Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Njn, ono se prostě hraje jinak, když teď už máš nějaký jistoty a navíc i vyhlídku světlých zítřků než když víš, že klub nemá prachy, na konci sezóny sestoupíš a budeš hrát v lepším případě prales...Je to super, i přes objektivní potíže a tlačenku jsme prodloužili neporazitelnost! Kolik už? 5-6 zápasů? O záchranu už nemám strach, s tímhle výkonem je to paráda
Snad nebude kolize s hokejem, myslím souboj o sponzory. Ono kdyby fotbalisti opravdu občas postoupili do nějakého evropského poháru, někteří by chtěli být více vidět. A je jasné, že hokej fotbalu mezinárodně nikdy nemá šanci konkurovat.Njn, ono se prostě hraje jinak, když teď už máš nějaký jistoty a navíc i vyhlídku světlých zítřků než když víš, že klub nemá prachy, na konci sezóny sestoupíš a budeš hrát v lepším případě prales...Vstup Pražáka byla pro FK neskutečná klika doslova za vteřinu dvanáct
![]()
Emile tady řešíme fotbal.Dneska mi to bego přijde nemastný, neslaný, snad je to soupeřem a jeho hrou. Gól opravdu náhoďák od čtvrté pětky. Děkuji jim za něj. Já před tím koukal, byť jedním okem, na Poruba - Zlín. Ti si rozhodně nepomáhají, ti se vzájemně posílají na dno. Ale koukat se na to nedá.
To mi nedělejte, takhle přehazovat pořadí jednotlivých fór. A já furt pátrám, kam mi příspěvek zmizel!Emile tady řešíme fotbal.![]()
To byla asi moje vina, teď ti možná "zmizí" zase.To mi nedělejte, takhle přehazovat pořadí jednotlivých fór. A já furt pátrám, kam mi příspěvek zmizel!
![]()
jeste vyjadreni k cervene karte.
jeste vyjadreni k cervene karte.
Když se emoce na hřišti vyostří, rád přepínám na mostbet kde si užívám férové prostředí, bleskové reakce a skvělou zábavu bez zbytečných faulů.
už jsou, gratulka klukům.... ale na můj vkus se až příliš stáhli a brániliKarviná dramatizuje zápas, takže se teprve uvidí jestli budou body a kolik.![]()
já myslím, že se ještě dočkáme..Už tam lítá redka. Sparta v deseti.
Edit: tak ještě videohry.