Hokej

Máte někdo ten PRŮKAZYNÝ záběr, ze kterého to je nezpochybnitelné? Já myslel, že pokud takový není a je to "hraniční", tak rozhoduje rozhodnutí na ledě.
Rozhodčí: Kelemen je vysokej a měl to v úrovni ramen..
Pešán: Musíte mít 100% záběr,aby to nebyl gól..

"Ale teď už jsme jinde, je to jiná vesnice...
🤷🤣

Tyhle dva smeráci nás řežou celou sezónu a my si je necháme nanominovat. Dnes pomáhají i čárový. Mají to dobře sichtovaný na srovnání série...
carovy jsou vubec vtipny, ty nenechaj ani jednou Sobotku bez napomenuti

Rozhodčí: Kelemen je vysokej a měl to v úrovni ramen..
Pešán: Musíte mít 100% záběr,aby to nebyl gól..

"Ale teď už jsme jinde, je to jiná vesnice...
🤷🤣
měli vytáhnout metr, do ruky vzít tablet a naaranžovat si ho podle toho... Však Kelemen to tam všem ukazoval, tak by to zvládl ukázat i rozhodčím

Já nevim na rozhodčí i seru ale my hrajem zatraceně špatně. Nebruslíme, neseážime se s hlavně jsme snad dneska nevyhráli buly. Neměli jsme jedinou šanci. Vysral bych se na rozhodčí a radši začal jako jezdi po prdeli!! Věřim že to otočíme!!!

Jasný záběr, že to bylo na horní tyčkou není tudíž mělo platit rozhodnutí na ledě. Jsem zvědavý jestli se k tomu vyjádří Pešina, jak je to s důkazem který si vydedukovali u videa.
Pesina dodnes sepisuje pravidlove oduvodneni spatne neuznaneho najezdu Liberce proti nam

Když už nic, tak by mohli naložit Chlapíkovi a Řepkovi ať tu výhru nemají zadarmo a nestěžovali si ze si jim nikdo nevěnuje.

A k probíhajícímu zápasu mám pak jednu poznámku: nelepí nám to dneska. Tak pochcat hokejky a vymáchat v hajzlu, zavolat nějakého šamana či zaříkávače.
Já věřím!

Inside - je reálná šance, že se Kondel a Poula dokáže vrátit v tyhle sérii?

Nelepi to.
Vedle toho hrajem do kopce.
Melo to byt 5 na 3 po tom krosceku na Smejkyho, misto toho jde Kelo ven. Misto 1:1 je to 0:2.

Do treti jit po hlave, sralta nasadi obranu modry a bude to hnus. Musime to zlomit.

05:26
Nitra dala gól!
MATEJ PAULOVIČ prebral puk pred pravým kruhom, pričom si pripravil pozíciu na zakončenie a strieľa otvárací gól zápasu po presnom zásahu k vzdialenejšej tyčke. 1:0 pre Nitru!
Asistencie: Michal Krištof, Samuel Buček

To nejdůležitější tady koukám nějak zapadlo 😇

05:26
Nitra dala gól!
MATEJ PAULOVIČ prebral puk pred pravým kruhom, pričom si pripravil pozíciu na zakončenie a strieľa otvárací gól zápasu po presnom zásahu k vzdialenejšej tyčke. 1:0 pre Nitru!
Asistencie: Michal Krištof, Samuel Buček

To nejdůležitější tady koukám nějak zapadlo 😇
nepojede Pospec někdy zase na Slovensko na skauting?

Ale to nic nemění na tom že hrajem profesorský hokej a Kovář to má jednoduchý tam není tlak do brány a tvrdost na mantinelů taky nevidím.
Taková naše PO klasika jak odevzdávat zápasy.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno