Na sítích to sklízí fakt velkou kritiku.nevsiml jsem si, ze by dneska bylo aprila
tohle se fest nepovedlo
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Na sítích to sklízí fakt velkou kritiku.nevsiml jsem si, ze by dneska bylo aprila
tohle se fest nepovedlo
ja s tou kritikou souhlasimNa sítích to sklízí fakt velkou kritiku.
Já v tom zase vidím logo nějaké politické stranyTo je jak instagramova ikona nejakyho deniku![]()
Já teď koukám na celkový provedení. A teda nevím. V článku na webu kopaček šermování memorandem a atak na hcpce. No, oukej.
Video... Namluvený frajerem na první dobrou bez jakýkoli pardubický vazby. Hodně AI včetně stadionu. Dvě sady dresů v barvách Mechu.
Myslím, že to je o tom, jakou měl pan Pražák nebo jinej hlavoun představu.....kdyby byly představy jiné, tak by takhle hrůza vůbec nikdy nevznikla, a zcela určitě nebyla schválenaPřitom koukám, že to dělala celkem renomovaná agentura touchbranding.com
Vždyť je to úplně prosté. Dědek má v hokeji "déčko", tak Pražák tam ve fotbale musel za každou cenu propašovat "péčko", má ho tam..Myslím, že to je o tom, jakou měl pan Pražák nebo jinej hlavoun představu.....kdyby byly představy jiné, tak by takhle hrůza vůbec nikdy nevznikla, a zcela určitě nebyla schválena![]()
Koukám, že dělali rebranding SKS. Koukám na stránky Kopeme pro Pardubáky. A vlastně furt nechápu, o co se jedná. To je nějaká avangarda, kterou zatím nikdo nepochopil? Tohle Kaprain nějakou zlatku muselo stát.Přitom koukám, že to dělala celkem renomovaná agentura touchbranding.com
"Péčko" ve fotbale?Vždyť je to úplně prosté. Dědek má v hokeji "déčko", tak Pražák tam ve fotbale musel za každou cenu propašovat "péčko", má ho tam..![]()
Je to samá kurva"Péčko" ve fotbale?![]()
....ale tak zase obézní Ronaldo v modrejch teplákách s výrazem chovance Ústavu sociální péče, to u nás na zimáku nezažiješZlatá přestávková soutěž od Tatry Hlinsko....
Pěkně to podělal. Co dál? Asi mu budeme věřit. Ale tohle by se mu fakt nemělo stát v jakémkoliv zápase, okamžitě dostal tým do pozice slabšího, co musí dotahovat.Mandous to je taky úkaz, takhle Mechovou darovat gól