Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Irové jsou v piči a dobře jim tak, nemám je rád... Proti Dánsku to ale bude skoro neřešitelný, hrají hezkej fotbal a k postupu na MS jim klidně popřeju, ale jsem rád že ti hnusní Irové vypadli s takovým silovým fotbalem.. Sami padali jak hovna, přitom si vždycky hrají na tvrďáky a zastrašují prasečinamaPokud vypadneme, tak to asi bude dobře. Co bychom na MS dělali, Irové jsou ve všem lepší a přímočařejší.
Rozhodčí pískal dost přísně , nejlepší když se hraje tvrdě a rozhodčí to pouští. Pokud se herně nezvednou, tak na MS nemají co dělat. Je to takový priposrany výkon.Irové jsou v piči a dobře jim tak, nemám je rád... Proti Dánsku to ale bude skoro neřešitelný, hrají hezkej fotbal a k postupu na MS jim klidně popřeju, ale jsem rád že ti hnusní Irové vypadli s takovým silovým fotbalem.. Sami padali jak hovna, přitom si vždycky hrají na tvrďáky a zastrašují prasečinama
s tím souhlasím.. s oběma větamaRozhodčí pískal dost přísně , nejlepší když se hraje tvrdě a rozhodčí to pouští. Pokud se herně nezvednou, tak na MS nemají co dělat. Je to takový priposrany výkon.
Emile Tomek, ale fotbal nehraje.Tomek svou přihrávkou opravdu posílá Vary do semi!
Celé to je jenom otázka času....Vyrovnání se zdálo být jen otázkou času
Moje chyba. Nechválit, ale jebatProdloužení o hodně lepší než 2. poločas
Dánové se ale ztrapnili. Penalty nejsou nájezdy, penaltu musíš dát..Tak, a teď kritizujte třinecké nebo brněnské tituly..
Náš současný fotbal těžká obrana a z hovna bič..
Přesto jsem rád. Bohužel jediný fotbalista v té sestavě byl pouze Šulc.. I tak jsem na kluky pyšný, týmový výkon, dřeli až na kost. Jako předloni Třinec..![]()
Co blázníš? Víš, jak museli být všichni aktéři nervózní, totálně vystresovaní?Dánové se ale ztrapnili. Penalty nejsou nájezdy, penaltu musíš dát..
A o tom to je. Být profesionálním sportovcem není jen o tom to mít "v nohách", ale i "v hlavě" a umět tyhle momenty ustát.Co blázníš? Víš, jak museli být všichni aktéři nervózní, totálně vystresovaní?
Já vím, ale penaltu nedalo plno i v hlavě super nastavených hvězd, viz "Talián s božským copánkem" Johny Walker..A o tom to je. Být profesionálním sportovcem není jen o tom to mít "v nohách", ale i "v hlavě" a umět tyhle momenty ustát.