Opa_dynamo
Střelec od modré
- 162
- 252
Pesan - malo se usmivaUž tam není Kousal a Fídžis. Vlastně ani Radil. A kdo to tam ještě rozbíjel? Zbořil? Hyka? Pánik?
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Pesan - malo se usmivaUž tam není Kousal a Fídžis. Vlastně ani Radil. A kdo to tam ještě rozbíjel? Zbořil? Hyka? Pánik?
Doufám, že to tady nečtou realiťáci.......na posledních dvou stránkách příspěvků hodnota moji nemovitosti spadla tak na desetinu, zlatý byty v Ústí.U nás v Chebu se říká, že Mongolsko začíná za Českou Třebovou.![]()
Cítím, že nám tady teče zlatá řeka a už jsem musel odmítnout sedmyho zájemce o koupi nemovitostiDoufám, že to tady nečtou realiťáci.......na posledních dvou stránkách příspěvků hodnota moji nemovitosti spadla tak na desetinu, zlatý byty v Ústí.![]()
Já myslel v Ústí nad Labem...Cítím, že nám tady teče zlatá řeka a už jsem musel odmítnout sedmyho zájemce o koupi nemovitosti![]()
Jo tahle partička je neskutečná... Kondel k tomu není potřeba nic dodávat (to je tak skvělej kluk), ale i právě ten Smejky a Ondra Mikliš. Oni vlastně všichni co jsou teď v Dynamu jsou pohodáři, tihle samozřejmě ještě super šoumeni. Taková atmosféra, to se do práce prostě těšíš a rád kámošovi na ledě nahraješ.Tak ja tu vlezu do jednoho random café v centru a potkám tam Kondela, Smejkyho, Stráňase a Mikliše. A až mi bude někdo tvrdit, že v kabině není parta, tak ho poslu po hlave rovnou do prdele![]()
Ale ono to asi mělo něco do sebe, protože si většina myslela že nad OrlicíJá myslel v Ústí nad Labem...Sorry.
![]()
Souhlas a jeste dodam, ze to neni nahoda.. pri vyberu hracou do tymu se na jejich chovani mimo led hodne bral ohledJo tahle partička je neskutečná... Kondel k tomu není potřeba nic dodávat (to je tak skvělej kluk), ale i právě ten Smejky a Ondra Mikliš. Oni vlastně všichni co jsou teď v Dynamu jsou pohodáři, tihle samozřejmě ještě super šoumeni. Taková atmosféra, to se do práce prostě těšíš a rád kámošovi na ledě nahraješ.
Prej za to mohlo úterýPlzeň je v čele Ligy mistrů, přijede tam jeden z top týmů švédský ligy a přijde 2800 lidí... Fakt nechápu...
Cau. Co je to delsi dobu? Stihne jaro? O nic jineho asi nejde. DikyTak Lauko zřejmě opravdu poranění kolene a tedy bude mimo na delší dobu, tak jako Kaut. Tihle dva hráči mají fakt smůlu a pokud se to potvrdí, bude mě to mrzet, protože Lauko je na černou práci TOP hráč.
Prej za to mohlo úterý
Těžko říct, jak tam vymysleli ticketing na CHL. U nás návštěvě zásadně pomohlo, že permice máj základní část CHL v ceně. Jinak by to taky žádná velká hitparáda u nás asi nebyla. I když víc lidí než v Plzni by dorazilo určitě.Takže už i v Plzni chodí na TOP zápasy míň lidí než do stodoly k sousedům? To můžou půlku zimáků za chvíli rovnou zavřít... Asi lidé zpohodlněli a radši koukaj doma nebo v hospodě na Oneplay. Nás do toho samozřejmě nepočítám![]()
tak je to na podrobnej rozbor a hledání příčin - Plzeň 2.800 lidí, Kolner Haie 18.100 lidí, u nás 8.000...Plzeň je v čele Ligy mistrů, přijede tam jeden z top týmů švédský ligy a přijde 2800 lidí... Fakt nechápu...
Tak Lauko zřejmě opravdu poranění kolene a tedy bude mimo na delší dobu, tak jako Kaut. Tihle dva hráči mají fakt smůlu a pokud se to potvrdí, bude mě to mrzet, protože Lauko je na černou práci TOP hráč.
Ve Švýcarsku asi maj rádi exotiku![]()
ve švýcarsku přijde v ÚTERÝ na Nitru pěkných 7 tis. a kousek....
Prej za to mohlo úterý
a co jim zbejvá než hejtit? Jaký by asi měli nosit merch, co by reprezentoval ten paklub?
Náhled přílohy 9316

No jo, na Nitru přijde rád každej,ale proč chodit na nějaký skandinávský týmy, u kterých když přečtete nazev nahlas,tak se kolem začne vznášet nábytek![]()
ve švýcarsku přijde v ÚTERÝ na Nitru pěkných 7 tis. a kousek....
![]()
Tomášek otevřeně o Spartě: Vadila mi jediná věc... Co se mu nelíbí na extralize? | Hokej.cz - web českého hokeje
Dvěma góly a přihrávkou pomohl skolit svůj bývalý tým Spartu Praha. David Tomášek zatím zdárně usiluje o to, aby Pardubice potvrzovaly vysoká očekávání. Exkluzivně pro Hokej.cz popsal nejen atmosféru v týmu, ale i vzpomínky na Edmonton a dojem z návratu do Česka.www.hokej.cz
To je super!Připomeňme si:
„Když jsem zjistil, že jsou pozitivní tři ze tří náhodně vybraných hráčů, trošku se mi protočily panenky. Když jsem se o tom bavil i s kolegy napříč Evropou, bylo to pro ně poměrně šokující,“ říká v exkluzivním rozhovoru pro Deník ředitel Antidopingového výboru ČR Martin Čížek, který kauzu vnímá jako „brutální pochybení“, pro které nemá omluv.
![]()
S ředitelem antidopingu nejen o Hradci a Vítkovicích: Protočily se mi panenky
/EXKLUZIVNĚ/ „Kdyby play-off neskončilo, testovali bychom i další hokejisty Hradce,“ říká Martin Čížek, ředitel Antidopingového výboru ČR, v exkluzivním rozhovoru pro Deník k dopingu v semifinálové sémoravskoslezsky.denik.cz