Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Z oficiálního webu:

pan Zdenál: „Nikdo nechce prohrávat, domácí ale byli jasně lepší a vyhráli zaslouženě. Chtěli jsme vyzkoušet mladší hráče ve hře na tři pětky, kdy byli více v zátěži a měli prostor na ledě. Ukázalo se, že jim chybí kvalita i zkušenosti,“ pokračoval v rozhovoru pro klubový YouTube kanál. ......

Pokusím se číst mezi řádky:

- mám úzký kádr, zraněné hráče - předvedu klubu, s čím jim mám udělat ten úspěch.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mladým hráčům (logicky) chybí kvalita a zkušenosti .. správnější cesta je určitě ta, kdy je kádr složen z dospělých a ti lepší z mladých se do týmu během zápasů zakomponují.

To je stále o tom samém.

Povinnost nasazovat mladé se momentálně, v době utahování opasku - klubu rozhodně hodí do krámu, prostě se řekne, že na nákupy není a že musí stejnak hrát ti mladí.

Je mi těch mladých kluků trochu líto, momentálně je po nich vyžadováno to, co prostě nejde skokově udělat. To je běh na střední trať ... ublíží jim to.

Pan Zdenál mohl alespoň za slabou sestavu postavit silného brankaře, aby mladým trochu pomohl. Třeba ale chtěl tímto demonstrovat, co mu klub pro jeho práci poskytl.

Nebyl jsem tam, ale Vejmelka asi zachytal velmi dobře a určitě si nemá co vyčítat. On je jistě nadějí. Je otázka, pro koho tou nadějí je.
Asi mu bude celkem jasné, když tu teď máme dva dobré a zkušenější golmany, pod smlouvou, že on asi do ligy tak často nenakoukne. Tudíž se možná co nejdříve sebere a půjde to zkusit ven. Což má určitě v úmyslu (logicky) a budiž mu to přáno.

Btw včera nehrál Veselý, těžko říci, proč, jestli je již vyřazen ... každopádně on a Poulíček loni junky táhli a vyčnívali ... prostě je to velký skok do toho dospělého hokeje.

woe řekl:
Z oficiálního webu:

pan Zdenál: „Nikdo nechce prohrávat, domácí ale byli jasně lepší a vyhráli zaslouženě. Chtěli jsme vyzkoušet mladší hráče ve hře na tři pětky, kdy byli více v zátěži a měli prostor na ledě. Ukázalo se, že jim chybí kvalita i zkušenosti,“ pokračoval v rozhovoru pro klubový YouTube kanál. ......

- mám úzký kádr, zraněné hráče - předvedu klubu, s čím jim mám udělat ten úspěch.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mladým hráčům (logicky) chybí kvalita a zkušenosti .. správnější cesta je určitě ta, kdy je kádr složen z dospělých a ti lepší z mladých se do týmu během zápasů zakomponují.

To je stále o tom samém.

Povinnost nasazovat mladé se momentálně, v době utahování opasku - klubu rozhodně hodí do krámu, prostě se řekne, že na nákupy není a že musí stejnak hrát ti mladí.

Je mi těch mladých kluků trochu líto, momentálně je po nich vyžadováno to, co prostě nejde skokově udělat. To je běh na střední trať ... ublíží jim to.

Pan Zdenál mohl alespoň za slabou sestavu postavit silného brankaře, aby mladým trochu pomohl. Třeba ale chtěl tímto demonstrovat, co mu klub pro jeho práci poskytl.

Nebyl jsem tam, ale Vejmelka asi zachytal velmi dobře a určitě si nemá co vyčítat. On je jistě nadějí. Je otázka, pro koho tou nadějí je.
Asi mu bude celkem jasné, když tu teď máme dva dobré a zkušenější golmany, pod smlouvou, že on asi do ligy tak často nenakoukne. Tudíž se možná co nejdříve sebere a půjde to zkusit ven. Což má určitě v úmyslu (logicky) a budiž mu to přáno.

Btw včera nehrál Veselý, těžko říci, proč, jestli je již vyřazen ... každopádně on a Poulíček loni junky táhli a vyčnívali ... prostě je to velký skok do toho dospělého hokeje.

Ja Zdenala chapu, ze to vyzkouset chtel. Nicmene mam strach, aby ty kluky uplne nezazdil, tohle jim urcite na sebevedomi nepridalo. Mladi se musi vyhrat vedle strasich jako se to delavalo driv. Trosku me trener, neslysel jsem youtube, vystrasil tim, ze kluci nemaji zkusenosti (da se ocekavat), ale ani kvalitu ...to jako vubec nebo na zatim? Ja budu pro, aby ty mlady dostaly sanci co nejvic. Zadnej cil stanoven pred sezonou nebyl (snad krome toho, ze nechceme sestoupit) tak kdy jindy se maj vyhrat. Budem ted 2x - doufejme - v predkole a pak se to zuroci v dalsich sezonach (pokud kluci neutecou, vsichni ale urcite ne). No a nakonec, Zdenal tu taky bojuje o svou povest, takze nejaky vysledky chce, a s mladyma to umi, to ukazal ve Zline.

woe řekl:
Z oficiálního webu:

To je stále o tom samém.

Vesely mel hrat vcera za Sumerk, ale je zraneny po padu na mantinel. Vice informaci tam neni, ale zrejme se bude "prat" o prvoligovy dres prave v podhuri Jeseniku. Horsi zprava je, ze v Brodu asi nebude pokracovat Marek Vozenilek (byl jednim z mladych obrancu u prohry HB v Hodonine a treneri to dost nelibe nesli). Snad dostane jeste sanci v jinem klubu 1.ligy, bylo by to lepsi nez Nymburk, Trutnov nebo Vrchlabi.

Valda řekl:
Vesely mel hrat vcera za Sumerk, ale je zraneny po padu na mantinel. Vice informaci tam neni, ale zrejme se bude "prat" o prvoligovy dres prave v podhuri Jeseniku. Horsi zprava je, ze v Brodu asi nebude pokracovat Marek Vozenilek (byl jednim z mladych obrancu u prohry HB v Hodonine a treneri to dost nelibe nesli). Snad dostane jeste sanci v jinem klubu 1.ligy, bylo by to lepsi nez Nymburk, Trutnov nebo Vrchlabi.

díky za info ... ještě jsem se koukl na ten yt na rozhovor p.Hrabala s panem Zdenálem - cením si, že se to dostalo "ven", myslel jsem si, že se bude ze strany klubu neurčitě mlžit a vykrucovat ohledně mladých, pan Zdenál to tam poslal na férovku a ofiko web to pustil ven. Fakt mě to překvapilo.

No, a co včil? Tudy cesta nevede, nechcete kolegové tipaři ubrat z těch ambicí trochu? :roll:

Vidím to přesně jako Woe, pan Zdenál ukázal světu, že prakticky veškerej náš mladej materiál je až na výjimky zcela nepoužitelnej a jejich nasazení ukázalo jak to bude vypadat v případě, že budeme mít víc než jen pár zraněnejch (a je jasný, že tahle situace nastane, jediný co se neví je, kdy nastane a jak dlouho bude trvat). Prostě hokej na úrovni se bez peněz dělat nedá a jedinej, kdo to asi furt nechce pochopit je trucker Roman či jeho vazal GMOŠe. Z hovna bič neupleteš a když už náhodou jo, tak na nějaký práskání to beztak není.... :thumbdown:

btw: v tom Ústí to zjevně ještě nevzdali :D http://hokej.idnes.cz/hokej-usti-dl...es&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
.....nicméně nářky některejch hokejek mě fakt bavěj:
Ze soudních dokumentů vyplývá, že mu nevyplatili 608 tisíc korun, takže 304 tisíc oželel.„Nejistota je hrozná. Máte všude všechno platit, ale čtyři měsíce vám nepřijdou peníze. Teď chodí a doufejme, že budou i dál. Člověk si bude moct nastavit pravidelné platby,“ přeje si.
..... ten človíček vypadá, že snad i za normálních okolností žije od vejplaty k vejplatě pomocí kontokorentu :D

woe řekl:
Z oficiálního webu:

To je stále o tom samém.

Přesně jsem si tohle říkal během 1třetiny.V plné nahotě ukázal vedení jak na tom budeme pokud se budem spoléhat ,,ono to nějak dopadne"Taky nezapomenout ,že vloni tady ještě byli 2 hráči z Ruska.

Jako jo, sice obyčejný přáteláček, ale jako výstraha vedení asi celkem dobré. Takhle nějak to bude vypadat, když vedení bude i nadále pouštět hráče. Stačí aby v této sezoně odešli Tybor, Zohy a Marcinko (jestli si taky prosadil klauzulku), k tomu pár zraněných, výkyvy Aleše s Kočkou a hrajeme o záchranu..

To jsem samozřejmě schválně vyhnal ad absurdum, nepředpokládám tolik smůly a takovou hloupost vedení, že by všechny ty hráče bez adekvátní náhrady pustilo, navíc pochybuji, že o ně hned bude tak velký zájem.. Ale jestli takhle krůček po krůčku budeme rok co rok oslabovat (jako za poslední dvě sezony), může to takhle dopadnout. A to pan Venera už u toho samozřejmě nebude, tomu by to mohlo být celkem jedno..

Mimochodem i věhlasný Sport nás staví do role, že jsme oslabili, byť já si to letos nemyslím. Ale tam se sekli snad u poloviny týmů, odborníci.. :loool:

Ten kádr zas tak špatně nevypadá. Je sice úzký, ale složený s ohledem na to pravidlo s mladými. I ten odchod Tomáše Noska zvládl Dušan vyřešit dobře. Nemůžeme si dovolit luxus a mít tady několik starších hráčů navíc.

několik navíc určitě ne, ale obrana je momentálně pět zkušených + budeme doufat, že Korím bude ten šestý ... loni jsme to dohrávali na krev - tak tam není vůbec žádná vata. Žádná. A i těch šest je málo. Z chyb je potřeba se poučit.

Do útoku je deset zkušených chlapů, dva (nebo tři) marodí, navíc kletba odchodů nad námi visí, co víme, tak Tybor a Zohy ... ok, nemůže se nabrat plná lávka chlapů jen proto, že někteří marodí a někteří asi odejdou a v podstatě nepůjdou během sezony adekvátně nahradit ... spíš nám dodalo trochu neklidu to, že se v tradiční hokejové baště v době poZbyňovské nezadařilo předpřipravit hráče, kteří by mohli nastupovat za A ... Zbyňa byl proti slepičárně a i tak tu za něho do A chodili nadějní hráči, ze kterých pak "něco bylo" ... no, já vím, ještě se to dá svést na to, že teď nejsou ty silné ročníky :shifty:

woe řekl:
... no, já vím, ještě se to dá svést na to, že teď nejsou ty silné ročníky :shifty:
...já spíš než na slabé ročníky bych to viděl na hodně špatnej (nebo žádnej) skauting......když vidím, že v domácí slepičárně nemám nic (a vzhledem k tomu, jak máme slepičárnu narvanou samejma odborníkama, by to někdo poznat mohl), tak se logicky pokusím "vykrást" konkurenční kurníky. Ale u nás asi ještě nikdo nepochopil, že když chci ulovit nadějnýho junka, že je potřeba nabídnout asi víc než jen tradici, kvalitní zázemí a výhody akademie ČSLH.... :angel:
btw: poslední produkt jakýhosi skautingu tady byl asi Korím, i když na můj vkus už měl bejt zapracovanej do týmu o drobek dřív.

scouting je složitá záležitost ... když přijde hoch někde ve čtrnácti a v osmnácti zmizí za moře, tak to pak ta práce nemá pro A moc smysl ... v zimě na Kotli se na dotaz, proč se zde nepohlídal Dolejš a proč si ho klub nechal pláchnout do Vítek - řekl pan GMOŠ, že by přeci nešlo mít tři mladé adepty do A najednou, že by to nedělalo dobrotu ...

ti tři by byli Dolejš, Langhamer (je za mořem) a teď Vejmelka bez vyhlídky, páč Dušan (myslím správně) sehnal do A dva dost dobré golmany ... co třeba dnes takovému Vejmelkovi může vrtat hlavou?
No jasně - co jako tady - jeho vzory hrají jinde ... nemá vůbec smyslu básnit o tom, čím pro Pardubice je ... nebude ničím, rodiče dali do jeho hokejového růstu hodně prostředků, určo by jim to rád vrátil ... pochybuji, že sní o dráze extraligového brankaře tady v Pardubicích.

Jo, až půjde, tak možná prohodí to lakonické, jak by se sem jednou rád vrátil, my víme :)

Držím mu palce

woe řekl:
scouting je složitá záležitost ... když přijde hoch někde ve čtrnácti a v osmnácti zmizí za moře, tak to pak ta práce nemá pro A moc smysl ... v zimě na Kotli se na dotaz, proč se zde nepohlídal Dolejš a proč si ho klub nechal pláchnout do Vítek - řekl pan GMOŠ, že by přeci nešlo mít tři mladé adepty do A najednou, že by to nedělalo dobrotu ...

ti tři by byli Dolejš, Langhamer (je za mořem) a teď Vejmelka bez vyhlídky, páč Dušan (myslím správně) sehnal do A dva dost dobré golmany ... co třeba dnes takovému Vejmelkovi může vrtat hlavou?
No jasně - co jako tady - jeho vzory hrají jinde ... nemá vůbec smyslu básnit o tom, čím pro Pardubice je ... nebude ničím, rodiče dali do jeho hokejového růstu hodně prostředků, určo by jim to rád vrátil ... pochybuji, že sní o dráze extraligového brankaře tady v Pardubicích.

Jo, až půjde, tak možná prohodí to lakonické, jak by se sem jednou rád vrátil, my víme :)

Držím mu palce
osobně vidím problém v tom ,že vedení neumí udržet mladé pod smlouvou.To co dělal Kusý tvrdě ,ale férově.Psal o tom i Nosek st. ,že je vyloženě Kusý donutil podepsat nevýhodnou smlouvu, ale klub z toho profitoval.Pokud bude vedení nadále podepisovat jak podepisuje nikdo se tady neohřeje.

Kely řekl:
osobně vidím problém v tom ,že vedení neumí udržet mladé pod smlouvou.To co dělal Kusý tvrdě ,ale férově.Psal o tom i Nosek st. ,že je vyloženě Kusý donutil podepsat nevýhodnou smlouvu, ale klub z toho profitoval.Pokud bude vedení nadále podepisovat jak podepisuje nikdo se tady neohřeje.
a ještě doplním toto vedení naprosto rezignovalo na zámořské hráče.Proč? myslím,že každý tuší.

Mě furt mrzí Adam Pineault :D ale to hlavně asi kvůli tomu, že to je moje srdci ja :angel: . Myslím, že kdyby mu Pardubky klaply, tak nekončí s kariérou :)

Rozhovor s Lubinou o jeho angažmá ve Slávií. Pod článkem v diskuzi se najde opět hodně chytrých odborníků a moralistů, kteří všechno dobře vědí. http://hokej.idnes.cz/hokejova-slavia-trener-ladislav-lubina-rozhovor-f6r-/hokej.aspx?c=A140813_123406_hokej_bem

tau řekl:
Ščotka, Vejmelka. Ve starším dorostu slovenský obránce Rudy, útočník z Hodonína Jajcay.... I když uznávám, že ti musí svůj přínos ještě ukázat...

"Odnekud" ted prisel Karel Nedbal do juniorky a vcera uz ho Zdenal postavil proti Olomouci. Jsem zvedav i co predvede Martin Krajnak. Ale souhlas, ze skauting tu asi posledni roky moc nefungoval, to ale BRAND priznal. Hlavne hodne kluku z Brodu i Kolina zmizelo v Liberci, Slavii, Komete ...Snad se to zlepsi, spolehat na Slovensko nelze porad.

JirkaPCE řekl:
Ten kádr zas tak špatně nevypadá. Je sice úzký, ale složený s ohledem na to pravidlo s mladými. I ten odchod Tomáše Noska zvládl Dušan vyřešit dobře. Nemůžeme si dovolit luxus a mít tady několik starších hráčů navíc.

Ja jsem taky s kadrem spokojen, ty mlady se proste musi vyhrat. Caslava v dobe kdy putoval na hostovacky do 1.ligy taky nebyl zazrak a jak se vypracoval! Ale vcera v ty olomouci hral cely utok Kolar-Cecek-Semorad a ani branka. Ale v lize to bude jiny, jen dve veci me trosku desi: zraneni (Spacek, Pivko, Zohy a ted Vesely) a klauzule (minimalne tedy Tybor a Zohy).

Valda řekl:
"Odnekud" ted prisel Karel Nedbal do juniorky a vcera uz ho Zdenal postavil proti Olomouci. Jsem zvedav i co predvede Martin Krajnak. Ale souhlas, ze skauting tu asi posledni roky moc nefungoval, to ale BRAND priznal. Hlavne hodne kluku z Brodu i Kolina zmizelo v Liberci, Slavii, Komete ...Snad se to zlepsi, spolehat na Slovensko nelze porad.

Karel Nedbal přišel z Boleslavi, jinak je to rodák z Kolína. Jeho otec hrál dlouhodobě hokej v nižších soutěžích za Benátky nebo za sousední Mechov. Uvidíme, jaký vyroste hokejista z mladýho Nedbala. Snad bude mít vyšší výkonnost než jeho otec a nebude to jen hráč pro první ligu.

Tak ta zranění útočníků jsou problém, ale věřím že se snad alespoň do začátku extraligy se dá většina dohromady. Akorát mám docela obavy jak to bude s Liborem Pivkem. Jak už tady myslím někdo psal, podobně svoje problémy popisoval Petr Průcha.

http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/597629-prvni-madar-v-extralize-vas-uspel-na-zkousce-ve-slavii-smlouvu-podepsal-i-weissmann.html#hp-artcl
Redaktor trošku zapomněl na našeho Hallyho....

Loki řekl:
http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/597629-prvni-madar-v-extralize-vas-uspel-na-zkousce-ve-slavii-smlouvu-podepsal-i-weissmann.html#hp-artcl
Redaktor trošku zapomněl na našeho Hallyho....

Já myslel, že Hally už zase není Maďar :crazy: :D

Hally je momentálně na oficiálním webu s vlaječkou Slovenska ... asi mu klub přikázal změnit "národnost" :)

jj, hráči se budou muset "vyhrát" ... i Kouky a spol. putovali po pralesech, ale na to byl čas, ligu hráli dospělí hráči a nějak se to zakomponovalo ... nechápu, jak může být někdo spokojen s tím, že máme cca šest ligových beků (v Koríma doufám, že bude dobrej) .... s tím se to odehrát nedá, bek zraje delší dobu ... asi počítají, že už letos zabere Zdráhal ... no, nevím, ještě jsem nečetl, jaké tu budou ambice :smoke:

woe řekl:
Hally je momentálně na oficiálním webu s vlaječkou Slovenska ... asi mu klub přikázal změnit "národnost" :)

jj, hráči se budou muset "vyhrát" ... i Kouky a spol. putovali po pralesech, ale na to byl čas, ligu hráli dospělí hráči a nějak se to zakomponovalo ... nechápu, jak může být někdo spokojen s tím, že máme cca šest ligových beků (v Koríma doufám, že bude dobrej) .... s tím se to odehrát nedá, bek zraje delší dobu ... asi počítají, že už letos zabere Zdráhal ... no, nevím, ještě jsem nečetl, jaké tu budou ambice :smoke:

Tak jednou je Slovák, potom zase Maďar, teď zase Slovák tak já nevim... :crazy:
Jinak souhlas myslím, že Korím bude cajk :silent:

Loki řekl:
Tak jednou je Slovák, potom zase Maďar, teď zase Slovák tak já nevim... :crazy:

http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/597629-prvni-madar-v-extralize-vas-uspel-na-zkousce-ve-slavii-smlouvu-podepsal-i-weissmann.html#section-artcl
Myslím, že to je kvůli tomu, abychom neupírali prvenství prvnímu maďarskému Maďarovi v extralize. Ovšem kam to ten svět spěje, ve Slávii hraje Ugrofin :D

já tomu rozuměl tak, že Hally pochází z oblasti Slovenska, kde žije majorita Maďarů a v návaznosti se cítí býti Maďarem.
Ale jelikož žije na Slovensku, má slovenský pas, takže je občanem Slovenska, národností Maďar ... no, hlavně, aby se mu tu líbilo a dobře chytal ...

woe řekl:
já tomu rozuměl tak, že Hally pochází z oblasti Slovenska, kde žije majorita Maďarů a v návaznosti se cítí býti Maďarem.
Ale jelikož žije na Slovensku, má slovenský pas, takže je občanem Slovenska, národností Maďar ... no, hlavně, aby se mu tu líbilo a dobře chytal ...

Tak hlavně, že HoH hned změnil vlaječku na Maďarskou a teď ji zase vrátil na Slovenskou.....
Je to jedno ať je třeba Mongol, hlavně, jak píše woe, ať mu to chytá!!!! :thumbup:

Kdyby v příští půl hodině vypadlo forum, tak se nelekejte...pracuju opět na zlepšovácích :wave: :thumbup:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno