Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
tau řekl:
Věřím tomu, že když by Šebek nahodil Adamovi laso, ten by s hokejem neskončil a jsem přesvědčenej, že by si tady svý s přehledem odehrál....

Přesně tohle tvrdím pořád, byl to hráč, co tu hrát CHTĚL a zároveň uměl pro Pardubice BOJOVAT... Šebek je prostě trumpeta :thumbdown:

Souhlasím s tím, že Starda musel jít strašně výkonnostně dolů, když je tady na zkoušce Heřman. HoH na oficiálním webu pro jistotu zapomněl, že loni hrál 3. ligu v Německu... Holt, to že hrál za Vary, vypadá přece jen aspoň trochu líp... Je to hráč, kterej zaplácne místo, když není kde brát, ale nic týmu nepřinese...

Tak jsem zamakal a přidal nové smajlíky s trochou té naší tématiky:

:band: :toot:

:dynamo: :pardubice: :tesla: :nanana:

:vlna:

:bang:

Grimley řekl:
Tak jsem zamakal a přidal nové smajlíky s trochou té naší tématiky:

:band: :toot:

:dynamo: :pardubice: :tesla: :nanana:

:vlna:

:bang:
Naprosta parada. Roztocena sala je nejvic :beer:

Ještě tu máme jednu sadu:

:beny: :casy: :cecek: :hally: :kolic: :kristan: :Marcinko: :radil: :sejk: :tybor: :ole:

:brand: :sebek:

:hit: No tohle mi nedá. Sice nějak nevím, co napsat, ale ty smajlíky si musím vyzkoušet :fight:

tak jsem se vrátil newim moje pocity nejsou dobrý ani špatný :fight: Tak nastup do zápasu byl z naší strany dobrý byli jsme dost aktivní měli jsme víc jak dost přesilovek ale prostě to tam nepadlo,přesilovky se musí ještě sakra natrénovat...my máme přesilovku a za brankou hodime 10 přihrávek pak dopředu zpátky dopředu zpátky a pak teda někdy vystřelíme... měl by někdo borcům řict aby prostě vše rvaly do brány a ne jeden roh,druhy roh a dopředu a zpět...Sejk a jeho trestný střílení nic nevymyslel napral to do hrudi golmanovi a pak bylo vidět jak ho to nas.ralo když zahučel na střídačku :thumbdown: .... co se týče Kristana chytá dobře ale 2x namazal a byl z toho malem gol... ty naše 2 goly jsem viděl blbě ale prej byli pěkný :beer: Nájezdy? nic horšího v podání našich najezdníku jsem newiděl žádnej nic nevymyslel možná Radil byl nejlepší ale Tybor ten do Vošvrdy najel i s pukem asi zapomněl,že se zakončuje....co se týče návštěvy lidi bylo dost atmosféra komorní nebyli tam fanoušci ale diváci a když jsem začal řvát jako hlasitě povzbuzovat a jo,že to bylo v ty plechárně slyšet v tom tichu tak na mě všici čuměli jak na blázna co si to dovoluju :D

Výva řekl:
Nájezdy? nic horšího v podání našich najezdníku jsem newiděl
Jsi si jistý? Já už viděl tolik hrozných nájezdů v podání našich hokejistů. Tenhle rozstřel je snad za trest. :fight:

Tak abyste viděli, jaký jsem blázen do statistik a abych se mohl pochlubit, že jsem přišel na to, jak se sem dávají obrázky, jsem si vytvořil tabulku úspěšnosti týmů v nájezdech.
Je to od sezony 2006/2007, kdy se zavedly nájezdy v základní části. Do tabulky počítám pouze základní část (ani play-off ani skupinu o udržení). Kluby jsem seřadil podle procentuální úspěšnosti.
Všimněte si, že jsme předposlední. Za námi už je jen Chomutov, který odehrál dvě sezony a do nájezdů šel jen 14x. Oproti tomu Litvínov a Zlín jsou suverénní (Ústí a Vsetín mají těch zápasů s nájezdy moc málo, aby ta čísla byla nějak směrodatná).

Takže pokud si někdy říkáte, jestli jsme na ty nájezdy opravdu tak jaloví nebo jestli se nám to jen zdá, tak nezdá.

ja jsem asi pěknej vůl ale nejde mi dát obrázek na Avatara :D :D poradte někdo furt mě to buzeruje nějakymi pixely :D :D :D :D

Re: Výva
Asi máš ten obrázek moc velký. Musí být maximálně 100x100.

Fímo,pěkná statistika,těch bodů co nás to stálo...

Grimley řekl:
už je to trapný, co jsem si naposled koupil bylo tričko k příležitosti posledního titulu .... jo a vlastně teď v zimě takovej šedivej kulich, ostatní věci jsou prostě nenositelnej předraženej brak :sick: ... nemám problém si připlatit, ale platit 2 litry za mikinu, která už v obchodě vypadá jak po starším bráchoj je vážně hnus....

Vzpomínám když jsem byl v zimě na služebce v Liberci a bydlel jsem na Dukle (hned nad tipsport arenou) ... ten jejich fanshop - i když taky střída sport, to bylo něco :) ... to samý kometa... zimní bundy....tepláky....batohy... jak rád bych si koupil normálně nositelnou zimní bundu s decentíma insigniema klubu.... ale ty pouťový trika a věci co prodávaj v našem fanshopu, to je výsměch . (vzpomínám na MS juniorů v pce, když mi kanaďani dali hrací karty s logem Calgary flames :)) ... ale fanshopy v NHL, to je úplně jiná liga... přitom si myslím, že v pardubicích je spousta lidí, co by ve fanshopu nechala balík, kdyby bylo za co)
Tak mi to nedalo a hodil jsem na papír co jsem utratil v našem fanshopu a vykulil jsem oči - je to cca 20 000.....Nutno dodati že poslední má návštěva byla předminulou sezonu,páč na unuděnýho a neochotnýho Barka,pro kterýho je nadlidské úsilí se hnout z fleku,fakt nejsem zvědavej. Teď na přáteláku s Bolkou jsem tam nakouknul páč jsem Barka za pultem neviděl,jen paničku. Myslel jsem že tam není a ejhle,vynořil se ze skladu.Jen jsem ho stačil zjebat proč prodává mezi našemi puky i puk Zmrdfýldu a šel jsem pryč. Pro nový puk jsem pak poslal kluka,abych tu lemru nemusel vidět.
No a o nabídce a cenách už vůbec nemluvim...... :brand: :brand:

kdpopak vlastně vyblil na starém fóru příspěvek, který se týkal Špačka a že jeho rodiče "solí", aby hrál v A týmu?

Pilsner Urquell řekl:
na unuděnýho a neochotnýho Barka,pro kterýho je nadlidské úsilí se hnout z fleku,fakt nejsem zvědavej

zvláštní je, že toto je slyšet unisono ze všech stran, snad se někdy dočkáme toho, co umí v Plzni, Liberci i jinde ... je pravda, že teď nám dělaj starosti jiný věci, žába na prameni si musí na pořešení počkat :smoke:

Fíma řekl:
Tak abyste viděli, jaký jsem blázen do statistik a abych se mohl pochlubit, že jsem přišel na to, jak se sem dávají obrázky, jsem si vytvořil tabulku úspěšnosti týmů v nájezdech.
Je to od sezony 2006/2007, kdy se zavedly nájezdy v základní části. Do tabulky počítám pouze základní část (ani play-off ani skupinu o udržení). Kluby jsem seřadil podle procentuální úspěšnosti.
Všimněte si, že jsme předposlední. Za námi už je jen Chomutov, který odehrál dvě sezony a do nájezdů šel jen 14x. Oproti tomu Litvínov a Zlín jsou suverénní (Ústí a Vsetín mají těch zápasů s nájezdy moc málo, aby ta čísla byla nějak směrodatná).

Takže pokud si někdy říkáte, jestli jsme na ty nájezdy opravdu tak jaloví nebo jestli se nám to jen zdá, tak nezdá.

Moc hezky, pritom drzime (nebo jsme aspon dlouho jako Pardubice drzely) v serii vyhranych najezdu ze sezony 93/94. Bohuzel posledni jistoty na najezdy Blazek a Koukal jsou uz pryc. Proste najezdy a presilovky jsou neco, kde muze prumernej tym co ubojuje remizu pak ziskat nejakejch 5-10 bodu za sezonu. A ze to neni malickost je jasny.
Jinak fakt palec nahoru za tyhle statistiky, mohla by z toho byt dalsi sekce na tomto chatu. Treba by se mohla tykat i hracu, vyuzit v tomto zkusenosti a vedomosti co ma tau, swenik, woe a jini.

tau řekl:
Věřím tomu, že když by Šebek nahodil Adamovi laso, ten by s hokejem neskončil a jsem přesvědčenej, že by si tady svý s přehledem odehrál....

Tohle je presne duvod, proc je mezi Brandem a fanouskama takova vzajemna negativni averze. Zacalo to preci dobre, fandove vysli se Sebkem na Snezku, myslim, ze i kdyz tu kupa lidi melo Zbynka celkem v oblibe, tak novymu vedeni drzelo palce. Pak prisli prvni chyby, rekneme nase ostrejsi kritika (pardubicky fans jsou proste kriticky nejvic) a uz se to vezlo: Kratochvil ze jak si vubec dovolujeme neco rikat, kdyz nemame 1000 zapasu, pak proc nezkusime Adama, na to Sebek, ze koukame pro "luxusnim" zbozi, co je pro Pardubky dobre a to znamena pouze hraci z nejvyssi souteze a pak tu mame Hermana. A my sice za oponu nevidime, ale me osobne chybelo tohle lepe vysvetlit. Bohuzel jsme marginalni skupina cca 500 fanousku, kteri sem pravidelne chodi, maji urcity delsi vzpominky ale nechodi na fcb ci twitter. Skoda, ale novy forum tomu dodalo opet stavu. Nechci se v tomhle tematu uz babrat, jen jsi mi ted zahral na smec. A dle me v tom byl HoH ve dvojim ohni a jsem treba dost rad, ze se tu obcas objevi a nektere veci dovysvetli. Ale uz tu taky dlouho nebyl.
Nicmene abych svuj "vylev" ukoncil, Adam by mi sem pasoval urcite vice. Kdyz si vzpomenu kolika hokejstum tu dal Zbynek sanci, tak to mi ted u Brandu trosku chybi. Navic privest Adama by bylo nejen vuci fandum, ale i vuci nemu fakt velmi vstricny postoj.

Grimley řekl:
Ještě tu máme jednu sadu:

:beny: :casy: :cecek: :hally: :kolic: :kristan: :Marcinko: :radil: :sejk: :tybor: :ole:

:brand: :sebek:
Málem bych ti ani nevyseknul poklonu za ty smajlíky,to je fakt Extgraliga :thumbup: :thumbup: :tesla:

Pilsner Urquell řekl:
Málem bych ti ani nevyseknul poklonu za ty smajlíky,to je fakt Extgraliga :thumbup: :thumbup: :tesla:

a co :nahec: přecedo?? Náš první centr!

Nevíte někdo jak to vlastně vypadá s Liborem Pivkem a Zohym??? Nikde žádná ofiko zpráva.... :sebek: :brand:

Pilsner Urquell řekl:
Nutno dodati že poslední má návštěva byla předminulou sezonu,páč na unuděnýho a neochotnýho Barka,pro kterýho je nadlidské úsilí se hnout z fleku,fakt nejsem zvědavej.

Myslíte, že je taky možnost požádat, zda bych si mohl něco vyzkoušet? Já už tam taky dost utratil, ale vždycky jsem u toho měl velmi nepříjemný pocit, že obtěžuji a že se ode mne asi čeká, že budu dávat najevo, jaké velké cti se mi dostává, když mohu své peníze za předražené zboží utratit právě tam.

Tak protože tu máme první přespolního (Komeťáka), tak jsem přidal položku "Klub" každýmu do profilu v tématech (po levý straně u vašeho příspěvku pod vaším nickem)

Jeden tu chvíli není a takovejch novinek O.O
Nový smajlíci jsou famózní :vlna: :beer:
Alespoň tak, když už to :brand: vede k dalšímu "úspěchu"... je mi trenéra Venery, potažmo nás, fakt líto :sadd:
A co teprve až vypukne mistrovská liga...

No vetsina borcu tady jsou inkognito hlavne kvuli mechonum :D :bang:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno