Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Nevadí, že to zatím neladí, že ten rozjezd je takovej utahanej. Spousta těch našich "NHL" kluků je zvyklá začínat až v půlce října...Vyhazov Filipa je nesmysl.
Ale on je kapelník a rozdává noty.
Včera se mi ty noty moc nepozdávaly. Nemá páky, aby něco vymyslel i během zápasu?
Lidi si prostě myslí, že s takovým kádrem budeme mít 50 výher a max 2 prohry....nesmysl, každý tým prohraje, i Colorado, Florida schytá v NHL debakly....prostě nejsme kapela, abychom vyhrávali pořád...ale lidi jsou prostě namlsaný titulem, přivedl se Tomas, Stráňa a myslí si, že to bude bez proher....blbost...ale myslím, že my rozumný lidi víme, že si to sedne a rozhoduje se jindy, než 23.9.26Extraliga zacala pred tydnem. Pred tydnem!!! Za 6 dnu odehralo Dynamo 4 zapasy, 2 nestaly za nic, 2 tak napul. Ok, taky nejsem spokojen. Ale opravdu se z jarnich hrdinu stali line kuze, lenochodi a ja nevim co jeste? Opravdu se tady odvolava Pesan? Opravdu je nekdo takovy, kdo si mysli ze Nosek neumi hokej? Opravdu se budeme vysmívat Blumelovi, ze nema body? Jasne, vykony zatim neodpovidaji schopnostem, tenhle argument beru. Ale hejtit hrace, ze se flakaj, to uz je trochu mimo misu, nemyslite?
Tak to mame stejně.Nevadí, že to zatím neladí, že ten rozjezd je takovej utahanej. Spousta těch našich "NHL" kluků je zvyklá začínat až v půlce října...
S čím nesouzním je role Tomáška. Pracovat s ním tak, že mám špičkového hráče a proto zvládne jakoukoliv roli, mi je proti srsti. Přeci takového kluka musím hrát tam, kde se cítí nejlíp. Pak bude schopen, jako Červus, klidně sám udělat zápasy. Z tohohle jsem teda frustrovanej....
a ještě s úrok s 0 pro Willa nebo Subbena, pak můžes roztrhat permici :-DByl sem letos 2x a dvě prohry. Se vomluvuju asi. Na Motor nejdu takže bude výhra![]()
hlavně teď na zacatku sezony se hraje uplne jinak, zkouší se kdo k sobě bude pasovat...a třeba Nosíno ted zkousí hrat vyložene ofensivně,,,ale až přijde rozhodující cast sezony...sestaví se Lauko-Nosek-Kelemen a budou hrat play-off styl....stejně Tomaso se Stráňou...oni ted musi delat body...kdyby hrali perfektne dozadu my meli dejme tomu 3vitezství a 1 prohru ve stylu 2:1, 1:0 a oni byli bez bodu, tak všichni budou brblat, že jako posily nebodují...jako je jasné, že obrana Mig-Koště nemuže fungovat dlouhodobě a už vubec ne v play-off, ale Mig-Johny to bude jiná písnička a Koste muže zpet k Dvořkovi..a delat unahlené trejdy po 4.kole je taky hloupost...ale jako je pravda, že ty domací zapasy v EHL koukatelný zatím moc nejsou..i atmosfera v hale taková mdlá...ale možná taky stale jedeme na obláčku vítezneho play-off...ale ono si to zas sedne a bude to super...ty hráči jsou extra kvalita - hodně z nich by v pohodě mohlo hrát 3-4 lajny v NHLExtraliga zacala pred tydnem. Pred tydnem!!! Za 6 dnu odehralo Dynamo 4 zapasy, 2 nestaly za nic, 2 tak napul. Ok, taky nejsem spokojen. Ale opravdu se z jarnich hrdinu stali line kuze, lenochodi a ja nevim co jeste? Opravdu se tady odvolava Pesan? Opravdu je nekdo takovy, kdo si mysli ze Nosek neumi hokej? Opravdu se budeme vysmívat Blumelovi, ze nema body? Jasne, vykony zatim neodpovidaji schopnostem, tenhle argument beru. Ale hejtit hrace, ze se flakaj, to uz je trochu mimo misu, nemyslite?
Dobře pan Dědek nasadil trolla do jejich kabiny :-D na golfíku se domluvilli :-D ať to tam pořadně rozjebe :-DSparťani na něj dost nadávají.....
Naopak mám pocit, že většina je naprosto v klidu. I přes prohru s těmi, se kterými by se nemělo prohrát nikdy, tak nějak cítím, že tu vládne taková klidná žoviální atmosféra, žádná deprese.Lidi si prostě myslí, že s takovým kádrem budeme mít 50 výher a max 2 prohry....nesmysl, každý tým prohraje, i Colorado, Florida schytá v NHL debakly....prostě nejsme kapela, abychom vyhrávali pořád...ale lidi jsou prostě namlsaný titulem, přivedl se Tomas, Stráňa a myslí si, že to bude bez proher....blbost...ale myslím, že my rozumný lidi víme, že si to sedne a rozhoduje se jindy, než 23.9.26
Tak to se tuhle sezonu ještě může zvládnout...Lidi si prostě myslí, že s takovým kádrem budeme mít 50 výher a max 2 prohry....
Nebylo by to vůči zbytku ligy nečestné a nesportovní, kdybychom pokaždé chtěli vyhrát? 156 bodů, skóre 320:8?Je potřeba dělat extraligu napínavější a postarat se,ať maj mrdky mediální o čem psát (titulek o krachu favorita je vždycky záruka čtenosti
)
Naví máme nějaké gentlemanské závazky..(vůči Liberci, vůči Rulíkovi..)
Porazit každýho chceme až v play-off(a i tam občas zvládáme se na 2 až 3 zápasy v sérii vysrat
)

Souhlasim. Na Tomaskovi se musi postavit jeden utok. Treneri to vedi. On se spis resil přetlak centru a David to odnesl presunem na kridlo, kde mimochodem i cast kariery odehral.Nevadí, že to zatím neladí, že ten rozjezd je takovej utahanej. Spousta těch našich "NHL" kluků je zvyklá začínat až v půlce října...
S čím nesouzním je role Tomáška. Pracovat s ním tak, že mám špičkového hráče a proto zvládne jakoukoliv roli, mi je proti srsti. Přeci takového kluka musím hrát tam, kde se cítí nejlíp. Pak bude schopen, jako Červus, klidně sám udělat zápasy. Z tohohle jsem teda frustrovanej....
Nesouhlasím .pokud nebude hrat co umí ,bude nám Nosíno k ničemu.Ad Nosíno, uvědomme si, že x let byl zvyklí na malej let, a 4 lajnu bránící nejlepší lajny světa, to by asi v NHL nevydržel tolik let, kdyby to byl looser co neumí hokej....vole se uklidňeme....za mě nejlepší bránící hráč z NHL za poslední léta....hold si musí zvyknout, a uvidíme před Vánoci, že to bude náš tahout a vzpomtě si na tyto slova, budeme ho vynášet do nebes....to si zapiště červeným písmem
Já jsem celkem v klidu, první čtvrtinu dávám na rozjezd a vyladění. Pokud se to nezlepší, tak nervózní budu až kolem Vánoc....Naopak mám pocit, že většina je naprosto v klidu. I přes prohru s těmi, se kterými by se nemělo prohrát nikdy, tak nějak cítím, že tu vládne taková klidná žoviální atmosféra, žádná deprese.
Ale jo, i já tohle všechno chápu....Já jsem celkem v klidu, první čtvrtinu dávám na rozjezd a vyladění. Pokud se to nezlepší, tak nervózní budu až kolem Vánoc....
Předpokládám, že si to nemyslí ani trenéři. Můj osobní tip je, že dostal nějaký časový okno, ve kterým má možnost tu případnou ofenzivní kvalitu ukázat. Pokud neukáže, dostane defenzivní úkoly v defenzivní lajně. Pokud by se mu to případně nelíbilo, tak tu taky klidně příští sezónu už třeba nemusí být. Život půjde dál. Chápu, že třeba i z určité úcty k jeho kariéře mu ty defenzivní úkoly třeba nebyly naordinovány hned. Nicméně, před sezónou tuším Fíla několikrát poznamenal, že Nosy bude potřebovat více času a nelze hned očekávat bůhvíjaké výkony. Dal bych mu čas, myslím, že hráč jeho úrovně i sám dřív nebo pozdějc pochopí, v čem jsou jeho reálné přednosti a co je potřeba hrát, aby byl týmu maximálně prospěšný.Nevěřím ,že bude tahoun do ofenzívy.
Právo na rozladění mají i fanoušci sledující Oneplay SportAle jo, i já tohle všechno chápu....
Jen se snažím vcítit do někoho kdo přijede na zápas teď v září, dejme tomu 2 dospělí, 2 děti, v autě, mají to sem 80 km, to samé 80 km zpět...
Za lístky dají XY Kč, něco za parkování a případně občerstvení - tedy nakonec XYZZZZ Kč,- sumička... Já teda nevím, jestli nemají tito lidé právo být mírně řečeno trochu rozladění a teď do mne - ti méně odolní si na ty naše skvěle placené kluky i oprávněně nezapískat ???![]()
Řešíme tu s Nosym takové rulíkovské déjà vu. Jelikož tahle situace tu už byla, když byl nominován do repre. Taky po něm chtěli ofenzivu. Tehdy to neklaplo, a já velmi pochybuju, že to vyjde tentokrát. Ale zkusit se to muselo, co kdyby?Předpokládám, že si to nemyslí ani trenéři. Můj osobní tip je, že dostal nějaký časový okno, ve kterým má možnost tu případnou ofenzivní kvalitu ukázat. Pokud neukáže, dostane defenzivní úkoly v defenzivní lajně. Pokud by se mu to případně nelíbilo, tak tu taky klidně příští sezónu už třeba nemusí být. Život půjde dál. Chápu, že třeba i z určité úcty k jeho kariéře mu ty defenzivní úkoly třeba nebyly naordinovány hned. Nicméně, před sezónou tuším Fíla několikrát poznamenal, že Nosy bude potřebovat více času a nelze hned očekávat bůhvíjaké výkony. Dal bych mu čas, myslím, že hráč jeho úrovně i sám dřív nebo pozdějc pochopí, v čem jsou jeho reálné přednosti a co je potřeba hrát, aby byl týmu maximálně prospěšný.
Jako jo souhlas s tím, že musí dostat čas si zvyknout. ALE díky jeho roli v NHL asi nikdo nečekal, že zrovna jeho největší slabina bude to bráněníAd Nosíno, uvědomme si, že x let byl zvyklí na malej let, a 4 lajnu bránící nejlepší lajny světa, to by asi v NHL nevydržel tolik let, kdyby to byl looser co neumí hokej....vole se uklidňeme....za mě nejlepší bránící hráč z NHL za poslední léta....hold si musí zvyknout, a uvidíme před Vánoci, že to bude náš tahout a vzpomtě si na tyto slova, budeme ho vynášet do nebes....to si zapiště červeným písmem
Zde je sice velice nekvalitní, ale více než průkazný záběr, že se o offside jednalo. Puk (černá šmouha) byl ve středním pásmu, hráč Liberce (bílo-černá šmouha) v útočném.Přesilovky dnes přímo tragické, včetně dvouminutové 5 na 3. Spálených šancí bylo také neskutečné množství. Velkou zásluhu na tom má bohužel Kváča, protože si vybral snad nešťastnější den sezóny. Co dnes chytil, to by mohl i Hašek závidět.
Někomu to dnes "lepilo" a někomu ne, to se tak občas stává. Štve mě ale, že téměř každý puk se odrazil příhodně pro Liberec. Z toho také dali všech pět gólů.
Dále, kdybychom místo nastřelených tyček dávali góly, tak by se musel Liberec strachovat o desítku, protože jich bylo snad pět!
Nejenom, že první liberecký gól padl z metrového offsidu, ale přišlo mi, že i vítězný - pátý - také. Puk se po nahození od našeho hráče (myslím Košťálka) z obranného pásma odrážel od brusle, která ještě byla v pásmu středním. Hráč Liberce, který rozehrávku napadal v útočném pásmu, sbíral puk, který se vrátil do útočného pásma. Tedy jednalo by se asi o dvoumetrový offside. Nemám bohužel záběr (screenshot), který by tuto teorii potvrzoval, až ho získám pokusím se ho rozklíčovat a o výsledky se podělit zde na fóru.
Ještě bych chtěl dodat, že je září a sezóna se rozhoduje v březnu - dubnu, takže asi tak...

Tak slovo neválcujeme je takové silné a to asi nikdo nechce...Právo na rozladění mají i fanoušci sledující Oneplay SportNemyslím, že míra vzteku je přímo úměrná s výší nákladů na shlédnuty zápas. Ta frustrace a rozladění prostě vychází ze skutečnosti, že dle kvality kádru většina lidí podvědomě počítala s tím, že budeme takřka všechny válcovat brutálním způsobem. Neválcujeme, no. Tak jsme nasraní
![]()
Liazka?Určitě
Tak slovo neválcujeme je takové silné a to asi nikdo nechce...
Jen by bylo dobré tu pomyslnou Tatrovku nebo Liazku (ne tedy hned "Válec") alespoň odbrzdit a nehrát to 56 minut se zataženou ruční brzdou... Trpí tím nejen to auto samotné, ale i všichni okolo kdo 56 minut musí poslouchat to pískání připalujících se brzdových destiček...![]()
Myslím, že ani Nosy nebude ze svých výkonů prozatím nijak unešenJako jo souhlas s tím, že musí dostat čas si zvyknout. ALE díky jeho roli v NHL asi nikdo nečekal, že zrovna jeho největší slabina bude to bráněníJe na tom nejhůř z celé extraligy, -5. Jasně, že to není celé jeho vina, jen takový start se nečekal.
Když k tomu přidáme předpověď experta Dudy, že musíme překonat rekord 123 bodu, tak už můžeme prohrát jenom 9x a že máme vstřelit 200 gólů, tak zatím musíme přidat, máme našlápnuto pouze na 195 gólů.Právo na rozladění mají i fanoušci sledující Oneplay SportNemyslím, že míra vzteku je přímo úměrná s výší nákladů na shlédnuty zápas. Ta frustrace a rozladění prostě vychází ze skutečnosti, že dle kvality kádru většina lidí podvědomě počítala s tím, že budeme takřka všechny válcovat brutálním způsobem. Neválcujeme, no. Tak jsme nasraní
![]()
Tož nemůže to skřípat, ale bubny ? Bubny ty jsem včera slyšel !!!Liazka?Tvl to generace dnešních mladejch vůbec neví co si pod tím představit
Mimochodem, Liazky až do úplného konce používaly výhradně bubnové brzdy. Tudíž kde nic není, nemůže se připalovat ani skřípat
![]()
Myslim ze bude muset najít ten správný kompromis mezi tim, co hrál v NHL a tim jak chce hrát ofenzivně v extralize. Obě strany, jak Tomáš Nosek, tak trenéři vidí, ze to zatím nenašli. Asi to nějaký čas zabere. Možná si i myslel, že to půjde hned, ale třeba i hráče z NHL překvapila úroveň extraligy, která se teď hodně zvedla. Viz třeba ten Kanaďan Senyshyn, kde jsou z něj v Olomouci dost rozčarovaný. On asi naši ligu dost podcenil.Myslím, že ani Nosy nebude ze svých výkonů prozatím nijak unešen![]()