Fotbal

Jako výhru po té vymyšlené červené kartě jsem nečekal, ale hráli jsme dobře i v oslabení a zaslouženě bereme tři body.

Je to super, i přes objektivní potíže a tlačenku jsme prodloužili neporazitelnost! Kolik už? 5-6 zápasů? O záchranu už nemám strach, s tímhle výkonem je to paráda

Je to super, i přes objektivní potíže a tlačenku jsme prodloužili neporazitelnost! Kolik už? 5-6 zápasů? O záchranu už nemám strach, s tímhle výkonem je to paráda
Njn, ono se prostě hraje jinak, když teď už máš nějaký jistoty a navíc i vyhlídku světlých zítřků než když víš, že klub nemá prachy, na konci sezóny sestoupíš a budeš hrát v lepším případě prales... 🤷 Vstup Pražáka byla pro FK neskutečná klika doslova za vteřinu dvanáct 👍

Hodně slušný výkon, už dlouho jsem neviděl vyhrát tým v deseti a ještě dát k tomu dva góly takhle v oslabení. Dneska bych bral i remízu, tohle je nad plán.
Gratulace i Trousilovi, vždyť tenhle borec udělal snad víc bodů za 10 zápasů než Střihavka skoro za 40.

Njn, ono se prostě hraje jinak, když teď už máš nějaký jistoty a navíc i vyhlídku světlých zítřků než když víš, že klub nemá prachy, na konci sezóny sestoupíš a budeš hrát v lepším případě prales... 🤷 Vstup Pražáka byla pro FK neskutečná klika doslova za vteřinu dvanáct 👍
Snad nebude kolize s hokejem, myslím souboj o sponzory. Ono kdyby fotbalisti opravdu občas postoupili do nějakého evropského poháru, někteří by chtěli být více vidět. A je jasné, že hokej fotbalu mezinárodně nikdy nemá šanci konkurovat.

Dneska mi to bego přijde nemastný, neslaný, snad je to soupeřem a jeho hrou. Gól opravdu náhoďák od čtvrté pětky. Děkuji jim za něj. Já před tím koukal, byť jedním okem, na Poruba - Zlín. Ti si rozhodně nepomáhají, ti se vzájemně posílají na dno. Ale koukat se na to nedá.

Dneska mi to bego přijde nemastný, neslaný, snad je to soupeřem a jeho hrou. Gól opravdu náhoďák od čtvrté pětky. Děkuji jim za něj. Já před tím koukal, byť jedním okem, na Poruba - Zlín. Ti si rozhodně nepomáhají, ti se vzájemně posílají na dno. Ale koukat se na to nedá.
Emile tady řešíme fotbal. 🤭

Člověk nevidí zápas kvůli hokeji, mrkne na statistiky a vidí tohle

Přílohy

• Screenshot_20260215_145330.webp
    Screenshot_20260215_145330.webp
    61.8 KB · Zobrazení: 19

jeste vyjadreni k cervene karte.

Když se emoce na hřišti vyostří, rád přepínám na mostbet kde si užívám férové prostředí, bleskové reakce a skvělou zábavu bez zbytečných faulů.

Pardubic hrál jako první míč a ten následný kontakt byl čistě o setrvačnosti, navíc tam byla vidět snaha tu nohu stahovat, takže o žádné agresi nemůže být řeč. Je to neuvěřitelná bota rozhodčího a hlavně nechápu, proč do toho nehodil vidle VAR, když je to tam vidět černý na bílým :cautious:

Dneska to zatím vypadá na 3 body, dobrej zápas.. Karvinná má sestupnou tendenci od podzimu

Karviná dramatizuje zápas, takže se teprve uvidí jestli budou body a kolik. 🫣

Dívám se ted na pražské derby a zatím vidim celkem prd. Mlha jak kráva... Plíce hráčů určitě děkuji všem radikálním fanouškům....

Už tam lítá redka. Sparta v deseti.
Edit: tak ještě videohry.
Edit 2: řádná redka pouze žlutá.

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno