Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Tak jsem zatím přidal možnost podívat se, kolik je nových příspěvků od Vaši poslední návštěvy... funguje to pouze po novém přihlášení do fora... (nereaguje na F5 zatím) ...

Tak přináším po čase zase malou statistiku :)

Ne, že bych chtěl nějak sledovat mechoně, ale pořád vedou v přístupu na forum přes odkaz z jejich fora :D

Jinak teď jsme ještě projížděl diskuzní fora všech klubů a divím se kolik týmů uzavřelo diskuzní fora na svejch webovejch stránkách :) ... pořád to trochu nechápu, přeci je jasný to, že zavřením oficiálního diskuzního fora akorát podpořím vytvoření nového neoficiálního, NEKONTROLOVATELNÉHO diskuzní fora.... nechápu :)

I když je teda zas na druhou stranu pravda, že nás tu je 95 registrovaných, cca stejnej počet neregistrovaných a na facebooku je 54 tisíc lidí, i když podle komentářů tady a komentářů na facebooku si myslím, že těch 95 lidí tady (respektive cca 20 opravdu diskutujících) vydá svým přehledem daleko víc než 54 tisíc lavískujících (převážně puberťáků)... ale o to asi vedení jde no :shh:

Tak Hrabal říkal, že návštěvnost stránek mu neklesla, takže tam je spokojen a FB a Twitter tam má taky tisíce lidí v zástupu, jen nevím k čemu mu to je když 95% těch lidí v životě na hokeji nebyli a nikdy nebudou. Naopak zavřením fóra odradil nějaké věrné fanoušky. Ale přijde mi, že pro ně je směrodatné toto než sportovní úspěch. Letos čekám tuhý boj o předkolo.

Teď slibuje nějaké překvapení s fanshopem, ale to už říká 3 roky, takže mu moc nevěřím

michalrysina řekl:
Tak Hrabal říkal, že návštěvnost stránek mu neklesla, takže tam je spokojen a FB a Twitter tam má taky tisíce lidí v zástupu, jen nevím k čemu mu to je když 95% těch lidí v životě na hokeji nebyli a nikdy nebudou. Naopak zavřením fóra odradil nějaké věrné fanoušky. Ale přijde mi, že pro ně je směrodatné toto než sportovní úspěch. Letos čekám tuhý boj o předkolo.

Teď slibuje nějaké překvapení s fanshopem, ale to už říká 3 roky, takže mu moc nevěřím

už je to trapný, co jsem si naposled koupil bylo tričko k příležitosti posledního titulu .... jo a vlastně teď v zimě takovej šedivej kulich, ostatní věci jsou prostě nenositelnej předraženej brak :sick: ... nemám problém si připlatit, ale platit 2 litry za mikinu, která už v obchodě vypadá jak po starším bráchoj je vážně hnus....

Vzpomínám když jsem byl v zimě na služebce v Liberci a bydlel jsem na Dukle (hned nad tipsport arenou) ... ten jejich fanshop - i když taky střída sport, to bylo něco :) ... to samý kometa... zimní bundy....tepláky....batohy... jak rád bych si koupil normálně nositelnou zimní bundu s decentíma insigniema klubu.... ale ty pouťový trika a věci co prodávaj v našem fanshopu, to je výsměch . (vzpomínám na MS juniorů v pce, když mi kanaďani dali hrací karty s logem Calgary flames :)) ... ale fanshopy v NHL, to je úplně jiná liga... přitom si myslím, že v pardubicích je spousta lidí, co by ve fanshopu nechala balík, kdyby bylo za co)

Tak jasný, já jsem jeden z těch co by tam nechal ten balík, neměl bych problém nosit trika s klubovými znaky či mikiny apod. Ale za prvé není výběr a za druhé když už by něco bylo tak je to za takový peníze, že jinde bys toho měl kvantum. Ale jako co si budeme povídat, pokud nejsou schopni si ošéfovat fanshop, tak jak pak má vypadat tým a celkově sportovní stránka.

Co to ty nasi mlady safra v tej Breclavi vyvadi? Ja vim, ze je to priprava a ze tam vsichni neprijeli nejsilnejsi, ale je to repre mladez a zacina se opet po delsi dobe na tu tabulku koukat dobre. Jen Spacek je zranenej, tak tam je dle vseho pobiha po stridacce (ale to beru, tym je tym).

HoH uz taky pomalu upravuje soupisku, takze Spaca uz je na 180/85 a to uz vypada lip nez kdyz zacinali treba Blaza (178/77, 18 let) s Hejdukem (183/78, 18 let) ci Koukalem (177/76, 19 let) - dle mych chatrnych zaznamu ...no a u Cecka pribyly dalsi 2 kila :-)

Špáča takhle nabral? To je dobře, snad bude odolnější.

U18 mile překvapuje, ale jedna vlaštovka jaro nedělá (ani dvě). Ještě bych byl opatrný s mládeží. To je běh na dlouhou trať, pochybuji, že by úspěchy přišly tak rychle..

Sweník řekl:
Špáča takhle nabral? To je dobře, snad bude odolnější.

U18 mile překvapuje, ale jedna vlaštovka jaro nedělá (ani dvě). Ještě bych byl opatrný s mládeží. To je běh na dlouhou trať, pochybuji, že by úspěchy přišly tak rychle..

radujme se, veselme se ... v poslední době to byly samý špatný zprávy, rozmlátit ty zasjaný Rusáky 11:2?
K nezaplacení, jsou to šikovní kluci, udělali mi velkou radost, vypráskat takhle tuhle pakáž :thumbup:

btw Vincour do Komety ... no Kometa zbrojí tedy, to bylo starostí, zda budou mít po konci Kajotu na ligu a terazky by mohli třebas zas dolézt do finále ... no a do třetice ....

woe řekl:
btw Vincour do Komety ... no Kometa zbrojí tedy, to bylo starostí, zda budou mít po konci Kajotu na ligu a terazky by mohli třebas zas dolézt do finále ... no a do třetice ....

to třetice jim to budu přát :thumbup: pokud tam nebude Teslička :D

Výva řekl:
to třetice jim to budu přát :thumbup: pokud tam nebude Teslička :D

uvidíme, jak se to vyvine, ale souhlas, asi bych jim taky někde v koutku duše přifanďovaval ...

btw z Mešugova noviky: Kotouček napadl Vošousta a na zimáku unikl čpavek - terazky mi psal kamarád z Mešugova, páč jsem se ho dotazoval, jak to má tedy letos s tím hokejem, jestli tedy něco ... vrátil se letos k okopávané a že prej budu muset přijet pod lízátka ... no, tak nevím, no - okopávaná, na tu mě asi v Česku těžko někdo dostane ... opruz :smoke:

A kdyz uz jsme u mechonu, tak me vcera pobavil obrkolodej, kterej si vsiml, ze vedou ve statistice prokliku z jejich fora na nase forum, tak svym kolegum doporucil, aby uz pres odkaz na nase forum nikdo nechodil :D neuveritelny toto :loool:

Grimley řekl:
A kdyz uz jsme u mechonu, tak me vcera pobavil obrkolodej, kterej si vsiml, ze vedou ve statistice prokliku z jejich fora na nase forum, tak svym kolegum doporucil, aby uz pres odkaz na nase forum nikdo nechodil :D neuveritelny toto :loool:

:D :D :D tak to je konec :D

nějakej Heřman přišel co je to zač newite? :crazy:

Výva řekl:
nějakej Heřman přišel co je to zač newite? :crazy:
Tak ten teď neuspěl na zkoušce ve Slavii a minulou sezónu hrál třetí německou ligu. Sice je tady jen na zkoušku, ale stejně to moc nechápu, co si od něj slibují.

Těžko říct, jestli ho má cenu zkoušet. Přeci jenom třetí německá liga je tak na úrovni naši druhý. Předtím hrál za Vary extraligu a nějak zvlášť do statistik nedokázal promluvit. Kluk asi zkouší se někde ukázat, ale tady mu asi pšenka nepokvete. Leda ho vzít nazačátek jako náhradníka za zraněný hráče ale to by možná bylo lepší zkusit nějakýho juniora než tohohle hráče.

Tak k nám na zkoušku Heřman do Komety Vincour.To jsme to dopracovali.

pro mě je to důležitý vzkaz - že se se současnou situací klub tak úplně nesmířil + že asi nemá skoro žádné peníze na hráče, takže musíme zkusit tuto "kvalitu" ... Starda na tom musí být opravdu bídně mmj ...

To teda.. Chudák Starda ,ten musel jít opravdu hodně dolů když jsem přijde na testy takový hráč.. no moc tomu nerozumím.. rád bych byl překvapen.

Ta marodka bude asi opravdu velká když zde dostane prostor ukázat se chlapík který vlastně nic nikde nepředvedl, hlavně bude asi hodně levný..

Třeba se zároveň zvýšil objem zlaťáků v klubový kapse jeho příchodem :D

Já tomu nerozumím, ve Slavii ho vyhodí a tady ho budeme zkoušet???

třeba bude platným hráčem ... napadá mě, že Endál se vrátil ze Sajuzu, nedostal se do té jejich pralesní ligy a je zpět v Brodě .. .toho tu měli vyzkoušeného .. co za tím vězí, že po něm nesáhli?
Po Stardovi také ne - nemá tu Jan Heřman v klubu nějaké příbuzné?

Nééééé, to byl Jendo jen takovej fórek, ať ti to šlape, prostě Dušan se snaží a v pokladně nejni už skoro ani vindra, já jsem za to rád.

Samo, šepty šepty do rukávu, frfly frfly ... to jsme to teda dopracovali .... a takovej jsme byli slavnej echtovní klub, tady chtěl dřív hrát skoro každý :smoke:

Kely řekl:
Já tomu nerozumím, ve Slavii ho vyhodí a tady ho budeme zkoušet???

se říká, co Skotovi upadne, Holanďan zvedne ... symbolizuje to šetrnost Oranjes ... i my jsme zde šetrní, když budem mazaní, můžem tu testovat jednoho hráče co měsíc, za byt a stravu, já k tutomu vyzýval už dávno ... Dušana si nemohu vynachválit, páč nesedí s rukama v klíně, ale v rámci možností se snaží ....

jinak aniž bych chtěl napovídat - Zbyňa by měl do dnešního dne podepsanýho Ráďu ... doufám, že ho Dušan také zasychroval, aby nám po 30.4.2015 neodešel jako Buchtele. Bez náhrady. :eh:

btw kdypa se dostaví kolega kafka, aby nám podal report, jakýpa ten Jenda Heřmanů je??? :wtf:

woe řekl:
se říká, co Skotovi upadne, Holanďan zvedne ... symbolizuje to šetrnost Oranjes ... i my jsme zde šetrní, když budem mazaní, můžem tu testovat jednoho hráče co měsíc, za byt a stravu, já k tutomu vyzýval už dávno ... Dušana si nemohu vynachválit, páč nesedí s rukama v klíně, ale v rámci možností se snaží ....

jinak aniž bych chtěl napovídat - Zbyňa by měl do dnešního dne podepsanýho Ráďu ... doufám, že ho Dušan také zasychroval, aby nám po 30.4.2015 neodešel jako Buchtele. Bez náhrady. :eh:

btw kdypa se dostaví kolega kafka, aby nám podal report, jakýpa ten Jenda Heřmanů je??? :wtf:
Problém je ,že hráčský kádr máme tak úzký ,že když vypadne zkušený hráč není ho čím nahradit.
A to nemluvím ,že se bude dařit 12 ,65,79 a určo aspoň 1 odejde.A to zas budou čumět jak se to mohlo stát.
Já fakt Veneru lituju .

Kely řekl:
Problém je ,že hráčský kádr máme tak úzký ,že když vypadne zkušený hráč není ho čím nahradit.
A to nemluvím ,že se bude dařit 12 ,65,79 a určo aspoň 1 odejde.A to zas budou čumět jak se to mohlo stát.
Já fakt Veneru lituju .

Ted Herman, predtim Sedlak ze Sumperka - zkousi se. A pochybuju, ze by Dusan sem tahal nekoho koho nechce Zdenal. A oni preci jen vecem rozumi - hokeji. Jde o to, kolik dostane Dusan od Sebka penez, protoze ten spise setri a po tom, co se tu podepisoval kde kdo uz nic dalsi risky nedovoli. Dle me by bylo urcite lepsi zkusit Stardu, ale to se od klavesnice radi lehce. Uvidime jak se ta liga rozjede. Btw: krom Acka se ted porad zkousi i novi kluci do junioru a starsiho dorostu, i tam jsem zvedav na sestavy.

ad zkušebník Heřman: nic proti němu, třebas mu ve Slávce Láďa ukřivdil :D , ale když nic jinýho, tak tahat sem pralesáky z nějakých Říšskejch přeborů, když zde již prověřený Adam Pineault hrající prakticky stejnej level akorát za velkou louží byl smeten ze stolu slovy: " sledujeme jen hráče v nejvyšších soutěžích", tak to je fakt dobrej joke :clap: :clap: Naše vedení by mělo fakt radši držet hubu..... :silent:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno