Fotbal

To logo vymyslel někdo pět minut před tiskovkou ne? :D

Pro srovnání
Objektivně mi to logo vychází asi jako nejhorší. Snad si zvyknu..

Přílohy

• IMG_4760.webp
    IMG_4760.webp
    64.8 KB · Zobrazení: 37
S D jsem byl rozpačitej, nakonec s ním nemám problém. Nějak se s ním pracuje. Někde vypadá líp, někde trochu hůř. Ale je tam jasná rozpoznatelnost.

Ale s čím přišli z Kaprainu, to je teda nářez...

To je jak instagramova ikona nejakyho deniku 😁😁😁

Tohle a Jablonec, to se opravdu nepovedlo.
Chtělo to jen facelift, ne redesign.

Nejhorší logo ve sportovním prostředí za poslední dobu🤮AI by zdarma vytvořila 100 lepších. Odstupte!

Zároveň je nutný dodat, že až na výjimky je rebranding fanoušky požadován a následně kritizovanej. Prostě proto, že je to většinou velká změna a lidi jsou nakonec na to původní logo zvyklí víc, než di původně mysleli. Lidstvo žije v konfliktu mezi požadovaním změny a strachem z ní. Čas ten pohled většinou trochu poupraví. Ale nic to nemění, že rebranding fkpce je teda hodně odvážná střela od boku. Navíc na něj měli rok. Za mě z toho čiší rivalita majitele kopaček vůči majiteli hokejek...

Dědek před těmi šesti lety jednal mnohem rychleji, protože se viditelně odstřihnout od loga z roku 2015, který symbolizovalo extrémně odpudivou pětiletku v historii klubu. Vyhrál minimalismus, budiž. Navíc přišly úspěchy. Dnes má déčko na dresech, trikách, v autech moře lidí. Asi i někteří, kteří před šesti lety přísahali, že nikdy.

Trochu se obávám, že v případě kopaček si na lidi časem zvyknou, ale to je tak všechno.

Jen takový malý pokus s AI, fakt chvilkový. Jedno je facelift, druhý redesign.
I ta AI to dala líp...jasně, chce to člověka. Ale prostě pořád lepší než vymejšlet píčoviny.

Přílohy

• ChatGPT Image 17. 7. 2026 15_34_44 (1).webp
    ChatGPT Image 17. 7. 2026 15_34_44 (1).webp
    68.3 KB · Zobrazení: 10
  • ChatGPT Image 17. 7. 2026 15_34_45 (4).webp
    ChatGPT Image 17. 7. 2026 15_34_45 (4).webp
    61.1 KB · Zobrazení: 10
Nemám slov.
Logo jako Penny Market, teď už by jen stačilo vyměnit tu tečku za minci a ideál.
Nechápu, že to takhle zprasili...

Vypadá to jako moderní gymnastka cvičící s míčem....😡

Přitom koukám, že to dělala celkem renomovaná agentura touchbranding.com

Já teď koukám na celkový provedení. A teda nevím. V článku na webu kopaček šermování memorandem a atak na hcpce. No, oukej.

Video... Namluvený frajerem na první dobrou bez jakýkoli pardubický vazby. Hodně AI včetně stadionu. Dvě sady dresů v barvách Mechu.

Mě to přijde takové umělé okolo fotbalu.....jsem zvědavý, jak to dlouho vydrží, viz. Liberec.....a hlavně u nás ve fotbale jsou karty jasně rozdaný Slávie, Plzeň, Sparta.....a potom se o něco hraje

Myslím, že to je o tom, jakou měl pan Pražák nebo jinej hlavoun představu.....kdyby byly představy jiné, tak by takhle hrůza vůbec nikdy nevznikla, a zcela určitě nebyla schválena 🤷
Vždyť je to úplně prosté. Dědek má v hokeji "déčko", tak Pražák tam ve fotbale musel za každou cenu propašovat "péčko", má ho tam..:)

Přitom koukám, že to dělala celkem renomovaná agentura touchbranding.com
Koukám, že dělali rebranding SKS. Koukám na stránky Kopeme pro Pardubáky. A vlastně furt nechápu, o co se jedná. To je nějaká avangarda, kterou zatím nikdo nepochopil? Tohle Kaprain nějakou zlatku muselo stát.

Zlatá přestávková soutěž od Tatry Hlinsko....

Mandous to je taky úkaz, takhle Mechovou darovat gól
Pěkně to podělal. Co dál? Asi mu budeme věřit. Ale tohle by se mu fakt nemělo stát v jakémkoliv zápase, okamžitě dostal tým do pozice slabšího, co musí dotahovat.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno