděnýho a neochotnýho Barka,pro kterýho je nadlidské úsilí se hnout z fleku,fakt nejsem zvědavej
Fíma řekl:Tak abyste viděli, jaký jsem blázen do statistik a abych se mohl pochlubit, že jsem přišel na to, jak se sem dávají obrázky, jsem si vytvořil tabulku úspěšnosti týmů v nájezdech.
Je to od sezony 2006/2007, kdy se zavedly nájezdy v základní části. Do tabulky počítám pouze základní část (ani play-off ani skupinu o udržení). Kluby jsem seřadil podle procentuální úspěšnosti.
Všimněte si, že jsme předposlední. Za námi už je jen Chomutov, který odehrál dvě sezony a do nájezdů šel jen 14x. Oproti tomu Litvínov a Zlín jsou suverénní (Ústí a Vsetín mají těch zápasů s nájezdy moc málo, aby ta čísla byla nějak směrodatná).
Takže pokud si někdy říkáte, jestli jsme na ty nájezdy opravdu tak jaloví nebo jestli se nám to jen zdá, tak nezdá.
tau řekl:Věřím tomu, že když by Šebek nahodil Adamovi laso, ten by s hokejem neskončil a jsem přesvědčenej, že by si tady svý s přehledem odehrál....
Málem bych ti ani nevyseknul poklonu za ty smajlíky,to je fakt ExtgraligaGrimley řekl:Ještě tu máme jednu sadu:
:beny: :casy: :cecek: :hally: :kolic: :kristan: :Marcinko: :radil: :sejk: :tybor:le:
:brand: :sebek:
Pilsner Urquell řekl:Málem bych ti ani nevyseknul poklonu za ty smajlíky,to je fakt Extgraliga![]()
:tesla:
Pilsner Urquell řekl:Nutno dodati že poslední má návštěva byla předminulou sezonu,páč na unuděnýho a neochotnýho Barka,pro kterýho je nadlidské úsilí se hnout z fleku,fakt nejsem zvědavej.