raMunitr
Hattrickový hrdina
- 3,280
- 3,759
měl dát už aspoň tři.Gooool sedlo
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
měl dát už aspoň tři.Gooool sedlo
Pouze ten hezký blafák podle kapitána proti mrtvé Kometě. Jinak bída..Kautik bouhuzel třetinovéj po navratu po tezkem zraneni
ja nevim, takhle se proti nam piska 2-3 roky zpět, tak z toho snad nemuzem byt furt prekvapenyTvl jasně fauly na nás a nic řežou nás strašně
Jo otočíme to, dáme ještě 3 brankyTeď už to půjde, že jo? Řekněte, že jo![]()
To jsem viděla i jáZenit: „Taky žádný nedovolený zákrok nevidím.“
Hosták: „Ne.“
Takže ty „hrábě“ do koulí hokejkou si MIG vymyslel a podpořil divadelním svíjením i na střídačce. Hmmm, hmmm...
To podrazeni ne, on zakopl.podrazeni a sekani, opet bez zajmu zeber
A už nastoupil Fantom, tak ten to teď zavře.Vary 1:4
Nedabuje ten samý člověk co Erika i Alzáka? Tak protivný hlas se málokdy slyší..
Nedabuje ten samý člověk co Erika i Alzáka? Tak protivný hlas se málokdy slyší..![]()
Ano, Bohdan Tůma. A ještě daboval Jima Carreyho.Nedabuje ten samý člověk co Erika i Alzáka? Tak protivný hlas se málokdy slyší..![]()
ten seriál neznám, ale o jednom protivným hlase bych věděl... Budka.,...Nedabuje ten samý člověk co Erika i Alzáka? Tak protivný hlas se málokdy slyší..![]()
Byla návštěva no....
Přesně jako každej rok toto neumíme nechcemeto jsou ty baletky Špaček, Hyka fakt tak dobry že je při tech jejich predrzovanejch krasojizdach nikdo nesestreli??
No to mě po.... , já ho měl vždy jako Simíra..Ano, Bohdan Tůma. A ještě daboval Jima Carreyho.