Fotbal

Tak 1:1 z penalty. to je maximum možného... Nicméně, jak ten komentátor souzní s Holomócí, to je jak ve vanplej... Prý bude Var, tak to nevěstí nic dobrého, já bych penaltu nepískal, ke kontaktu došlo až po odehrání míče... no prostě zaujatost a neznalost

tak 2:1 druhej poločas konečně začali něco hrát a k něčemu to vypadá, dobré vystřídání hned 3 hráčů

Co ten Trousil s těma kopačkama provádí, proboha? 😱👍

Hlavně od 60min to začalo mít i parametry. Do ty doby hráli jak včera prodloužení se Spartou prvních deset minut na ručník...
Snad si Pražák tu hořkou pilulku z hokeje vynahradí 3b dneska z fotbalu...
Hezká prostřední skupina, snad tenhle rok už bez stresu..

V pondělní fotbalové show Tiki taka bude náš kouč. Vezme si i pohár? :)

Prosim, nema to nekdo cely? Podle komentaru to vypada na zajimavou sondu do psychologie ultras…

Naši zatím hnus. Takový bezpohlavní výkon na moc stačit nebude. 👎

Tak ale po bodu jsme sahali. Neuznaný (správně) gól. Další dvě velký šance... Jak říkám často - fotbalu moc nerozumím - ale podle mě jsme si bodík zasloužili..

Kováč není žádný dobrý trenér, je to jen žvanil ,který umí mluvit , nikdy nic nedokázal i když měl jak v Pardubicích , tak hlavně teď v Liberci , dobrý tým.

No ono někteří " odborníci" ho viděli i u nároďáku a to opravdu neeee , ten bude rád když odejde někam do zahraničí a dopadne jako Franc Straka :D

Mně se ten moderní fotbal vůbec nelíbí... iks přihrávek na vlastní polovině, pak jakoby nějakej pokus o útok, většinou neúspěšnej. A soupeř z druhý strany to samý... Nuda, nuda, nuda... Zlatej hokej a vlastně jakejkoliv jinej kolektivní sport....

Černý má třeba nedostatky v bránění, ale nevím proč ho Koubek úplně zavrhl, směrem dopředu typologicky takových hráčů moc nemáme. Dívat se na tenhle těžkopádný fotbal je opravdu docela utrpení.

Mně se ten moderní fotbal vůbec nelíbí... iks přihrávek na vlastní polovině, pak jakoby nějakej pokus o útok, většinou neúspěšnej. A soupeř z druhý strany to samý... Nuda, nuda, nuda... Zlatej hokej a vlastně jakejkoliv jinej kolektivní sport....
Jseš zkrátka zmlsanej atraktivním, a útočným pojetí hry, které nám servíruje naše Dynamo ☝️ Kdybys byl fanda Trzince, tak by ti tento fotbal téměř lahodil 🤷😁

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno