Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Valda řekl:
Teda trosku mi tu dela problem technicka stranka fora, ale ja se s tim zziju :-) Jsem rad, ze forum vzniklo, rad vas tu vsechny vidim :wave: No a jak psal Orosena desitka, tesim se na věcnost i večnost tohoto fora :thumbup:

Je to jen o zvyku :) postupně se pracuje na lepší "ergonomii" pro používání fora....:) tak přeju, ať se ti tu líbí :)

Grimley řekl:
A Kotalík asi končí ne? Čekal jsem jestli nepůjde do motoru třeba :wtf:

Však tam vloni hrál za Motor a je součástí jejich majetkový struktury, jeden z jejich funkcionářů. Minulou sezónu to ale nešlo celýmu týmu a on se tam docela trápil, protože si to neměl s kým dát. Takže letos asi rezignoval a zatím hrát nebude, pokud nechytí zase chuť do hokeje. Letos by Motor měl každopádně patřit k elitě první ligy, už snad nebude žádný katastrofický scénář. Do přípravy vstoupili docela dobře.

Grimley řekl:
A Kotalík asi končí ne? Čekal jsem jestli nepůjde do motoru třeba :wtf:
Kotalík si vzal roční pauzu, ne? Nebo aspoň si to myslím.

Mrknul jsem na fórum Slavie a to je teda síla. Myslím, že jim to taky brzy zavřou, spousta výpadů proti Lubinovi, často vulgární. Každý moralista přesně "ví", co se tehdy stalo (asi hostinští, kteří to pivo LL před jízdou točili, a že jich je), no zkrátka hnus. Skoro si říkám, že by si zasloužili, aby se jim na to Lubina vykašlal a zahučeli do 1. ligy..

A jak píše woe, pan Pitter sem.

Sweník řekl:
Mrknul jsem na fórum Slavie a to je teda síla. Myslím, že jim to taky brzy zavřou, spousta výpadů proti Lubinovi, často vulgární. Každý moralista přesně "ví", co se tehdy stalo (asi hostinští, kteří to pivo LL před jízdou točili, a že jich je), no zkrátka hnus. Skoro si říkám, že by si zasloužili, aby se jim na to Lubina vykašlal a zahučeli do 1. ligy..

A jak píše woe, pan Pitter sem.

to se nám hodí, že si tam kálej do vlastního hnízda - na zimák jich stejnak chodí pět a půl, pan Pitter by mohl svůj brand sjednotit doma, v Pardubicích ... sešití si mohou jít stoupnout k Národnímu s kloboukem :)

Já Lubinu nehájím, ale on jim nabídl, že se s nimi sejde a zkusí s nimi dát řeč - to ječeli, že se s vrahem nebudou bavit - a nejčko by už třeba stačilo, ale před nimi spáchal seppuku a tisíckrát napsal, že už bude hodný ... no, jako konkurenti musíme být rádi, že nemají "klid na práci", i když tak úplnou radost taky nemám. Ještě, že tu nemáme takové starosti, u nás i v Brně odtrénoval a pokud si pamatuji, nikomu děti nesnědl, ani na Slovensku ne v tom New Castle´s, kde působil lóni.

Docela koukám, jakou tam proti němu jedou útočnou rétoriku. Dokonce i trička si proti němu dělají, takže to tam u nich má docela ohlas. Jsem zvědav, jak dlouho jim to tam bude vedení tolerovat tyhle urážky na jednoho z činovníků klubu. U nás stačilo málo a oproti tomuhle to bylo v klidu a už to bylo uzavřený. Ať si klidně to tam rozhází a nedělají si kvůli Lubinovi děkovačky svým hráčům, to jejich blbost.

Podlešák chce napadnout přes hráčskou asociaci u soudu nesmyslné hráčské tabulky. Uvidíme, jaký to bude mít úspěch. Kdyby mu to vyšlo, tak by to řadě hráčů usnadnilo pozici pro vyjednávání o nový smlouvě. Kvůli tomu musel odejít do Anglie, protože tady by ho nikdo za plnou cenu nekoupil. Stejný případ jsou asi náš Růža a Starda. Ti asi taky těžko budou něco hledat.

Deathwing2 řekl:
Podlešák chce napadnout přes hráčskou asociaci u soudu nesmyslné hráčské tabulky. Uvidíme, jaký to bude mít úspěch. Kdyby mu to vyšlo, tak by to řadě hráčů usnadnilo pozici pro vyjednávání o nový smlouvě. Kvůli tomu musel odejít do Anglie, protože tady by ho nikdo za plnou cenu nekoupil. Stejný případ jsou asi náš Růža a Starda. Ti asi taky těžko budou něco hledat.

Hezký, třeba se s tím začne něco dít .. teď si nemohu vybavit to jméno - holandský fotbalista - stěžoval si na nějaké limity, které odporovaly evropskému právu ohledně zaměstnávání cizinců a tuším, že tenkrát uspěl.
Držím Podlešákovi palce a doufám, že strhne lavinu.

Koukl jsem na DF Slavie - není to zas až tak zběsilé, ale jt celkem čerstvé dejavu - DF na webu klubu nemá smysl, je to jen umělé umravňování a směrování lidí, i když tam se asi skoro nemaže, to u nás se myslím mazalo víc .. ..

Jinak samo je velmi pěkné, že někteří fans Slavie jsou takovými Dušíny.
Asi proto jich je tak málo, protože čistých lidí, kteří se mohou bez uzardění podívat Bohu do očí - je opravdu na tom světě málo... jt v podstatě elita národa...

tau řekl:
Jean-Marc Bosman

jj, Bosman, díky ...

to Sweník - i ty jsi byl v mladším věku radikálnější, no ne? To k tomu patří, já to těm dětem nemám za zlé, pitomě se možná budou cítit až příště, kdy si sami sobě řeknou, že šli jen někomu dělat křoví bez vlastního názoru ...

jen ať sešití pokračují, my si budeme pana Pittera považovat víc ... a že jim nevadí Bery, který se s Lubinou baví, to je tím pádem přeci zrádce, ne?

woe řekl:
to Sweník - i ty jsi byl v mladším věku radikálnější, no ne? To k tomu patří, já to těm dětem nemám za zlé, pitomě se možná budou cítit až příště, kdy si sami sobě řeknou, že šli jen někomu dělat křoví bez vlastního názoru ...

jen ať sešití pokračují, my si budeme pana Pittera považovat víc ... a že jim nevadí Bery, který se s Lubinou baví, to je tím pádem přeci zrádce, ne?

Já ti nevím, řekl bych, že se mnou ta léta tak necloumala. Abych někde musel demonstrovat a dělat humbuk jen proto, aby mě bylo slyšet, tak to ani ne. Já byl hodné dítě.. :angel:

Jinak Bery ani hráči nejsou zrádci, LL je velký kápo a o všech tam rozhoduje, takže oni se ho naoko přece zastávat musí. :-))

ad Podlešák: Já bych to nadšení z případného zrušení tabulek mírnil. To by se asi začaly dít věci. Kádr bychom měli vybrakovaný raz dva. Spíš bych byl pro nějaký kompromis. Jak včera psal Muf, hledět třeba na poslední dvě sezony nebo na ten věk. Jo zrušit či zmírnit to od pětadvaceti let, to by asi šlo.

Sweník řekl:
Jinak Bery ani hráči nejsou zrádci, LL je velký kápo a o všech tam rozhoduje, takže oni se ho naoko přece zastávat musí. :-))

ad Podlešák: Já bych to nadšení z případného zrušení tabulek mírnil. To by se asi začaly dít věci. Kádr bychom měli vybrakovaný raz dva. Spíš bych byl pro nějaký kompromis. Jak včera psal Muf, hledět třeba na poslední dvě sezony nebo na ten věk. Jo zrušit či zmírnit to od pětadvaceti let, to by asi šlo.

je vidět, že jsi nevyrůstal za komančů, to jsme byli skoro všici rebelanti už od mala a někdy tomu člověk taky třebas tak detailně nerozuměl ... prostě mládí, ať se vyblbnou :)

měli bychom vybrakovaný klub? kým? a co ostatní? nene, nebojím se, nějaký náraz by byl, ale věřím, že by se to uklepalo a bylo by to ok ... prostě jsme prý jediní v regionu, to něco značí .... nebyl by problém, Podlešákovi fandím.

Bohužel dnes nemůžu navštívit první match s Bolkou jelikož musím do práce, tak doufám že se z Vás někdo najde kdo se chystá na zimák a bude poctivě pozorovat naše mladíky. Hodně mě zajímají hlavně beci, takový Havlík , Škvor,Beneš,Ščotka atd.. v obraně budeme potřebovat aby se někdo chytnul.. v útoku problém mít snad nebudeme pokud bude hráčům držet zdraví. A samozřejmě golmani.. no zkrátka doufám že nám tu dnes někdo večer poreferuje :-)

Adze řekl:
Bohužel dnes nemůžu navštívit první match s Bolkou jelikož musím do práce, tak doufám že se z Vás někdo najde kdo se chystá na zimák a bude poctivě pozorovat naše mladíky. Hodně mě zajímají hlavně beci, takový Havlík , Škvor,Beneš,Ščotka atd.. v obraně budeme potřebovat aby se někdo chytnul.. v útoku problém mít snad nebudeme pokud bude hráčům držet zdraví. A samozřejmě golmani.. no zkrátka doufám že nám tu dnes někdo večer poreferuje :-)

očekávám, že před sezonou - nebudou mít mladí dresy opatřeny jmenovkami, takže to bude muset být opravdu věci znalý insider, aby poznal, kdo je kdo ... před začátkem se asi jen přečte sestava s čísly ... uvidíme...včera jsme si to tu už psali, z dneška se bude dát těžko něco uvařit, dnes to bude hlavně pohodová návštěva našeho zimáčku, našeho chrámu :clap:

Abych nebyl furt ten ošklivej, tak dneska by to mohlo vypadat nějak takhle s čísly, samozřejmě bez záruky:

2 Kristan
7 Škvor
8 Havlík
11 Marcinko
12 Tybor
14 Ščotka
15 Gregorc
19 Benák
22 Půhoný
23 Kolář
24 Píša
26 Semorád
29 Čáslava
30 Nahodil
34 Zdráhal
37 Sýkora
61 Voženílek
69 Radil
71 Veselý
72 Halász
76 Moučka
79 Kaut
90 Poulíček
94 Cetkovský
96 Somík

Jen poprosím a zkusím nevinně navrhnout, aby až přijdete z dnešního matche, neupejpejte se a podělte se o dojmy a nejlíp kdybyste k tomu použili téma s názvem "Přátelák PCE X BOL" - bude to taková premiéra a postupný zvykání na komentování zápasů v sezóně a když někdo dojde dýl, nebude muset rolovat v týhle všehochuti aby si našel komentáře k zápasu :) děkuji :))

:thumbup: no, paráda, díky

...to bylo na HoHa ... značím si čísla a půjdu si sednout vedle pana Tichonova a budu si psát do sešítku, jako on :angel:

@ HoH : děkujeme pěkně :thumbup:

2HoH
No prosím :clap: Díky :thumbup:

No vida. Díky moc! Ted se může bez výmluv sledovat a zapisovat!! :-)Tak do hry půjdou asi všichni co jsme čekali, jen ten Špáča chybí, asi není stále fit to je škoda a obránce Beneš teda nehraje.. Sakra dnes mě to teda štve, na ledě budou všichni co jsem tak nějak chtěl vidět ,krom zminovaných beků třeba ještě Kaut, Voženílek po době zase Veselý i třeba Půhoný. Snad bude slušný textový online a hlavně kvalitní po zápasový report.

A naopak dnes a možná ten příští zápas půjde hodně hráčům o dost, jejich výkony rozhodnou jestli dostanou šanci dál nebo se tady objeví třeba v průběhu sezony když bude potřeba. Nečekal bych nějakou plácandu, klouzavou :-) pro dotyčné je jasné o co se můžou poprat. S pravidly o juniorech , mladších hráčích a určitě nějakým místem v obraně áčka (je letos zase o beka méně) 100% mají kluci o co hrát.

Ahoj, zdravím všechny, super, že vzniklo toto nové forum a RIP za staré, nechápu, že to někomu mohlo vadit...a stará sestava je tu už koukám "na značkách" takže můžeme v klidu no nové sezony :)), dneska na Bolku...už mám absťák

Zdravim po dlouhé době :crazy: něco nového? koukám,že se trochu změnilo k naší barvě DF ale těžko se mi orientuje snad si zvyknu :crazy: :crazy: :thumbup:

Lidi mě tam nejde šoupnout obrázek na misto Avatara :crazy: sem to já nouma radu pls :crazy:

Uživatelský panel / profil / avatar / vybrat soubor / odeslat
Pozor na velikost nahrávaného obrázku :wave:

Podle mě zajímavý pohled na odchod Zachy do Ameriky. http://sport.aktualne.cz/trener-zachy-at-do-ameriky-jde-otec-mu-akorat-skodil/r~3e96fd5e1b0011e480e50025900fea04/

Výva řekl:
Zdravim po dlouhé době :crazy: něco nového? koukám,že se trochu změnilo k naší barvě DF ale těžko se mi orientuje snad si zvyknu :crazy: :crazy: :thumbup:

Zdravím :) dneska, zítra a v průběhu víkendu přidám pár návodů s obrázkama aby naše forum mohli používat všichni podle svých potřeb ( a zásluh :D) )

Jinak vítám další nově příchozí - už je nás tu 77 :) denně tu máme průměrně 500 návštěv :thumbup:

tomaso25 řekl:
Podle mě zajímavý pohled na odchod Zachy do Ameriky. http://sport.aktualne.cz/trener-zachy-at-do-ameriky-jde-otec-mu-akorat-skodil/r~3e96fd5e1b0011e480e50025900fea04/

Tady je vidět, že méňe je někdy více :) Asi není nic horšího než fanatickej otec/ matka ... Samozřejmě, že každej rodič chce pro svý dítko to nejlepší, ale je normální takhle kecat trenérovi do práce? :crazy: Myslím, že mladýmu asi ani nezbejvalo nic jinýho než odejít, snad za mořem už Zacha senior nebude trenérům diktovat ice time pro svýho syna :)) každopádně je to nešvar, tyhle odchody do zámoří...pak naše liga má mít nějakou úroveň ...

KOM_PCE.jpg

Konečné skore:
Počet diváků:
Sestava týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice:
Sestava týmu Linköping HC:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno