Hokej

Tak než jsem všechno přečetl až sem, tak jsem zjistil, že nejsem jediný s tím postem, kdo si toho Smejkala ověřil, zjistil a Smejkala obhájil.
Ovšem je k neuvěření, že toto si neověří a nezjistí disciplinárka.
To je neskutečná blamáž.
Chce se mi zvracet.
Počkej, ale disciplinárka to ve vyjádření píše, že mu zavadil o štítek, ale ze tomu posléze přidal aby zvýraznil faul a za to ma 10%. Ja s tímhle mam problém všude, jak chceš z kamery v tomto případě uvozovat, ze to ani necítil. Kdyby se ho ani netknul, ok, a klidně bych dával zapas. Takhle se mu nasazuje psi hlava za něco, co ví on sám.

Počkej, ale disciplinárka to ve vyjádření píše, že mu zavadil o štítek, ale ze tomu posléze přidal aby zvýraznil faul a za to ma 10%. Ja s tímhle mam problém všude, jak chceš z kamery v tomto případě uvozovat, ze to ani necítil. Kdyby se ho ani netknul, ok, a klidně bych dával zapas. Takhle se mu nasazuje psi hlava za něco, co ví on sám.
Tak tohle jsem nečetl. Děkuji za informaci.

Že by zítra jeden z dvojice Stránský-Hrníčko za A-tým proti familíi? Myslím Honzu Stránského, oba totiž dnes nehrají

Okénko do mládeže je tu. Dneska naprosto vítězné, navíc se nám starší dorostenci hromadně pobili.

ELJ: PCE– LIT 4 :1, naše góly: 4. Bórik, 19. Cífka (Bórik, Sekanina), 31. Koníř (Teplý, Chaloupka), 59. Koníř (Teplý, Chaloupka). Po celý zápas jsme určovali tempo hry. O výsledku pak nebylo pochyb. Naše sestava: Osvald (Pernica) – Hynek, Chaloupka, Novosad (A), Řehořek, Křečan (A), Cífka – Teplý, Sekanina, Joska – Bórik, Ryšavý, Matěj Novák – Korec (C), Válek, M. Kovář – Koníř. Trenér: Jakub Venc

ELSD: PCE – PRE 9 :2, naše góly: 1. Dubovči (Marianek, Jahn), 1. Jakub Hladík (Řehoř, F. Švejda), 15. Řehoř (F. Švejda, Jakub Hladík), 24. D. Holub (Semjonovs, Korotkij), 27. Jindřichovský (Piskač, Fiala), 30. D. Holub (TS), 34. Fiala (Jindřichovský), 37. Řehoř (Zalubil, F. Švejda), 40. Jahn (Jindřichovský). V čase 0:28 jsme vstřelili první a v čase 0:55 druhou branku. Zápas ve třetí třetině okořenila bitka, kdy na každé straně tři hráči dostali 5 + OK z našich Piskač, Jirouš a Švejda. Naše sestava: Vostřák (Marossy) – R. Mach, Piskač, Spitzer, Jirouš, Jahn (A), Dubovči – F. Švejda, Jakub Hladík (C), Zalubil – Marianek, D. Holub, Fiala – Semjonovs, Řehoř (A), Jindřichovský – Korotkij.
Trenér: Zbyněk Žabčík

ELMD: MBL – PCE 4 :8, naše góly: 4. Žižka (Stránský, Souček), 10. Píša (Chmelař), 23. Chmelař (Pavliš, Píša), 31. Klusoň (Žižka, Stránský), 32. Hruška (Chmelař), 33. Mach (Klusoň, Kadlec), 57. Souček (Klusoň, Pavliš), 58. Mach (Kadlec). Naše sestava: S. Štancl (J. Šimon) — M. Stránský, J. Dušek, J. Kadlec, A. Pavliš, T. Mucha, D. Novák — O. Klusoň, V. Vaško, D. Chmelař, A. Zaal, D. Mach, M. Píša, B. Souček, D. Kolínek, H. Hruška, D. Žižka

9EL: MBL – PCE 2 :7, naše góly. – 3. Pelikán (Nenadál), 11. Heller (Staněk), 17. Pelikán (Kňava, Nenadál), 25. Heller (Staněk), 29. Heller (Staněk, Bříza), 37. Pešina (Kupka), 51. Pelikán (Kupka, Kylar). Naše sestava: J. Pražan (P. Jindra) — M. Zámečník, J. Motyčka, T. Kupka, L. Pešek, J. Korchňák, M. Pešina — M. Pelikán, J. Heller, V. Staněk, M. Nenadál, L. Kňava, L. Bříza, Š. Paleček, D. Benda, V. Kylar, Z. Soukal

Přitom to vypadá, že zrovna Srdcem pro Pardubice bude jedinou partají v letošních volbách, která se do zastupitelstva nedostane.
Petr Dědek:
Tv Nova GIF by LittleOmig

Když už postavíš takovou halu, tak nechceš každý týden čumět na ty stejný hráče....
Já teda nejsem uplnej inženýr,ale podle mě bylo Brno před sezonou bylo strašně přecenovaný.To i ten vymrdanej mechov jsem viděl mnohem víš. A to se dokážu pěkně vožrat,když mě všechno sere. Lidi nehádejte se a hlavně budte na živu a zdrav

Naposledy upraveno:
Koukám jen tak po chvilkách v hospodě na NHL...to je oproti extralize prostě něco jinýho, to se nedá popsat. To co by u nás byl faul a pomalu vražda, tam nic. Samozřejmě záleží na typu zákroku. Ale ten rozdíl je neskutečnej.

Včerejšek byl ve znamení zranění. Doufám že Sedlo nemá nic s kolenem a tu bolest už vytřepal a že Sob se z toho taky časem zotaví.

Někdo to odsral hůř (pravý kotník):
clear-pic-of-shesterkins-injury-v0-tpqm181tynuh1.webp
Prý má po sezóně. Rusák-nerusák, tohle bych snad nepřál žádnému brankáři.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno