Vosmík úřadoval!
Tak doufám že dnes Bobby hattrick
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Vosmík úřadoval!
A nelze zařídit, aby se dnes na Mesomorph zimáku nerozdělovaly žádný body?Tak doufám že dnes Bobby hattrick
Minimálně při přestupu jsme část smlouvy platili, jak je to teď, nevím....platíme Hyku ? Já myslel, že Rudoši kompletně přebrali jeho smlouvu do roku 2028.
Dolní sazba jsou dva špíly, klidně ať mu to vyhlásí zítra...A nemělo by se to rozseknout už dnes? Jestli Chlapík trest dostane nebo ne. Hrají opět dneska s Mechovem.
Neestébákovy nestranické nenoviny. Zbytečný číst. Ale takhle blbě si naběhnout na vidle a ještě do toho zatáhnout klub, to zas jako zaslouží přes držku.....![]()
Další problém Dědkova hnutí. Kandidát použil v kampani maily pacientů - iDNES.cz
Nové politické hnutí miliardáře Petra Dědka Srdcem pro Pardubice má další problém, poté co využilo sportovní klub k agitaci. Předseda hnutí a čtyřka na kandidátce do voleb, praktický lékař pro dospělé a emeritní primář ARO Vítězslav Novohradský, rozeslal svým pacientům e-mail s pozvánkou na...www.idnes.cz
Koukám žurnalistickej odpad Janouš zase píše na objednávku…
Chytrej kluk po tátovi, moc si to bere, až se srovná psychicky, bude skvělej.Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.
Pořád věřím, že se tam rozjede, ale teď dostává slušně naloženo, s tím však musel počítat.
Však ho znám osobně. Taky věřím, že se rozjede.Chytrej kluk po tátovi, moc si to bere, až se srovná psychicky, bude skvělej.
Ale fuj, jestli má dno nějaký pořadí, tak je Mechov a pod ním tak maximálně rusáci.....Tak doufám že dnes Bobby hattrick
Já měl tátu jako učitele výpočetní techniky na Resslovce......to jsme ještě hráli Prince z Persie a programovali Karla....Však ho znám osobně. Taky věřím, že se rozjede.![]()
To jsi možná chodil s bratrem do třídyJá měl tátu jako učitele výpočetní techniky na Resslovce......to jsme ještě hráli Prince z Persie a programovali Karla....![]()
Já tam byl v matematický třídě, myslím 97 jsem končil. To tam ještě hokejisti nebyli.To jsi možná chodil s bratrem do třídyTo bylo určitě před rokem 2000. Pamatuješ spojené třídy s hokejkama? (Velich, Šplíchal, Skuček,....) Bratr ročník 84.
Z toho ročníku to nejdál dotáhl asi T. Linhart.
Hmm, tak to jste se asi těsně minuli.Já tam byl v matematický třídě, myslím 97 jsem končil. To tam ještě hokejisti nebyli.
Prý něco se Spartou a Libercem ale nemám vůbec tuchaNějaké tipy? Zvěsti?
Vyvoláme paniku......Prý něco se Spartou a Libercem ale nemám vůbec tucha
Ten ale jasně vidí, že šlo od Chlapíka o úmysl. „Každý, kdo hrál extraligu, to někdy udělal. To je věc, která se stává úplně normálně, protože to nikdy sudí nemůže postřehnout, pokud se nedívá přímo na konkrétního hráče. Je to faul, ale neexistuje hráč v extralize, který by to nikdy nepoužil. Nicméně je to bolestivé, protože ten druhý to nečeká a není na to podkopnutí připravený.“A co na to pan Antoš ?
Já myslím, že Dědek by se měl přestat soustředit na ovládnutí hokeje a poškozování jeho dobré pověsti.Takovej dejme tomu Houdini by za tohle líznul už v zápase trest plus další pak i od disciplinárky... Ale tajhle Sparťan, to předce radši ne... Ještě se najde nějakej hlupec, kterej věří "nestrannému" přestavenstvu APK..?
Neříkám, že šlo o nějaký likvidační faul. On i Varan to pak taky trochu lehce přirál, tím válením se po ledě.... Ale úmslný podkopnutá zezad to bylo a alespoň jeden zápas měl CHlapík, dostat...
Teď jsem moc zvědavej, jak takový zákroky budou sudí či následně disciplinárka řešit. Protože takových a hodně podobných zákroků ještě v týhle sezoně uvidíme hodně...
Jo, to je vlastně pravda, taky jsem to slyšel. Aby se rozehrál, s Blumelem mu to moc nejde.Chlapík jde do konce ledna hostovat do Varů.
![]()
Přesně. S Bambulou mu to půjde mnohem lépe...Jo, to je vlastně pravda, taky jsem to slyšel. Aby se rozehrál, s Blumelem mu to moc nejde.
Nějak tomu příspěvku nerozumím? Co je špatného na termínu dnešního zápasu od 18 hodin? Tady se tak hraje v pracovní týden přece úplně normálně. Kdyby se hrálo od 20 hodin, tak teprve potom vidím problém pro lidi, kteří jdou druhý den brzo ráno do práce. Jinde lidi nemají děti, do školy nechodí, úkoly nedělají? Jedním dechem dodává, že o víkendu jdou na fotbal. Tak kdy teda s tou Spartou chce hrát? Na Štědrý den dopoledne?
Tak nějak nevím, ale nezačíná se jinde třeba o hodinu dřív? Tam lidé nemají rodiny, úkoly a jiné povinnosti že přijdou na
Žádné informace nemám, ale už v létě se myslim spekulovalo o Adamu Musilovi. To je jeden z hráčů Liberce o kteryho bych měl zájem.Nějaké tipy? Zvěsti?
Tipuju adam musil za hrabíkaPrý něco se Spartou a Libercem ale nemám vůbec tucha