Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
michalrysina řekl:Tak Hrabal říkal, že návštěvnost stránek mu neklesla, takže tam je spokojen a FB a Twitter tam má taky tisíce lidí v zástupu, jen nevím k čemu mu to je když 95% těch lidí v životě na hokeji nebyli a nikdy nebudou. Naopak zavřením fóra odradil nějaké věrné fanoušky. Ale přijde mi, že pro ně je směrodatné toto než sportovní úspěch. Letos čekám tuhý boj o předkolo.
Teď slibuje nějaké překvapení s fanshopem, ale to už říká 3 roky, takže mu moc nevěřím
Valda řekl:Co to ty nasi mlady safra v tej Breclavi vyvadi?
Sweník řekl:Špáča takhle nabral? To je dobře, snad bude odolnější.
U18 mile překvapuje, ale jedna vlaštovka jaro nedělá (ani dvě). Ještě bych byl opatrný s mládeží. To je běh na dlouhou trať, pochybuji, že by úspěchy přišly tak rychle..
woe řekl:btw Vincour do Komety ... no Kometa zbrojí tedy, to bylo starostí, zda budou mít po konci Kajotu na ligu a terazky by mohli třebas zas dolézt do finále ... no a do třetice ....
Výva řekl:to třetice jim to budu přátpokud tam nebude Teslička
![]()
Grimley řekl:A kdyz uz jsme u mechonu, tak me vcera pobavil obrkolodej, kterej si vsiml, ze vedou ve statistice prokliku z jejich fora na nase forum, tak svym kolegum doporucil, aby uz pres odkaz na nase forum nikdo nechodilneuveritelny toto :loool:
Tak ten teď neuspěl na zkoušce ve Slavii a minulou sezónu hrál třetí německou ligu. Sice je tady jen na zkoušku, ale stejně to moc nechápu, co si od něj slibují.Výva řekl:nějakej Heřman přišel co je to zač newite? :crazy:
Kely řekl:Já tomu nerozumím, ve Slavii ho vyhodí a tady ho budeme zkoušet???
Problém je ,že hráčský kádr máme tak úzký ,že když vypadne zkušený hráč není ho čím nahradit.woe řekl:se říká, co Skotovi upadne, Holanďan zvedne ... symbolizuje to šetrnost Oranjes ... i my jsme zde šetrní, když budem mazaní, můžem tu testovat jednoho hráče co měsíc, za byt a stravu, já k tutomu vyzýval už dávno ... Dušana si nemohu vynachválit, páč nesedí s rukama v klíně, ale v rámci možností se snaží ....
jinak aniž bych chtěl napovídat - Zbyňa by měl do dnešního dne podepsanýho Ráďu ... doufám, že ho Dušan také zasychroval, aby nám po 30.4.2015 neodešel jako Buchtele. Bez náhrady. :eh:
btw kdypa se dostaví kolega kafka, aby nám podal report, jakýpa ten Jenda Heřmanů je??? :wtf:
Kely řekl:Problém je ,že hráčský kádr máme tak úzký ,že když vypadne zkušený hráč není ho čím nahradit.
A to nemluvím ,že se bude dařit 12 ,65,79 a určo aspoň 1 odejde.A to zas budou čumět jak se to mohlo stát.
Já fakt Veneru lituju .
Naše vedení by mělo fakt radši držet hubu..... :silent: