Hokej

Pokud podepíše Spartu a nechce k nám, je něco špatně. Neumím si ho v jiném dresu představit, to bude jako pěst na oko. Náš odchovanec v nejlepších letech a necháme ho jít ke konkurenci, pokud se tohle stane, bude to za mě selhání ze strany vedení

Takže Sparta dala na radu Dudy a nasypala Blumelovi ranec. Pořad se divím, ze už někde nedělá minimálně sportovního ředitele, na podcasty je ho škoda.

Takže Sparta dala na radu Dudy a nasypala Blumelovi ranec. Pořad se divím, ze už někde nedělá minimálně sportovního ředitele, na podcasty je ho škoda.
On neumí jednat proto ho vyhodili z Liberce, je to problemovy člověk

Pořád mi nedává smysl podepsání Soba....příští rok nebude lepší, teď je to takové už nijaké....Blumel Sparta ani bych se nedivil
Sobotka je dobrý, vhazování, udrží puk, vrací se a nemůže za slabší formu některých spoluhráčů

Pokud podepíše Spartu a nechce k nám, je něco špatně. Neumím si ho v jiném dresu představit, to bude jako pěst na oko. Náš odchovanec v nejlepších letech a necháme ho jít ke konkurenci, pokud se tohle stane, bude to za mě selhání ze strany vedení
Tak bylo by to za Tomaska 1:1. Plus k tomu přičti přechody Kostalka, Dvořáka a Miklise a návrat Smejkala.

Do jednání nevidím, takže nevim, kdy zase naše vedení chtělo vedet s ohledem na trh. Přeci jen nás prave křídlo trápí. A pokud byla možnost Stranskeho + Chromiaka.
Pokud Blümel má preferenci Prahu nebo v době, kdy se jednalo, tak pro něj Evropa nebylo téma (přeci jen jsem i já čekal, že u Brunis dostane víc prostoru).

Pak chápu tenhle vývoj a nevinil bych vedení.
Každopádně by mě to mrzelo. Jsem konzerva a raději koukám na kluky s pardubickým srdíčkem.

Jestli to Matějovi dává smysl tak ať tam podepíše žádná tragédie zamrzí to ale že bych dělal uraženou paničku jako Sparťani na Tomáška to ne. A není všem dnům konec. Budu rád když se na něj budu moct podívat v extralize ale cesta Zadiny mě dává větší smysl protože ze Švýcarska je do NHL blíž.

Aneb - nevím o tom nic, ale názor na to mám

Ja doufam, ze v pripade Evropy by k nam Blümel sel. Prisel mne jako pardubicky patriot, minimalne s velkym vztahem k klubu. To by byla obrovska skoda, kdyby tady nebyl. Odchovanec, v nejlepsim veku, bojovnik…snad pujde k nam a ne do Sparty.

Jestli to Matějovi dává smysl tak ať tam podepíše žádná tragédie zamrzí to ale že bych dělal uraženou paničku jako Sparťani na Tomáška to ne. A není všem dnům konec. Budu rád když se na něj budu moct podívat v extralize ale cesta Zadiny mě dává větší smysl protože ze Švýcarska je do NHL blíž.
Nezapomínejme, že pro brankáře je ale cesta do NHL z extraligy snazší, ve Švýcarsku ti nikdo z brankáře hvězdu neudělá...

Nevím, co tu řešíte. Však se psalo, že dostal nabídku Sparta Brno. Stejně jako Zbořil se rozhodoval podle haly. V Brně ho na stavbu nepustili, ale Zbořila, taky z Bostonu, jo, tak se urazil. U nás se podíval a vypadalo to tam jako na nějaké skládce, takže hala v Praze se mu líbila nejvíc. Jasná volba, nebylo co řešit. Chtěl se aspoň projet metrem po Brně a za moc to nestálo.

Ale co jsem tak slyšel, tak je to strategie Dědka. Už takhle ponížil Brno, teď nechá probublávat informace, jak dobrou nabídku nabídla Sparta, všichni s tím budou počítat. A pak přijde on a vytáhne se s dvojnásobkem, načež ukáže, kdo tomu tady šéfuje a že Sparta to není. Jako by nestačilo, že jim platí jejich útočníka.

Jestli mu Sparta nasypala raketu, tak ať tam jde. Nemám s tím nejmenší problém. Bude to mrzet, ale rozhodně mě to žíly netrhá. A hokejově je Tomášek určitě jinde a Matěj Stránský je TOP útočník ve Švýcarsku, takže nebude o moc horší a kdoví jestli. Ano Matěj je mladší, takže by těch let odehrál více.
Přeji mu jen to dobré a je to velmi dobrý hokejista, ale top hvězda to taky není.
Znal jsem pár hráčů Pardubic osobně a vím jak se jeden hráč (dáme mu přezdívku Kocour v botách) úplně vysral na poslední sezónu, když ho Kusy nepustil do Ruska. Takže chceš mít v týmu jen hráče, který v klubu chce být.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno